Alt om spill på NewBee

NewBee er et topp esportteam med hovedkontor i Kina. Troppen vant The International 2014 og ble nummer to i The International 2017. NewBee hadde divisjoner i Dota 2 og League of Legends. Teamet hadde også StarCraft 2, Warcraft 3 og Hearthstone-divisjoner. NewBee tok med seg 5 millioner dollar i premiepenger etter å ha vunnet The International 2014. Gevinsten fikk dem inn i Guinness Book of World Records for den største premiepotten i en e-sportkonkurranse på den tiden.

Dessverre ble NewBee og spillerne i januar 2021 permanent utestengt fra alle Valve-arrangementer for kampfiksing. Forbudet inkluderer også League of Legends (LoL) og Hearthstone lag og spillere.

Alt om spill på NewBee
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter

NewBee-spillere

Dota 2-laget har hatt flere spillere som representerte NewBee i forskjellige turneringer. Blant spillerne var Xu 'Moogy' Han, Yin Rui alias Aq og Wen' Wizard' Lipeng. Yan' Waixi' Chao, Zeng Hongda alias Faith, og Lai 'Fonte' Xingyu representerte NewBee i forskjellige Dota 2-konkurranser i 2020.

De internasjonale 2014-troppens spillere var Zhang' xiao8' Ning, Zhang 'Mu' Pan, Chen' Hao' Zhihao og Wang Jiao alias Banana. Resten av teammedlemmene var Wang' SanSheng' Zhaohui og Gong Jian, alias ZSMJ. Alle medlemmene var kinesere.

LoL

De League of Legends laget har hatt flere spillere opp gjennom årene. Disse er hovedsakelig kinesiske, inkludert; Fang Qi-Fan alias Skye, Bao' V' Bo, Hong Hao alias HanXuan og Zhu Yong-Quan alias Quan. Andre spillere er Lei' Corn' Wen, Zhang Hong-Wei alias Mor, Li' Dream6' Xiang og Lin Wei-Xiang alias Lwx.

Andre toppspillere som representerte laget var Liu Qing-Song, alias Crisp, Yu 'Happy' Rui, og Li Wei-Jun, alias Vasili blant mange andre kinesiske spillere som dro etter at vaktlisten ble oppløst.

Hearthstone

Divisjonen har hatt færre spillere som representerer NewBee enn League of Legends. Wu 'Wayne' Wei Han 'Prince' Xiao og Feng Jianbin, alias Hulk, er blant spillerne. Andre er Shen Yang, alias God Slayer, Zhang' lovelychook' Bohan, og Luo Siyuam, alias Kismet, som også representerer NewBee i Hearthstone konkurranser. Resten av medlemmene var Hu' NaiGoD' Chao, Jiang Xu alias Bubble, Song Ming alias LonelyGod og Sung' Richard Knight' Bing. Alle spillerne på listen var kinesere.

StarCraft 2

De StarCraft II Roster var liten med bare fem spillere. Baek Dong Jun alias Dear (sørkoreansk) og Sasha' Scarlett' Hostyn (kanadisk) var blant medlemmene. Resten av medlemmene var kinesere; Wang Yu lun alias Shana, Li' TIME' Peinan og Hu' Top' Tao. Teamet ble oppløst i MARS 2020.

Warcraft

De Warcraft vaktlisten ble opprettet i 2018, men ble senere oppløst i april 2020. Lagmedlemmene var Guo' eer0' Zixiang (kinesisk), Jo Ju Yeon alias LawLiet og Park 'Lyn' Joon, begge sørkoreanere.

NewBees sterkeste spill

Dota 2

NewBee kom i rampelyset tidlig i 2014. Dette var under en kinesisk omstilling før kickoff av Den internasjonalesin fjerde turnering. Laget ble da kalt "Dream Team 2." Ryktene om et nytt spillantrekk ble utløst av kaptein xiao8s innlegg på QQ der han sa: "Ny start i 2014 etter tre år i LGD, forever Dream 5."

I løpet av bare noen uker annonserte laget at de ville delta i Sina Cups tredje sesong. Listen, som fortsatt var hemmelig på tidspunktet for kunngjøringen, avslørte senere Mu, ChuaN, Hao og Faith som de andre medlemmene sammen med Xiao. De fire sistnevnte var tidligere medlemmer av Invictus Gaming og TongFu.
League of Legends

Laget vant seks ganger og tapte ved ti anledninger for å komme på 4. plass i LPL vårsesonggruppen 2017. De fikk fortsatt en sluttspillslot hvor de vant 3-1 mot Invictus Gaming. De ble deretter slått 3-0 i kvartalene av EDward Gaming.

I Demancia Cup (2017) kom de på en sørgelig 13. plass etter å ha falt 1-2 til Young Glory. Ting ble ikke mye bedre i sommer, da de vant ni og tapte syv, og endte på tredjeplass i gruppespillet. En 3-0 seier over Snake esports i sluttspillet ble igjen ødelagt av et 0-3 tap for Team WE i kvartalene.

Hvorfor er NewBee populær?

Før forbudet var NewBee blant de vellykkede og mest populære esport-lagene i Dota 2. Organisasjonen tok den første posisjonen i The International 4 og andreplassen i The International 7. The International, eller TI, er toppen av Dota 2-konkurransescenen.

NewBee ble fremtredende takket være deres Dota 2-antrekk. Toppplasseringer i flere arrangementer der de beseiret kjente motstandere har økt beryktet deres. Fans så NewBees søken etter å triumfere på International 2014, en av de mest spennende turneringer. Dette var da de ble fremtredende ved å bevise at de var sesongens ultimate dark horse ved å beseire Vici Gaming.

I turneringens hovedarrangement stilte 16 lag, og 11 av dem fikk direkte invitasjon. Samtidig måtte de fire andre kvalifisere seg gjennom egne regionale kvalifiseringskamper, hvor kvalifiseringens toer hadde sjansen til å spille om den endelige plasseringen i hovedturneringen. NewBee var en av de beste esport-lag for å få direkte invitasjoner, og premiepengene deres skapte ny rekord. Dette etablerte laget som et globalt husholdnings Dota 2-lag.

NewBee sine priser og resultater

Dota 2

Dota 2 er fortsatt blant de mest kjente esport-lagene globalt. Laget vant over tretten millioner dollar fra ulike konkurranser de deltok i. De internasjonale 2014- og 2017-utgavene var de mest bemerkelsesverdige resultatene. Laget vant 2014-utgavene og tjente rekord på $5.025.029.

NewBee endte som andreplass etter å ha tapt mot Team Liquid, men mottok en rekordstor prispenger på $3 950 067. Laget tjente også $686 602 i premiepenger fra The International 2019 til tross for at de endte på posisjon 11.

NewBee har vært en vinner i flere turneringer, inkludert ESL One Genting 2018, hvor de tjente $160 000. De mottok også $150.000 og $69.000 for å vinne henholdsvis Perfect World Masters og Galaxy Battles. NewBee var vinnerne av Dota 2 Professional League sesong 2 – Top og Nanyang Dota 2 Championships sesong 2, hvor de tjente henholdsvis $238.000 og $100.610.

Laget vant World Cyber Arena 2014 og tjente $326 257. Senere på The Manila Major 2016 endte NewBee på tredjeplass, men mottok $315 000 i premiepenger.

League of Legends

League of legends-divisjonen er ikke like vellykket som Dota 2-laget, men den har hatt anstendige resultater. NewBee endte på sjette plass ved LPL 2017 Summer Playoffs og tjente $30 400. Laget tjente $29 000 for å komme på sjette plass i LPL 2017 Spring Playoffs.

StarCraft II og Warcraft

Laget hadde ikke mye kommersiell suksess i disse konkurransene. I StarCraft II vant NewBee NeXT 2019 Spring, men endte som andreplass i NeXT 2019 Autumn. NewBee endte på åttende plass i China Team Championship 2019 sesong 2 og fjerde på The China Team Championship 2019 sesong 1.

NewBee vant Penguin Sky Cup og endte på tredjeplass i Super WGL 2019 (Team) Warcraft-konkurranser. Begge disse hadde også mindre kommersiell suksess.

Beste og mest populære spillere av NewBee

Chen Zhihao

Hao, ofte kjent som General Hao i det kinesiske spillfellesskapet, er blant scenens mest entusiastiske spillere. Hao er erfaren i LAN-konkurranser, etter å ha vist seg for esport-lag som NewBee, TongFu, Nirvana.cn, Pandarea, TyLoo, Invictus Gaming og Vici Gaming. Hans entusiasme under kamper er legendarisk. Han har et sterkt ønske om å drepe som en bærespiller, bevist av hans mange dykk etter drap.

Hans farlige trekk preger personligheten hans, og de splittende belønningene eller tilbakeslagene som følge av hans aggresjon kan være til fordel for eller skade laget han deltar i. Hao har konkurrert i hver utgave av The International, og ble nummer 9-12 i 2011 med TyLoo, 7-8 i 2012 (TongFu), 4. plass i 2013 (TongFu), 1. plass i 2014 med NewBee og 4. plass i 2015 (Vici Gaming), og 4. plass i 2016 (NewBee).

Mu

Zhang Pan er en profesjonell Dota 2-spiller fra Kina. Mu konkurrerte med Tongfu på 2012 og 2013 Internationals, og endte blant de åtte beste og topp fire. Han signerte NewBee tidlig i 2014, tok til The International 2014, og var et teammedlem på The International 2015 og The International 2016. 14. september 2016 annonserte han at han skulle gå.

Xiao8

Zhang Ning ble deretter rapportert å være medlem av et "kinesisk drømmeteam," Det ble senere avslørt at han ble kjøpt av NewBee, sammen med Hao, for rundt 100 000 USD, og ble med KingJ ZSMJ og Mu. Xiao8 ville starte som støttespiller til Banana og Sansheng erstattet ZSMJ og KingJ, og overlot offlanen til Xiao8. Til tross for å være nesten beseiret i gruppespillet, ville denne troppen deretter gjøre krav på The International 2014. Xiao8 kunngjorde at han trakk seg fra profesjonelt spill på Weibo 29. juli.

Hvor og hvordan satser du på NewBee

Det er flere bookmakere som tilbyr odds på esports. Spillere med lovlig tippingsalder kan satse på slike spill hvis e-sportsgambling er lovlig i deres land. Gamblere velger mellom skins (virtuelle gjenstander i spill) og ekte penger når de satser. Hudgambling er nå betydelig mer populært enn pengespill. Spillskall er den mest populære valutaen i skinbookies, og står for over halvparten av all innsatsaktivitet.

GGBet, 1Xbet og Betway er noen av elitesidene for esports betting som tilbyr noen av de mest konkurransedyktige oddsene på NewBee esports. Markeder har Dota 2 og League of Legends, samt andre e-sportskampanjer. GGBet fortsetter å tilby de mest konkurransedyktige markedene for esports betting.

Strategier for å satse på NewBee

En av beste strategiene er å satse på vinneren av enhver NewBee-konkurranse på beste esports bettingsider. Riktig poengsumspill og handikapspill på Match Winner-markedet er levedyktige valg. Brukere kan også satse på hvor mange kart NewBee vil vinne i en serie og hvor mange runder de vil vinne på et karthandicap. Selv om de er litt komplekse, er Game Draw, Overtime og Under/Over-spill på totalt spilte kartrunder også tilgjengelig.

Spillere må alltid undersøke tidligere lagprestasjoner, nyheter og generelle bransjetrender for å veilede deres spillstrategier.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
Om

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen