Arbitrage Betting

Erfarne tippere er alltid på utkikk etter teknikker og andre måter de kan bruke for å gjøre spill så risikofritt for dem som mulig og garantere gevinstene deres. En av disse teknikkene er arbitrage-betting, som begynner å bli ganske populært i esports-betting-scenen. Arbeidet med arbitrage esports-betting er ganske enkelt. Det er imidlertid litt vanskelig å effektivt bruke arbitrage-betting, spesielt hvis du er nybegynner.

Hvis du ønsker å komme inn på esports arbitrage-betting, så er du på rett sted. Her er alt du trenger å vite om arbitrage-betting på e-sport.

Hva er Arbitrage Esports Betting?

Hva er Arbitrage Esports Betting?

Arbitrage esports-betting er en av de mest lukrative bettingteknikkene som finnes. Erfarne gamblere bruker arbitrage tipping på e-sportsarrangementer for å garantere fortjenesten deres og sikre at innsatsen deres er hundre prosent risikofri.

Hva er arbitrasje

Først, la oss prøve å definere begrepet arbitrage. Arbitrage er når folk drar nytte av forskjellene i priser i ulike markeder. Produktene er ikke priset likt i alle deler av verden. Det er forskjellige priser for samme produkt i forskjellige markeder, som asiatiske eller australske markeder.

La oss for eksempel si at et bestemt ferdig produkt er verdt $50 på det kinesiske markedet, og det samme produktet er verdt $200 på det amerikanske markedet. Man kan dra nytte av denne forskjellen i priser ved å kjøpe den fra det billigere markedet og selge den i det dyre markedet.

Hva er Arbitrage Esports Betting?
Alt om Arbitrage Esports Betting

Alt om Arbitrage Esports Betting

Esports arbitrage-betting er en teknikk der gamblere drar nytte av forskjellige odds på forskjellige online bettingsider for å garantere fortjeneste uavhengig av utfallet.

Bookmakere har vanligvis lignende odds for e-sportbegivenheter. For eksempel, hvis et populært lag skal opp mot en underdog, vil alle bookmakere vurdere at underdog-laget har en lav sjanse til å vinne. Noen ganger er imidlertid bookmakere uenige med hverandre om utfall for et e-sportsarrangement, noe som skaper en arbitrasjemulighet.

La oss for eksempel si at bookmaker A vurderer at lag A er mindre sannsynlig å vinne og har oddsen 2,04 for at lag A vinner. På den annen side tror bookmaker B at lag B er mindre sannsynlig å vinne i samme event og har odds på 2,08 for at lag A skal vinne.

Hvis du satser $100 på begge disse resultatene, er du garantert en avkastning på over $200, hvor beløpet du får over $200 er fortjenesten din.

Alt om Arbitrage Esports Betting
Hvordan bruke esports arbitrage-spill?

Hvordan bruke esports arbitrage-spill?

For å bruke arbitrasjespill må du først og fremst finne to online esport bookie som er uenige med et bestemt resultat.

La oss for eksempel si at det pågår en e-sportskamp mellom lag A og B. Bookie A har odds på 2,09 for lag A og 1,90 for lag B. For samme begivenhet har Bookie B odds på 1,88 for lag A og 2,11 for lag B. Begge bookmakerne er uenige om hvem som skal vinne.

Når du finner slike odds, velg utfallet med høyest odds fra begge bookies og plasser spill på dem. I dette tilfellet vil du satse på lag A hos Bookie A med odds på 2,09. Du vil også spille på lag B hos Bookie B med odds på 2,11.

I dette eksemplet er det klart at hvis du plasserer en innsats på $100 på begge utfallene, vil du få $209 eller $211 i retur. Så du vil enten få $9 eller $11 garantert avkastning.

Du lurer kanskje på om det er en måte å bruke arbitrage esports-betting og få samme avkastning i stedet for at en er $9 og en $11. Vel, det er en måte, og for det må du lære noen beregninger forklart i senere avsnitt.

Hvordan bruke esports arbitrage-spill?
Esports Arbitrage Betting Tips og triks

Esports Arbitrage Betting Tips og triks

Før vi forklarer hvilke beregninger du må bruke i arbitrage-betting, her er noen tips som du kan bruke for å få bedre resultater mens du prøver ut arbitrage esports-betting.

 • Velg spill med kun to mulige utfall: Ting kan bli altfor komplisert hvis du prøver å bruke arbitrage-spill på spill med mer enn to utfall. I de fleste tilfeller er arbitrage ikke mulig med mer enn to utfall. Så med mindre du er en ekspert, bør du ikke prøve arbitrage-spill på spill med mer enn to utfall.
 • Dobbeltsjekk dine beregninger: Mens du bruker arbitrasjespill, vil du gjøre flere beregninger. Hvis noen av disse beregningene er feil eller har noen feil i dem, kan det hende at arbitrasjen ikke fungerer. Du kan også ende opp med å tape mye av pengene dine. Det er lurt alltid å dobbeltsjekke alle beregningene dine og forsikre deg om at det er null feil.
 • Lær å bytte Bookamekr raskt: Bookmakere oppdaterer stadig oddsene sine, og du vet aldri når en arbitrasjemulighet dukker opp. Du skal kunne bytte fra en bookmaker til en annen raskt og effektivt.
Esports Arbitrage Betting Tips og triks
Beregne arbitrasjespill

Beregne arbitrasjespill

Det er to hovedting du må beregne mens du bruker arbitrage esports-betting. Den første tingen er arbitrasjeprosenten, som avgjør om oddsen gjelder for arbitrasjespill. Den neste tingen er beløpet som er satset, som er beløpene du må satse på hvert utfall for å garantere en tilsvarende fortjeneste.

Arbitrage prosentberegning

For å sjekke om oddsen tillater en arbitrage, må du ta de høyeste oddsene fra begge bookmakerne, dele dem på én, legge dem sammen, og deretter dele summen med 100. Hvis svaret er under 100, har du en arbitrage. Dette tallet kalles arbitrasjeprosenten.

Beregningene for eksemplet ovenfor er som følger:

(1/2,09 + 1/2,11) x 100 = 95,24.

Arbitrage innsatsberegning

Du kan beregne beløpet du må satse for å få en lignende avkastning ved å dele oddsen med 1, multiplisere den med 100, deretter multiplisere den med det totale innsatsbeløpet ditt, og deretter multiplisere det med arbitrasjeprosenten.

Hvis du har totalt $200 å satse i eksemplet ovenfor, vil beregningene dine være:

 • (((1/2,09) x 100) x 200) / 95,24 = 100,48
 • (((1/2,11) x 100) x 200) / 95,24 = 99,52

Så du må satse $100,48 på utfallet med odds på 2,09 og $99,52 på den med odds på 2,11. På denne måten vil du få en garantert avkastning på rundt $10.

Beregne arbitrasjespill
Esports arbitrage-spill trinn for trinn

Esports arbitrage-spill trinn for trinn

For å hjelpe deg bedre å forstå hvordan du kan bruke arbitrage-betting på esports-begivenheter selv, her er en trinn-for-steg-guide for e-sport arbitrage-betting.

 • Trinn 1: Finn to bookmakere som er uenige om utfallet av en bestemt e-sportbegivenhet. Pass på at det bare er to utfall for den innsatsen.
 • Steg 2: Velg ut resultatet med de høyeste oddsene fra begge bookmakerne. Pass på at det ikke er det samme resultatet, ellers ville det bety at begge bookmakerne er enige om det.
 • Trinn 3: Beregn den totale arbitrasjeprosenten og sørg for at den er under 100. Hvis den er over 100, er arbitrasje ikke mulig.
 • Trinn 4: Bestem hvor mye penger du vil bruke til arbitrage-innsatsen.
 • Trinn 5: Bruk de totale pengene du vil satse, oddsen for begge utfallene og formelen vi har nevnt ovenfor for å beregne beløpet du må satse på hver innsats.
 • Trinn 6: Vent til veddemålet er avsluttet og nyt gevinstene dine.
Esports arbitrage-spill trinn for trinn