Alt om spill på Team MVP

Team MVP er et kjent esport-lag fra Sør-Korea som hadde lister i Overwatch, Counter-Strike: Global Offensive, Player Unknown's Battlegrounds og League of Legends. Team MVP har tidligere vært vertskap for Dota 2, Heroes of the Storm og StarCraft II-turneringer. MVPs Competition of Legends-lag har tidligere konkurrert i Division of Legends Champions Korea (LCK), Sør-Koreas fremste profesjonelle League of Legends-liga, før de ble nedrykket til Challengers Korea-ligaen sent i 2018. (CK).

Laget var det første koreanske laget som kvalifiserte seg til International IV Playoff Phase One. Laget tapte mot Team Liquid etter at de hadde beseiret Virtus.pro. Til tross for at de var den eneste sørkoreanske Dota 2-troppen i turneringen, førte deres deltakelse i Seattle til direktesendinger fra SpoTV med et publikum.

Alt om spill på Team MVP
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Team MVP-spillere

Dota 2

I 2013 ble Jimmy' DeMoN' Ho (USA) med på laget. TI4-troppen i 2014 besto av sørkoreanerne Park Tae-won alias March, Kim Seon-yeob alias QO, og Lee Sang-don alias Forev. Andre spillere på listen var Lee 'Reisen' Jun-Yeong og Lee Seung-gon alias Heen. To spillere forlot laget samme år. Disse var Kim 'DuBu' Doo-young og Jung Har alias Solara, begge koreanere.

TI5-troppen i 2015 ble styrket med nye spillere for å erstatte de som hadde sluttet. Damien' kpii' Chok (australsk) ble med på laget sammen med Wong Jeng Yih alias NutZ (Singapore). Året etter ble Pyo No-a alias MP lagt til vaktlisten. Kim Tae-sung, alias Velo ble med i teamet i 2016. Teamet utviklet seg til å bli en av de beste esport-lagene i verden. Dessverre ble MVP Phoenix oppløst i 2017.

Counter-Strike: Global offensiv

Når det gjelder CS:GO, var det oppløste teamet hovedsakelig sammensatt av sørkoreanere. Lee Hyun-pyo alias Xign, Kim' HSK' Hae-sung, Jeon Jung-Hyeon alias rindA. Andre var Kwon' Argency' Soon-woo og Jung Soo-Yong alias kAyle. Lagets trener Ronald 'Rambo' Kim, var fra USA.

Laget har også hatt andre spillere som Ahn Ho-kyeong alias Timon, Nam Hyeong-Ju alias Sound, Park' zwff' Min-Seok, og Pyeon Seon-ho alias Termi, som var trener. Kim Kee-Suk, alias suckle, var også en bemerkelsesverdig midlertidig stand-in for Team MVP.

League of Legends

De League of Legends vaktlisten besto hovedsakelig av sørkoreanere, som Park SU-Hyeon alias Beware, Kim Byeong-jun alias Carrot, og Kim Seon-Gyu alias Crow. Andre spillere på listen var Cho' Motive' Se-hee, Kim Jae-jin alias Neulbo, Seo 'Garden' Jeong-won og Lee Ho-Seong alias Edge. Kim Kyu-Seok og Kim' Iffy' Hyeon-jun har også vært på MVPs LoL-liste.

I 2015 ble fem spillere med på laget. Kang 'ADD' Geon-mo, Oh Hyun-sik alias MaHa og An Jun-hyeong alias Ian. Na Woo-Hyung alias Pilot og Jeong' Max' Jong-bin var resten av listen, alle sørkoreanere. Cha In-Myeong alias ChaResh og Lee Jong-won alias Saroo har vært teammedlemmer i MVP.

Team MVPs sterkeste spill

Dota 2

1. september ble JeeF med som teamleder. MVP opprettet deres andre Dota 2 laget den påfølgende måneden, kalt MVP Phoenix, 21. november. I samme måned la MVP Phoenix til amerikanske DeMoN til deres liste. I desember forlot DeMoN laget etter at de hadde vunnet NSL sesong 2.

I februar 2014 spilte MVP Phoenix-troppen i KDL sesong 1, med DuBu som spilte for laget. I mai oppnådde Phoenix med suksess en play-in-spot for The International 4 etter å ha blitt nummer to i TI4 Southeast Asia Qualifiers. Det var mye aktivitet for laget i 2015. Phoenix-troppen ble delt i februar, med Heen og Forev som flyttet til MVP Hot6ix. Febby og Kpii ble med MVP Phoenix for å fylle ut de ledige stillingene. Reisen gikk inaktiv i mars og ble erstattet av NutZ.

Counter-Strike: Global offensiv

Laget hadde suksess i forskjellige turneringer før det ble oppløst i 2020. Team MVP slo ut ALPHA_Rødt lag på vei til å vinne Cobx Masters Phase 2. De slo også NASR_eSport i finalen i eXTREMESLAND ZOWIE Asia CS: GO 2018. På ZOTAC Cup Masters 2018 slo Team MVP esport-lag ut Signature Gaming i finalen.

Hvorfor er Team MVP populær?

Det sørkoreanske multispillteamet besto av spillere hovedsakelig fra MVP Clan. Laget startet som et StarCraft II-lag på slutten av 2010. Etter hvert som GSL gikk videre, gikk Team MVP inn i Dota 2-scenen i september 2013. Det var samme dag som Team MVPs StarCraft II-team forlot eSports-organisasjonen for å bli med i KeSPA. MVP-teamet har tusenvis av følgere på Twitter- og Facebook-kontoene sine.

Hvorfor er Team MVP populært å spille på?

Team MVP har konkurrert i ulike esport-spill, som ga gamblere et bredt spekter av innsatsalternativer. De beste Team MVP-spillsidene tilbød spillere konkurransedyktige odds på lagets nåværende og kommende spill.

Team MVP Dota har hatt flere utmerkede sesonger og utrolige prestasjoner i en rekke e-sportskategorier. De ble sett på som en av de mest suksessrike e-sportsorganisasjonene i Dota 2 og CS: GO store turneringer. Løpet deres kl Den internasjonale turneringer har hjulpet Team MVP med å samle nye fans, og dermed fått popularitet.

Team MVP sine priser og resultater

Dota 2

Laget har vært svært vellykket i ulike konkurranser hvor de har vunnet over $2 000 000 i premiepenger. Laget hadde enorm suksess på The International 2016 og The International 2015. Team MVP endte på sjette og syvende plass, henholdsvis $934.761 og $829.333 i hver turnering. Laget vant også $255.000 for å komme på fjerdeplass på Shanghai Major 2016 og $202.500 for å bli nummer seks på The Manila Major 2016.

Team MVP har vunnet flere turneringer, inkludert Pro Gamer League 2016- Summer og WePlay Dota 2 League sesong 3. De vant også Dota Pit League sesong 4 og World Cyber Arena 2015 -SEA Pro Qualifiers og Korea Dota League sesong 3. Team MVP sin første bemerkelsesverdige seier var på Nexon Sponsorship LEAGUE sesong 2, hvor de vant konkurransen og tjente $75 605.

Counter-Strike: Global offensiv

Team MVPs Counter-Strike-lag har vunnet flere turneringer, som Cobx Masters Phase 2, hvor de vant $60 706. De vant også eXTREMESLAND ZOWIE Asia CS: GO 2018 og ZOTAC Cup Masters 2018- Asia. De tjente $40 000 og $10 000 i de respektive turneringene. MVP tjente $30 000 etter å ha vunnet CS: GO Asia Summit.

I ZOTAC Cup Masters 2018 hentet MVP $20 000 for en fjerdeplass. De vant en lignende pris for å ha endt på plass fjorten i ESL Pro League sesong 7-finalen. Team MVP endte på andreplass ved to anledninger i 2018, og tjente $20 000 og $6 859 ved de to anledningene WESG 2017 Asia Pacific Finals og ZEN Esports Network League 2017- Finals.

Overwatch

De Overwatch teamet har ikke vært vellykket som CS: GO og Dota 2. De endte på sjetteplass på Overwatch Contenders 2018 sesong 3: Korea og åttende på Overwatch Contenders 2019 sesong 1: Korea. I de to konkurransene vant Team MVP henholdsvis $14.419 og $11.600. Team MVP vant $14 162 på Overwatch CONTENDERS 2018 sesong 2: Korea.

League of Legends

Teamet hadde ikke stor suksess som Dota 2-teamet. De ble nummer to i Rift Rivals 2017: LCK vs. LPL vs. LMS, hvor de vant $10 000. De vant også $17.596 for å komme på fjerdeplass i LCK Spring 2017. En annen betydelig suksess var i LCK sommeren 2016, hvor de tjente $9.040 for å bli nummer seks, og på LCK Spring 2018 endte de på niendeplass og tjente $9.348.

PUBG

De PUBG divisjonen har heller ikke vært særlig vellykket. De endte på tredjeplass på PUBG Warfare Masters 2018- Pilot Season og tjente $11 221 i premiepenger. Team MVP endte på andreplass i AfreecaTV PUBG League – Pilot Season, hvor de vant $18 630.

Beste og mest populære spillere av Team MVP

DuBu

Kim Doo-young er en sørkoreansk Dota 2-spiller som spilte for Team MVP. Han hjalp laget med å vinne Pro Gamer League 2016- Summer, WePlay Dota 2 League sesong 3, og Dota Pit League sesong 4. DuBu er en populær spiller som har over 100 000 følgere på tvers av sosiale mediesider, inkludert Twitch.

Stax

Offisielt kjent som Kim Gu-taek, er spilleren en pensjonert Counter-Strike-profesjonell. Spilleren har tusenvis av følgere gjennom sosiale medier. Sørkoreaneren er kjent for sin Rifler-rolle, hvor han har hatt omtrentlige gevinster på $23 000. Stax har over tjueni følgere på sin Twitch-profil og tusenvis av følgere på Instagram og Twitter.

Kim Kyu-Seok

Dette er en sørkoreansk League of Legends-spiller og trener. Han er kjent for sin rolle som en jungel og sine alternative ID-er; Revenger eller Yondu.

QO

Kim Sun Yeob er en Dota 2-spiller fra Sør-Korea og Australia. I løpet av sin tid i Australia spilte QO DotA for moro skyld under håndtaket RoastedKimchi når han lærte spillet. Da spillets oppfølger, Dota 2, ble utgitt, fortsatte han å spille det. I januar 2017 sluttet han Team MVP bare dager før det ble demontert.

Motiv

League of Legends-spilleren er offisielt kjent som Cho Se-hee. Spilleren er kjent for sin rolle som Support. Motive begynte i Team MVP i april 2018 og sluttet i desember året etter.

Hvor og hvordan satser du på Team MVP

Spillere kan se Team MVPs lagodds på Unibet, ArcaneBet, 1xBet og Betwinner. Team MVP-arrangementer kan også bli funnet på GGBet, Pixel.bet, Casumo og 22BET, blant beste esports bettingsider. Disse sidene tilbyr en rekke markeder for e-sportsturneringer, men tipperen må alltid sammenligne dem og velge det mest salgbare alternativet.

Spillstrategi på Team MVP

Ytterligere studier om alle topp esports-lag og deres spillere er viktig. Spillere kan oppdage fordelaktige spillmuligheter ved å samle gode data om lagets nåværende form og nøkkelspillere.

Team MVP, på den annen side, vil ha en stor fordel i head-to-head matchups som går inn i de fleste arrangementer. De er nesten alltid klare favoritter, spesielt når du spiller Dota 2 og CSGO på sitt beste. De var en gang et av de mest populære esport-lagene i Dota 2-turneringer. Team MVP har nylig vunnet seks store turneringer, inkludert The International 2017, for $934.761. De er uten tvil de beste esport-lagene i verden å satse på på de beste esport-bettingsidene.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen