Hvordan spille

I denne eSports tippeguiden kan du finne ut alt om spill på elektronisk sport. Følg også med for å finne ut hvilke som er de beste videospillsjangrene og videospilltitlene å satse på, samt eSports-spilltips. Det er ingen tvil om at eSport-industrien er vitne til eksponentiell vekst. Med pandemiens komme blomstret eSport-tipping, og i dag er det den raskest voksende formen for tipping. I følge en 2019-rapport fra den Las Vegas-baserte gamblingbransje-entreprenøren Chris Grove, var eSports totale penger satset rundt store eSport-titler innen 2020 på rundt 12,9 milliarder dollar globalt, mens antallet eSport-bettore globalt var omtrent 6,5 millioner. Fremkomsten av pandemien, og følgelig stansen av live-kamper, må ha eksplodert tallene.

Esports-bettingguideHvordan finne de beste esports bettingsideneMOBA tippeguideBattle Royale tippeguideFPS tippeguideSportssimuleringsveiledningRTS-spillguideAvslutter
Esports-bettingguide

Esports-bettingguide

Før du deler listen over de beste eSports videospillsjangre å satse på, her er en nybegynnerguide til eSports-tipping. Finn ut det grunnleggende om eSport-betting, fra hvordan du finner det beste nettstedet å satse på, til odds, markeder, strategier og mer.

Hvordan esportstipping fungerer

Esports-betting er rett og slett å satse på elektronisk sport som spilles på konkurransenivå. Selv om de er ganske like virtuelle og simulerte spill, har eSport den menneskelige touchen akkurat som tradisjonell sportsbetting, der profesjonelle idrettsutøvere kjemper om det, ikke AI og datasimulatorer. Allerede tiltrekker profflag de beste talentene fra hele verden, så eSport er like konkurransedyktig som enhver annen sport.

Hvordan satse på e-sport

Å satse på eSport er ganske enkelt. Det er imidlertid et par ting spillere trenger å vite.

Først må spillerne bestemme seg for spillet de vil satse på. Denne artikkelen vil dele noen av de beste sjangrene å satse på og de mest populære spillene i eSport-scenen fra hver sjanger.

Esports-bettingguide
Hvordan finne de beste esports bettingsidene

Hvordan finne de beste esports bettingsidene

Når en gambler har bestemt seg for et spesifikt spill, bør de finne bookmakere som tilbyr markeder for spillet. For ordens skyld, ikke alle bookmakere har eSports-tipping.

En annen viktig faktor å vurdere når du velger en bookmaker er lisensiering og regulering. Spill kun på registrerte og anerkjente eSports bettingsider.

Deretter kan du lese bookmakeranmeldelser og gjøre noen undersøkelser for å finne bookmakere som tilbyr raske og sikre banktjenester, og viktigst av alt, en omfattende liste over innskudds- og uttaksalternativer. Spillere ønsker definitivt å komme raskt inn i betting med ekte penger. Vurder også transaksjonskostnader, behandlingstid og, viktigere, aksepterte valutaer.

Det tredje aspektet å fokusere på er eSport-spillmarkedene og oddsen. Noen bookmakere har enorme spillmarkeder, mens andre tilbyr kun de grunnleggende alternativene. Førstnevnte er hva eSport-bettingentusiaster bør være på utkikk etter. Når det kommer til odds er det to ting. Først, bli med på bettingsider med høyest odds. For det andre bør spillere sørge for at oddsformatet de er kjent med støttes.

Det er også viktig å vurdere kampanjer. De beste eSport-bookmakerne har ingen innskuddsbonuser og innskuddsbonuser, blant annet. Mens du speider etter tippebonuser, husk å sjekke omsetningskravene. Jo lavere multiplikatoren er, desto større er sjansene for å få mest mulig ut av en tippebonus.

Andre viktige aspekter å vurdere inkluderer kundestøtte, språk, live streaming, nettstednavigasjon og mobilspill.

Esports bettingstrategier

Akkurat som tradisjonelle sportsbetting, er det eSports bettingstrategier, som varierer avhengig av spillsjangeren. Arbitrage-spill er den mest populære strategien. Vanligvis kjent som 'arb'-spillstrategien, innebærer det å plassere et spill på alle mulige utfall av en individuell eSport-kamp.

Hvordan finne de beste esports bettingsidene
MOBA tippeguide

MOBA tippeguide

Multiplayer Online Battle Arena, populært kjent som MOBA, er en av de beste videospillsjangrene å satse på. Dette strategispillet har to lag som kjemper i en forhåndsdefinert slagmark kjent som et kart.

MOBA-spill er topprangerte, spesielt i Asia. Populariteten kan tilskrives det faktum at de er omgjengelige nå som spillere må slå seg sammen med venner for å oppnå seier. Noen av de beste MOBA-spillene å satse på inkluderer League of Legends, DOTA 2 (Defense of the Ancients 2), Mobile Legends: Bang Bang og Smite.

Hvordan satse på MOBA-spill

MOBA-betting blir stadig mer populært nå som det er noen prestisjefylte MOBA-turneringer og konkurranser som The International og LoL World Championship. Hva mer? Det er MOBA-spill å satse på nesten hele året. Interessant nok tiltrekker MOBA-spill topplagene og talentet, og injiserer konkurransekraft i strategispillet.

Ryggraden i å satse på MOBA-spill er å forstå de forskjellige bettingmarkedene. Spillere kan satse på enkelt MOBA-kampmarkeder, MOBA-turneringer/konkurranse-/ligavinnermarkeder eller kartmarkeder. Noen av de beste spillene å plassere inkluderer kampvinner, kartvinner, karttotaler, første drap, antall runder, totale drap/odds, eller til og med handikap, osv. Sannsynligheten for alle disse hendelsene er representert i odds.

For å satse på MOBA-spill, finn først en bettingside med MOBA eSports-markeder og hold deg oppdatert på de kommende MOBA-konkurransene. Spillere bør også være klar over de forskjellige formatene som brukes i MOBA-spillturneringer.

Til slutt bør spillere gjøre litt undersøkelser for å finne ut hvilke som er de beste MOBA eSport-lag. For øyeblikket er kjente navn blant andre Team Spirit, PSG.LGD, Invictus Gaming og Team Secret. Det vil også være lurt å sjekke den nylige formen til laget som spillerne legger pengene sine på.

MOBA tippeguide
Battle Royale tippeguide

Battle Royale tippeguide

Battle royale-spill er fantastiske nettbaserte flerspillerspill som har siste mann-stående spilling og overlevelses-, utforsknings- og rensingstaktikker. De involverer dusinvis til hundrevis av spillere som kjemper om ære i et stadig krympende kart. Avhengig av formatet kan spillerne være alene eller i lag.

I dag dominerer battle royale-spill eSport-scenen. Noen av de største Battle Royale-spillene inkluderer Fortnite, Call of Duty: Warzone, Apex Legends, PUBG: Battlegrounds, og Fall Guys Ultimate Knockout bare for å nevne noen.

Hvordan satse på Battle Royale-spill

Veddemål på Battle Royale-spill er blant de mest populære formene for eSport-tipping. Populariteten til disse spillene kan tilskrives det faktum at Battle Royale-spill tiltrekker seg hundrevis av konkurranser på toppnivå og betydelige premiepenger. To av de mest betydningsfulle Battle Royale-turneringene er Apex Legends Global Series (Apex Legends) og The Fortnite World Cup (Fortnite). Interessant nok tiltrakk 2019 Fortnite World Cup en premiepott på $30 millioner.

Å satse på Battle Royale-spill er ganske enkelt så lenge tippere finner de beste Battle Royale eSports-spillsidene og forstår spillingen, markedene og hvordan oddsen fungerer. Det er forskjellige markeder å satse på avhengig av bettingsiden og selvfølgelig det spesielle Battle Royale-spillet.

Noen av de vanlige markedene som spillere bør bli kjent med inkluderer direkte kampvinnere, turneringsvinnere, spesialspill, akkumulatorer, totaler, kartvinnere, kartscore og til og med spill i spill, ellers kjent som livespill.

I tillegg til spillmarkedene og oddsen, bør spillere være fortrolige med eSport-scenen til Battle Royale-spillet de ønsker å satse på. Finn ut de beste lagene i Fortnite, de beste lagene i Apex Legends, og så videre. Ta også en titt på deres nylige skjema for å ta den beste veddebeslutningen.

Battle Royale tippeguide
FPS tippeguide

FPS tippeguide

Det er ingen tvil om at FPS (First-Person Shooter) er en populær videospillsjanger. Den er basert på våpen og annen våpenbasert kamp fra et førstepersons perspektiv. Spillerne kontrollerer hovedpersonen i et 3D-rom. FPS-spill er populære fordi de innleder den genuine slagmarkatmosfæren takket være oppslukende grafikk og lyd. De fremmer også teamarbeid og solidaritet.

FPS-spill er populære over hele verden. Battlefield V og Counter-Strike: Global Offensive er to av de største FPS-spillene i dag. Andre populære FPS-titler innen eSport inkluderer Call of Duty, Tom Clancy's Rainbow Six Siege (R6), Valorant og Overwatch.

Hvordan satse på FPS-spill

FPS-spill er ikke bare store i kumulative premiepotter; de dominerer også eSports betting-diagrammer. I følge den siste statistikken leder CS: GO når det gjelder innsatsvolum nå som det er mange turneringer gjennom året. Det er også enkelt å satse på FPS-spill, og det finnes et bredt utvalg av innsatsalternativer.

Akkurat som med alle andre videospillsjangre, må spillere som satser på FPS-spill forstå det grunnleggende spillet og reglene for å ta informerte spillbeslutninger. Det er også viktig å forstå den nåværende tilstanden til FPS eSports-scenen. Finn tid til å undersøke hvilke som er de beste FPS-teamene. For øyeblikket er de beste FPS-lagene Astralis, SEN Sentinels og San Francisco Shock. Det er også viktig å se gjennom alle de kommende turneringene og konkurransene.

En annen viktig ting spillere må være klar over er de tilgjengelige spillmarkedene. FPS-spill kan ha forskjellig spilling og mål, men de fleste spillalternativer ligner på det spillere kan finne i MOBA og Battle Royale eSports-spill. Noen av de beste markedene å satse på inkluderer turneringsvinner, matchvinner, kartvinner, first blood og livespill.

FPS tippeguide
Sportssimuleringsveiledning

Sportssimuleringsveiledning

For de tradisjonelle sportsbetting-entusiastene tilbyr sportssimulerings-eSports-spill den ultimate opplevelsen ettersom de følger tradisjonell sportsbetting. Som navnet antyder, er sportssimuleringsspill basert på ekte sportsspill som fotball, hockey, motorsport, basketball og amerikansk fotball. Sportssimuleringsspill bør ikke forveksles med virtuelle sporter, ettersom ekte mennesker spiller dem.

Sportssimuleringsspill er populære globalt. Scenen kan skilte med eliteprofflag, med noen sponset av profesjonelle klubber. De skildrer de store ligaene og konkurransene og bruker toppmoderne spillmotorer for å tilby realistisk spilling og fantastisk grafikk. Noen av de beste sportssimuleringsspillene å satse på inkluderer FIFA, NBA2K, PES, Madden, etc.

Hvordan satse på sportssimuleringsspill

Sportssimuleringsspill tiltrekker seg mange spillere, for det meste tradisjonelle sportsbetting-entusiaster. Dette er fordi de ligner på konvensjonelle sportsbetting når det gjelder bettingmekanismer. Så langt, så bra, leder FIFA 21-betting innen sportssimuleringssjangeren når det gjelder innsatsvolum. Så nå, hva trenger spillere å vite om spill på sportssimuleringsvideospill?

Det første er å finne pålitelige bettingsider med FIFA-, PES- og NBA2K-markeder. Husk at ikke alle spillsider vil ha disse markedene. Når det kommer til tipping odds og markeder, er odds representert i ett av de tre tippeformatene, eller alle formatene, mens markedene forblir de samme som i vanlig sportsspill.

Forskjellen kommer imidlertid i lagene å satse på. I tradisjonell sportsbetting er de beste lagene å satse på de mest suksessrike i nyere tid. Men i eSports-tipping bør spillere ikke se på de mest fremtredende lagene i det virkelige liv. I stedet bør de se på rekorden til eSports pro-spilleren. For eksempel kan en proffspiller, med et superlag som PSG, med alle stjernene, tape mot en bedre proffspiller som spiller med et gjennomsnittlig lag fra de lavere franske ligaene.

Sportssimuleringsveiledning
RTS-spillguide

RTS-spillguide

RTS, også kjent som sanntidsstrategispill, er en annen populær videospillsjanger å satse på. Et av aspektene som gjør disse spillene populære er den generelt raskere naturen. Forskjellen mellom RTS-spill vs. turbaserte strategispill (TBS) er at i RTS-spill kan spillere delta i handlingen samtidig.

Det er mange RTS-spill, men bare en håndfull funksjon i den konkurrerende eSport-verdenen. Sanntidsstrategispill inkluderer StarCraft II, WarCraft og Age of Empires-serien.

Hvordan satse på RTS-spill

Mens populariteten til RTS-videospillsjangeren avtar, er spillene fortsatt aktive på eSport-scenen. Så, hva bør spillere vite om spill på RTS-spill?

Det første er å finne bettingsider med RTS-spillmarkeder, som f.eks StarCraft II og WarCraft-markeder, blant andre. Registrer deg deretter på bookies som har mange arrangementer og de høyeste oddsene. Spillere bør også strebe etter å holde seg à jour med all utviklingen i verden av RTS-spill. Først må du forstå gameplayet til RTS-spill og de grunnleggende reglene. Viktigere, bli kjent med de forskjellige turneringsformatene som brukes.

Til slutt, sjekk ut stillingen for å finne ut de beste lagene og spillerne å sette penger på. For ordens skyld fortsetter lagene å endre lister, så sørg for å sjekke lagets nylige skjema for å ta den riktige bettingavgjørelsen.

RTS-spillguide
Avslutter

Avslutter

Det er det; en veiledning om hvordan du satser på eSport. Husk at det finnes tips og strategier for eSport-spill som øker vinnersjansene. Sørg også for å sjekke hva forståsegpåerne sier i sine spådommer før du gjør den innsatsen!

Avslutter

Siste nytt

Slik satser du på Apex Legends i 2022
2022-03-31

Slik satser du på Apex Legends i 2022

Apex Legends-betting får sakte fart ettersom flere og flere fans av Battle Royale-helteskytespillet satser på hundrevis av turneringer og konkurranser over hele verden. Hvis betting høres ut som en idé, er dette stedet å være. Finn ut alt om Apex Legends betting 2022, fra det grunnleggende om Apex Legends online betting til de største konkurransene og lagene.