Spill E-sport Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Denne eSports betting guiden beskriver alt bettors trenger å vite om emnet, de beste eSports bettingsidene og mer. Det er ingen tvil om at eSport er en av bransjene som har fortsatt å trives selv under pandemien. De siste anslagene fra Statista viser at eSport-markedet i 2021 er verdsatt til litt over 1,08 milliarder dollar, nesten 50 % vekst fra 2020.

eSport-spillindustrien har også vokst eksponentielt. Med alle tradisjonelle live-kamper stoppet på høyden av pandemien, ble eSports en fanfavoritt siden de har et menneskelig preg, i motsetning til virtuell sport, det eneste andre alternativet da.

Spill E-sport Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Alt du trenger å vite om historien til eSports bettingTyper eSport-spillDe beste tipsene for esports-spill for å vinneAnsvarlig spilling

I denne CS: GO-bettingguiden kan tippere finne alt de trenger å vite om spill på førstepersons skytespill. Enten det er spillingen og reglene eller spillmarkedene og oddsen, forteller denne siden alt. Det er ingen tvil om at eSport-betting tar over. 

Vis mer ...

Dota 2 er et av disse videospillene med en betydelig tilhengerskare. I dag (fra og med 2021) kobler millioner av spillere over hele verden til hverandre for å få sin rettferdige del av spillingen. Faktisk spiller minst 10 millioner mennesker dette spillet hver måned. Spillet har et vell av turneringer og ligaer for spillere å konkurrere i. 

Vis mer ...

League of Legends (LoL) har blitt et av de mest populære spillene i spillhistorien, med millioner som spiller i timevis hver dag. Det er en flerspiller online kamparena (MOBA) utgitt av Riot Games i 2009. Den ble integrert som en eSport i World Cyber Games for fire år siden. 

Vis mer ...

Valorant esports betting er blant de viktigste tingene som skjer på esports betting scenen. I denne guiden finner du ut alt det er å vite om å satse på dette relativt nye spillet som konkurrerer med slike som Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) og Fortnite både på e-sportscenen og bettingbransjen.

Vis mer ...

Mange av de mer populære esport-spillene er fra ganske nyere franchiser. Imidlertid er Mortal Kombat-serien annerledes fordi konkurrerende turneringer har funnet sted siden slutten av 1990-tallet. Dette betyr at det går før selve konseptet med internettbasert sportsgambling. Mens de senere Mortal Kombat-avdragene har gjort fremskritt i grafikken og spillingen, har kjerneelementene forblitt de samme siden utgivelsen av det første spillet i 1992. 

Vis mer ...

De siste årene har Battle Royale-spill vist seg å være veldig populære innen eSports-betting-fellesskapet. Et godt eksempel på dette er FPS Call of Duty: Warzone. Det er gratis å spille og tilgjengelig på en rekke plattformer. Dette inkluderer versjoner på nåværende generasjons PlayStation- og Xbox-konsoller, samt PC-er. CoD: Warzone er en del av 2019 Modern Warfare-avdraget, i stedet for å være en individuell tittel. Den ble utgitt i løpet av den andre sesongen av Modern Warfare-innholdsoppdateringer. Dette betyr at en stor etablert CoD-spillerbase fikk tilgang til den.

Vis mer ...

StarCraft II (SC II) er populær over hele verden og utfordrer spillere til å bruke sanntidsstrategi for å slå konkurrentene i noen av verdens mest populære e-sportsturneringer. Siden lanseringen i 2010 har SC II fortsatt å oppleve en enorm tilhengerskare. Selv med toppspill som Dota 2 og League of Legends som sikrer toppplasseringer i e-sportkonkurranser, tiltrekker StarCraft II fortsatt en massiv tilhengerskare.

Vis mer ...

Tom Clancy's Rainbow Six Siege ble publisert av Ubisoft for flere år siden og er for tiden i kategorien høyrangerte e-sportsspill. De fleste omtaler dette førstepersonsskytespillet (FPS), som Ubisoft Montreal ga ut i 2015, som R6. Opprinnelig var det tilgjengelig på Xbox One, Microsoft Windows og PlayStation 4. Noen år senere, i desember 2020, ble en oppgradert Rainbow Six-versjon som kan spilles på Xbox Series X/S og PlayStation 5 utgitt, noe som gjorde dette spillet tilgjengelig for flere FPS fans over hele verden. 

Vis mer ...

Age of Empires

Alt du trenger å vite om historien til eSports betting

Alt du trenger å vite om historien til eSports betting

Opprinnelsen til eSport kan dateres tilbake til 1971 i et arrangement da tverrfaglige studenter deltok i et vintage Spacewar-spill. Selv om det ikke var en eSport i seg selv, banet det vei for den første konkurrerende spillbegivenheten, 1980 Space Invaders Championship.

Men for tipping var det først i begynnelsen av det siste tiåret at eSport-tipping ble en realitet. Dette var på et tidspunkt da den konkurrerende videospillscenen begynte å være vertskap for flerspillerturneringer på nettet. Så veddemål kunne vært omtalt i gamblingscenen tidligere.

Likevel var det bekymring for at de fleste av spillerne som likte eSport var under 18 år, noe som betyr at de ikke fikk lov til å gamble. Hva mer? Videospill var svært uregulert, så kamprigging-problemer ville oppstå.

Men med populariseringen av eSport-lag, tok ting en annen vending. For det første ble eSport mer populært, og tiltrakk seg til og med voksne som hadde lov til å satse. Så kom enorme sponsoravtaler og enormt seertall som tok konkurrerende videospill til neste nivå.

Live esports-tipping har blitt en veldig populær metode for esports-bettors. Det er en veldig spennende måte å satse på.

Esport er et konkurransetidsfordriv der profesjonelle spillere har kontrakter og høye lønnsslipper, akkurat som tradisjonelle profesjonelle idrettsutøvere. Det er nok av toppturneringer som tiltrekker seg millioner av dollar i premiepenger.

Bookmakere, på den annen side, har benyttet seg av den stadig økende etterspørselen etter eSports bookmaker-æra. Operatører skynder seg å tilby spillere de nyeste eSport-markedene for å supplere virtuelle spill, som mangler den menneskelige berøringen.

Fra alle indikasjoner er esportsbets blant de raskest voksende kategoriene i hele online gamblingindustrien.

I følge de siste tallene er online videospillmarked størrelsen forventes å nå hele 205 milliarder dollar innen 2027. Interessant nok var det over 6,5 millioner eSports-spillere i 2020. Selvfølgelig har antallet videospill-bettore skutt opp nå som eSports er den nyeste gutten på blokken innen sportsbetting verden.

Alt du trenger å vite om historien til eSports betting
Typer eSport-spill

Typer eSport-spill

For spillere som er interessert i eSports-tipping, inkluderer det grunnleggende å forstå de forskjellige formene for online videospill.

Esport vokser i første omgang. Men de tilgjengelige spillene bestemmes av sjangerens popularitet i den nåværende videospillscenen. Nedenfor er en liste over populære e-sportsjangre bettors kan satse på og, viktigere, de mest populære eSport-spillene og de største konkurransene i hver sjanger.

MOBA eSport

MOBA er også kjent som online kamparenaspill for flere spillere, og er et strategispill. De mest populære MOBA-spillene å satse på inkluderer League of Legends (LOL) og DOTA 2. De viktigste MOBA-begivenhetene inkluderer The International, DOTA 2s største turnering og League of Legends World Championship.

FPS eSports-spill

Førstepersons skytespill involverer kamp fra førstepersonsperspektivet. De mest populære eSport-spillene å satse på i FPS-kategorien inkluderer Counter-Strike: Global Offensive, Battlefield V, Valorant, Call of Duty og Rainbow Six Siege. De største FPS eSports-turneringene inkluderer CS: GO Major Championships og Siege's Six Invitational.

Battle Royale eSport

Battle royale-videospill har mange spillere i en sistemann-kamp. De mest kjente Battle Royale-spillene inkluderer Fortnite og Apex Legends. Men når det kommer til de største turneringene, er det Fortnite World Cup og Apex Legends Global Series.

Sportssimuleringsvideospill

Som navnet tilsier, etterligner disse ekte sporter, som fotball, basketball, hockey osv. De beste eSport-spillene å satse på i sportssimuleringssjangeren inkluderer FIFA21, Madden, NBA2K, eFootball (tidligere PES) osv.

RTS eSport

Også kjent som sanntidsstrategispill, er RTS eSports også populære. De beste spillene å satse på i denne kategorien inkluderer StarCraft og WarCraft. Når det gjelder turneringene, er den største WCS Global Finals.

Typer eSport-spill
De beste tipsene for esports-spill for å vinne

De beste tipsene for esports-spill for å vinne

Det er noen tips for spillere som er nye på denne scenen for å hjelpe dem i gang.

Det første samtalepunktet handler om valg av bookmaker. Til å begynne med er det ikke alle sportsbettingsider som har eSport-spillmarkeder. Så, etter å ha funnet noen få esport-bookies, må spillerne sjekke om de har det spesielle videospillet de vil satse på. Andre hensyn inkluderer lisensiering og forskrifter, bankalternativer, nettstedets brukervennlighet og kampanjer.

Et annet tips; bettors bør gjøre seg kjent med reglene og spillingen for eSport-spillene de ønsker å satse på. Mange spillere gjør feilen ved å satse på spill de knapt forstår. Regler og forskrifter, spillmarkeder og betting odds bør være til alle tippere.

For det tredje bør gamblere følge den siste utviklingen i eSport-spillet de satser på. Finn ut hvilke som er de beste lagene for øyeblikket i League of Legends, Fortnite, Rainbow Six Siege, CS: GO eller andre spill. Lagenes siste løp har selvfølgelig også betydning.

Til slutt, når det kommer til sportssimuleringsspill, ikke sats blindt basert på laget en profesjonell spiller spiller med. I eSport handler det ikke om storheten til laget spilleren bruker i den virkelige verden. I stedet bestemmes utfallet av et FIFA- eller PES-spill i eSports av proffspillerens ferdighetsnivå.

De beste tipsene for esports-spill for å vinne
Ansvarlig spilling

Ansvarlig spilling

Esports-spill på nett har all moroa, enten en spiller er en eSport-entusiast eller bare en uformell sportsbetting-entusiast. Men da bør ansvarlig gambling forbli grunnleggende til enhver tid. Akkurat som videospill kan spill på eSport være svært vanedannende. Spillere bør alltid følge regler for ansvarlig gambling.

Først på listen over regler for ansvarlig gambling bør spillspill ikke være en erstatning for skole eller jobb. Den neste viktige tingen spillere bør huske er å sette et budsjett for videospillspill og holde seg strengt til det. Viktigere, de bør vite når de skal slutte; aldri prøv å jage tap.

Ansvarlig spilling

Siste nytt

Siste spillnyheter på StarCraft II
2022-09-15

Siste spillnyheter på StarCraft II

TeamLiquid StarLeague9-konkurransen for StarCraft II ble annonsert i juni 2022. Disse arrangementene starter 29. juli og varer til og med 4. september. De vil finne sted online og offline kl Team Liquidsitt treningsanlegg. Etter den innledende online turneringen, vil de 12 beste konkurrentene bli fløyet til Nederland for å delta offline på Team Liquids treningsanlegg.

PUBGs siste samfunnsomsorgspakke
2022-09-08

PUBGs siste samfunnsomsorgspakke

PUBG er et av de mest kjente esport-betting-spillene akkurat nå, og det er massevis av esport-betting-sider hvor spillere kan satse på spillet. Det faktum at teamet bak PUBG kontinuerlig introduserer endringer for å forbedre spillet er en grunn til at det har fått så stor tilhengerskare.

Team Spirit anskaffer W0nderful Sniper
2022-08-18

Team Spirit anskaffer W0nderful Sniper

Gjennom deres Dota 2 divisjon, har Team Spirit opplevd enorm popularitet. Toppplasseringer i flere konkurranser, hvor de beseiret kjente idrettsutøvere, har hjulpet deres beryktethet. Fansen så Team Spirits oppstigningstriumf i en av de mest spennende turneringene å være vitne til, The International 10. 

Deltakerkunngjøring for DreamHack 2022
2022-08-11

Deltakerkunngjøring for DreamHack 2022

I følge Twin Galaxies og Guinness Book of Records, DreamHack er den største LAN-festen og datafestival globalt. Arrangementet har den raskeste og mest internettrafikken i verden. Entusiaster kan forutse flere viktige kommende begivenheter gjennom online esports-tipping. Disse turneringene strømmer direkte på ulike plattformer.