Spill Overwatch Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Overwatch er et populært videospill som ble utgitt 3. mai 2016. Blizzard Entertainment og Iron Galaxy utviklet dette skytespillet. Dette spillet kan spilles på plattformer som PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows og Nintendo Switch. Overwatch eSports er et førstepersons skytespill som gir rom for flerspilleralternativer. Dette eSports-spillet tildeler spillere i to lag, som hver har seks spillere.

Først må spillerne velge karakterene sine fra en stor pool. Disse karakterene blir referert til som helter og har unike evner. Utfordringen her er å bruke den begrensede tiden til å fullføre de angitte målene i kartet. Den eneste kostnaden du vil møte i spillet er å kjøpe valgfrie kosmetiske gjenstander.

Bemerkelsesverdige navn involvert i eksistensen av Overwatch

Bemerkelsesverdige navn involvert i eksistensen av Overwatch

Blizzard underholdning har fått mest æren for å være utvikler og utgiver av Overwatch, selv om mange mennesker har hatt gode bidrag til spillet. Designerne bak suksessen til Overwatch inkluderer Jeremy Craig, Michael Elliott og Scott Mercer.

Andre bemerkelsesverdige omtaler inkluderer Derek Duke, komponisten, mens Michael Chu og Alyssa Wong var forfattere. Det er også verdt å påpeke at Mike Elliott og John LeFleur gjorde en god jobb i programmeringsavdelingen. Jeff Kaplan, Chris Metzen og Aaron Keller regisserte også dette flerspillerspillet.

Dette teamet har sørget for at det er en fortsettelse av dette spillet ved å gi ut Overwatch 2. Det er en oppfølger til den første utgivelsen. Det ble annonsert i 2019. Spillet oppgraderer det første prosjektet med nye helter, avanserte spillmoduser og nye kart. De kunngjorde at spillet ville selges som en egen tittel, inkludert en ny spiller kontra miljø.

Bemerkelsesverdige navn involvert i eksistensen av Overwatch
Satser på Overwatch

Satser på Overwatch

Spillet har vunnet noen prestisjetunge priser siden lanseringen. Disse inkluderer British Academy Games Award for Multiplayer i 2017, The Game Award for Game of the Year i 2016, Spillprisen for beste esports-spill i 2018, den BAFTA Games Award for Evolving Game i 2018, og Teen Choice Award for Choice Video Game.

Å satse på Overwatch er enkelt, selv for førstegangsspillere. Enda bedre, Overwatch er lett tilgjengelig og har direkte spillmarkeder. Flere topp eSport-spillplattformer cover Overwatch gambling. Imidlertid inkluderer de viktigste Overwatch-spillene du finner på populære nettsteder Overwatch League og World Cup-kampene. Spillerne er sikret bettingtjenester i verdensklasse og sjenerøse kampanjer og bonuser.

Noen spillsider som dekker Overwatch eSports-arrangementer inkluderer BetOnline, BetWay, 888 Sport, William Hill, ArcaneBet, Leo Vegas, Betsson, Bwin, Nitrogen og Bet365. Når du har logget inn på spillekontoen din, bør du finne eSports-delen for å finne Overwatch. Noen markeder du finner i denne delen er matchvinner, handikap og direkte vinner.

En matchvinner er et enkelt marked der du satser på det direkte vinnerlaget. Ordlyden kan variere på forskjellige nettsteder og kan være forvirrende for nye gamblere. I noen vil du finne "head-to-head", mens andre bruker begrepet "Moneyline", men begrepet "matchvinner" er mest vanlig.

I handicap satser du på om siden med handicap fordel eller ulempe vinner kampen. Dette markedet tilbys imidlertid ikke av de fleste sportsbooks. Den direkte vinneren er en spillsituasjon der du legger et spill på den potensielle vinneren i turneringer. Markedet fokuserer ikke på enkeltkamper.

Satser på Overwatch
Hvorfor er Overwatch populær?

Hvorfor er Overwatch populær?

Foreløpig er det blandede meninger om Overwatchs popularitet. Noen tror at spillet snart kan miste sin berømmelse, mens noen spår en vellykket fremtid. En synkende trend i antall aktive spillere kan være grunnen til at noen fortsatt er skeptiske til spillets popularitet. I 2020 tiltrakk dette spillet rundt 10 millioner hver måned. Spillet får også tusenvis av strømmer, takket være populære innholdsskapere.

Den mest fulgte Overwatch esport-lag er San Francisco Shock, Shanghai Dragons, Dallas Fuel, New York Excelsior, Guangzhou Charge og det sørkoreanske Seoul-dynastiet.

Internett-fellesskap

Overwatch er populært blant internettsamfunnet, og får mange strømmer hver dag. Kjente innholdsskapere har hatt et stort bidrag til spillets suksess på nett. Etter at spillet ble lansert fikk det over 2500 streams, et tall det har opprettholdt frem til 2020. Dette viser at gameten fortsatt er populær blant streamere.

Spiller Overwatch online

Mest populære eSports tilbyr online turneringer som er tilgjengelige for publikum. For å delta i online Overwatch-turneringer, må du oppfylle visse krav som er spesifikke for bestemte turneringer. Overwatch-turneringer er svært konkurransedyktige fordi de tiltrekker seg spillere globalt, hvorav de fleste er plukket ut blant verdens beste. Populære eSport-spillere over hele verden inkluderer JJonak, Gamsu, Sinatraa, Jake, Profit, Neko og Jeff Wilpon.

For det første kan alle med stabilt internett delta i disse nettturneringene. Overwatch esports-spill kan være et lukrativt karrierealternativ for spillere som konkurrerer på toppnivå. Du kan være en spillutvikler, YouTuber som lager innhold på eSport, deltar i konkurrerende turneringer eller blir med i et eSport-team.

Hvorfor er Overwatch populær?
Store Overwatch-spillere

Store Overwatch-spillere

Det er flere eSport-spillere rundt om i verden som deltar i forskjellige arrangementer. Rangering av disse utøverne kan være i form av turneringer og ligaer vunnet og også tjent premiepenger. Noen store navn inkluderer;

 • Faker: Dette er en 25 år gammel sørkoreansk spiller for T1 som konkurrerer i en profesjonell League of Legends. Faker har spilt for laget sitt siden 2013 som en mid-laner og regnes som tidenes beste League of Legends-spiller. Han har også uttrykt interesse for å spille Overwatch, hvor han også ville vært et godt veddemål.
 • Super: Offisielt kjent som Matthew De Lisi, denne unge gutten forårsaker bølger i Overwatch-bransjen. Han er allsidig og likevel super med spesifikke karakterer. Spesielt har super vært Overwatch League-mester to ganger. Han har også vært en Stage 2 Winner, World Cup Champion, Rolle Star, May Melee Tournament-vinner og andre MVP. For nylig hentet han 1,5 millioner dollar i Overwatch League-finalen mens han representerte San Francisco Shock, et stort lag i Overwatch-kretser.
 • Gest: En erfaren spiller som har konkurrert siden 2017. Han har spilt for London Spitfire-laget og har hatt store seire som Overwatch League Season Playoffs og APC Premier i 2017. Han ble også nummer to i 2020 Overwatch League Grand-finalen og tok hjem $750 000.

Hvorfor elsker spillere Overwatch?

Spillere elsker eSport på grunn av den enkle tilgangen og bekvemmeligheten ved å spille. Det samme gjelder Overwatch. Å være en proff Overwatch-spiller kan være en god karrierevei med en god inntektskilde. Du kan også få deg gode stipendmuligheter i topphøyskoler som har Overwatch-lag.

Høyskoler med Overwatch-team inkluderer Maryville University, Akron University, Northwood University og Harrisburg University, blant mange andre. Ulike høyskoler har stipendprogrammer til forskjellige tider, så det er greit å være på utkikk.

Å engasjere seg i eSport-aktiviteter er gunstig for helsen din, spesielt for å forbedre hjernefunksjonen din.

Store Overwatch-spillere
Slik spiller du Overwatch

Slik spiller du Overwatch

Å spille Overwatch er ganske likt med andre eSporter. Først må du velg ditt foretrukne spill. Det neste trinnet er å velge en plattform som vil gi deg en god spillopplevelse.

Studer spillet og alle aspekter som er involvert. Du kan stole på YouTube-veiledninger og Twitch-strømmer for å lære av de beste. Hvis det er mulig, kan du vurdere å ansette en erfaren trener for å forbedre ferdighetene dine.

Du kan også vurdere å anskaffe eller oppgradere spillutstyret ditt for å forbedre konkurransefortrinnet ditt. Når du har oppfylt disse kravene, kan du starte eller bli med på et lag og delta i turneringer.

Overwatch største bidragsytere

Mange mennesker har hatt gode bidrag til eSport. Noen har vært med på å designe spillene, og andre har startet og eid lagene. Det er verdt å merke seg at Overwatch pro-spiller også har hatt en betydelig innflytelse på spillets status i dag.

Noen legendariske teameiere inkluderer Jack Etienne, som grunnla Cloud9. Cloud9 er kjent for å pleie spillere og har noen av de beste navnene på grunn av det spillervennlige miljøet. Matthew er en annen høyt anerkjent personlighet i eSport-bransjen, etter å ha medeier de 100 tyvene. Han er også en tidligere profesjonell spiller i Call of Duty.

Slik spiller du Overwatch
Er det et Overwatch-mesterskap?

Er det et Overwatch-mesterskap?

Ja, det er et Overwatch World Cup hvert år, kalt Overwatch League. Blizzard Entertainment, som er spillets utviklingsselskap, står bak denne årlige konkurransen. Denne internasjonale begivenheten tiltrekker seg lag fra hele verden. Denne konkurransen ble innviet i 2016.

Siden oppstarten har Sør-Korea hatt flest titler, med tre i 2021. I 2016 hadde dette eSport-arrangementet 16 deltakere, 32 i 2017, 24 i 2018 og 10 i 2019. Dette internasjonale arrangementet har vært arrangert i United stater, Australia, Kina, Polen, Thailand og Sør-Korea.

I løpet av årene har Overwatch inngått samarbeid med noen kjente kringkastingsplattformer for å forbedre sin globale rekkevidde. En populær kanal er Twitch-plattformen som har mange live stream-kanaler. Overwatch har også inngått samarbeid med Disney for å sikre at den vokser fanskaren globalt. Språkene som brukes i direktesendingene er engelsk, koreansk, russisk, fransk, japansk, tysk, kinesisk og thai for å møte behovene til forskjellige fans.

Turneringen har hatt forskjellige formater opp gjennom årene. I den ferske utgaven ble en innledende etappe brukt for å bestemme lagene som kvalifiserte seg til gruppespillet. De fem best rangerte lagene har direkte kvalifikasjoner til gruppespillet.

Hva er et verdensmesterskap i eSport?

Et verdensmesterskap i eSport er en profesjonell konkurranse involverer elektronikksport. Som en global turnering tiltrekker sporten topprangerte lag globalt, og har følgelig en stor fanskare. Mange verdenscupturneringer arrangeres for forskjellige eSporter.

Noen av disse internasjonale turneringene har flere sportsaktiviteter begrenset til en enkelt utgave. For eksempel arrangerer Electronic eSports World Convention (ESWC) spill som Call of Duty og Counter-Strike: Global Offensive. Andre, for eksempel Overwatch World Cup, har et enkelt eSports-arrangement

Topprangerte land i Overwatch eSports-feltet

Land som er kjent for å være aktivt involvert i Overwatch eSports inkluderer USA, Tyskland, Russland, Sør-Korea og Kina. Som forventet gis rangeringer ved å analysere antall konkurrerende spillere et land har. Fra og med 2020 viste eSports-statistikk at USA hadde over 4300 aktive profflag. Tyskland fulgte med 973, Sør-Korea med 890 og Brasil med 852.

I Overwatch World Cup topper Sør-Korea listen med tre titler, mens USA har én og for tiden er verdensmestere

Er det et Overwatch-mesterskap?
Overwatch eSports World Cup-spill

Overwatch eSports World Cup-spill

Akkurat som å satse på sport, handler spill på online Overwatch esports-turneringer om flaks. Flere topp sportsbooks dekker Overwatch World Cup-arrangementer. Det er mange markeder tilgjengelig for Overwatch eSports-arrangementer.

På grunn av mye usikkerhet i eSport-feltet, tilbys ikke spillodds før begivenheten nærmer seg. Markedene du finner på de fleste av de ledende bettingsidene inkluderer:

 • Head-to-head-vinneren.
 • Den ultimate vinneren i turneringen.
 • Den ledende målscoreren.

Når du satser på disse Overwatch-arrangementene, husk alltid at tap er en mulighet. Av denne grunn advarer de fleste bettinghus alltid spillere om å satse ansvarlig. Hver gang du støter på utfordringer i eSports-tipping, bør du gå gjennom sidens vanlige spørsmål og få kontakt med kundestøtte for å få hjelp. Alternativt kan du kontakte deres chat-kundestøtte og få en løsning.

Overwatch eSports World Cup-spill
Satser på Overwatch hos leverandører

Satser på Overwatch hos leverandører

Overwatch-arrangementer blir i økende grad et lukrativt marked for eSport-fans. Overwatch-spillere oppfordres imidlertid til å spille på lisensierte og registrerte kasinoer. Flere tilbydere av spilltjenester dekker Overwatch-markeder. Disse leverandørene inkluderer 888 Casino, Spinamba og Bet Master.

Nybegynnere innen online esports-tipping bør være utstyrt med noen grunnleggende tips for å sikre at de har en sjanse til å vinne innsatsene sine. Disse viktige tipsene inkluderer: Kjenn spillet. Når du begynner å satse på Overwatch, bør du sørge for at du har litt grunnleggende kunnskap om spillet. Med en bedre forståelse har du overtaket til å vinne.

En annen ting å søke etter er informasjon om markedene for eSports betting-apper. Ulike tilbydere har ulike markeder. Noen er like, men forskjellen kommer i merkevarebygging. Sørg for at du kjenner markedene godt før du engasjerer deg i noe.

Kjenn det involverte laget og spillerne i hver. Dette er nødvendig fordi du vil finne markeder som involverer individuelle aktører. Avslutningsvis, sørg for at du har god forvaltning av spillemidlene dine. Sats med det du har råd til å tape for en jevn spillopplevelse med Overwatch.

Satser på Overwatch hos leverandører
Bemerkelsesverdige Overwatch-lag i dag

Bemerkelsesverdige Overwatch-lag i dag

Shanghai Dragon

Dette er et kinesisk Professional Overwatch-team. Laget ble grunnlagt i 2017, og det deltar i Overwatch League, som består av lag fra Kina, Canada, Storbritannia, Frankrike og USA. Shanghai Dragons er de siste ligamesterne under Moon Byung-Chul, som er deres nåværende trener.

Atlanta Reign

Dette er en profesjonell Overwatch esportside fra Atlanta, Georgia. Dette laget ble grunnlagt i 2018 og konkurrerer i Overwatch League. Det eies av Atlanta Esports Ventures og er medlem av ligaens vestregion. Foreløpig administreres de av Brad Sajani og er sponset av Cox Communications. Brad har ledet laget til tre strake sluttspill og en finale i 2021, hvor de endte på andreplass.

Dallas drivstoff

Dette er et annet bemerkelsesverdig Overwatch-team som ble grunnlagt 3. februar 2016. Det startet som Team EnVyUs før det ble omdøpt til Dallas Fuel i 2017. Teamet er sameie av Mike Rufail og Kenneth Hersh. Den deltar i Overwatch League og bruker Esports Stadium Arlington. Det er verdt å merke seg at Envy Gaming er deres foreldregruppe, og Yun Hee-won er hovedtrener. Jack in the Box, en amerikansk hurtigmatrestaurant, sponser aktivitetene deres.

Los Angeles Gladiators

Dette amerikanske Overwatch eSports-teamet er basert i California. De deltar i Overwatch League som medlem fra ligaens vest-region. Dette Overwatch esports-teamet er medeid av Stan og Josh Kroenke, som eier Kroenke Sports & Entertainment. Laget har vært i aksjon siden 2017, og de har klart å nå sesongens sluttspill ved fire anledninger under deres første trener, David Pei.

New York Excelsior

Dette er et topp Overwatch-profesjonelt team eid av Jeff Wilpon. Lagets historie går tilbake til 2017, da det ble grunnlagt og begynte å konkurrere i Overwatch League. Laget fra den østlige delen av ligaen er sponset av T-Mobile og de bruker svart, blått og rødt som offisielle farger.

Seoul-dynastiet

Dette Overwatch esports-teamet kommer fra Sør-Korea. Teamet ble grunnlagt i 2017 og er sponset av Net Gear. Deres mest suksessrike trener var Dong-gun, som ledet dem til en første sesongopptreden i sluttspillet.

Bemerkelsesverdige Overwatch-lag i dag
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • Kompatibel med flere spilleenheter og plattformer
 • Den er elsket av spillhus
 • Lover stor konkurranse med sjenerøse priser
 • Flott visuell behandling. Overwatch hjelper en spiller med å forbedre sine visuelle evner.
 • Forbedrer visuell og håndkoordinasjon. Å engasjere seg i Overwatch vil få armene dine til å fungere sammen i harmoni siden du behandler det du ser og utfører med hendene.
 • Spillere utvikler sine problemløsningsevner.
 • Overwatch-spillere har en tendens til å utvikle en interesse for vitenskap, ingeniørfag, matematikk og teknologifag.
 • Å engasjere seg i Overwatch hjelper deg med å få kontakt med andre spillere som bidrar til ditt sosiale liv.

Ulemper

 • Spillere risikerer å utvikle spilleforstyrrelser. Overdreven involvering i eSport-betting er vanedannende. Dette kan være skadelig, spesielt i et uregulert miljø der barn kan være involvert.
 • Konkurrenter på avansert nivå kan engasjere seg i bruk av prestasjonsfremmende medisiner som har alvorlige bivirkninger.
 • Kan utsette spillere for visuelle problemer. Lange timer på skjermen kan være skadelig for synet.
 • Disse ulempene er ikke unike for Overwatch-spill, men kommer fra generell eSport-spilling eller gambling.
Fordeler og ulemper
Overwatch betting odds

Overwatch betting odds

Som en ny eSport, har Overwatch fått mange fans og har kommet seg inn i bettingscenen. Esport-betting-apper har tilbudt brukere mange spillalternativer. De inkluderer pengelinje, totaler og spreads. Nedenfor er detaljene for esportoddsene ovenfor:

Moneyline-spill

Dette enkle spillalternativet krever at du tipper en kampvinner. Overwatch-oddsene i et pengelinjespill vises i amerikanske odds. De er i form av tall som enten har et negativt eller et positivt fortegn. Laget med negativ odd har stor sjanse til å vinne spillet mens underdogs har en positiv odd.

Sprer seg

Dette er odds hvis fokus er på poengene som er tjent i et spill. Resultatet her er ikke av stor betydning. Overwatch har oppslag for kart, og hvert lag kan enten få et positivt eller negativt handikap. Et positivt handikap betyr at et lag kan starte 1,5 eller 2,5 kart foran, noe som betyr at du trenger en enkelt seier eller to kart for å vinne et spill.

Total

Disse spillene dekker det totale antallet ting. Spillesiden setter et tall som du kan satse over eller under. Hvis du satser på et utfall på over 3,5 kart, er ethvert utfall over denne summen gunstig.

Overwatch betting odds
Betting triks og tips

Betting triks og tips

Kjenn heltene dine

Overwatch er et skytespill som involverer spillere som velger helter å spille. Helter har unike styrker og har like svake sider. For å ha en god esports-betting-opplevelse i dette spillet, gjør et poeng av å forstå forskjellige karakterer. Med kunnskap vil du ta en god avgjørelse om hvilket lag du vil plassere pengene dine på.

Forstå ulike spillsider

Du bør besøke forskjellige spillplattformer som tilbyr Overwatch-markeder og vurdere tjenestene deres. Vær opptatt av å legge merke til variasjon i odds og tilgjengelige markeder. Finn den beste plattformen før du setter et spill. Vær heller aldri komfortabel med en enkelt spillplattform; alltid se etter endringer og oppdateringer for å finne de som passer deg.

Vær en del av spillet

Du kan være aktivt med i spillet ved å se eller spille. På denne måten vil du lære noe grunnleggende om spillet som vil hjelpe deg med å tippe online. Du kan veie og se favorittene i spillet og bestemme hvilken som passer best.

Forstå oddsen

Dette er et grunnleggende krav når du deltar i eSports-veddemål. Forstå hvordan oddsen og tallene i Overwatch fungerer. Gambling blindt resulterer vanligvis i tap.

Betting triks og tips