Alt om spill på Fnatic

Team Fnatic, også kjent som FNC, er et profesjonelt antrekk for e-sport. Det er rangert som et av de beste esport-lagene i konkurrerende elektronisk sportsbettinghistorie. Organisasjonen har vokst eksponentielt de siste årene, og har fått en plass blant de mest populære esport-lagene. I tillegg til sin popularitet i arrangementer, er Fnatic en favoritt blant esports-betting-entusiaster. Merket kan også skryte av en serie med profesjonelt spillutstyr, inkludert tastaturer, mus, hodetelefoner, pads og mer.

Team Fnatic ble startet tilbake i 2004 av en australsk esport-gründer, Sam Mathews, med støtte fra moren hans, Ann Mathews. Med hovedkontor i London, har teamet også baser i Berlin, Taiwan, Kuala Lumpur, Beograd og Tokyo.

Alt om spill på Fnatic
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Om Fnatic Esports

Selskapet ledes av Sam Mathews som styreleder, mens Wouter Sleijffers er administrerende direktør. På den annen side ble den tidligere Fnatic CS: GO-stjernen Patrik "cArn" Sättermon Chief Gaming Officer i 2012.

Gjennom årene har Team Fnatic utnyttet sine strategiske partnerskap for å presse merkevaren sin ved å skape eSport-legender, eSports proffutstyr og sementere en eSportskultur globalt. Selskapet har inngått samarbeid med andre toppmerker, inkludert AMD, Hisense, OnePlus, Twitch, BMW, LeTou, PCSpecialist, Monster Energy og Jack Link's. Tidligere har FNC også blitt sponset av SteelSeries og til og med MSI.

Mens det startet som et lite merke for over to tiår siden, er Team Fnatic et av de mest verdifulle esport-lagene. En 2020-rapport om Forbes estimerte verdien til å være i området 120 millioner dollar, og genererer omtrent 16 millioner dollar årlig.

Fnatic eSport

I dag er Team Fnatic et multidivisjons eSport-lag som deltar i over syv divisjoner. Så langt har organisasjonen tjent over 17 millioner dollar og har rekorden for det tredje mest sette vestlige esport-laget i 2020. Med over 33 millioner følgere på sosiale medier er Team Fnatic et kjent esport-lag og definitivt en kraft å regne med.

FNC begynte med aktiv eSport i 2006 etter å ha kjøpt et World of Warcraft-team (WoW). Listen inkluderte Vo0, TooGood og Ztrider, tre av de beste spillerne på den tiden. Trioen utmerket seg i alle toppkonkurranser og fikk tre titler. Året etter samlet Fnatic et DotA-team og steg raskt til å være et av de raskest voksende eSports-merkene ved å legge til flere andre topprangerte e-sportsdivisjoner.

Team Fnatic beste esportdivisjoner

Som nevnt ovenfor, deltar Team Fnatic i flere eSports-divisjoner som går på tvers av sjangere som multiplayer online battle arena (MOBA), strategispill og skytespill. Nedenfor er en liste over de gjeldende divisjonene dette laget deltar i og gjeldende lister.

  • League of Legends - Martin «Wunder» Nordahl Hansen, Iván «Razork» Martín Díaz, Marek «Humanoid» Brázda, Elias «Upset» Lipp, Zdravets «Hylissang» Iliev Galabov, og Yasin «Nisqy» Dinçer.
  • CS: GÅ - Freddy "KRIMZ" Johansson, Ludvig "Brollan" Brolin, Owen "Smooya" Butterfield, Alexander "ALEX" McMeekin, og William "Mezii" Merriman.
  • Valorant - James "Mistic" Orfila, Jake "Boaster" Howlett, Nikita "Derke" Sirmitev, Martin "Magnum" Peňkov og Andrew "BraveAF" Gorchakov.
  • Dota 2 - Ng "ChYuan" Kee Chyuan, Marc Polo Luis "Raven" Fausto, Djardel Jicko B. "DJ" Mampusti, Anucha "Jabz" Jirawong og Kam "Moon" Boon Seng.
  • Rainbow Six: Siege - Etienne "Mag" Rousseau, Jason "Lusty" Chen og Patrick "MentalistC" Fan.
  • Halo - Torez "Envore" Broyles, Juliano "Sceptify" Sadiku, Chase "SuperCC" Cavuto og Joey "Juziro" Bartholomay.
  • FIFA - Diogo "Diogo" Mendes, og Donovan "Tekkz" Hunt.

Over er de aktive vaktlistene for øyeblikket. Tidligere hadde esportsorganisasjonen lister for Clash Royale, Smite, ShootMania Storm, PUBG og Heroes of the Storm.

Hvorfor er team Fnatic populært innen esportstipping?

Esportstipping er et av de raskest voksende markedene i online gambling-landskapet. På samme måte som topprangerte fotballag som Bayern München og Manchester City er favoritter innen fotballtipping, er på samme måte som Teal Fnatic er populært i e-sportstipping.

Dominans i e-sport

Hovedårsaken til at de fleste tippere liker å satse på Team Fnatic er fordi det neppe skuffer. Dette er en av de mest suksessrike esportsorganisasjonene i historien. Interessant nok ble Fat Company kåret til det mest innovative spillselskapet i 2021. Bettors leter etter topplagene som kan hente inn fortjenesten; Team Fnatic er et slikt selskap.

Multi-divisjon esports-lag

Team Fnatic er et eSport-lag i flere divisjoner, så det henvender seg til alle esports-betting-entusiaster, enten de er interessert i strategispill, skytespill eller sportssimulering. Laget deltar også i alle konkurrerende turneringer, inkludert begivenheter på toppnivået, så spillere har mange spillmarkeder.

Dafabet-partnerskap

Foruten dominansen innen eSport og det faktum at det er et multidivisjonslag, har de enorme sponsingene også spilt en rolle i den eksponentielle veksten i Team Fnatics popularitet på de beste esports-bettingsidene. I 2015 inngikk Team FNC et samarbeid med den anerkjente bookmakeren Dafabet i en flerårig avtale. Dette partnerskapet presset Fnatic til den enorme Dafabet-spillerbasen.

Fnatic har også massevis av data for å hjelpe spillere med å måle lagets styrke. Alle resultatene fra de siste turneringene vises på lagets offisielle nettside.

Beste Fnatic-spillere

Som et av de beste esport-lagene, Team Fnatic tiltrekker seg kun de beste spillerne. Laget er alltid opptatt med overføringene, med å raidere andre lag for å hente nye talenter. I dag har Team Fnatic flere aktører som har satt spor i esportbransjen.

Nedenfor er noen av de beste Fnatic-spillerne å se.

  • 20 år gamle Donovan "Tekkz" Hunt er utvilsomt en av Team Fnatics beste spillere. FIFA-proffspilleren er den beste i spillet og kan skilte med 11 titler allerede i sin tre år lange karriere. Blant de mest ettertraktede titlene er 4 mesterskap, inkludert eChampions League.
  • En annen kjent spiller fra Fnatic er Krimz, en svensk proffidrettsutøver som spiller som rifler for Team Fnatics CS: GO-lag. Han er rangert som en av de mest konsekvente spillerne siden han begynte å dominere scenen med Olof "olofmeister" Kajbjer Gustafssonr (nå på FaZe Clan) fra 2014 til 2016. I dag er han fortsatt sentral i FNC.
  • Andre verdige nevner inkluderer Jason "Lusty" Chen (Rainbow Six Siege), James "Mistic" Orfila (Valorant), Torez "Envore" Broyles (Halo), Marc Polo Luis "Raven" Fausto (Dota 2), Martin "Wunder" Nordahl Hansen (League of Legends).

Team Fnatic prestasjoner og utmerkelser

FNC ble etablert i 2004 og er blant de eldste eSport-lagene. Det har deltatt i over 990 turneringer, og tjent over 17 millioner dollar i februar 2022. Gjennom reisen til Team Fnatic har laget hentet inn flere topptitler og satt nye rekorder.

7☓ LEC-titler

En av FNCs største prestasjoner kom med League of Legends lag, som kan skilte med 7 LEC-titler i troféskapet. Laget vant sesong 1-mesterskapet og slo lag som Against All Authority, Team SoloMid og Epik Gamer for å stikke av med premiepengene på $50 000.

Andre titler under Fnatics inkluderer EU LCS Summer 2018, EU LCS Spring 2018, EU LCS Summer 2015, EU LCS Spring 2015, EU LCS Spring 2014, EU LCS Summer 2013 og EU LCS Spring 2013

3☓ Globale offensive majors

Fnatic har også vært dominerende i CS: GÅ, med 3 globale offensive majors. Den første kom inn under Dreamhack Winter 2013. FNC klarte å vinne Ninjas in Pyjamas for å reise hjem med premiepengene på $100 000 i denne finalen. Den andre majors kom inn under ESL One Katowice 2015, den femte majors, holdt i Katowice, Polen. Fnatic avviste igjen Ninjas in Pyjamas i finalen for å ta hjem $100 000 pusen i denne turneringen. Team Fnatic gikk videre for å vinne ESL One Cologne 2015 i Köln, Tyskland, ved å slå Team EnVyUs.

Fnatic har også vunnet flere andre titler, inkludert DreamHack Masters Malmö 2019, World Electronic Sports Games 2017, Intel Extreme Masters XII - World Championship, og Intel Extreme Masters X - World Championship, for å nevne noen.

2☓ Seks Masters-titler

Fnatic er også et kjent navn i Tom Clancy's Rainbow Six Siege med to prestisjetunge titler. Den første er Six Masters 2018 holdt i Australia. Team Fnatic slo NORA-Rengo 2-1 på de tre kartene, og vant $10 636,34 mens andreplassen gikk hjem med $4 254,56. Nok en bemerkelsesverdig seier kom under Six Masters 2019 da teamet slo 0RGL3SS for å kreve premiepengene på $13 473,39.

Foruten de to Masters-titlene, har Team Fnatic flere andre Rainbow Six Siege-titler, inkludert Pro League sesong 10 - Asia Pacific: Australia og New Zealand, Six Invitational 2020 - Asia Pacific: Australia og New Zealand, og Pro League sesong 11 - Australia og New Zealand.

1☓ Champions League

Team Fnatic er også en storspiller FIFA. Lagets skytter "Tekkz" vant eChampions League 2020 Invitational. Han har flere andre titler, inkludert FIFA Global Series Rankings 2020 - Xbox One og FUT 20 Champions Cup Stage I - Finals.

Hvordan satse på Fnatic?

Faktisk er Fnatic et av de mest suksessrike eSport-lagene og det beste å satse på. Men så er det et par ting du må være klar over før du begynner.

Starter

Det første du må gjøre er å se etter en bettingside med esports-spillmarkeder i alle Team Fnatics divisjoner. Når spillere finner en eSports bettingside, er neste ting å sjekke om den har en gyldig lisens eller ikke. De fleste bookmakere vil vise lisensinformasjonen sin på nettsiden eller appens bunntekst. En annen vurdering er spillmarkedene og oddsen. Spillere bør sørge for at den spesielle e-sporten de ønsker å satse på, er tilgjengelig i bookmakerens spillutvalg. Oddsen bør også være gunstig på oddskomparatorer. Vurder til slutt de tilgjengelige innskudds- og uttaksmetodene.

Det siste profftipset er å følge Team Fnatic nøye for å vite hvilke lag det er best i akkurat det øyeblikket. Spillere kan bli bedre posisjonert til å ta informerte spillbeslutninger med denne kunnskapen. Fnatic-nettstedet er en flott ressurs for å lære om de siste Team Fnatic-resultatene i hver divisjon.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen

Siste nytt

G2 Esports: Western Hope på MSI 2024 Against Eastern Titans
2024-05-17

G2 Esports: Western Hope på MSI 2024 Against Eastern Titans

I en elektriserende hendelsesforløp på Mid-Season Invitational (MSI) 2024, G2 Esports har dukket opp som den mørke hesten, og trosset forventningene ved ikke bare å delta, men dominere. Deres siste 3-0-sveip mot Topp esports (TES) har sendt sjokkbølger gjennom League of Legends-fellesskapet, og gjenopplivet gløden til vestlige fans som hadde begynt å miste håpet mot de østlige juggernautene.

Ninjas in Pyjamas Fortsett dominansen i eSport
2022-07-21

Ninjas in Pyjamas Fortsett dominansen i eSport

ZETA Division sikret finalen Valorant Champions Tour Mestrer Reykjavik sluttspill med en avgjørende to-til-en seier over Ninjas in Pyjamas. Begge lag gikk inn i eliminasjonskampen med en-en-rekord i gruppespillet, vant mot Fnatic og tapte mot DRX.