Alt om spill på Giants Gaming

Giants Gaming ble dannet i Málaga, Spania, i 2008. Laget er formelt kjent som Vodafone Giants. Imidlertid er det mer populært kjent som Giants. Giants er et profesjonelt eSport-selskap basert i Spania. Laget har divisjoner som deltar i League of Legends og andre spill. League of Legends (LoL)-troppen deltar i European League of Legends Championship Series.

Tidligere pleide organisasjonen å stille med to eSport-lag i Rainbow Six Siege, hvor de fikk enorm popularitet. Et av lagene fra Singapore konkurrerte i Southeast Asian Pro League. Den andre fra Spania deltok i Spanish Nationals.

Alt om spill på Giants Gaming
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter

Giants Gaming Studio

Det er konkurranse, underholdning og mye innhold med dette topp eSports-lag. Fasilitetene inneholder deres innspillingsstudio, som huser innholdsdivisjonens audiovisuelle ekspertise, GGM Studios.

Flere av Giants' økosystems mest populære show produseres og sendes fra dette stedet. De mest kjente navnene innen eSports reiser gjennom de mange settene, og lar Giants Gaming generere ubegrenset innhold knyttet til klubbens daglige drift.

Giants er mer enn bare profesjonelle idrettsutøvere; de har et av de mest populære eSport-lagene i bransjen. Selskapets ulike avdelinger er samlet i en unik, transparent og åpen atmosfære spesielt ment for å skape konstant synergi.

Klubbens kontorer er ikke bare godt designet for å gi alle nødvendige fasiliteter til selskapets ansatte, men de kan også fortsette å rekruttere nye medlemmer.

Giants Gaming-spillere

League of Legends-listen har fem spillere. Blant medlemmene er Nubar Sarafian alias MAXLORE (fra Storbritannia), Antonio' TH3ANTONIO Espinosa (spansk) og Paul Lardin alias STEND (fransk). Listen består også av to trenere, Jose Miguel Pinto, alias FEARLESS (portugisisk), og Alejandro Fernandez-Valdes, alias JANDRO (spansk).

Fire personer utgjør Valorant-listen. Disse er Adam "Jesse" Tvrtnek (tsjekkisk) og Batuhan Malgaç alias "Russia" (tyrkisk). De to andre spillerne, Adolfo Gallego Hermida alias FIT1NHO og Fabian 'QUICK' Pereira Gomez, er spanske.

Fighting Games-listen er helt spansk. Joan Namay Millones, alias Shanks, er en profesjonell Dragonballz-spiller for Giants Gaming. VEGAPATCH, offisielt kjent som Alfonso Martinez Pozo, er en profesjonell Street Fighter-spiller for Giants sammen med Javier Sanabria Grueso, alias SH4RIN. José Mara Maté Moreno, alias CAIPER, er Giants profesjonelle Tekken-spiller.

I Pokemon representerer Miguel Marti de la Torre, alias Sekiam Giants Gaming.

Giants Gamings sterkeste spill

  • Valorant: Giants Gaming ble med Valorant i juni 2020 med kjernen til friagenttroppen SuperStars, Yurii, donQ og Fit1nho, og la senere til StarWraith og HITBOX for å avrunder vaktlisten. Like etter gikk Hitbox over til coaching og ble erstattet av Jonba. De ville hente inn det femte og siste SuperStars-medlemmet, eXerZ, som stand-in etter noen anstendige prestasjoner i lokale konkurranser. De hadde noen anstendige resultater i Europa med denne oppstillingen, men deres sanne suksess kom i den spanske scenen, hvor de skulle nå finalen i flere LVP Genesis Cups og høye avslutninger i NGL Open og GameGune 22.
  • League of Legends: De League of Legends en del av selskapet ble etablert i juli 2012. De hadde imponerende turneringsprestasjoner, inkludert tredjeplass på DreamHack Valencia 2012 og The Siege.
  • Apex Legends: Før det første verdensmesterskapet i denne disiplinen, Giants Apex Legends lagoppstillingen ble utgitt i august 2019. Giants Gamings lag konkurrerer rutinemessig i internasjonale turneringsfinaler og er det første og eneste europeiske laget som vinner tre ALGS europeiske kvalifikasjoner.

Hvorfor er Giants Gaming populært?

Giants Gaming-teamet tilbyr et bredt utvalg av spill å satse på. Derfor tilbyr de fineste eSports bettingsidene forskjellige odds. Evnen til Giants liste til å konkurrere på de øverste profesjonelle nivåene har vært avgjørende for deres suksess.

Det spanske laget representerer et bredt spekter av tidligere stjerners prestasjoner. Disse historiske arvene og meningsfulle relasjonene har hjulpet til med å rekruttere topptalenter til Giants lister. Disse faktorene har også hjulpet lagets vekst, noe som gjør det til et av de mest populære eSport-spillalternativene.

Giants Gaming har slått seg sammen med flere internasjonale merker for å hjelpe dem med å utvide troppen. Nike, KITKAT, NESQUIK, Chupa Chups og Burger King er Giants Gaming-teamets globale partnere. De offisielle partnerne til eSports-teamet er Maggi Fusian, Diesel Only the Brave og Hot Wheels. Drift, blant andre, er en av Giants lisensierte spillleverandører, og hjelper til med å drive merkevaren.

Hvorfor er Giants Gaming populært å satse på?

Giants Gaming har hatt mye suksess, spesielt i Dota 2. Laget er velkjent i Europa og har en sterk tilhengerskare. Fokuset deres på å etablere seg som et verdensomspennende merke har hjulpet dem med å oppnå enda mer trekkraft.

Før spillere deltar i noen online bettingaktivitet, bør de gjøre leksene sine. Selv om ingen lag kan garantere suksess, kan spillere dra nytte av online eSport betting tips I et hvert tilfelle. Enkeltpersoner kan bruke disse til å gjøre seg kjent med visse spill.

Giants Gaming sine priser og resultater

Valorant

Valorant-divisjonen er blant de beste eSport-lagene. Laget har hatt noen seire opp gjennom årene. I 2021 vant Giants LVP-Rising Series #3, men endte senere på tredjeplass i Red Bull Home Ground #2. Laget ble også nummer to i VCT 2021: Europe Stage 3 Challengers 2, og vant $11 000.

I 2020 vant laget Valorant Master Series Invitasjons #1, Guardianes GG Series #2, og LVP-Genesis Cup Vision. Det ble nummer to ved tre anledninger, inkludert i LVP – Genesis Cup Viento. De to andre anledningene var LVP-Gemini Cup Fuego og GameGune 22.

League of Legends (LoL)

Laget har noen bemerkelsesverdige seire, inkludert Iberian Cup i 2021. De vant også SuperLiga sesong 21 og Iberian Cup 2020. Bortsett fra det har laget hatt blandede resultater. De kom på andreplass ved tre anledninger; Iberian Cup 2019, European Masters Summer 2019, og Iberian Cup 2018. Så langt har laget vunnet over $85 000 i ulike turneringer.

Laget har også vunnet flere priser. I SuperLiga Orange sesong 18 ble Attila tildelt den mest verdifulle spilleren, mens NighT vant Rookie of the Split i EU LCS Summer 2016. NighT ble også kåret til EU LCS Summer 2016 All-Pro Team. SmittyJ ble tildelt det tredje All-Pro Team i EU LCS Summer 2016.

Counter-Strike: Global offensiv

16. mars 2020 forlot Gro sin organisasjonsstilling for å fokusere på coaching. I april samme år ble imidlertid Giants Gamings liste kjøpt opp av Cloud 9. Gjennom årene har laget vunnet over $3.000.000 i premiepenger fra forskjellige konkurranser. Et av de mest bemerkelsesverdige resultatene var i PGL Major Kraków 2017, hvor de kom først i mål og mottok en halv million dollar i premiepenger.

Laget er vellykket når det gjelder premier og vunnet posisjoner. Den endte først i Funspark ULTI 2021 og V4 Future Sports Festival – Budapest 2021, hvor den vant henholdsvis $150.000 og $169.000. Til tross for at de kom på andreplass i Blast Premier: World Final 202, mottok laget $250 000 i premiepenger. De ble nummer tre kl PGL major Stockholm i 2021, men klarte å vinne en premie på $140 000. Giants Gaming vant Intel Extreme Masters XV – World Championship med hele $400 000 premiepenger.

Beste og mest populære spillere av Giants Gaming

  • MAXLORE: Nubar Sarafian er en League of Legends-spiller som returnerer til hjembyen etter en god sesong i Superliga med Movistar Riders i 2021. Da han spilte i Misfits i 2017, ble han en global sensasjon, og han fortsetter å demonstrere sitt høye nivå år etter år .
  • JESSE: Adam Tvrtnek er en utmerket profesjonell League of Legends-spiller. I løpet av sine to års erfaring har Jesse en vinnerrekord med lagene han har spilt i, og vant femlags B- og C-konkurranser. Han har tilbrakt de siste månedene på UCAM, hvor han har vunnet hver turnering han har blitt med i.
  • RUSSLAND: Batuhan Malgaç er en profesjonell Valorant-spiller som representerer det berømte eSport-laget, Giants Gaming. Den tyrkiske spilleren dominerte konkurransen i Spania etter å ha utmerket seg i hjemlandet.
  • Shanks: Joan Namays Millones er en profesjonell Dragonball Z-spiller for Giants. Han er uten tvil den beste. Han er den eneste spanske konkurrenten som har lokket alle Spanias andre spillmiljøer til å se bedriftene hans på EVO, verdens største kampspillkonkurranse. Han endte på fjerde plass i EVO, og knuste alle tidligere rekorder.

Hvor og hvordan kan du satse på Giants Gaming?

En av de nyeste populære tipper-handlingene er eSport-betting. Det spilles flere kamper hver måned som involverer Giants Gaming. De beste eSport-spillsider gi odds på alle aspekter av konkurrerende spill. Å satse på Giants Gaming-lag kan se annerledes ut enn vanlig sportsbetting, men etter hvert som spillerne blir vant til det, vil de legge merke til at det ikke er forskjellig fra å satse på klassiske kamper.

Spillere satser på eSports og vinner. Det er akkurat som å plassere og vinne en standard innsats. Spillere må velge favorittmarkedet for eSport-spill og sjekke eSport-oddsene for å sikre at det er perfekt for dem. Fellesskap, livestreaming, statistikk, sosiale medier og mer fra de beste eSports bookmakerne gjør spill på eSport til en så morsom opplevelse.

Hva er den beste spillstrategien for dette laget?

Kvaliteten og mengden av tilgjengelige eSports-spill varierer betydelig fra en spillebok til en annen. Kampspill, eller spill på utfallet av et spill eller en mer betydningsfull begivenhet, er for tiden den mest populære typen. Imidlertid eksperimenterer noen av bransjens beste eSports-betting-nettsteder, inkludert 1xBet, Pixel.bet, Betwinner, med "live" eller "in-play"-spill, som innebærer å plassere spill på hendelser som skjer under kampen.

In-play-markeder er utfordrende å sette opp og vedlikeholde i tradisjonelle idretter. Dermed vil det ta lang tid før det er gode livebetting-valg for et bredt spekter av eSport-arrangementer hos et omfattende utvalg av bookmakere.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
Om

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen