Mobile Betting

Mobiltelefonen har forandret livene våre på mange måter. Mens de fleste tar det for gitt, ville vi være sterkt begrenset i oppgavene vi kan gjøre hvis vi skulle miste mobiltelefonene våre. Av denne grunn har nesten alle en mobiltelefon i disse dager.

En av de mest fremtredende endringene som mobiltelefoner har skapt er i spillindustrien. Mobilspilling og mobil e-sport blir populært i et raskt tempo, noe som har fått flere til å gå over til mobil e-sportstipping. Her er vårt syn på alt du trenger å vite om mobil esports-tipping.

Hva er mobil esport?

Hva er mobil esport?

Esport er en form for konkurranse for videospill. Dyktige spillere fra hele verden kommer sammen og konkurrerer i en konkurranse arrangert av store selskaper.

For eksempel er DPC-turneringsserien for det populære spillet Dota 2. Dette økosystemet hvor spillere konkurrerer med hverandre i store turneringer og konkurranser kalles esport.

Siden e-sport i hovedsak er videospill, bruker konkurrenter elektroniske enheter for å konkurrere i e-sportsarrangementer. Disse enhetene kan inkludere datamaskiner eller spillkonsoller.

Når det kommer til mobil esport, er det ganske enkelt esportscenen for mobilspill. For mobile spillturneringer og konkurranser i et mobilspill, er alle konkurrenter pålagt å bruke en telefon i stedet for en datamaskin eller en videospillkonsoll.

Enkelt sagt, mobilspill esport er esports videospill som spilles på en mobil enhet, som PUBG Mobile og Call of Duty Mobile.

Hva er mobil esport?
Forskjellen mellom mobile og vanlige esports-spill

Forskjellen mellom mobile og vanlige esports-spill

Selv om det er sant at flere mobilspill-esporter er basert på PC-spill, og de ligner mye på PC-versjonene deres, er mobile esports-spill forskjellige fra vanlige esportspill på mange måter.

Først av alt, la oss snakke om det visuelle. Siden mobiltelefoner ikke har mye kraft for å kunne håndtere krevende PC-spill, har esports mobilspill mye lavere kvalitet på grafikk. Selv om vi skulle sammenligne et vanlig esport-spill fra fem år siden med det nyeste mobile sportsspillet, ville forskjellen umiddelbart være tydelig.

For det andre er det mekanikken. Mobile esports-spill har forskjellig mekanikk når det kommer til skyting, bevegelse osv. Kulefallet og rekylen til våpen i vanlig PUBG er altfor høye sammenlignet med mobilversjonen.

En annen stor forskjell som mobile konkurrerende spill har, er at mobile esports-spill er designet for å kontrolleres av en berøringsskjerm. På den annen side styres vanlige spill enten av en kontroller eller en kombinasjon av mus og tastatur.

Forskjellen mellom mobile og vanlige esports-spill
Beste mobile esports-spill å satse på

Beste mobile esports-spill å satse på

Det er mange mobile esports-spill der ute. Her er noen av de beste mobile esports-spillene du kan satse på.

Hearthstone

Hearthstone er uten tvil et av de mest populære mobile esport-spillene der ute. Ikke bare det, men det er også et av de eldste mobile esports-spillene, som ble lansert helt tilbake i 2014.

Hearthstone er et kortspill utviklet av Blizzard. Grunnen til at Hearthstone har en så massiv og vellykket konkurransescene er at Blizzard utvikler spill med fokus på esport.

PUBG mobil

Neste opp er PUBG Mobile. Mesteparten av æren for å lage en esportscene for mobile videospill kan tilskrives PUBG Mobile. De fleste anser esport for PUBG Mobile for å være det første ekte mobile esportsspillet.

PUBG Mobile er i utgangspunktet en mobilversjon av den populære esport-tittelen PlayerUnknown's Battlegrounds. PUBG Mobile ble utviklet av Tencent Games, og den ble lansert tilbake i mars 2018. Siden den gang har den tiltrukket tonnevis av spillere til den beste konkurransedyktige mobilspillscenen.

Garena Free Fire

Sannsynligvis et av de eneste spillene som kan matche eller overgå populariteten til PUBG Mobile, er Garena Free Fire. Garena Free Fire ble lansert tilbake i 2017, og den eksploderte praktisk talt i popularitet. Seertallene for Garena Free Fire-konkurranser krysser jevnlig over 2 millioner toppseere.

Free Fire har ganske mye likhet med PUBG Mobile, men den inkluderer tonnevis av funksjoner som mobile spillere tiltrekkes av. En annen ting som er vanlig mellom Free Fire og PUBG Mobile er at begge disse spillene er mest populære i Sentral- og Øst-Asia, spesielt i India og Kina.

Call of Duty Mobile

Med Battle Royale-spill som ble lansert til venstre og høyre for mobile enheter, var det et stort behov for et førstepersons skytespill som hadde tradisjonelle moduser som deathmatches. Det er her Call of Duty Mobile kommer inn i bildet.

Call of Duty Mobile er en av de mest populære konkurrerende førstepersonsskytespillene for mobile enheter akkurat nå. Den har også en massiv e-sportscene.

Det er disse spillene du vil se mest action innen mobil esport. Så du bør velge ett av disse spillene for spill.

Selv om alle disse spillene er gode alternativer, er det å velge ett enkelt spill for tipping noe du må bestemme selv. Velg spillet du vet mest om og har spilt det.

Beste mobile esports-spill å satse på
Alt du trenger å vite om odds på mobil esport

Alt du trenger å vite om odds på mobil esport

Odds på esports i mobil esport er betting en måte å representere sannsynligheten for at et utfall inntreffer. La oss for eksempel si at det er en esport-kamp for PUBG-mobil på gang. Hvis et bestemt lag er veldig bra i spillet og anses som mest sannsynlig å vinne kampen, er oddsen for at troppen vinner høye.

Men hvis et utfall har større sjanser for å inntreffe, så vil også avkastningen du får ved å satse på det og vinne innsatsen være relativt liten.

Det er tre hovedmåter som odds er representert i mobil esports-tipping, nemlig desimal, brøk og amerikansk. I desimalformatet er odds representert med et tall og en desimal som 2,5 eller 4,6. I brøkformatet er oddsen representert som en brøk som 1/5 eller 2/4. Til slutt er amerikanske odds representert med enten et positivt fortegn med et tall eller et negativt fortegn med et tall, som +150 eller -200.

Alle de forskjellige måtene å representere odds formidler forskjellig informasjon om kampen. Det er imidlertid ingen forskjell i odds mellom vanlige online esports betting og mobil esportstipping.

Alt du trenger å vite om odds på mobil esport
Hvorfor er mobil esports-spill populært?

Hvorfor er mobil esports-spill populært?

Mobilspilling har gjort noe som andre former for spill aldri har klart å gjøre effektivt, som er å tiltrekke seg et stort antall spillere fra et publikum som ikke hadde noen interesse for spill og aldri rørte en videospillkonsoll eller en spill-PC noen gang. Hvordan gjorde mobilspilling det?

Vel, hovedårsaken til dette er at folk ikke liker å bruke penger på videospillkonsoller eller spill-PCer. Men de bruker penger på en mobiltelefon fordi den gjør mye mer enn hva en PC eller en spillkonsoll kan gjøre. Når en person som aldri har spilt et konkurrerende spill prøver ut et e-sportsspill på mobiltelefonen, blir de umiddelbart hekta på det.

Denne økningen i populariteten til mobil esport er faktisk det som fikk populariteten til mobil esports-tipping til å øke. Det er tonnevis av mennesker som strømmer inn i mobil e-sport. En annen grunn til at mobil esportstipping er så populært er spenningen.

Nye spillere som kommer inn på e-sportscenen gjør ting som ingen noen gang har sett før. Dette gjør mobil esport superspennende. Det gjør mobil esports-tipping enda mer spennende fordi pengene dine er på spill.

Hvorfor er mobil esports-spill populært?
Mobil vs vanlig esports-spill

Mobil vs vanlig esports-spill

Akkurat som det er flere forskjeller mellom mobil esport og vanlig esport, er spill på mobil esport også annerledes enn satse på vanlig e-sport. Imidlertid er forskjellen faktisk ikke i ferd med å satse.

Akkurat som vanlig e-sport, for å satse på mobil e-sport, må du gå til en bookmaker, sjekke oddsen for et utfall av en mobil e-sportbegivenhet, og deretter plassere et spill. Imidlertid begynner forskjellen å oppstå i spillene selv fordi mobilspilling er mye annerledes enn vanlig spill.

Hovedforskjellen er forutsigbarhet. Mobil esports-tipping kan være mye mer uforutsigbart enn tipping for vanlige esports-spill. En grunn til dette er at mobil esport for tiden er i startfasen sammenlignet med vanlig esport. Gode spillere dukker opp fra hele verden, og du vet aldri når en underdog kan vinne mot noen av de beste spillerne i esport-scenen.

For det andre bruker mobil e-sport trådløse tilkoblinger for å koble alle spillere med hverandre. Selv om tilkoblingene er av høy kvalitet, er trådløse tilkoblinger aldri pålitelige. Utfall kan endres på grunn av ustabilitet i trådløse tilkoblinger. En spiller kan få en ping-fordel mens en annen kan tape på grunn av lag. Selv om dette ikke er vanlig, er det mer vanlig enn vanlig e-sport.

Mobil vs vanlig esports-spill
Esports-spill på mobil

Esports-spill på mobil

For å plassere spill på e-sport ved å bruke en mobil, må du først og fremst finne bookies som har mobilspillapper. Etter det må du sørge for at de er legitime og trygge. Du kan gjøre det ved å sjekke anmeldelser for dem.

Etter å ha funnet en betting-app, last ned appen og registrer deg hos bookmakeren. Når du har registrert deg, må du gjøre noen innskudd ved å bruke innskuddsmetoder tilgjengelig hos bookmakeren. Etter det er det bare å se etter et e-sportsarrangement du liker og satse på et utfall med innskuddene du nettopp har gjort. Sørg for å ta en titt på oddsen før du setter et spill.

Å satse på mobil er flott fordi bookmakere vanligvis tenker mye mens de får utviklet en betting-app. Fordi apper er utviklet i moderne tid og nettsider ble utviklet for lenge siden, vil du oppdage at de fleste bookmakere har apper som er mye mer brukervennlige enn nettsidene deres.

Å satse på mobiltelefonen er også mye mer behagelig. Du kan gjøre det selv i sengen din. Det hele koker imidlertid ned til personlige preferanser.

Esports-spill på mobil