Alt om spill på Dignitas

Dignitas er et kjent esport-lag etablert i 2003. Teamet er et av de mest anerkjente og gjenkjennelige selskapene i den dyktige spillbransjen. De har noen av de største og mest populære esport-lagene. For partnere som søker etter en direkte inngang til spill- og esports-markedene, gir Dignitas sin unike og særegne merkevareposisjon en en gang-i-livet-mulighet. Dignitas ble kjøpt av Philadelphia 76ers i NBA i september 2016.

Harris Blitzer Sports & Entertainment-familien av kreative og vellykkede bedrifter som støtter Dignitas inkluderer New Jersey Devils of the NHL og Prudential Center, et flerbruksanlegg i Newark, NJ Managing Partners Josh Harris og David Blitzer driver en investorgruppe som eier alle disse. Dignitas opprettet New Meta Entertainment (NME), et digitalt sports- og underholdningsfirma som opererer i tre viktige vertikaler. Disse tre sektorene i drift er esports-team, investeringer, innhold og markedsføring. Firmaet ble opprettet i september 2019 og Michael Prindiville er konsernets administrerende direktør.

Alt om spill på Dignitas
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Dignitas-spillere

League of Legends-divisjonen er ganske talentfull. Spillerne på femmannslisten er Dongwoo 'River' Kim (sørkoreansk), Ersin Gören alias Blue (Belgia), Toàn 'Neo' Trần (Vietnam) og Vincent 'biofrost' Wang (kanadisk). Dignitas har også en League of Legends akademiavdeling. Det er seks medlemmer: Trevor 'Spawn' Kerr-Taylor og Isaac 'Darkwings' Chou, Yujie 'Eclipse' Wu Lawrence 'eXyu' Lin Xu, Juan 'JayJ' Guibert og Mervin-Angelo Lachica alias Dayos. Eclipse er den eneste amerikaneren på laget. Resten er kanadiere.

Dignitas' CS: GO-divisjon har seks spillere. Fem av spillerne er svenske, inkludert Adam 'friberg' Friberg (Sverige) og Faruk 'Pita' Pita. Andre spillere er Ludvig Alonso alias HEAP (Sverige), Patrik 'f0rest' Lindberg (Sverige) og Jonas 'Lekr0' Olofsson (Sverige). Bare Håkon 'hallzerk' Fjærli er fra Norge.

Andre spillere

Bare tre spillere representerer Dignitas i Fortnite konkurranser. Disse er Matthew 'Mero' Faitel (USA), Piero Ramirez alias Pgod (Peru), og Lucas Cardenas alias Dukez (Mexico).
Juliana Maransaldis alias 'showliana' (Brasil) og Amanda 'rain' Smith (kanadisk) er blant de fem medlemmer av Valorant Female-divisjonen. De tre andre amerikanske spillerne er Emmalee 'EMUHLEET' Garrido, Melisa 'deres' Mundorff og Stefanie 'Stefanie' Jones.

Rocket League-divisjonen har fire spillere, inkludert Jack 'ApparentlyJack' Benton (England) og Joris 'Joreuz' Robben (nederlandsk). De to andre er Kyle 'Scrub Killa' Robertson (Skottland) og Boston Scott alias Boston (USA).

Dignitas sterkeste spill

Laget har en sterk merittliste i konkurransen. Dignitas har vunnet flere konkurranser og konkurranser der de har konkurrert. Etter å ha gått inn på e-sportscenen, anerkjente fans og andre internasjonale organisasjoner raskt Dignitas' evner. Gjennom årene har gruppen gjort mye. Counter-Strike og Rocket League lister har vært lagets mest populære og kraftigste av alle spill. Derfor kan fansen forvente fantastiske resultater fra disse lagene.

Counter-Strike: Global offensiv

Laget kom inn Motangrep i oktober 2004 etter å ha signert Darkie, Equx, Intact, Syl og Zenon. Senere i desember ble Syl og Darkie erstattet av RaZiel og GoldPush. Dignitas nøt ikke mye suksess før år senere. Laget har hatt blandede resultater gjennom årene. Den første store seieren var på ESL Pro Series Germany sesong IX -Finals, en offline B-Tier-turnering.

Laget hadde ikke en ny stor seier før CGS 2007: UK Combine, en offline A-Tier-turnering. Til tross for disse seirene, hadde ikke laget en stor gevinst i premiepenger før ESL Major Series One Katowice 2014. Laget beseiret en sterkere Ninjas in Pyjamas 2-0 for å vinne premiepenger på $22 000. Etter det etablerte laget seg som et av de beste esport-lagene.

Deres første store seier var på RLCS sesong 5 -Finals, en S-Tier-turnering. De beseiret NRG Esports i en tett omstridt finale, og vant 4:3. Dignitas Rocket League-divisjon har vunnet over $700 000 og er blant de beste navnene i spillet.

Rocket League

Divisjonen ble etablert i januar 2018 etter at Dignitas kjøpte opp Applesauce. Zol, Turtle og Chicago. Men i mai kjøpte Dignitas hele listen over Gale Force eSports. Turtle, zol og Chicago flyttet til den inaktive vaktlisten. Lagets liste har gjennomgått enorme endringer og er blant spillets kjente esport-lag.

Hvorfor er Dignitas populær?

En av tingene som Dignitas har vært kjent for de siste årene har vært å plukke opp lag eller spillere tidlig i livet til et konkurrerende spill. Tidlig drev organisasjonen med spill som Smite, Trackmania og Hearthstone, mens de også deltok i mer anerkjente titler.

Dignitas pleide å være ubekymret over spillene de hadde. Laget fulgte ikke bare de kjente personene, de gikk for de beste eSport-spillene fordi de likte spillet. Dignitas prøvde å ligge i forkant de siste årene ved å speide ut nye og populære spill som snart vil være blant de beste esport-lagenes konkurranser. Esport-teamet har lett etter måter å komme tidlig inn på og rekruttere lag.

Hvorfor er dette laget populært å satse på?

Divisjonene til Dignitas deltar i en rekke online og offline konkurrerende spill. De har gjort seg bemerket som et spillselskap i verdensklasse. Gamblere må velge et nettsted som passer for dem. De bør da dra nytte av bonuser. Noen av disse bettingsidene tilbyr esports bonus insentiver til både nye og eksisterende aktører. Disse insentivene øker kontantreservene. Som et resultat lar de spillere spille mer ekte penger, noe som forbedrer sjansene deres for å vinne.

Dignitas Esport sine priser og resultater

CS: GÅ

Team Dignitas Counter strike-divisjon har tjent over $1 000 000 i premiepenger gjennom forskjellige turneringer. Dignitas vant EPICENTER 2016, WESG 2016 European Finals, og DreamHack European Minor på Tours 2016. På disse tre turneringene tjente laget henholdsvis $250.000, $29.960 og $30.000. TeamDignitas vant også CS: GO Champions League sesong 2, og beseiret HellRaisers for å tjene $25 000.

Dignitas endte på sjette plass i Esports Championship Series Season 2-Finals og femte i ELEAGUE sesong 2. Laget tjente $45 000 og $50 000 som premiepenger på de to turneringene. Dessverre tapte Dignitas mot Team EnVyUs i Global eSports Cup sesong 1, men tjente $50 000.

Rocket League

Divisjonen har hatt prisverdig suksess i Rocket League-turneringer. De vant RLCS 2021-22- Høst: EU Regional Event 2- BMW Rocket League Open og RLCS sesong 9 -Europa. De mottok henholdsvis $30.000 og $96.397 i premiepenger.

Team Dignitas vant også DreamHack Pro Circuit: Leipzig 2019, RLCS sesong 6-Europa, Northern Arena: Rocket League Invitational 2, og RLCS sesong 5 - finaler. Ved å vinne disse turneringene tjente Team Dignitas henholdsvis $50.000, $38.531, $15.000 og $100.000.

En av deres største gevinster når det gjelder premiepenger var på RLCS sesong 6 -Finals. Til tross for tap 4-1 til Cloud9 i finalen, tjente Dignitas $120 000.

League of Legends

LoL-divisjonen har ikke hatt mye suksess i det siste. Laget endte på fjerde plass i NA LCS sommeren 2017, og tjente $20 000. Team Dignitas tapte mot Team SoloMid i sesong 2 regionale finaler - Nord-Amerika 2012, men tjente $30 000. Dignitas tjente også $20 000 for å komme på andreplass i IEM sesong VI - verdensmesterskapet i 2012. Ved verdensmesterskapet i sesong 2 2012 endte Team Dignitas på posisjon 12, men tjente $25 000.

Valorant

Kvinnedivisjonen har vunnet tre turneringer. Team Dignitas beseiret TSM X på Missharvey Invitational 2021 og beseiret også AIMPUNCH i finalen i Fly High Invitational. Dignitas endte på tredjeplass på VCT 2022: Game Changers North America Series 1, og tapte 2-1 mot Shopify Rebellion.
Hoveddivisjonen hadde mindre suksess før oppløsningen i 2020. De ble nummer fire på Pop Flash 2010 og andre på Pittsburgh Knights Before Christmas-2020.

Beste og mest populære spillere av Dignitas

Mero

Matthew Faitel satte rekorden for flest NA-E FNCS seire. Hans selvsikre og cocky måte, som fem ganger FNCS-mester, skaper frykt hos motstanderne hans når de planlegger hvordan de skal unngå ham. Han overlistet på egenhånd alle andre trioer/lag i den store finalen i kapittel 2, sesong 4, og hevdet tittelen beste fragger i Nord-Amerika, og ble kåret til den beste spilleren i 2021 av samfunnet.

Mero, som er 17 år gammel, er for tiden den topprangerte spilleren i 2022 og prøver å vinne rygg-mot-rygg FNCS-mesterskap.

Pgod

Piero Ramirez er en profesjonell Fortnite-spiller som er 21 år gammel. Han oppdaget Fortnite tidlig i 2018 og etablerte seg raskt som en av spillets største siktere. Pgod vokste som en konkurransedyktig spiller og influencer i sin etterlengtede retur til Twitch, og ble en av Nord-Amerikas største skuddoppringere samtidig som han fikk millioner av følgere. Han utvidet sitt Twitch-publikum til å være en av de mest aktive og støttende, noe som resulterte i hundrevis av fansider, en inderlig tilhengerskare for sin kjærlighet til mote og et stort ønske om IRL-innhold.

Dukez

Lucas Cardenas' tidlige suksess i Fortnite kom fra kreative spillmoduser som sonekriger og bokskamper, hvor hans visuelt vakre spill umiddelbart vakte oppmerksomheten til viktige fellesskapsmedlemmer. Konkurransescenen stilte spørsmål ved Dukez' evne til å oversette hans blendende spill til turneringsplasser mens han fortsatte å demonstrere sine mekaniske ferdigheter i Creative. Dukez omfavnet sin rolle som en underdog og sjokkerte alle ved å vinne sitt første FNCS-mesterskap i kapittel 2, sesong 7.

Hvor og hvordan kan du satse på Dignitas Esports?

Personer som er interessert i Dignitas-kamper, kan finne unike spillalternativer på hver esport-bettingside, og sørger for distinkte spillopplevelser, spesielt i varierte mesterskap. Bettere bør føle seg komfortable med å satse på Dignitas Esports fordi lagene deres har svært dyktige spillere.

De beste esports-spillplattformer for spill på laget er GGBet Rivalry, ArcaneBet og Betway. Laget er et fantastisk valg for de som ønsker å gamble mens de spiller CS: GO eller Rocket League. De er anerkjent som et av de beste Counter-Strike-lagene i verden, og de vil enkelt beseire selv de mest formidable motstanderne. Veddemål på spill og kampvinnere har en sterk mulighet for å vinne for nybegynnere.

Strategier for å satse på Dignitas Esports

Andre lag er litt farligere, hovedsakelig fordi de ikke klarer å få fotfeste. Veddemål for matchvinnere bør kun brukes når et lag spiller mot en mindre eller likeverdig motstander, mens direktespill er utmerket for mindre konkurranser.

Spillere kan lære mer om Dignitas Esports-lagene ved å se feeds og tidligere kamper. Det er spennende å se dem gå til den internasjonale finalen, og det gir også enkeltpersoner et vell av kunnskap på Dignitas-laget. Det mest avgjørende for tippere å gjøre før de plasserer noen innsatser, er å utføre leksene sine. Rocket League og Counter-Strike er derimot rimelig sikre valg.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen