Spill Valorant Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Valorant esports betting er blant de viktigste tingene som skjer på esports betting scenen. I denne guiden finner du ut alt det er å vite om å satse på dette relativt nye spillet som konkurrerer med slike som Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) og Fortnite både på e-sportscenen og bettingbransjen.

Etter introduksjonen i 2020 ble Valorant raskt en favoritt i e-sportscenen, og på et blunk begynte den å vises på bettingsider. Akkurat nå er det en av de mest populære e-sportene som spillere satser på.

Spill Valorant Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Alt du trenger å vite om Valorant

Alt du trenger å vite om Valorant

Valorant er det nyeste videospillet av amerikansk utvikler og utgiver Riot Games. Dette er den samme videospillmogulen bak online multiplayer battle arena-franchisen, League of Legends.

For det første er Valorant et 5v5 karakterbasert taktisk FPS-heltevideospill tilgjengelig på Microsoft Windows. Spillet som er gratis å spille er avhengig av Unreal Engine 4, den beste motoren for 3D-skaping i sanntid med utmerket grafikk og lyd for den ultimate innlevelsen. Spillets utvikling startet i 2014, men ble offisielt utgitt 2. juni 2020.

Spillet til Valorant

I Valorant tar spillerne rollen som agenter i angrep eller forsvar. Formålet med spillet avhenger av modusen. For øyeblikket har denne FPS syv moduser:

 • Uvurdert: Angripende lag må detonere bomben (Spike). Dette er en Bo25-kamp, så det første laget som vinner 13 runder tar kronen.
 • Spike Rush: Dette er en Bo7-kamp der alle spillere i angrep bærer en Spike, men kun én Spike kan aktiveres hver runde.
 • Konkurransedyktig: Lag veksler mellom å spille i forsvar og angrep, og et vinnerbasert rangeringssystem når spillere får rangeringer etter fem kamper er introdusert.
 • Deathmatch: 14 spillere deltar i en ni-minutters kamp. For å vinne i denne modusen, må spillere få 40 drap.
 • Snowball Fight: En Team Deathmatch-modus der spillere trenger 50 drap for å vinne.
 • Eskalering: For å vinne i denne modusen, må et lag gå gjennom alle 12 nivåer eller være på et høyere nivå enn motstanderen i løpet av 10 minutter.
 • Replikering: Hele laget spiller som en tilfeldig valgt agent i en Bo9-kamp.
Alt du trenger å vite om Valorant
Satser på Valorant esports

Satser på Valorant esports

Valorant-betting har mange alternativer og er ganske lik CS: GO-betting markeder. Nedenfor er de mest populære valgene:

 • Direkte vinner: Forutsi hvilket lag som vinner en turnering.
 • Matchvinner: Tipp laget som vinner en kamp.
 • Kartvinner: Forutsi laget som vinner et kart.
 • Første blod: Forutsi laget som får det første drap.
 • Spike plant: Forutsi om angriperne vil lykkes med å detonere bomben (Spike).
 • Spike defuse: Forutsi om forsvarerne vil lykkes med å uskadeliggjøre bomben (Spike).
 • Utvalgte karakterer: Noen nettsteder lar spillere satse på karakterene som et lag vil velge.
 • Totaler: Noen bookmakere har over/under-markeder på forskjellige statistikker i spillet, for eksempel drap, spikeplanter, defuser, ess og mer.
 • Ess: Forutsi om en enkelt spiller vil eliminere alle motstanderne på egen hånd i én runde.
 • Lag-ess: Forutsi om hver spiller vil eliminere en spiller fra det andre laget.

For ordens skyld, i Valorant-betting, kan spillere velge å satse før kampen starter eller når spillet er i gang (live betting).

Satser på Valorant esports
Hvorfor er Valorant populær?

Hvorfor er Valorant populær?

Selv om det er ganske nytt i esport-scenen, er Valorant en fanfavoritt, og tiltrekker seg til og med CS: GO og Fortnite diehards. Statistikk fra Active Player viser at Valorant har opprettholdt 12 millioner aktive spillere gjennom 2021.

De aktive spillernes topp var 15 millioner. Selv om Valorant fortsatt er overskygget av slike som Apex Legends, League of Legends og CS: GO, har den allerede passert Overwatch og COD: Modern Warfare som har henholdsvis syv millioner og 10 millioner aktive brukere.

Så hva er det som driver dette videospillets eksponentielle vekst i popularitet?

Spille Valorant online

En av grunnene til at Valorant blir mer populær for hver dag, er det faktum at det er en gratis-å-spille-tittel. Dette var forventet nå som alle de andre store spillene i eSport har gått over til F2P. Foruten free-to-play, kan Valorant spilles online, så fans av FPS-spillet fra hele verden kan kjempe om det enten individuelt eller som lag, eksternt.

Internett-fellesskap

Det ekspansive nettsamfunnet, alt fra fora til sosiale medier, gjør Valorant populær. På slike plattformer kan spillere fra hele verden samhandle. Noen av de største Valorant-samfunnene er på Discord, YouTube, Facebook, Instagram og Twitter.

Influencers

Den tredje grunnen til Valorants popularitet er influencere. Det er ingen tvil om at Valorant vil være en dominerende kraft i scenene og på de beste eSport-bettingsidene. Den nyter en hjertelig velkomst i bransjen og har støtte fra noen av de mest fremtredende eSport-spillerne. Tidligere CS: GO proffspiller og streamer Shroud og Ninja, en proff gamer, YouTuber og Twitch-streamer, har berømmet Valorant.

De største Valorant-spillerne

Som nevnt tidligere, ligner Valorant på CS: GO. Mange CS: GO-spillere går over til Valorant. Dette inkluderer profesjonelle spillere. Noen av de store navnene som har flyttet fra CS: GO til Valorant inkluderer Tyson «TenZ» Ngo, Oscar «mixwell» Cañellas Colocho og Tyler «Skadoodle» Latham.

Og det er ikke bare CS: GO. Fortnite-spillere blir også med i dette spillet. Også her har flere pro-Fortnite-spillere, inkludert Harrison "psalm" Chang, Pontus "Zyppan" Eek, Jake 'POACH" Brumleve og Aleksander "zeek" Zygmunt, forlatt Fortnite til fordel for Valorant.

Både uformelle spillere og profesjonelle spillere elsker Valorant på grunn av hvordan Riot Games strukturerer alt, fra spillets mekanikk, det økonomiske systemet og blandingen av individuelt spill og lagarbeid.

Hvorfor er Valorant populær?
Valorant esports-turneringer

Valorant esports-turneringer

Det beste med Valorant er det store antallet turneringer og konkurranser hele året. Dette er også gode nyheter for tippere ettersom de har online Valorant-spillmarkeder hele året. Interessant nok er det både herre- og damekonkurranser som går på tvers av A-Tier, B-Tier, C-Tier og S-Tier-arrangementer.

Så, hva er noen av de beste Valorant esports-konkurransene å satse på?

Valorant Champions

Organisert av Riot Games, er Valorant Champions den mest prestisjefylte Valorant-turneringen. 2021 Valorant Champions var den første turneringen og tiltrakk seg premiepenger på $1 000 000. I år vil Riot Games mest sannsynlig være vertskap for arrangementet.

Tenningsserie

Valorant Ignition Series består av flere turneringer; for eksempel Epulze Royal SEA Cup, Rise of Valour, FTW Summer Showdown, GGTech Invitational 2 - LAS, Cyber Games Arena Pacific Open, WePlay! VALORANT Invitational og BLAST Twitch Invitational.

Første slag

Denne turneringen var den første store Valorant-konkurransen. Oppdraget var å krone regionale mestere i førstepersonsskytespillet. Dette er også blant de beste Valorant-kampene å satse på.

Ovennevnte er noen av de største Valorant-turneringene. Andre verdige nevner inkluderer Arena of Valor International Championship, Zotac Cup Valorant, Champions Tour Europe, Rivals Women's Cup, Champions Tour Tyrkia, Oceania Tour, Valorant Masters Cup og Charge Gaming Valorant Cup.

Valorant esports-turneringer
Valorante bettingsider

Valorante bettingsider

Valorant-spillsider blir stadig mer populære nå som operatører innser hvor stort dette spillet er. Esports bookies skynder seg å legge Valorant til menyen. Dessverre ikke alle esports-bettingsider er verdt å sjekke ut. Så, hvordan finner tippere den beste Valorant esports betting-appen?

Det første er å spille på en lisensiert bettingside. Bekreft at nettstedet har en gyldig lisens før du registrerer deg. Se deretter etter tilgjengeligheten til Valorant-spillmarkedene. Noen nettsteder har mange markeder hele året, mens andre kun dekker de få topprangene. En annen vurdering er bankalternativene.

Spillere bør sørge for tilgjengelig innskudd og uttaksmetoder, så vel som valutaer, favoriserer dem. Valorant bonuser er også verdt å sjekke ut. Som i andre esport-spill, har bookmakere mange kampanjer og bonuser som spillere kan kreve.

For de som ikke er sikre på hvilke som er de beste Valorant esports bettingsidene å bli med i, har Valorant betting eksperter gjort det tunge løftet. De anbefaler Betwinner, 22BET, Betsson, William Hill, Leo Vegas 10Bet og ComeOn.

Valorante bettingsider
Beste Valorant-team

Beste Valorant-team

Valorant kommer utvilsomt til å bli stort. Videospillet som orkestrerer CS: GOs fall og Fortnite tiltrekker til og med de store esport-lagene. Flere topp esport-lag har allerede sluttet seg til Valorant esports-scenen. Nå er det viktig å kjenne de beste lagene å satse på. Nedenfor kan du finne de største lagene.

Acend

Det beste laget i Valorant er definitivt vinneren av den største turneringen, Valorant Champions. Det beste laget å satse på i Valorant er Acend, et europeisk e-sportantrekk. Selv om laget hadde et ikke så bra år på andre arrangementer i 2021, overrasket de alle ved å vinne Valorant Champions 2021, og slo ut slike som Team Secret, Team Liquid og Gambit Esports. Sannsynligvis vil Acend utvide sin dominans i 2022.

Gambit Esports

Tidligere kjent som Gambit Gaming, Gambit Esports er den nest beste Valorant-klanen. Det russiske esportlaget har vært dominerende i hele år og prestert bra i Valorant Champions 2021. Gambit slo ut X10 CRIT og KRU Esports bare for å falle til Acend i finalen. I 2022 kan du forvente at Gambit kommer sterkere ut.

Andre gode lag å satse på inkluderer Team Secret, Cloud9 Blue, Fnatic, KRU Esports, Team Liquid, Sentinels, 100 Thieves, G2 Esports, Team Vitality, TENSTAR, LDN UTD og BIG.

Beste Valorant-team
Fordeler og ulemper med Valorant-spill

Fordeler og ulemper med Valorant-spill

Som de to sidene av en mynt, har Valorant esports-betting fordeler og ulemper. Nedenfor er den gode siden og den dårlige siden ved å satse på dette spillet.

Fordeler

 • Tilgjengelighet av bettingsider: Selv om det var svært få esports-betting-bookmakere med Valorant-spill i utgangspunktet, er det i dag mange Valorant-bettingsider.
 • Betting er gøy: For Valorant-fans kan å satse på favorittlagene deres tilføre litt adrenalin når de ser på direktesendinger.
 • Valorant-betting-bonuser: Bookmakere gir fantastiske bonuser til eSport-betting-fans, inkludert Valorant-betting.
 • Massevis av turneringer: Nå som dette spillet er den forstyrrende kraften i eSport, kan det skryte av mange turneringer. Bettors kan være sikre på at det vil være Valorant-markeder hele året.

Ulemper

 • Mangel på tilstrekkelige data: For mange av arrangementene på lavt nivå kan det være vanskelig å finne kritiske data som teamets form, h2h og så videre.
 • Valorant-spill er avhengighetsskapende: Å satse på Valorant kan være vanedannende, akkurat som å spille selve spillet. Spillere må spille ansvarlig for å være på den sikre siden.
Fordeler og ulemper med Valorant-spill
Valorant betting odds

Valorant betting odds

Før du begynner med Valorant-betting, må gamblere forstå hvordan odds fungerer. Det gode er at Valorant-odds fungerer på samme måte som oddsen for andre esport-spill på spillscenen. I utgangspunktet er det tre oddsformater.

 1. Desimal odds: Også kjent som europeiske odds, er dette det mest populære Valorant-oddsformatet. For å beregne gevinsten, multipliser desimaloddsen med innsatsen
 2. Fraksjonelle odds: Også kjent som britiske eller britiske odds, er dette det eldste oddsformatet. Som navnet antyder, er det representert i brøker; det er en teller og en nevner. Noen Valorant-spillsider har brøkdel av odds. Telleren (til venstre) representerer hvor mye som er vunnet, mens nevneren (til høyre) er innsatsen
 3. Pengelinje: Også kjent som amerikanske odds, her er oddsene representert som enten negative (favoritter) eller positive (underdogs). Favorittodds (-) indikerer beløpet som skal satses for å vinne $100. Underdog-odds (+) viser beløpet vunnet for hver innsats på $100. Spillerne får tilbake innsatsen.

Noen nettsteder har bare ett av disse oddsformatene, men den beste esport-bettingsiden gir spillerne valget mellom å bruke deres foretrukne oddsformat.

Valorant betting odds
Tips og triks

Tips og triks

Det er noen tips som kan hjelpe spillere med å ta bedre spillavgjørelser i Valorant.

 1. Først må du sørge for å følge Valorant-konkurranser for å være klar over når de skjer, spillformatene og deltakende lag. Det er også viktig å forstå de beste lagene å satse på.
 2. For det andre, sjekk ut hva Valorant esport-bettingekspertene sier. Selv om slike Varorant-spådommer kanskje ikke er 100 %, kan de hjelpe langt.
 3. Sist, vær opptatt av oddsen. Jo høyere odds, jo lavere er sannsynligheten og omvendt. Bookmakere analyserer lagene i dybden, så de har alltid rett med oddsen i de fleste tilfeller.
Tips og triks