Spill Call of Duty Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

De siste årene har Battle Royale-spill vist seg å være veldig populære innen eSports-betting-fellesskapet. Et godt eksempel på dette er FPS Call of Duty: Warzone. Det er gratis å spille og tilgjengelig på en rekke plattformer. Dette inkluderer versjoner på nåværende generasjons PlayStation- og Xbox-konsoller, samt PC-er. CoD: Warzone er en del av 2019 Modern Warfare-avdraget, i stedet for å være en individuell tittel. Den ble utgitt i løpet av den andre sesongen av Modern Warfare-innholdsoppdateringer. Dette betyr at en stor etablert CoD-spillerbase fikk tilgang til den.

Siden CoD: Warzone kom ut i 2020 har det sett en betydelig mengde servertrafikk. Spillet har blitt omfavnet som en favoritt av en rekke eSport-profesjonelle. Som et resultat har også gamblingindustrien lagt merke til det. Utviklerne bak spillet er Infinity Ward og Raven Software.

Spill Call of Duty Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
En kort introduksjon til Call of Duty esports

En kort introduksjon til Call of Duty esports

Sistnevnte jobbet utelukkende for å produsere den kalde krigen-delen av Warzone. Activision, selskapet bak tidligere vellykkede CoD-titler publiserte den.

Spillere kan velge mellom to hovedmoduser: Battle Royale eller Plunder. Førstnevnte innebærer å bli sluppet inn på et kart med opptil 150 spillere i et standardspill. En rekke tidsbegrensede runder støtter 200 spillere. Dette betyr at spillere vil ha mange valg av hvem de skal satse.

Battle Royale

Denne modusen ligner på mange andre populære spill i sjangeren. Spillere konkurrerer mot hverandre på et kart som stadig krymper. Vinneren er den siste spilleren/laget som står. Hvis du går inn i et område som ikke kan spilles, blir helsen skadet av en gul gass.

Gassen sprer seg til de siste overlevende blir tvunget inn i en tett del av kartet. Når spillere dør blir de transportert til en ny modus kalt Gulag. Det setter dem mot en annen i en dødskamp. Vinnere får sjansen til å komme tilbake til Battle Royale. Fans av sportsbetting satser vanligvis på den overlevende spilleren eller laget.

Plyndre

I denne modusen jobber teamene sammen for å søke etter stabler med kontanter som har blitt spredt over kartet. Plyndringsspillere blir automatisk gjenopprettet etter døden. Hovedmålet er å samle 1 million dollar. Når dette er oppnådd begynner overtid og kontantbeløp blir multiplisert. Laget som klarer å samle inn mest penger når klokken går ut, kåres som vinner.

Blood Money er en variant av denne modusen der å utføre avsluttende trekk vil belønne spillere med ekstra penger. De kan også ta del i kontrakter. Med utgivelsen av CoD: Vanguard kom en annen variant ut. Den introduserer flybare kampkjøretøyer til fyrstikker. Disse faktorene kan påvirke oddsen for et spill.

En kort introduksjon til Call of Duty esports
Alt du trenger å vite om spill på Call of Duty

Alt du trenger å vite om spill på Call of Duty

Siden Warzone er en så veletablert tittel innenfor eSport-spill det skal ikke være vanskelig å finne en bettingside som fokuserer på det. For å finne den må brukeren få tilgang til eSports Markets-fanen. Hvis de har tilgang til et bredt nettkasino, vil kategorien sannsynligvis være på siden for sportsbetting.

Det vil komme informasjon om kommende kamper. Brukerne kan velge hvilken spiller de tror har en sjanse til å vinne. Vanligvis vil 150 av dem konkurrere mot hverandre i en kamp. Det nøyaktige tallet kan endre oddsen betydelig. Hvis spillere ikke kjenner til spillere, vil de ha en liten sjanse til å vinne innsatsen.

Warzone følger standardformelen til andre Battle Royale-spill. Alternativene for eSport-spillsider vil være kjent for alle som har gamblet på lignende titler. Brukere kan velge en spiller å tippe som den direkte vinneren. Alternativt kan de satse på at de vil være blant topp 3.

Det finnes også alternativer for eSports betting-apper som lar spillere plassere innsatser i en-til-en CoD-kamper. Imidlertid er det fortsatt ganske nisje og krever at gamblere får en invitasjon fra innholdsskapere på appene. Et unikt aspekt ved dette alternativet er at ikke-profesjonelle kan satse på seg selv for å vinne.

Alt du trenger å vite om spill på Call of Duty
Hvor populært er Call of Duty esport?

Hvor populært er Call of Duty esport?

Det er mange grunner til at millioner av mennesker over hele verden har valgt å spille dette spillet. Internett er fylt med fellesskap som fokuserer på Warzone og satser på kommende kamper. Spillets gratis og nettbaserte natur er en integrert del av suksessen.

Spillet er ganske enkelt og morsomt å spille. Hvis folk ønsker å bli proffe på det, er det flere ferdigheter de må utvikle. Det finnes en rekke strategier for å øke sjansene for å vinne en Warzone-turnering. Gamblere må være på utkikk etter både etablerte og stigende stjerner.

Internett-fellesskap

Fordi spillet nytes av så mange mennesker over hele verden, har det dannet seg et stort internettsamfunn rundt det. Dette omfatter en mengde sosiale medier. Det er subreddits dedikert til spesifikke og nisjeaspekter av Warzone. Dette inkluderer tips, memer og diskusjoner om spilloppdateringer.

Strømmeappen Twitch er fylt med kanaler der gamblere kan se kamper og oppdage talentfulle spillere. Siden det er et så sunt fellesskap på nett kan nykommere enkelt lære å både spille og satse på torsk.

Hvor populært er Call of Duty esport?
Spill Call of Duty online

Spill Call of Duty online

De aller fleste eSporter spilles utelukkende online og Warzone er intet unntak. Hovedforskjellen er at dette spillet tillater kamper på tvers av plattformer. Spillere på Xboxer kan konkurrere med folk på PlayStation. Onlinespill betyr også at spillet oppdateres med jevne mellomrom.

Eventuelle feil og problemer kan fikses før spillerantallet synker som et resultat. I tillegg lages nytt innhold. For eksempel har online Warzone-spillere vært i stand til å laste ned nye kart, våpen, scener og skinn.

Største CoD-spillere

Å spille Warzone er en hobby for mange, men noen klarer det på et profesjonelt nivå. Hvis noen ønsker å bli en stor eSport-spiller, må de gjøre flere ting. Først bør de kjenne Warzone ut og inn. Jo mer de spiller, jo bedre blir de til å finpusse ferdighetene sine.

Å delta på turneringer og arrangementer vil heve profilen deres. Mange av de mest gjenkjennelige navnene i eSport bruker en stor del av tiden på å spille det valgte spillet. Hvis de blir godt kjente nok, vil de begynne å dukke opp på sportsspillmarkedene.

Spill Call of Duty online
Hvorfor er CoD elsket av spillere?

Hvorfor er CoD elsket av spillere?

Standardversjonen av Warzone er gratis. Derfor kan folk fra mange forskjellige økonomiske bakgrunner nyte det. Det er ikke den første Battle Royale-tittelen som har blitt populær. Fortnite tilbød en lignende type spilling. Imidlertid er spillet et mindre tegneserieaktig alternativ. CoD-serien er kjent for sin realistiske skildring av konflikt.

Spillere kan nyte denne vinnende estetikken i en spillmodus som oppmuntrer til oppmerksomhet, strategi og konstant problemløsning. Siden Warzone har et begrenset antall kart, kan det antas at dens repeterende natur blir kjedelig over tid. Men folk fortsetter å nyte det uansett.

Hvordan spilles konkurransedyktig CoD?

Esport-spillere som ønsker å ha en sjanse til å vinne, må utføre flere oppgaver. Det er viktig å først sjekke kartet de skal slippe inn på. Det er mulig å sprette og kutte fallskjermen flere ganger for å finne en sikker fallsone. Spillere må gjemme pengene sine før de blir drept av en fiende. Å hamstre det er aldri et vinnende alternativ. Videre, hvis de jobber som en del av et team, er det lurt å dele ressurser.

Spillets største spillere og lag

Hvis spillere ønsker å plassere et vinnende Warzone-spill, er det viktig at de gjør seg kjent med de mest suksessrike spillerne og lagene. Dette kan endres på en ganske hyppig basis. Et stort antall av dem viser seg frem på appen Twitch. Det er nyttig å lese ukentlige oppdateringer om hvem som har overgått i ukentlige Warzone-turneringer. Gamblere kan også være på utkikk etter stigende stjerner. Å satse på dem er ideelt for alle som er ute etter gode odds.

Hvorfor er CoD elsket av spillere?
Er det et Call of Duty-mesterskap?

Er det et Call of Duty-mesterskap?

Call of Duty League ble først etablert i 2020. Til tross for dette har den klart å oppnå betydelig oppmerksomhet fra gamblingmiljøet. Turneringen domineres av lag fra USA. De tre beste var OpTic Texas (tidligere Dallas Empire), Atlanta FaZe og OpTic Chicago (tidligere Chicago Huntsmen).

Hvis spillere ønsker å forstå hvilke Warzone-spillere som er de største, kan de sjekke nylige Power Rankings. For eksempel, i august 2021 var de fem mest suksessrike Supervan, Fifakill, Biffle, Jukeyz og Tommey. Disse spillerne deltar kanskje ikke alltid i selve CoD League, men det er en viss overlapping.

Mens USA utgjør hoveddelen av vinnerlagene, er det flere utfordrere fra Storbritannia, Canada og Frankrike. I tillegg kommer individuelle spillere i verdensklasse fra Russland, Spania, Tyrkia, Kina og Tyskland. Ligaledere leter ofte etter nye stjerner for å melde seg på. De kan velge folk som har blitt proffer via solokonkurranser. Rangeringen til disse personene er vanligvis basert på hvor mye de tjente i begivenhetsgevinster.

Er det et Call of Duty-mesterskap?
Alt om Call of Duty League

Alt om Call of Duty League

En eSport-versjon av et verdensmesterskap fungerer omtrent på samme måte som motpartene i den virkelige verden. Lag med elitespillere konkurrerer mot hverandre om å vinne hovedpremien. Dette er vanligvis i form av kontanter. For eksempel i 2021 majors for Call of Duty League premien var $1.200.000.

Mens de ble ansett som nisje i de siste, har eSports verdensturneringer nylig gått inn i mainstream. Gambling har spilt en rolle i dette. Cod bet-fans har erkjent at det er morsomt og enkelt å satse på disse begivenhetene. Store sponsorer har også styrket profilen til turneringene. Ved å gi høyt betalende premier til vinnende lag har de økt elitekarakteren til dem.

Et verdensmesterskap i eSport er strukturert i form av en sesong. CoD-en har fem stadier der lagene spiller kamper i løpet av tre uker. Dette lar spillere studere de beste spillerne som forberedelse til finalen. Det er 12 kvalifiserte lag i hver store turnering. Premiepotten er bredt fordelt. Selv om et lag kommer på 8. plass i sluttspillet, kan de fortsatt oppnå $25 000. Av denne grunn tiltrekker verdenscupen erfarne proffer.

Alt om Call of Duty League
CoD: Warzone World Cup-spill

CoD: Warzone World Cup-spill

Det er et enormt marked for krigssone for CoD innsatser. Nybegynnere kan ende opp med å føle seg overveldet og forvirret av alle alternativene. Å velge en kjent turnering som CoD League er ideell for disse gamblerne.

De kan satse på noen av de beste Warzone-spillerne i verden. Det skal bemerkes at dette spillet faktisk er en del av CoD: Modern Warfare. Sportsbook-alternativer for det kan bli funnet under denne tittelen som et resultat.

Etter hvert som eSport begynner å bli tatt mer seriøst virker det sannsynlig at det vil være en økning i nettkasinoer som tilbyr spill på Warzone. Karakteren av kamper vil også bli påvirket av nye innholdsoppdateringer. For eksempel har utgivelsen av Call of Duty Black Ops: Cold War hatt stor effekt på spillmodusene som spilles i CoD League.

Fair play problemer

Gamblere vil naturligvis være bekymret for at kampene de satser på blir kjørt rettferdig. Anerkjente sportsbook-sider tar også dette problemet på alvor. Call of Duty League kan bare spilles med en PC. Kontrolleren må også forhåndsgodkjennes. Kamper foregår i et kontrollert digitalt miljø hvor hvert lag får en jevn start. Dette bidrar til å forhindre kampfiksing.

Det er restriksjoner på kartene, spillmodusene og våpnene som er tilgjengelige for utfordrere. De må følge et strengt regelsett. Regulering er et viktig aspekt ved eSport-spill.

CoD: Warzone World Cup-spill
Finn de perfekte CoD esports bookmakerne

Finn de perfekte CoD esports bookmakerne

Tidligere var det ganske vanskelig å finne et nettsted som tillot brukere å satse på videospillbegivenheter. Heldigvis endrer dette seg etter hvert som eSport blir mer mainstream. Det er mange tilbydere for denne typen spill. Den enkleste måten å finne ut om et selskap spesialiserer seg på dette markedet på er å åpne sportsbook-siden deres. Hvis det er en eSport-seksjon, vil det være gode nyheter.

Det vil imidlertid være enda vanskeligere å finne en leverandør for spesielt Warzone. Til tross for sin popularitet er spillet mer nisje innenfor gamblingverdenen sammenlignet med Fortnite eller FIFA. Den beste eSport-bettingsiden vil ha en omfattende katalog med titler å satse på. Gamblere vil ha mer flaks hvis de venter på globale turneringer som spesifikt inneholder Warzone. CoD bettingsider er ikke så vanskelig å finne, siden det er et velkjent spill å satse på.

Hvis folk fortsatt sliter med å finne markeder fra tradisjonelle gamblinginstitusjoner, er det et alternativ. De kan oppsøke eSport-spesifikke bettingsider. Siden disse organisasjonene kun fokuserer på spill, vil de tilby en større mengde titler. Warzone kan være en av dem.

Finn de perfekte CoD esports bookmakerne
Følg de beste CoD: Warzone-lagene og sats nøyaktig

Følg de beste CoD: Warzone-lagene og sats nøyaktig

For det er vanligvis 12 pro-lag konkurrerer i en turnering det er viktig å bli kjent med hver enkelt. Å gjøre det vil gi spilleren innsikt i hvem som er mest sannsynlig å vinne. Jo mer en person undersøker lagene, jo mer nøyaktig vil deres innsats sannsynligvis være.

Personen som satser kan være lurt å analysere styrker og svakheter til hvert lag som leder opp i sluttspillet. Hvis de trenger å gjøre ytterligere undersøkelser, er streaming-nettsteder nyttige. Gambleren kan følge individuelle spillere for bedre å forstå deres merittliste.

Scenariene de står overfor i turneringen vil også spille en rolle. Noen lag trives bare i ett bestemt kart og spillmodus. Når du foretar et call of duty-spill, må den nøyaktige karakteren av kamprunder tas i betraktning.

Følg de beste CoD: Warzone-lagene og sats nøyaktig
Hva skal du se etter i et esport-lag?

Hva skal du se etter i et esport-lag?

Selv om en Warzone-mestergruppe har en historie med seire, betyr det ikke at spill er en sikker ting. Detaljene i spillestilen deres vil ha en effekt. Spilleren bør først se en gammel gjennomspilling av et lag de er interessert i å satse for å vinne. Teamet trenger å vise en rekke nøkkeltrekk.

Hvert Warzone-medlem vil ha en spesifikk rolle som spiller på deres styrker. Noen er aggressive mens andre er mer taktiske. Det sentrale er at individene fungerer godt sammen som et kollektiv.

De beste spillerne vil bare skyte hvis de er sikre på å sikre seg en eliminering. Når miss oppstår, har den en tendens til å varsle fiender. Hvis lag har en lav nøyaktighet/treffvurdering, vil det være en risiko å satse på dem.

I tillegg til våpenekspertise vil et overlegent lag vite de beste stedene å lande i starten av en kamp. Det vil allerede være en spilleplan som de vil holde seg til. Profesjonelle bruker mange timer på å gjøre seg kjent med Warzone-kart av denne grunn.

Hva skal du se etter i et esport-lag?
Bemerkelsesverdige CoD-lag å satse på

Bemerkelsesverdige CoD-lag å satse på

I tillegg til de tidligere nevnte CoD League-utforderne er det flere høyt rangerte lag som trives i andre Warzone-konkurranser. Problemet med å bestemme de beste er at lagene jevnlig bytter oppstilling. Det er derfor nyttig å basere notabilitet på langsiktig fremgang.

275 Warzone-turneringer fant sted fra mars 2020 til november 2021. En premiepott på over $8 000 000 ble delt mellom lagene. De fem beste inntektene i løpet av denne tiden var: 100 Thieves, NRG Esports, FaZe Clan og New York Subliners. Hvis noen av disse gruppene konkurrerer mot en lavere rangert, vil de ha en god sannsynlighet for å vinne. Dette gjør dem til en ganske sikker innsats.

Bemerkelsesverdige CoD-lag å satse på
Fordeler og ulemper med Call of Duty-spill

Fordeler og ulemper med Call of Duty-spill

Selv om mange velger å satse på Call of Duty-kamper, er det ikke for alle. For å avgjøre om det er en ideell eSport, bør spilleren ta alle de positive og negative aspektene i betraktning.

Fordeler

  • Hver kamp inneholder rundt 150 spillere som gir gamblere mange valgmuligheter.
  • Spillereglene er ganske enkle å forstå og lære.
  • De beste spillerne deltar i vanlige turneringer, noe som gjør det enklere å begrense potensielle vinnere.
  • Warzone er et svært underholdende spill. Noen ser kamper utelukkende for rekreasjonsformål.
  • Det er en stor mengde mediebuzz før store Warzone-konkurranser. Å lese publikasjoner om dem vil gi gamblere ekstra innsikt før de plasserer et spill på Warzone.

Ulemper

  • Selv om kamper er underholdende, kan de også være uforutsigbare, noe som gjør spill mindre trygge enn andre eSporter.
  • Internett er fylt med Warzone-fellesskap, men det kan være en kamp å finne nettsteder som har det på deres sportsbook-markeder.
  • Hvis spillere ønsker å se en kamp live, må de streame den på nettet. Det er sjelden at Warzone-konkurranser sendes på TV.
  • CoD-serien slipper jevnlig nye spill. Dette gjør Warzones fremtidige levetid usikker. Spillere og gamblere kan flytte oppmerksomheten til et annet CoD-spill etter hvert.
Fordeler og ulemper med Call of Duty-spill
Forstå Call of Duty betting odds

Forstå Call of Duty betting odds

Oddsen for esport-betting på Warzone vil være basert på flere faktorer. Noen liker å plassere ganske enkle innsatser som å tippe vinneren av en kamp. Imidlertid kan Warzone-oddsene endres ved å være mer spesifikke. For eksempel kan de forutsi hvilken poengsum vinneren ender opp med å samle. Siden Plunder-modusen innebærer å samle inn virtuelle penger, kan et spill fokusere på det totale beløpet.

Kartet kan spille en stor rolle i å endre CoD-odds for et spill. I mange tilfeller vil leverandøren gi brukerne et utvalg kartbaserte innsatser. Hvis brukeren spår at lag A vil vinne, kan de avgrense innsatsen ved å gjette antall kart som lag B vil tape på. Alternativt kan spådommen være hva spesifikke kartlag A vil vinne.

Handikap er populært innen eSport-gambling. Bookmakeren vil sette dette handikappet. Et vanlig eksempel er når motstanderlaget har 1 kartledelse. Det er opp til brukeren å bestemme om et lag fortsatt vil vinne selv om de er i en ulempe. Denne typen spill har en tendens til å ha lokkende odds, men er mer en risiko.

Forstå Call of Duty betting odds
Spilltips og triks

Spilltips og triks

Den største fordelen en gambler kan ha er kunnskap. Hvis de undersøker hvert lag og spiller på forhånd, vil de være mye bedre til å velge en vinner. Internett er fylt med denne informasjonen, så forskning bør ikke være for vanskelig. Det er også lurt å holde seg aktiv innenfor Warzones nettsamfunn. Å gjøre det hjelper folk å forstå uforutsette faktorer som kan påvirke et spill.

Det er også en god idé for spillentusiaster å spille spillet selv. Det finnes ingen bedre måte å få innsikt i utfordringene som Warzone-spillere står overfor. Vanlige spillere kan holde seg informert om spilloppdateringer som nye kart, våpen og mål. Å vite om dem er ekstremt nyttig.

Å satse på Warzone-kamper er ganske enkelt. Pro-spillere med de beste våpenvalgene har en tendens til å vinne. Dette er ofte de med god balanse mellom skade, rekkevidde og rekyl. Mestere blir regelmessig sett med SMG-er og AR-er. H

CoD-utviklerne har imidlertid vært kjent for å endre statistikken til våpen fra tid til annen. Dette vil tvinge lagene til å komme opp med nye taktikker. Gamblere bør være oppmerksomme på når disse endringene skjer, slik at de ikke plasserer et uinformert spill.

Spilltips og triks