The best esports teams and players

De siste årene har videospill blitt mer mainstream. I hovedsak er esport navnet som gis til konkurrerende spill som gjøres på et profesjonelt nivå. Mange av titlene i store turneringer er lagbaserte, og hvert medlem vil spille en viktig rolle. 

De beste esport-lagene vil klare å vinne et betydelig høyt beløp i premiepenger. Dette kan være innenfor rekkevidden av millioner av dollar. Så høye innsatser har ført til at esports-bettingsider har fått oppmerksomheten til tradisjonelle innsatsfans. Denne formen for pengespill er mer eller mindre det samme som vanlig sportsbetting.

Mest populære esport-lag å satse påEsport-lag i forskjellige spillDe beste esport-spillerne i verdenHvordan velge det beste esport-laget å satse på?
Alliance

Når du bruker esports-bettingsider, må brukeren velge det riktige laget å satse på. Det er best å velge en som har en lang historie med å vinne turneringer. Dette er absolutt tilfelle med Alliance. De er basert i Sverige og har vært en del av proffspillscenen siden 2013. Et lederteam på fem personer fører tilsyn med organisasjonen. Tidligere fokuserte de på StarCraft II og League of Legends. 

Vis mer ...
Astralis

Astralis, også kjent som AST, er utvilsomt et av de beste eSport-lagene i verden. Det danske antrekket har nådd høydene for å bli en dominerende kraft i de beste eSport-turneringene og konkurransene. I denne oppsummeringen kan du finne ut alle detaljer om Astralis, fra etableringen til de forskjellige spillene den har lister i. Finn også ut om lagets prestasjoner og prestasjoner på den globale eSports-arenaen og, viktigere, hvordan du kan satse på Astralis.

Vis mer ...
Cloud9 Esports

Cloud9 er en av de mest populære, store og mest suksessrike esport-organisasjonene i verden. Siden 2013 har den Santa Monica, California, USA-baserte organisasjonen gjort bølger innen ulike disipliner over hele esportsverdenen. Det har vært på et vinnende løp både i konkurranse og på forretningsfronten, og har blitt 2020s nest mest verdifulle e-sportantrekk.

Vis mer ...
Dignitas

Dignitas er et kjent esport-lag etablert i 2003. Teamet er et av de mest anerkjente og gjenkjennelige selskapene i den dyktige spillbransjen. De har noen av de største og mest populære esport-lagene. For partnere som søker etter en direkte inngang til spill- og esports-markedene, gir Dignitas sin unike og særegne merkevareposisjon en en gang-i-livet-mulighet. Dignitas ble kjøpt av Philadelphia 76ers i NBA i september 2016. 

Vis mer ...
Evil Geniuses

Evil Geniuses er et av de mest populære esport-lagene med hovedkontor i San Francisco, California. Det er blant de eldste kjente videospillinstitusjonene. Med sin lange historie har Evil Geniuses formet spillscenen siden den ble grunnlagt i 1999. Suksessen deres har vært avhengig av spillernes evne til å velge reise og være modige uten å bli begrenset av krav. 

Vis mer ...
FaZe Clan

FaZe Clan, tidligere kjent som FaZe Sniping, er et Los Angeles-basert eSport-selskap etablert i 2010. Det kan skryte av konkurrerende lag i et bredt spekter av titler, inkludert Rocket League, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), FIFA, Halo, Valorant, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Fortnite, Call of Duty og PUBG: Battlegrounds. Dette topp-esportlaget ble med i spillverdenen som et Call of Duty-lag bestående av Jeff "House Cat" Emann, Ben "Resistance" Christensen og Eric "CLipZ" Rivera. 

Vis mer ...
Fnatic

Team Fnatic, også kjent som FNC, er et profesjonelt antrekk for e-sport. Det er rangert som et av de beste esport-lagene i konkurrerende elektronisk sportsbettinghistorie. Organisasjonen har vokst eksponentielt de siste årene, og har fått en plass blant de mest populære esport-lagene. I tillegg til sin popularitet i arrangementer, er Fnatic en favoritt blant esports-betting-entusiaster. Merket kan også skryte av en serie med profesjonelt spillutstyr, inkludert tastaturer, mus, hodetelefoner, pads og mer.

Vis mer ...
G2 Esports

G2 eSports, tidligere Gamers2, er en europeisk eSports franchise som deltar i flere eSports turneringer og arrangementer. Organisasjonen er basert i Berlin, Tyskland. Det ble etablert i februar 2014 av en proffspiller fra League of Legends kalt Carlos Rodriguez Santiago, og en investor ved navn Jens Hilgers. Gamers2 ble omdøpt til G2 eSports i oktober 2015. 

Vis mer ...

Gambit Esports

Mest populære esport-lag å satse på

Mest populære esport-lag å satse på

Denne typen spill kan være uforutsigbar. Hvis gamblere ønsker å øke sjansene for en vellykket innsats, er det best å velge kjente esport-lag med en historie med gevinster.

Team Liquid

De regnes som en av de mest suksessrike organisasjonene innen all e-sport. Team Liquid ble opprinnelig opprettet for å konkurrere i StarCraft-turneringer. I løpet av de siste 22 årene har de vokst til å bli høyt respektert blant andre videospillteam. De har for tiden en etablert tilstedeværelse i Nord-Amerika, Europa og Brasil. Team Liquid begynner også å utvide seg til asiatisk spill.

OG

Hvis bettingfans ser etter et av de beste Dota 2 og CS:GO esports-lagene, så er OG verdt å vurdere. De ble først dannet i 2015 og har vunnet den internasjonale ved to påfølgende anledninger. OG har også blitt et av de mest populære spilllagene under Valorant-turneringssesongene. I starten av 2022 uttalte de sin intensjon om å ta MMO-sjangeren med storm.

Onde genier

De beste esports bettingsidene vil sannsynligvis inneholde denne Seattle-baserte gruppen. I stedet for å fokusere på en håndfull spill, har de konkurrert i en mengde forskjellige titler. Dette inkluderer Fortnite, Halo, League of Legends, COD, CS:GO, Rocket League og WoW. I 2015 vant Evil Geniuses den største prisen i e-sporthistorien på den tiden. De er spesielt dyktige på Call of Duty: WWII.

Lagånd

Denne Moskva-baserte gruppen har gjort det veldig bra i turneringer for CS:GO, League of Legends, Hearthstone og Dota 2. På International 2021 vant de imponerende 18 millioner dollar. Dette gjør dem til en av de høyest inntektene innen all e-sport.

Mest populære esport-lag å satse på
Esport-lag i forskjellige spill

Esport-lag i forskjellige spill

Hvis gamblere har et spesielt spill i tankene, er det lurt å velge et lag som har gjort det veldig bra i turneringer for denne tittelen. Høyprofilerte lag har en tendens til å fokusere på ett av de åtte største videospill.

Age of Empires

Aftermath, Team GamerLegion, Vietnam Legends (VNA) og Suomi er godt ansett for å spille denne sanntidsstrategi-tittelen (RTS). Andre grupper å se etter er Rulers of Rome, Clown Legion, Team Secret, Infinity Legends, Dark Empire og Tempo Storm.

Apex Legends

For øyeblikket liker mer enn 100 millioner mennesker dette flerspillerskytespillet. Imidlertid har bare en håndfull lag fått oppmerksomhet i gamblingmiljøet. Antallet spillere fortsetter å vokse takket være utgivelsen av de nye Apex Legends-sesongene. Under turneringer bør spillere se opp for Team Liquid, Fnatic, Evil Geniuses, Natus Vincere og Virtus.pro.

Arena of Valor

Dette spillet er ganske særegent innen e-sport fordi lag må være eksepsjonelle når det gjelder mobilspilling. Valor deler mange likheter med League of Legends, så det er noe overlapping i toppspillerne for hver tittel. Dota-mestere pleier også å være gode på Valor. Grupper som har gjort det bra i turneringer inkluderer Royal Never Give Up, EDward Gaming, Rogue Warriors, Talon Esports, Buriram United Esports, Qiao Gu Reapers og eStar Gaming.

Slagmarken

I motsetning til andre spill på denne listen, har Battlefield bare et par svært vellykkede lag. Dette er PENTA Sports og Epsilon eSports. Førstepersons skytespill har en tendens til å være veldig vanlig innenfor esport-turneringer. Battlefield har imidlertid bare så vidt begynt å få like mye anerkjennelse som lignende titler som COD og Halo.

CS:GO

Det er rimelig å si at CS: GO er en dominerende kraft innen videospill. Det er flere store konkurranser. Astralis, Natus Vincere, G2 eSports og Team Vitality skiller seg ut som sterke utfordrere.

COD: Warzone

De siste årene har denne Battle Royale-tittelen blitt ekstremt populær blant både konsoll- og PC-spillere. Lag som spiller i denne modusen har vanligvis en historie med å gjøre det bra i andre COD-turneringer. De inkluderer Atlanta FaZe, OpTic Gaming, CompLexity, Fariko Impact og Evil Geniuses.

Dota 2

Dette er ideelt for gamblere som ønsker å se spillere konkurrere om høye premiepotter. Dette er i millioner av dollar under det årlige verdensmesterskapet. De fire høyest rangerte organisasjonene er TNC Predator Virtus.Pro, Evil Geniuses og Team Secret.

FIFA

Ikke alle høyprofilerte turneringer er fokusert på skyting og fantasi. Fotballvideospillet FIFA har vokst til en av de største franchisene i bransjen. Bettere bør se opp for Fnatic, Tundra Esports, MKers, Manchester City Esports og Schalke 04 Esports under en kamp.

Esport-lag i forskjellige spill
De beste esport-spillerne i verden

De beste esport-spillerne i verden

Når det gjelder total inntjening, spiller de fire beste spillerne i verden Dota 2 profesjonelt. De er menn i alderen 22 til 29. Alle fire tjente mesteparten av pengene sine på International 2019.

Johan "N0tail" Sundstein

Denne danske spilleren er for tiden rangert som nummer 1 globalt. Han har konkurrert i 129 kamper og oppnådd rundt $7.183.837. Før overgangen til Dota 2 var Sundstein en Heroes of Newerth-spiller. Under den internasjonale 2019-kampen vant han $3 124 036,20 i premiepenger.

Jesse "JerAx" Vainikka

Vainikka kommer fra Finland og har så langt konkurrert i 66 kamper. Selv om dette ikke er like imponerende som Sundstein, bør det bemerkes at Vainikka har tjent $6 475 948. Dette gjør ham til verdens nest beste esportspiller. Han nådde nummer 2-plassen på Shanghai Major i 2016.

Anathan "ana" Pham

Denne australieren ble oppmerksom på esports bookmakere i en tidlig alder. Før Pham fylte 18 år hadde han allerede tjent $604 739 fra 15 turneringer. Hans nåværende totalsum er i overkant av $6.004.411.

Sébastien "Ceb" Debs

Den fjerde beste spilleren er fra Frankrike, med $5 773 909 laget av 65 turneringer. Debs kom først på International 2018 før han vant året etter igjen. Gjennom karrieren har han spilt for ni store lag.

De beste esport-spillerne i verden
Hvordan velge det beste esport-laget å satse på?

Hvordan velge det beste esport-laget å satse på?

Dette vil i stor grad avhenge av typen av spillet som spilles. Noen av dem krever at deltakerne har raske reflekser og nøyaktighet. Andre er mer taktiske. De beste esport-lagene å satse på vil vite hvilke egenskaper som trengs for å vinne en kamp.

En av de mest kritiske aspektene ved denne typen satser er forskning. Gambleren bør overlate svært lite til tilfeldighetene. De fleste turneringer har dusinvis av lag som kjemper om førsteplassen.

For å begrense de mest sannsynlige vinnerne, må tipperen kjenne rekorden til hver enkelt. Heldigvis før det endelige mesterskapet er det vanligvis en sesonglang kvalifiseringsperiode. Dette gir seerne muligheten til å analysere de ulike styrkene og svakhetene til hver utfordrer.

Kjente esport-lag skaper et navn for seg selv ved å oppnå et stort antall høyprofilerte seire. Hvis deres rivaler virker jevnt, er det vanskeligere å forutsi hvem som vil få toppgevinsten. Hvis gamblere er usikre, kan de undersøke spillmodusen og kartet. De kan da se tidligere kamper der hvert av de to lagene har konkurrert i lignende scenarier. Dette vil gi dem en bedre ide om hvor godt spillerne vil prestere.

Hvordan velge det beste esport-laget å satse på?