Bonuser

Denne eSports bettingbonusguiden tar en grundig titt på alle de beste kampanjene på den elektroniske sportsbettingscenen, hvordan de fungerer, og, viktigere, hvordan spillere kan kreve og bruke dem.

Det er ingen tvil om at eSports-betting tar over. Mens bransjen vokste sakte før pandemien, ga stansen av live-kamper på toppen av Covid-19 eSport-betting nytt liv. I dag blomstrer eSport-bettingindustrien, og hver bookmaker vil ha en del av kaken - den stadig økende etterspørselen etter eSports-bettingtjenester. De beste eSport-bettingsidene tilbyr lukrative kampanjer, også kjent som bettingbonuser.

Cashback-bonus

Hvis du ikke kan finne cashback-tilbud på din foretrukne eSport-bettingside, er det andre strategier du kan bruke for å finne den beste cashback-bonusen som er tilgjengelig. En tilnærming er å ganske enkelt søke på Google etter cashback-bonuser. Dette er en av de mest pålitelige metodene for å finne bonusen som best oppfyller dine krav. Bare søk etter setningene cashback-bonus, etterfulgt av ditt valg av en anerkjent eSport-bettingside, som Betway, Betsson eller 1xBet, og din foretrukne eSport, hvis noen.

Vis mer ...
Bonuskoder

Å satse på esport er et relativt nytt fenomen, men mange har vunnet store pengesummer ved å satse på spill som spenner fra Dota 2 og League of Legends til CS:GO og Valorant. En kampanjekode for eSports bettingside, også kjent som en kampanjekode, er en kode som består av bokstaver eller sifre som spillere kan skrive inn i en kampanjeboks på en bettingside for å motta en slags spesiell insentiv. En bookmaker-kampanjekode brukes vanligvis av bookmakere som en anskaffelsesstrategi for å tiltrekke nye kunder og kan hjelpe deg med å komme i gang med eSports-tipping.

Vis mer ...
Innskuddsbonus

Innskuddsbonuser er en spennende kampanje for både vanlige og uformelle spillere. Et økende antall nettkasinoer har økt tilbudene på online betting for å tiltrekke seg nye og returnerende kunder. Det er mange innskuddsbonuser, men gratisspill uten innskuddsbonus har vist seg å være et populært valg blant bettingpublikummet. 

Vis mer ...
Velkomstbonus

Velkomstbonuser for esportstipping er blant de beste kampanjene en spiller kan gjøre krav på etter å ha registrert seg på et nettsted for online esportstipping. Denne artikkelen går nærmere inn på disse bonusene for å finne ut hva de er, hvordan de fungerer, hvordan du kan kreve dem og mer. Som navnet antyder, er velkomstbonuser kampanjer som eSports bookies benytter for nye spillere. Det er to hovedtyper velkomstbonuser; ingen innskudd og innskuddsbonuser.

Vis mer ...
Bonus uten innskudd

Bonuser uten innskudd gir spillere en fantastisk mulighet til å spille på en eSports bettingside uten å tømme banken. En bonus uten innskudd betyr at spillere vanligvis mottar gratisspinn på en spilleautomat eller en kontantbelønning. Det er også en bonus uten innskudd som lar spillere bruke et bestemt beløp gratis penger innen en begrenset tidsperiode. Slike bonuser opprettes på forutsetningen om at en spiller registrerer seg for en nettside.

Vis mer ...
Gratisspill

Et gratisspill er et spill der innsatsen ikke må betales. Ved å plassere et gratisspill får du muligheten til å vinne uten å legge noen penger i premiepotten. Dette er en av de beste måtene for nybegynnere å begynne å satse på. Det garanterer at de aldri kan miste sin første innsats og være mer komfortable med gambling online. Gratisspill lar dem også holde oversikt over innsatsfremgangen deres ved å se om de har vunnet eller tapt på hver spilldag.

Vis mer ...
Henvisningsbonus

Henvisningsbonuser gis til en aktiv spiller som får en venn av seg til å bli med på e-sportstippingssidene. Fordi den aktive spilleren henviste en ny spiller til nettsiden, får de begge en bonus som er ment å forbedre spillingen deres. Hvis det nye medlemmet også henviser en venn, vil de også få en bonus og så videre. Ofte er det en bonus uten innskudd, som er en sjanse til å spille uten å måtte bruke noen form for penger. Det er en metode som ofte tilbys av bookmakere fordi den har mange fordeler for spilleren, men også for nettsiden. 

Vis mer ...
Lojalitetsbonus

Dagens eSport-spillsider har forskjellige måter å belønne hengivne spillere på. Hvis du spiller regelmessig, vil sportsbooken invitere deg til ulike lojalitetsprogrammer på et tidspunkt. Etter å ha blitt med i klubben, vil du begynne å tjene poeng når du deltar i visse aktiviteter, for eksempel å sette inn penger på kontoen din. 

Vis mer ...

No Wagering Bonus

Hva du trenger å vite om en esports-bonus

Hva du trenger å vite om en esports-bonus

For det første er esports-betting-bonuser kampanjer som retter seg mot gamblere som er interessert i esports-spill. Nå, fungerer bonuser på esportstipping? Og hvis ja, hvorfor skulle en bookmaker dele ut penger akkurat slik?

Mens noen som ikke sier hevder at bonuser på videospill ikke er legitime, er sannheten at bonuser fungerer. Ja, spilloperatører deler ut penger til spillere i form av kampanjer.

Det som får de fleste gamblere til å tvile på innsatsbelønninger er at det er nesten umulig å slå de strenge innsatsgrensene som bonuser følger med.

Som en advarsel, men spillere må være på vakt mot noen useriøse forhandlere med falske bonuser. Men enhver lisensiert og regulert esports bettingside tilbyr legitime bonuser. Så hvorfor tilbyr bookies spillere spillkampanjer?

For å forstå årsaken, er det først viktig å erkjenne at det er hard konkurranse i online gamblingsektoren. Det er tusenvis av bookmakere som tilbyr esports-spillmarkeder.

Som enhver annen virksomhet, må operatører av nettsteder for esportstipping stimulere nye spillere og, viktigere, beholde de eksisterende. Markedsavdelingene setter av et budsjett for kundeerverv og oppbevaring. Disse pengene brukes deretter på å tilby spillere bonuser.

Hva du trenger å vite om en esports-bonus
Hvordan fungerer tilbud på nettbasert esportstipping?

Hvordan fungerer tilbud på nettbasert esportstipping?

Det finnes et bredt utvalg av esports-bettingbonuser. De kan klassifiseres i to hovedkategorier; ingen innskuddsbonuser og innskuddsbonuser.

Esports bonuser uten innskudd

De beste belønningene som tilbys av esports bookies er bonusen uten innskudd, også kjent som gratisspill. Som navnet antyder, trenger ikke spillere å sette inn penger for å kreve disse tilbudene.

Det er en bonus uten innskudd som tilbys til nye spillere som velkomstbonus. Det spillere trenger å gjøre for å kreve denne gaven er å registrere seg på bettingsiden og fullføre spillerprofilene deres. I tillegg til velkomstbonusen uten innskudd, kan spillere nyte disse innskuddene senere i spillreisen. Dette er hvis den bestemte e-sport bookmakeren har ingen innskuddsbonuser.

Esports innskuddsbonuser

Mange nettsteder har ingen bonuser uten innskudd, men enhver verdig esportbookie vil ikke gå glipp av en innskuddsbonus. Den utstedes når en ny spiller laster inn kontoen sin.

Velkomstinnskuddsbonusen er den mest populære og er skreddersydd for de nye spillerne. Spillere kan kreve denne bonusen på deres første eller påfølgende innskudd, avhengig av bookmakeren. I tillegg til velkomstinnskuddsbonusen er det ingen reload-bonuser for innskudd som belønner spillere gjennom hele innsatsreisen mens de fortsetter å finansiere kontoene sine.

Hvordan kreve tippebonuser

Esports-bettingbonuser kan aktiveres automatisk når en spiller oppfyller berettigelsen til tilbudet. Andre nettsteder krever at spillere krever belønningene ved å bruke kupongkoder.

Hvordan fungerer tilbud på nettbasert esportstipping?
Hvordan bruke esports betting bonuser

Hvordan bruke esports betting bonuser

I dette segmentet, få fra ekspertene; detaljer om hvordan du finner bonuser på esportstipping, hvordan du bruker dem, noen strategier og viktigere, en diskusjon om omsetningskrav.

Hvor kan du finne esports bettingbonuser

For ordens skyld, ikke alle esports bettingsider har bonuser. Husk at det er et sett med spillere som ikke vil ha alle kompleksitetene som følger med belønninger.

Men hva med spillere som ønsker å øke sin bankroll med innskuddsbonuser eller prøve ut esports-betting uten å bruke pengene sine? Vel, denne delen deler flere tips som spillere trenger for å få de beste esports-betting-kampanjene.

Den første tingen å gjøre er å sjekke ut anbefalingene fra de beste online videospillbookmakerne. På slike sider gjør redaktørene alt det tunge arbeidet. De kompilerer lister over de beste esports-bonusene og oppdaterer dem regelmessig. I stedet for å kaste bort mye tid på å gå gjennom hundrevis av spillsider, stol på lett tilgjengelig materiale.

Den andre måten spillere kan få de beste esport-bookmaker-bonusene på nettet, er ved å abonnere på belønningsvarsler og tilbud på siden eller nettstedene de er registrert på. De kan også få de siste kampanjene ved å besøke bettingsidens kampanjeside. Her publiseres alle pågående og kommende bonuser.

Hvordan bruke esports betting bonuser
Esports betting bonusstrategier

Esports betting bonusstrategier

Etter å ha funnet en bonus og krevd den, bør spillerne tenke på en strategi for å slå huset. To grunner forklarer hvorfor spillere trenger en strategi.

For det første er det forutsetningskunnskapen om bonuser som de fleste spillere ikke forstår. Med de fleste spillkampanjer får ikke spillere tilbake innsatsen når de vinner et spill satset med bonuspenger.

En annen ting, det er omsetningskrav. For det første er dette antallet ganger spillere må spille gjennom før de kan ta ut gevinster realisert fra bonuspenger.

Disse to grunnene gjør det vanskelig for spillere å gjøre bonuspenger om til ekte penger når de satser på e-sport med bonuspenger. Men med riktig strategi kan spillere øke sjansene for å slå omsetningskravene. Nedenfor er noen av strategiene spillere kan bruke for å ha en bedre sjanse over huset.

Høye odds kommer langt

Med tanke på at de fleste kampanjer ikke betaler innsatsen, er det bedre å gå stort med tippebonuser. Ja. Å satse for underdogen er risikabelt, men det gir god avkastning. Mange ganger har de største lagene i Europa tapt mot underdogs. Spillere kan skyte med en bonus ved å velge de høye, "noe urealistiske" oddsene.

Arbitrasjespill

En annen strategi som gir spillerne en fordel over de strenge bonusvilkårene er arbitrasjespill, popularisert som 'arb'-betting. I arbitrasjespill satser spillere på alle mulige utfall. Men arbitrage er ikke for alle. Dessuten unngår esport-bookies praksisen.

Del bonusen i mindre innsatser

Å dele opp belønningspengene i mindre innsatser kan også hjelpe spillere med å banke bonuspenger. Dette er i den forstand at spillere kan satse på individuelle spill og slå omsetningskravene raskere enn å satse bonusen på en lang spillkupong.

Esports betting bonusstrategier
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

Faktisk er esportstippingsbonuser uimotståelige og fører mer enn ofte til problemspill. For det første er problemgamling, ellers kjent som spilleavhengighet, i utgangspunktet spilleavhengighet. Akkurat som selve e-sportsspillene, er det store sjanser for at spillere blir hekta på å satse. Når det er sagt, er det viktig at spillere tar forholdsregler.

For å unngå problemer med gambling, må spillerne først sette et strengt budsjett for innsatsen og aldri overskride den fastsatte grensen, uansett hva. De bør også unngå å jage tap for enhver pris. Viktigere, gamblere bør ikke erstatte skole eller jobbe med esports-tipping. I tilfelle en spiller mistenker at de er avhengige, er selvekskludering og å søke hjelp avgjørende.

Ansvarlig gambling