Alt om spill på Team Envy

Envy Gaming er et nord-Texas-basert underholdnings- og eSport-firma. Envy Gaming fusjonerte med OpTic Gaming i 2021 for å danne et av de mest populære eSport-lagene. Disse lagene er OpTic Texas i Call of Duty League, Dallas Fuel i Overwatch League, topprangerte Halo Championship Series, Valorant og Rocket League-lag. Hver dag ser millioner av fans på selskapets spill- og livsstilsskapere på YouTube, Twitch og andre sosiale medieplattformer.

Team Envy ble etablert i 2007 med en dyktig Call of Duty-liste. Mike Rufail, eier og administrerende direktør, har siden gjort den Dallas-baserte organisasjonen til et av verdens største eSport-lag. Post Malone, Rufail, Hector Rodriguez, Grey Television og eSports-pioneren Hector Rodriguez er Envys eiere.

Alt om spill på Team Envy
Flag

No matches found, please try:

no Country FlagCheckmark

1xBet

no Country FlagCheckmark
BonusOpptil €1500 + 150 gratisspinn

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
Hent bonusen din
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Vis mer ...
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

E-sportens verden kan være veldig forvirrende for de som ikke er vant til det. Ingen kan imidlertid nekte for at den også er veldig spennende og interessant. Det samme kan sies om nettcasinoer.

BonusOpptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
 • Stort spillvalg
Show less...
Vis mer ...
 • Stort spillvalg

22Bet har vært i drift siden 2017. Det eies av TECHSOLUTIONS NV, en Curacao-basert organisasjon. Takket være Curacao-gamblinglisensen som er gyldig til 23. november 2023, finner de fleste onlinespillere at den er sikker fordi Curacao-regjeringen er høyt ansett i onlinespilllandskapet.

BonusFå din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

 • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
 • Stort utvalg av sport
 • Kampanjer og bonuser med høy verdi
Show less...
Vis mer ...
 • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
 • Stort utvalg av sport
 • Kampanjer og bonuser med høy verdi

Loot.bet er en eksepsjonell leverandør av e-sport, anbefales på det sterkeste for sin pålitelighet og enestående service. Som et langvarig ESports -alternativ har denne leverandøren opparbeidet seg et solid rykte blant spillere siden etableringen i 2016 . Med en dedikasjon til fortreffelighet og en forpliktelse til å levere den best mulige e-sportopplevelsen, har Loot.bet blitt et toppvalg for spillere over hele verden.

Om Team Envy

Om Team Envy

Rufail får hjelp av Ken Hersh, den strategiske investeringspartneren som eier Hersh Interactive Group. En annen partner til laget er en profesjonell pokerspiller. Det er noen ekstra investeringer fra betydelige Texas-familier, lokale investorer og noen nasjonale investorer. Team envy har partnerskap med store merker som Acers Predator Gaming, Corsair, Jack in the Box, Jack's Links og Acers Predator-spilllinje.

Spillere

Valorant-listen ledes av daglig leder, Talespin, pseudonym Ronnie DuPree. Lagets hovedtrener er Chet Singh. Teammedlemmer er Jimmy Nguyen, alias Marved, Jaccob Whitaker, alias Yay, Victor Wong, og alias Victor. Austin Roberts, også kjent som Crashies, og FNS, hvis fulle navn er Pujan Mehta, er hennes spillere.

Hector "H3CZ" Rodriguez, den nåværende OpTic Gaming-presidenten, er ansvarlig for Call of Duty. Seth "Scump" Abner leder laget, hjulpet av Multi-FPS-mesterne Anthony "Shotzzy" Cuevas-Castro, Indervir "Illey" Dhaliwal og Brandon "Dashy" Otell.

Lunchbox og Jason Brown, treneren, utgjør Team Halo Envy. Lucid, ekte navn Tom Wilson, iGotUrPistola offisielle navn Justin Deese, Joey Taylor, alias TriPPPeY, og Brad Laws, alias aPG er spillerne.

Dallas Fuel har også flere Overwatch-spillere, overvåket av Wolf og Clint Petrzelka som spillermanagere. Teammedlemmer inkluderer Mat 'Tazmo' Taylor, Helen 'Dear' Jang, Taehun' Edison' Kim og Eui-Seok Lee, også kjent som Fearless. Hyeonseok «ChiYo» Han, Yeong-Han Kim, også kjent som SP9RK1E, og Han-Been Choi, alias Hanbin, er de andre spillerne. Oppstillingen er fullført av Jun Kwon, Minseo "Griyo" Kang og Dong-Ha Kim, alias Doha.

Rocket League-listen har Nick "mist" Costello, også kjent som Andreas Jordan, og Pierre Silfver, populært Turbopolsa.
Seth Manfield er Team Envys eneste representant i Magic: The Gathering. I Super Smash Bros. representerer Justin Hallet og Allias Wizzrobe Team Envy.

Om Team Envy
Team Envys sterkeste spill

Team Envys sterkeste spill

Team Envy konkurrerer, streamer og lager innhold for ulike videospill. Franchisen har eSport-lag i Rocket League, Call of Duty, Overwatch, Valorant og Super Smash Bros. Envy Gaming ble kåret til verdens åttende mest verdifulle eSport-organisasjon av Forbes i 2019.

Plikten kaller

Team Envy er kanskje den lengstlevende og mest synlige profesjonelle Plikten kaller team. Laget har imidlertid hatt en god del problemer den siste tiden. Envy har ikke klart å stille med en lineup som konsekvent kan bringe hjem trofeer samtidig som den leverer konsistensen som kreves for å representere merkevaren. Dette kan tilskrives hyppige roster-bevegelser, kollektive underprestasjoner og tap av dyrebare spillere.

Halo

Når Halo Infinite ble avduket, Envy var et av ni franchiselag som kom inn i ligaen i sin gjenfødelse. Hvert av de ni lagene mottok sitt spartanske skinn og et særegent våpenskinn og emblem. Envy oppmuntret fansen til å kjøpe lagets "limited edition"-skinn.

Valorant

Envy, en nordamerikansk eSport-organisasjon, har omdøpt sin Valorant lag for å konkurrere under OpTic Gaming-banneret. Troppen har vunnet over $250 000 i turneringer gjennom årene.

Rocket League

Etter å ha kjøpt Northern Gaming-serien i 2017, ble Team Envy med Rocket League. Selskapet ga ut sin liste i 2018, men kom tilbake i 2020 etter å ha blitt kjøpt opp av Vanguard.

Team Envys sterkeste spill
Hvorfor er Team Envy populær?

Hvorfor er Team Envy populær?

OpTic har vunnet 47 titler og har over 24 millioner følgere på sosiale medier. OpTic Gaming fusjonerte med Envy Gaming i 2021, og H3CZ ble medlem av organisasjonens eiergruppe. OpTic Texas vil konkurrere i Call of Duty League-sesongen 2022, og forsøke å gjenerobre tittelen som ble tjent av Dallas Empire i 2020.

Team Envy konkurrerer i ulike eSports-spill, som gir gamblere et bredt spekter av innsatsalternativer. De beste Team Envy-spillsidene tilbyr konkurransedyktige odds på nåværende og kommende kamper.

Team Envy har hatt flere utmerkede sesonger og utrolige prestasjoner i en rekke eSport-kategorier. De regnes som en av de mest suksessrike eSports-organisasjonene i CS: GO og Call of Duty-historien. Laget er det første nordamerikanske eSport-laget som ble kåret til Korea Overwatch Champions. Team Envy har også det lengste vinnerløpet i Overwatchs Guinness World Record.

Hvorfor er Team Envy populær?
Team Envys priser og resultater

Team Envys priser og resultater

E-sport er for tiden utrolig populært over hele verden. Arrangementene involverer de beste eSport-lagene som gir en god opplevelse for de beste spillerne. Det er allerede hundrevis av store eSport-arrangementer som finner sted over hele verden, med store premiepotter.

En stor og mangfoldig utvalg av eSport-turneringer ligger i sentrum av eSport-bransjen. De er det bankende hjertet av eSports-industrien, og legger grunnlaget for toppspill på eSports-lag og esportstipping. Esports-turneringer pleide å være små, lokalt arrangerte arrangementer. Nå kan en enkelt turnering være verdt titalls millioner dollar.

Merkbare resultater

Call of Duty-teamet vant CWL Championship 2016, hvor de mottok premien på $800 000. De vant også MLG Online National Championship 2010. I CWL Championship 2017 vant laget $200 000 ved å bli nummer to. Laget ble også nummer to i CWL Pro League Stage 2 Playoffs 2017, og vant $120 000. Laget har også vært toer ved tre store anledninger. Disse inkluderer Call of Duty Championship 2014 & 2013 og MLG Online National Championship 2010. Gjennom årene har laget vunnet over $1,8 millioner.

Halo-laget vant svimlende $200 000 i Halo World Championship 2017, og ble nummer to. De vant også $100 000 i samme turnering i 2018. Laget vant HCS Pro League NA 2017 Fall: Regular Season og UMG Daytona 2017. Team Envy har også vunnet HCS Pro League NA 2016 Fall: Finals, ME Las Vegas 2016 , og HCS Pro League NA 2016 høst: ordinær sesong.

Andre resultater

The Valorant vant VCT 2021: North America Stage 1 Challengers 2 og Cloud9 To The Skyes. Laget vant £125 000 i VCT 2021: Stage 3 Masters- Berlin samme år. Laget endte på tredjeplass i VCT 2021: North America Stage 3 Challengers Playoffs, og vant $15 000.

Rocket League har hatt mange seire. Den vant WePlay Esports Invitational med Rocket League- Nord-Amerika. De vant også RLCS sesong X-Spring: Lamborghini Open -NA Regional Event 3 og RLCS Season X- Vinter: NA Regional Event 2. Team Envy vant RLCS sesong X- Høst: NA Regional Event 3. De har blitt nummer to i RLCS 2021-22- Høst: NA Regional Event 3- Fall Classic og Gfinity the United Kingdom Elite Series- sesong 3.

Priser

 • The Game Awards 2015 – Årets eSports-spiller
 • SXSW Gaming Awards 2016 - Mest verdifulle esports-laget
 • eSports Industry Awards 2016 - Årets eSports Team
Team Envys priser og resultater
Beste og populære spillere av Team Envy

Beste og populære spillere av Team Envy

JKap

I Call of Duty er teamet representert av Jordan Kaplan. Amerikaneren er rangert som 193. globalt og 26. i USA. 28-åringen har vunnet nesten $400 000 i 97 turneringer. I disse konkurransene har Jordan en seierrekord på 57,73 %.

Apati

En annen kjent Call of Duty-spiller på Team Envy er Brayan Zhelyazkov. I de 71 konkurransene han har konkurrert i har spilleren en vinnerrate på 54,44 prosent. Gjennom disse konkurransene har spilleren samlet over $300 000 i inntekter. Han er rangert som 253. globalt og 39. i USA.

Lykkelig

Vincent Schopenhauer er det offisielle navnet på den franskfødte Valorant-spilleren. Toppspilleren har vunnet over $400 000 i premiepenger fra over 130 turneringer. Han er for tiden rangert som 310 i verden og 10 i hjemlandet. Han har en seierrekord på 82,08 prosent på tvers av alle arrangementer.

Atomisk

I Rocked League-spillet er den 18 år gamle spilleren godt likt. Massimo Franceschi, spillerens fulle navn, hadde en seiersprosent på 74,57 i 55 turneringer. Gjennom disse arrangementene har han tjent mer enn $100 000.

Beste og populære spillere av Team Envy
Hvor og hvordan satser du på Team Envy

Hvor og hvordan satser du på Team Envy

Loot.bet, Pixel.bet og 1xBet er blant de beste eSport-spillsidene. Disse nettstedene henvender seg til et bredt spekter av markedssegmenter for mindre og betydelige Team Envy-arrangementer. Live chat-alternativet er vanligvis tilgjengelig under en direktesending, og å lese andres kommentarer kan indikere hva andre synes om et lags prestasjoner og den nåværende tilstanden til troppen. Disse sidene anbefales for Valorant-spill, Halo, Rocket League og andre aktiviteter.

Hva er den beste spillstrategien for å satse på Team Envy?

Før spillere begynner å satse på Team Envy, er det vanligvis rimelig å sette et budsjett og vite hvor mye de er villige til å bruke. Det er avgjørende å kun sette inn summer man er komfortabel med å tape fordi noen innsatser vil bli plassert på spill som det er usannsynlig at vil vinne.

Å se tidligere Team Envy-kamper er en utmerket metode for å bli kjent med laget. Det hjelper å bestemme hvilken eSport-spill de utmerker seg på og hvor spillere kan finne bedre spillmuligheter. Dette er også en utmerket tilnærming til å bli kjent med individuelle spillere og deres bidrag til lagets generelle prestasjoner.

Det er avgjørende å sjekke de tilgjengelige spillmarkedene på flere eSports bookies avhengig av eSports-spillet spillerne ønsker å satse på. Dette gjør det mulig for en å plassere spill som er mer sannsynlig å vinne. Matchvinnere, rundevinnere og totalvinnere er de vanligste eSport-markedene som nykommere bør vurdere.

Direkte eller fremtidige spill, handikap-spill, over/under-innsatser, oddetall-spill, handikap og hedge-spill er noen av de andre spillmarkedene. Mens det er mange eSport-spillsider, er det vanligvis en god idé å utforske områder man er kjent med.

Hvor og hvordan satser du på Team Envy

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close