Alt om spill på Nova Esports

Ansett som et av de mest populære esport-lagene, ble Nova Esports grunnlagt i mai 2016 av en Anthony Yeung. Yeung hadde et lederteam bestående av Trevor, Richard og Francis under teamets første lansering, med Mathew, Oktay og Steven som senere ble med i organisasjonen. Nova eSports ble offisielt lansert i september 2016 som en eSports-organisasjon under firmanavnet Nova eSports International Limited. I oktober 2020 ble selskapet kjøpt opp av Imperium Group Global Holdings, et Hong Kong-notert selskap. Dette trekket resulterte i flere endringer, inkludert laglister for de forskjellige eSport-spillene Nova eSports spiller.

Nova eSports har spillere med ulik bakgrunn, og hvert lagmedlem bringer inn unike elementer for å hjelpe laget til å vokse og trives. Bortsett fra å konkurrere i eSports-turneringer, engasjerer Nova eSports også fellesskapet den har skapt på forskjellige nivåer. For eksempel har selskapet et profesjonelt team av influencere og innholdsskapere som sikrer at lagets følgere og fans holder seg oppdatert.

Alt om spill på Nova Esports
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nova Esports-spillere

Nova Esports har flere spillere som spesialiserer seg på forskjellige eSports-spill. League of Legends-laget inkluderer JDerener, Halil Berke og Lopez Miguel, som spiller Baron. Spillerne er fra henholdsvis USA, Tyskland og Spania. Game of Peace-listen omfatter Zhu Bojun, Zeng Ronghua, Xu Yinjun og Zahai Cheng, alle fra Kina. Teamet ble dannet i juli 2020.

Nova Esports avslørte også sin PUGB Mobile-liste sammen med Game of Peace-listen, som besto av fire spillere, en fra Canada og resten fra Kina. Spillerne inkluderer Wu Zifan fra Canada og Zhang Yujie, Li King Liang og Lui Jinhao fra Kina. Call of Duty-teamet deres består av europeiske spillere, inkludert Jonathan Koyenyi, Samuel Navarro, Marcos Santana, Ricard Vila og Marcos Rojas. Jonathan Koyenyi er fra Storbritannia, og resten av spillerne er fra Spania. Nova eSports' representant for Clash Royale-konkurranser er Chenghui Huang, også kjent som Lciop.

Tidligere divisjoner

Nova Esports samarbeidet med det indiske eSports Godlikes PUBG Mobile-team i juni 2020. Laget ble kjent som Nova x Godlike og deltok i PUBG Mobile World League Eastern Division. Listen hadde spillere fra India, inkludert Sarda Gajanand, Chisin Raingaim, Shekhar Patil, Eleen Raj, Syed Shan og Chetan Sanjay. Partnerskapet ble avsluttet i september 2020 da regjeringen i India forbød PUBG Mobile.

Nova Esports sterkeste spill

Plikten kaller

Nova eSports har hatt enestående prestasjoner i Plikten kaller konkurranser de siste årene. Call of Duty er ganske populær i eSports-spillkretser. Det er et førstepersons skytespill som startet med et tema fra andre verdenskrig og senere introduserte futuristiske verdener og ytre romtemaer. Nova Esports-laget har hatt imponerende prestasjoner i turneringene de har deltatt i gjennom årene. Laget har mer enn $43 000 i premiegevinster for spillet, noe som utvilsomt er imponerende.

FIFA

FIFA videospill er et annet eSports-spill der Nova Esports leverer gode prestasjoner. Det er et fotballsimuleringsspill utviklet av Electronic Arts. Imidlertid er Nova Esports generelle prestasjoner i FIFA kanskje ikke imponerende, men laget har hatt enestående prestasjoner i de siste hendelsene det har vært med i.

Spiller Ukjent Battle Grounds Mobile

Spiller Ukjent Battle Grounds Mobile er uten tvil det mest kjente eSport-teamet av Novas lag. Det står for en stor del av alle lagets inntekter i premiepenger, over $4,8 millioner. Det vant nylig 1 530 000 i en enkelt turnering, det høyeste beløpet laget noen gang har vunnet i en enkelt turnering. I 2021 tjente laget $2 318 831 i premiepenger fra 10 turneringer. 78,6 % av alle Nova eSports inntekter kommer fra PUBG Mobile.

Hvorfor er Nova Esports populær?

Av flere grunner er Nova Esports blant de beste eSport-lagene. Hovedårsaken er at den fungerer ganske bra i de fleste turneringer, spesielt i PUBG Mobile. De fleste tippere er vanligvis avhengige av historiske prestasjoner for å ta spillbeslutninger, da de ofte kaster lys over det sannsynlige utfallet av neste kamp. Spillere kan dermed satse trygt på Nova Esports, vel vitende om at det mest sannsynlig vil prestere bra.

En annen grunn til at Nova Esports er populært blant tippere, er at de fleste eSport-spillsider vanligvis tilbyr spillmarkeder for de fleste av lagets kamper. Det betyr at tippere finner det enkelt å få tilgang til spillmarkedene da de ikke trenger å søke etter forskjellige bettingsider hver gang de trenger å satse på det beste esportlaget. Nova eSports deltar også i mange turneringer. Det betyr at spillere kan finne lagets kamper å satse på mesteparten av tiden.

De fleste tippere satser også på Nova Esports fordi de assosierer seg med laget. Laget har millioner av fans fra hele verden som følger laget tett. Fra å forstå hva laget har å tilby, finner eSports-veddemålere det mye lettere å satse på forskjellige utfall.

Nova Esports sine priser og resultater

PUBG Mobile Global Championship 2020

En av Nova eSports-teamets største prestasjoner var PUBG Mobile Global Championship i 2020. Mesterskapet er et av de største og mest konkurransedyktige PUBG-arrangementene, med 40 lag over hele verden. Det var den siste begivenheten i PUBG Mobile-konkurransesesongen. Nova eSports hentet $1,59 millioner fra bassengpremien, som var $6 millioner, en av de høyeste bassengpremiene noensinne i en PUBG-konkurranse. Laget forsvarte tittelen sin i 2021 og klarte å nå finalen.

Peacekeeper Elite League 2021 sesong 3

Nova eSports vant Peacekeeper Elite League 2021 sesong 3 Championship. Arrangementet varte i seks uker, med intense kamper mellom 20 kinesiske lag. Nova vant med totalt 210 poeng. Premiepotten for arrangementet var 15 millioner CNY, som ble fordelt på alle lagene, med Nova eSports som tjente det høyeste beløpet, $642 000.

Peacekeeper Elite Championship 2020

Nova eSports vant Peacekeeper Elite Championship of 2020, andre gang mesterskapet ble arrangert. Arrangementet fant sted 14. og 15. november 2020 og inneholdt 15 av noen kinesiske topplag. Premiepotten var på omtrent 1,7 millioner dollar. Nova eSports tjente $756 841 for å vinne mesterskapet. Paraboy, en Nova eSports-spiller, ble tildelt MVP-tittelen for arrangementet og fikk $75 684 som premie for å få prisen.

Peacekeeper Elite League 2020 sesong 2

Peacekeeper Elite League er det høyeste nivået i den kinesiske PUBG Mobile-versjonen av den profesjonelle ligaen kalt Peacekeeper Elite. Nova eSports vant ligaens andre sesong fra 24. juli til 16. august 2020. Ligaen inneholdt 20 lag, inkludert 15 finalistlag fra forrige sesong. Nova eSports vant $144 519 fra premiepotten, og Paraboy ble kåret til ligaens MVP og scoringsleder.

Brawl Stars World Finals 2019

Brawl Stars World Finals var det siste arrangementet i konkurransesesongen i 2019, organisert av Supercell. Den inneholdt noen av de beste eSport-lagene fra 11 land, og Nova eSports vant finalen og mottok $90 000 fra bassengpremien.

Night of Elites Awards

Nova eSports ble tildelt tittelen Årets klubb 2021 på Night of Elites-prisutdelingen til PEL. Det var etter å ha vist fantastiske opptredener gjennom året. Laget ble også tildelt tittelen Årets kommersielle klubb under samme seremoni 14. januar 2021.

Beste og mest populære Nova Esports-spillere

Zehai Ceng

Zehai Ceng er blant de mest populære og suksessrike Nova eSports-spillerne, og spesialiserer seg på Player Unknown Battle Grounds Mobile. Han er rangert som nummer 32 blant de beste spillerne i Kina. Spilleren har tjent mer enn $1 million i premiepenger i løpet av de fire årene han har spilt. $960 000 av inntektene er fra hans tid hos Nova eSports.

Xu Yinjun

Xu Yinjun, populært kjent under brukernavnet Jimmy, har tjent mer enn $1 million på Player Unknown Battle GroundsMobile. Han er rangert som den beste eSport-spilleren i Kina og 118 globalt. 41 % av inntektene hans er fra 2021 og 30 % fra 2022.

Lin Yien

Lin Yien er landets tredje beste PUBG-spiller. Den taiwanske spilleren er populært kjent av sin alternative ID, King. Han har tjent mer enn $815 000 fra bare 11 hovedturneringer, en klar indikasjon på hvor vellykket spillkarrieren hans er. Enda bedre, 37 % av inntektene hans kommer fra de siste fem månedene.

Zeng Ronghua

Zeng, populært Coolboy, er en PUBG Mobile-spiller for Nova eSports-teamet og har tjent mer enn $809 000 i premiepenger. 89 % av gevinstene hans er fra tiden hans med Nova eSports-teamet. Han var en uavhengig spiller før han begynte på laget.

Hvor og hvordan kan du satse på Nova Esports?

Hvor å satse

Bettors kan satse på Nova eSports gjennom en online eSports bettingside. Det er hundrevis av gamblingsider tilgjengelig for dem å velge mellom, og hver har sine fordeler og ulemper. Den første vurderingen spillere må ta når de velger en bettingside er om den tilbyr eSports-spillmarkeder. Det bør inkludere spillmarkeder på turneringer der Nova eSports deltar.

Spillere bør også vurdere omdømmet til bettingsiden. De bør unngå spillsider med tvilsomt rykte. En anerkjent regulerende myndighet bør også lisensiere bookmakeren. Andre hensyn er tilgjengelige betalingsmåter, bonustilbud og kundestøttetjenester.

Slik satser du på Nova Esports

Spillere må starte med å sette inn penger på spillekontoene deres. Ulike tippere har forskjellige preferanser angående metodene som brukes for å gjøre innskuddene. Spillesider har også forskjellige minimums- og maksimumsgrenser for innskudd, som tippere må vurdere. Betalingsmetodene bestemmer også innskuddsgrensene.

Neste er å velge kampen eller turneringen å satse på, som Nova eSports har. Spillere kan deretter velge en passende type innsats å plassere. De beste eSports bettingsidene tilbyr enorme spillmarkeder for samme kamp eller begivenhet. I tillegg til mangfoldet av spillmarkeder, rådes eSport-spillere også til å ta hensyn til kvaliteten på oddsen som tilbys av bookies.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen