Spill på League of Legends World Championship 2023

Esport-ligaer av turneringer har blitt så populære i dag. Derfor er listen over esportturneringer i dag lang. Men rett på toppen er disse eSport-mesterskapene, League of Legends verdensmesterskap. Arrangert av Riot Games, League of Legends World Championship, ganske enkelt kjent som Worlds, er en årlig profesjonell turnering som samler de beste League of Legends (LoL)-lagene for å konkurrere om tittelen på slutten av hver sesong.

Det er en turnering som bestemmer den beste League of Legends-mesteren i verden i løpet av et bestemt år. I dette mesterskapet kjemper lagene om Summoner's Cup, et trofé på 70 pund (32 kilogram) (den ultimate prestasjonen) og en premiepott på flere millioner dollar. Når det gjelder seertall, kommanderer denne turneringen et stort publikum, med 2018-utgaven som har tiltrukket seg rundt 99,6 millioner seere.

Flag

No matches found, please try:

no Country FlagCheckmark

1xBet

no Country FlagCheckmark
BonusOpptil €1500 + 150 gratisspinn

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
Hent bonusen din
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Vis mer ...
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

E-sportens verden kan være veldig forvirrende for de som ikke er vant til det. Ingen kan imidlertid nekte for at den også er veldig spennende og interessant. Det samme kan sies om nettcasinoer.

BonusOpptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
 • Stort spillvalg
Show less...
Vis mer ...
 • Stort spillvalg

22Bet har vært i drift siden 2017. Det eies av TECHSOLUTIONS NV, en Curacao-basert organisasjon. Takket være Curacao-gamblinglisensen som er gyldig til 23. november 2023, finner de fleste onlinespillere at den er sikker fordi Curacao-regjeringen er høyt ansett i onlinespilllandskapet.

BonusFå din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

 • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
 • Stort utvalg av sport
 • Kampanjer og bonuser med høy verdi
Show less...
Vis mer ...
 • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
 • Stort utvalg av sport
 • Kampanjer og bonuser med høy verdi

Loot.bet er en eksepsjonell leverandør av e-sport, anbefales på det sterkeste for sin pålitelighet og enestående service. Som et langvarig ESports -alternativ har denne leverandøren opparbeidet seg et solid rykte blant spillere siden etableringen i 2016 . Med en dedikasjon til fortreffelighet og en forpliktelse til å levere den best mulige e-sportopplevelsen, har Loot.bet blitt et toppvalg for spillere over hele verden.

Hva er League of Legends Championship?

Hva er League of Legends Championship?

De første LoL Worlds fant sted på DreamHack, Sverige, med Team Fnatic kronet turneringens første mestere noensinne. Siden innvielsen har seks forskjellige lag vunnet mesterskapet, med SKT T1 som det eneste laget som løftet tittelen tre ganger (fra 2022).

Siden starten i 2011 har arrangementet vært vitne til en rekke transformasjoner. Etter hvert som den utvides i størrelse, justeres og endres premiepotten, vertsbyer, deltakere og forskrifter. Riot Games har til og med produsert en offisiell begivenhetsmusikk for å følge Worlds-arrangementet siden 2014.

LoL World Championship består av tre konkurrerende etapper, inkludert Play-Ins, Group Stages og Knockouts. Mens Play-In og Group-fasen spilles i et round-robin-format, spilles Knockout-scenen i et enkelt-elimineringsformat, som har best-av-fem-serien.

Hva er League of Legends Championship?
Hvor stort er LoL verdensmesterskapet?

Hvor stort er LoL verdensmesterskapet?

Først av alt, samler mesterskapet creme de la creme fra LoL-lag for å låse horn. Med en premiepott på flere millioner dollar å vinne, kan ingen våge å forestille seg at turneringen er liten; det er en stor en.

Legg til dette de hundrevis av millioner som stiller inn for å se turneringskampene live, og du har en av største e-sportsturneringer under sola. I tillegg ser millioner av mennesker på mesterskapet som en mulighet til å satse og vinne penger. Ja, så stort og viktig er verdensmesterskapet.

Trofeet

Som nevnt ovenfor er det å løfte Summoner's Cup (turneringens cup) drømmen til enhver deltaker. Cupen ble bestilt av turneringseierne, Riot Games. Mens Riot Games spesifiserte en vekt på 70 pund, veier sluttproduktet (koppen) mindre for å sikre at det er lett å løfte.

Hvor stort er LoL verdensmesterskapet?
Om League of Legends

Om League of Legends

League of Legends, forkortet til LoL, er et MOBA-dataspill utviklet i 2009. Det kan lastes ned gratis fra spillets nettside. Nesten alle kan laste ned og spille spillet, takket være minimumskravene til systemet.

Hvordan spille League of Legends

En LoL-kamp består av to lag med fem spillere hver. Lagene er blå og røde, og de konkurrerer på Summoner's Rift-kartet. Mye av handlingen foregår i basene og i de tre banene kjent som 'bunn, midt og topp'. Jungle refererer til ethvert område av kartet som ikke er okkupert av baner eller baser, og 'junglere' er avhengige av dette området for å drepe nøytrale monstre for gull og XP.

Spillere kan forbedre sine mestere (karakterer) ved å tjene gull, som brukes på ressurser som vil tillate dem å kaste kraftigere trollformler og gjøre mer skade på motstandere. Å vinne XP, derimot, hjelper spillere med å komme seg opp i nivå. Hvert lag kan tilkalle en hær av undersåtter for å hjelpe dem med å ødelegge motstanderens base.

Om League of Legends
Hvordan vinne en League of Legends-kamp?

Hvordan vinne en League of Legends-kamp?

Det første laget som ødelegger Nexus vinner kampen. Nexus er en struktur plassert på baksiden av hver sides base. En ting å merke seg er at å ødelegge Nexus er ikke en tur i parken. Nexus forblir intakt så lenge alle tre av dens inhibitorer, eller minst en av basens tårn, blir stående.

Turrets er viktige i en LoL-kamp fordi de bidrar til å skade motstanderne samtidig som de lar et lag ha skikkelig kontroll over slagmarken. For å bryte ned tårnene bruker lagene ofte undersåtter, hvis kilde er Nexus.

Hvordan vinne en League of Legends-kamp?
Hvorfor er LoL World Championship populært å satse på?

Hvorfor er LoL World Championship populært å satse på?

Vi vet alle at populariteten til esportstipping har økt raskt, raskere enn du kan forestille deg, spesielt de siste årene. Den utvider seg også i en hastighet som vil presse andre store e-sportsturneringer.

Dette er et esport-arrangement der league of legends odds er gunstige og gir en flott mulighet til å satse på favorittlaget ditt.

Nå er en av de mest populære eSport online-turneringene for tippere LoL World Championship. Ikke mange eSport-turneringer er vitne til en tilstrømning av tippere som denne. Og det er av gode grunner, inkludert følgende:

Flere spillmarkeder å velge mellom

Kampvarighet over/under, lag for å drepe første baron/drage, kamppoeng over/under, lag for å ta første blod, etc.

Kampene er korte

League of Legends-kamper varer vanligvis i 40 minutter. Ti minutter kan legges til eller trekkes fra avhengig av flere faktorer, som kampens kompleksitet, lagenes spillestiler, push-potensial, osv. Det betyr at spillere ikke trenger å vente i timevis før gevinster kan komme til kontoen deres for neste spill.

Tilgjengelighet

Dette er en annen grunn til at spillere elsker LoL World Championship. Du vil i det hele tatt finne turneringsoddsene esport betting sider. Så hvorfor slite med å prøve å satse på en turnering der det er lite tilgjengelig?

Hvorfor er LoL World Championship populært å satse på?
League of Legends verdensmesterskaps vinnerlag og største øyeblikk

League of Legends verdensmesterskaps vinnerlag og største øyeblikk

Fnatic (sesong 1)

Under sesong 1 var LoL-verdensmesterskapet fortsatt spirende, og det manglet meningsfull infrastruktur på plass. Følgelig valgte Riot Games DreamHack Summer, Sverige, som arrangementssted. I dette arrangementet deltok totalt åtte lag - tre lag fra Europa, tre lag fra Nord-Amerika, ett fra Filippinene og ett fra Singapore.

Fnatic, et svensk lag, tok overtaket av motstanderne, og beseiret Counter Logic Gaming 2-1 før de feide Epik Gamer. Fnatic møtte Against All Authority i den store finalen, noe som gjorde sesong 1-finalen til en alleuropeisk affære. De ville ta med seg 50 000 dollar hjem.

Taipei Assassins (sesong 2)

Arrangementet ble holdt i Los Angeles, California, og det har en premiepott på $2 000 000 som var førti ganger jomfrupremiepotten. Etter gjennomføringen av gruppespillet ble TPA stilt mot det koreanske NaJin Sword-teamet.

Overraskende nok feide dette taiwanske laget NaJin lett, og gikk videre til den store finalen etter en høyoktan 2-1-seier over Europas daværende topprangerte Moscow Five. Taipei ble stilt mot Azubu Frost, Koreas toppfrø, som de effektivt stengte ned. De vant konkurransen 3-1, og brakte den første verdensmesterskapskronen noensinne til Taiwan.

SK Telecom T1 (sesong 3)

Sesong tre var første gang i verdenshistorien at en serie gikk alle fem kampene. SKT ville til slutt beseire NaJin for å gå videre til Grand Finals. Kampen mot Royal Club var imidlertid en nedtur, da SKT slo dem 3-0 for å vinne Koreas første mesterskap. Denne seieren markerte begynnelsen på Koreas dominans i mesterskapet.

Samsung White (sesong 4)

Duellen mellom Samsung White og Star Horn Royal Club endte med 3-0. I denne kampen klarte taperen å vinne kun én kamp. Det var den første mesterskapsseieren for Samsung White og Koreas andre på rad. Royal Club, for tiden kjent som Royal Never Give Up, er det eneste laget som har endt som andreplass i turneringen ved flere anledninger.

SK Telecom T1 (sesong 5)

SKT møtte KOO Tigers i Grand Finals i 2015. Dette var den første av tre påfølgende all-koreanske verdensfinaler. SKTs perfekte Worlds-løp ble ødelagt av KOO Tigers, som klarte å vinne en kamp, men det var det beste sistnevnte kunne gjøre. SKT skulle fortsette å vinne 3-1, og bli det første laget noensinne som vant turneringen mer enn én gang.

Andre LoL verdensmesterskap vinnere

 • SK Telecom T1 (sesong 6)
 • Samsung Galaxy (sesong 7)
 • Invictus Gaming (sesong 8)
 • FunPlus Phoenix (sesong 9)
 • DAMWON Gaming (sesong 10)
League of Legends verdensmesterskaps vinnerlag og største øyeblikk
Hvor og hvordan kan du satse på League of Legends verdensmesterskap?

Hvor og hvordan kan du satse på League of Legends verdensmesterskap?

Til tross for eksistensen av andre lønnsomme og store esport-turneringer, er LoL World Championship fortsatt en av de beste esport-turneringene for tippere. Hvert League of Legends Worlds-arrangement er en global sensasjon som utløser en tipperunde.

Hvor og hvordan kan du satse på League of Legends verdensmesterskap?
Slik satser du på League of Legends verdensmesterskap

Slik satser du på League of Legends verdensmesterskap

Det er online esport betting sider; derfor må du ta det riktige valget når det kommer til spill på esport-turneringer. Dette kan se ut til å være det enkleste trinnet, men det er kanskje ikke tilfelle. Selvfølgelig vil din online spillopplevelse være i fare hvis du tar feil på dette stadiet. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, gjør du bare et Google-søk på de beste esports-bettingsidene.

Etter at du har bestemt deg for en bookie, fullfør registreringsprosessen, som vanligvis innebærer å fylle ut et elektronisk skjema. Sørg for at du oppgir gyldig informasjon fordi du kan bli gjenstand for ytterligere bekreftelse senere. Noen bookmakere kan kreve at du laster opp en offentlig utstedt identifikasjon med en gang, mens andre vil vente til din første uttaksforespørsel.

Etter registrering, foreta et innskudd med din favoritt betalingsmetode. Når du gjør det, vil det nå være på tide å sette pengene dine i arbeid. Velg en kamp, spillmarked, innsats og bekreft innsatsen din.

Slik satser du på League of Legends verdensmesterskap

Siste nytt

LAN eller Online: En Make-Or-Break for eSports-spillere
2022-12-29

LAN eller Online: En Make-Or-Break for eSports-spillere

Den globale pandemien har ført til en boom i eSports-tipping. Det stoppet også LAN-turneringer, men førte til fremveksten av online-turneringer. Imidlertid kommer live LAN-turneringer tilbake med lettelser av nedstengninger og immuniseringsprogrammer som viser seg å være effektive.

Topp 5 esports-spillturneringer 2022
2022-12-08

Topp 5 esports-spillturneringer 2022

Esports utvides, og flere konkurranser og spill blir inkludert i spillmarkedene. Det er ikke overraskende å se esportstipping øke i popularitet, gitt hvor populære sportskonkurranser har blitt de siste årene.

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close