De beste esports-lagene og spillerne

De siste årene har videospill blitt mer mainstream. I hovedsak er esport navnet som gis til konkurrerende spill som gjøres på et profesjonelt nivå. Mange av titlene i store turneringer er lagbaserte, og hvert medlem vil spille en viktig rolle.

De beste esport-lagene vil klare å vinne et betydelig høyt beløp i premiepenger. Dette kan være innenfor rekkevidden av millioner av dollar. Så høye innsatser har ført til at esports-bettingsider har fått oppmerksomheten til tradisjonelle innsatsfans. Denne formen for pengespill er mer eller mindre det samme som vanlig sportsbetting.

Mest populære esport-lag å satse påEsport-lag i forskjellige spillDe beste esport-spillerne i verdenHvordan velge det beste esport-laget å satse på?
Fnatic

Team Fnatic, også kjent som FNC, er et profesjonelt antrekk for e-sport. Det er rangert som et av de beste esport-lagene i konkurrerende elektronisk sportsbettinghistorie. Organisasjonen har vokst eksponentielt de siste årene, og har fått en plass blant de mest populære esport-lagene. I tillegg til sin popularitet i arrangementer, er Fnatic en favoritt blant esports-betting-entusiaster. Merket kan også skryte av en serie med profesjonelt spillutstyr, inkludert tastaturer, mus, hodetelefoner, pads og mer.

Vis mer ...
PSG Esports

PSG Esports er et Paris-basert profesjonelt videospillantrekk. Det er en avdeling av den franske fotballklubben Paris St-Germain. På en pressekonferanse i oktober 2016 avslørte klubbens president Nasser Al-Khelaifi deres inntreden i det lovende feltet videospill. De ble den første europeiske profesjonelle klubben som utviklet en esports-divisjon. Det beste esports-laget samarbeidet med online bookmaker Betway som hovedsponsor.

Vis mer ...
Cloud9 Esports

Cloud9 er en av de mest populære, store og mest suksessrike esport-organisasjonene i verden. Siden 2013 har den Santa Monica, California, USA-baserte organisasjonen gjort bølger innen ulike disipliner over hele esportsverdenen. Det har vært på et vinnende løp både i konkurranse og på forretningsfronten, og har blitt 2020s nest mest verdifulle e-sportantrekk.

Vis mer ...
Team Spirit

Team Spirit er en Moskva-basert russisk spillenhet. En kelner, en modell og en potensiell lege dannet teamet etter å ha sluttet i jobbene og studiene for å fortsette sin lidenskap for spill. De etablerte laget i 2015 og har fortsatt med å konkurrere i Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends og Hearthstone-turneringer. På bare seks år har gruppen reist seg til å bli et topp esport-lag.

Vis mer ...
Natus Vincere

Natus Vincere er en spillorganisasjon for flere spill etablert i 2009 og har hovedkontor i Kiev, Ukraina. På kurs mot dannelsen ble e-sport raskt populært, og mange lukrative konkurranser var på vei oppover. Den fullstendige versjonen ble tatt i bruk etter at fanskaren deres valgte den i et arrangement som ble holdt spesielt for å finne en passende erstatning.

Vis mer ...
Evil Geniuses

Evil Geniuses er et av de mest populære esport-lagene med hovedkontor i San Francisco, California. Det er blant de eldste kjente videospillinstitusjonene. Med sin lange historie har Evil Geniuses formet spillscenen siden den ble grunnlagt i 1999. Suksessen deres har vært avhengig av spillernes evne til å velge reise og være modige uten å bli begrenset av krav.

Vis mer ...
Ninjas in Pyjamas

Teamet hadde noen organisatoriske problemer de påfølgende årene. Det vanligste var sponsorproblemer, hyppige navneendringer og spillersammensetning. Senere, tidlig i 2005, bestemte de seg for å avslutte kontrakten med SK Gaming. Noen få av lagets spillere ville komme tilbake senere, til stor overraskelse for resten av laget, da de tidligere hadde brutt kontraktene sine. Men det ble verre, og laget forsvant fra spillrampelyset i noen år før de ble oppløst i 2007. Etter denne endringen brøt de opp laget i 2007 og ble med i den velkjente SK Gaming-organisasjonen.

Vis mer ...
Team Envy

Envy Gaming er et nord-Texas-basert underholdnings- og eSport-firma. Envy Gaming fusjonerte med OpTic Gaming i 2021 for å danne et av de mest populære eSport-lagene. Disse lagene er OpTic Texas i Call of Duty League, Dallas Fuel i Overwatch League, topprangerte Halo Championship Series, Valorant og Rocket League-lag. Hver dag ser millioner av fans på selskapets spill- og livsstilsskapere på YouTube, Twitch og andre sosiale medieplattformer.

Vis mer ...

Alliance

Mest populære esport-lag å satse på

Mest populære esport-lag å satse på

Denne typen spill kan være uforutsigbar. Hvis gamblere ønsker å øke sjansene for en vellykket innsats, er det best å velge kjente esport-lag med en historie med gevinster.

Team Liquid

De regnes som en av de mest suksessrike organisasjonene innen all e-sport. Team Liquid ble opprinnelig opprettet for å konkurrere i StarCraft-turneringer. I løpet av de siste 22 årene har de vokst til å bli høyt respektert blant andre videospillteam. De har for tiden en etablert tilstedeværelse i Nord-Amerika, Europa og Brasil. Team Liquid begynner også å utvide seg til asiatisk spill.

OG

Hvis bettingfans ser etter et av de beste Dota 2 og CS:GO esports-lagene, så er OG verdt å vurdere. De ble først dannet i 2015 og har vunnet den internasjonale ved to påfølgende anledninger. OG har også blitt et av de mest populære spilllagene under Valorant-turneringssesongene. I starten av 2022 uttalte de sin intensjon om å ta MMO-sjangeren med storm.

Onde genier

De beste esports bettingsidene vil sannsynligvis inneholde denne Seattle-baserte gruppen. I stedet for å fokusere på en håndfull spill, har de konkurrert i en mengde forskjellige titler. Dette inkluderer Fortnite, Halo, League of Legends, COD, CS:GO, Rocket League og WoW. I 2015 vant Evil Geniuses den største prisen i e-sporthistorien på den tiden. De er spesielt dyktige på Call of Duty: WWII.

Lagånd

Denne Moskva-baserte gruppen har gjort det veldig bra i turneringer for CS:GO, League of Legends, Hearthstone og Dota 2. På International 2021 vant de imponerende 18 millioner dollar. Dette gjør dem til en av de høyest inntektene innen all e-sport.

Mest populære esport-lag å satse på
Esport-lag i forskjellige spill

Esport-lag i forskjellige spill

Hvis gamblere har et spesielt spill i tankene, er det lurt å velge et lag som har gjort det veldig bra i turneringer for denne tittelen. Høyprofilerte lag har en tendens til å fokusere på ett av de åtte største videospill.

Age of Empires

Aftermath, Team GamerLegion, Vietnam Legends (VNA) og Suomi er godt ansett for å spille denne sanntidsstrategi-tittelen (RTS). Andre grupper å se etter er Rulers of Rome, Clown Legion, Team Secret, Infinity Legends, Dark Empire og Tempo Storm.

Apex Legends

For øyeblikket liker mer enn 100 millioner mennesker dette flerspillerskytespillet. Imidlertid har bare en håndfull lag fått oppmerksomhet i gamblingmiljøet. Antallet spillere fortsetter å vokse takket være utgivelsen av de nye Apex Legends-sesongene. Under turneringer bør spillere se opp for Team Liquid, Fnatic, Evil Geniuses, Natus Vincere og Virtus.pro.

Arena of Valor

Dette spillet er ganske særegent innen e-sport fordi lag må være eksepsjonelle når det gjelder mobilspilling. Valor deler mange likheter med League of Legends, så det er noe overlapping i toppspillerne for hver tittel. Dota-mestere pleier også å være gode på Valor. Grupper som har gjort det bra i turneringer inkluderer Royal Never Give Up, EDward Gaming, Rogue Warriors, Talon Esports, Buriram United Esports, Qiao Gu Reapers og eStar Gaming.

Slagmarken

I motsetning til andre spill på denne listen, har Battlefield bare et par svært vellykkede lag. Dette er PENTA Sports og Epsilon eSports. Førstepersons skytespill har en tendens til å være veldig vanlig innenfor esport-turneringer. Battlefield har imidlertid bare så vidt begynt å få like mye anerkjennelse som lignende titler som COD og Halo.

CS:GO

Det er rimelig å si at CS: GO er en dominerende kraft innen videospill. Det er flere store konkurranser. Astralis, Natus Vincere, G2 eSports og Team Vitality skiller seg ut som sterke utfordrere.

COD: Warzone

De siste årene har denne Battle Royale-tittelen blitt ekstremt populær blant både konsoll- og PC-spillere. Lag som spiller i denne modusen har vanligvis en historie med å gjøre det bra i andre COD-turneringer. De inkluderer Atlanta FaZe, OpTic Gaming, CompLexity, Fariko Impact og Evil Geniuses.

Dota 2

Dette er ideelt for gamblere som ønsker å se spillere konkurrere om høye premiepotter. Dette er i millioner av dollar under det årlige verdensmesterskapet. De fire høyest rangerte organisasjonene er TNC Predator Virtus.Pro, Evil Geniuses og Team Secret.

FIFA

Ikke alle høyprofilerte turneringer er fokusert på skyting og fantasi. Fotballvideospillet FIFA har vokst til en av de største franchisene i bransjen. Bettere bør se opp for Fnatic, Tundra Esports, MKers, Manchester City Esports og Schalke 04 Esports under en kamp.

Esport-lag i forskjellige spill
De beste esport-spillerne i verden

De beste esport-spillerne i verden

Når det gjelder total inntjening, spiller de fire beste spillerne i verden Dota 2 profesjonelt. De er menn i alderen 22 til 29. Alle fire tjente mesteparten av pengene sine på International 2019.

Johan "N0tail" Sundstein

Denne danske spilleren er for tiden rangert som nummer 1 globalt. Han har konkurrert i 129 kamper og oppnådd rundt $7.183.837. Før overgangen til Dota 2 var Sundstein en Heroes of Newerth-spiller. Under den internasjonale 2019-kampen vant han $3 124 036,20 i premiepenger.

Jesse "JerAx" Vainikka

Vainikka kommer fra Finland og har så langt konkurrert i 66 kamper. Selv om dette ikke er like imponerende som Sundstein, bør det bemerkes at Vainikka har tjent $6 475 948. Dette gjør ham til verdens nest beste esportspiller. Han nådde nummer 2-plassen på Shanghai Major i 2016.

Anathan "ana" Pham

Denne australieren ble oppmerksom på esports bookmakere i en tidlig alder. Før Pham fylte 18 år hadde han allerede tjent $604 739 fra 15 turneringer. Hans nåværende totalsum er i overkant av $6.004.411.

Sébastien "Ceb" Debs

Den fjerde beste spilleren er fra Frankrike, med $5 773 909 laget av 65 turneringer. Debs kom først på International 2018 før han vant året etter igjen. Gjennom karrieren har han spilt for ni store lag.

De beste esport-spillerne i verden
Hvordan velge det beste esport-laget å satse på?

Hvordan velge det beste esport-laget å satse på?

Dette vil i stor grad avhenge av typen av spillet som spilles. Noen av dem krever at deltakerne har raske reflekser og nøyaktighet. Andre er mer taktiske. De beste esport-lagene å satse på vil vite hvilke egenskaper som trengs for å vinne en kamp.

En av de mest kritiske aspektene ved denne typen satser er forskning. Gambleren bør overlate svært lite til tilfeldighetene. De fleste turneringer har dusinvis av lag som kjemper om førsteplassen.

For å begrense de mest sannsynlige vinnerne, må tipperen kjenne rekorden til hver enkelt. Heldigvis før det endelige mesterskapet er det vanligvis en sesonglang kvalifiseringsperiode. Dette gir seerne muligheten til å analysere de ulike styrkene og svakhetene til hver utfordrer.

Kjente esport-lag skaper et navn for seg selv ved å oppnå et stort antall høyprofilerte seire. Hvis deres rivaler virker jevnt, er det vanskeligere å forutsi hvem som vil få toppgevinsten. Hvis gamblere er usikre, kan de undersøke spillmodusen og kartet. De kan da se tidligere kamper der hvert av de to lagene har konkurrert i lignende scenarier. Dette vil gi dem en bedre ide om hvor godt spillerne vil prestere.

Hvordan velge det beste esport-laget å satse på?

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close