Spill PUBG Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Alle med en liten interesse for e-sport kjenner til PUBG: Battlegrounds. Spillet utviklet av PUBG Corporation er en battle royale-sjanger der konkurrenter kjemper til døden. Det er opptil 100 spillere i et spill som prøver å drepe hverandre. Tallrike funksjoner gjør spillet utfordrende og spennende. Spillet er en forbedring av tidligere mods laget av Brendan Greene, med kallenavnet 'PlayerUnknown'. og inspirert av filmen Battle Royale.

Dette gjør den naturtro, og evnen til å bygge videre på eksisterende ideer gjør den veldig raffinert. PUBGs første utgivelse var spesifikt for Microsoft Windows. Dette var i mars 2017, gjort via en tidlig tilgangsmodell drevet av Twitch.

Spill PUBG Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Alt om å spille PUBG esports

Alt om å spille PUBG esports

Den første hele utgivelsen skjedde i desember 2017, med utgivelser for Xbox Game Preview og Xbox One senere i samme måned. Den fullstendige utgivelsen skjedde i 2018. Samme år ble en gratis-å-spille PUBG-versjon utgitt for iOS- og Android-mobilenheter sammen med en PlayStation 4-port. I 2020 ble en mer potent versjon utgitt for å gi plass til streaming av stadioner.

Etter den fullstendige utgivelsen ble over 50 millioner eksemplarer av PUBG solgt innen juni 2018. I dag er det over 400 millioner spillere registrert på PUBG. Den når ofte topper på over 3 millioner samtidige spillere. Mobilversjonen registrerte mer enn en milliard nedlastinger innen mars 2021, og samlet inn mer enn 6,2 milliarder dollar.

Alt om å spille PUBG esports
Spillingen

Spillingen

Ved starten av spillet slippes spillerne på en øy med et kart. Her la de umiddelbart ut for å lete etter våpen for å forsvare seg og angripe rivaler. De må forbli innenfor kartet på alle punkter. Etter hvert som spillet skrider frem, fortsetter størrelsen på det sikre området å krympe.

En spiller må strebe etter å være på et trygt sted til enhver tid for å redusere sjansene for dødelige angrep. Rask tenkning og svar er viktige ferdigheter for å vinne. Anmeldere har berømmet spillenes evne til å imøtekomme spillere med lavt ferdighetsnivå, samtidig som de fortsatt er en utfordring for de med avanserte ferdigheter.

De battle royale sjanger skylder mye av sin popularitet til PUBG. Det populariserte sjangeren så mye at umiddelbart etter den første utgivelsen, flyttet Epic for å lage en Battle Royale-modell av spillet deres, Fortnite. Effekten førte også til opprettelsen av kloner i Kina i en uoffisiell kapasitet. Spillets suksess har blitt anerkjent med flere nominasjoner i kategorien Årets spill.

Spillet har vunnet priser som Mobile Game of the Year (PUBG Mobile) ved 36th Joystick Awards, Esports Game of the Year ved 2018 2018 SXSW Gaming Awards, Best MultiPlayer Game på The Game Awards 2017, blant mange andre. Noen land som Gujarat (India), Irak, Nepal, Jordan og Aceh-provinsen i Indonesia følte at folk spilte det for mye.

Spillingen
Slik satser du på PUBG: Battlegrounds

Slik satser du på PUBG: Battlegrounds

Populariteten til PUBG gjør det allerede til et appetittvekkende spilloppsett. Nettspillsider og tippere elsker det likt. Det er et enkelt spill å satse på, spesielt hvis du er en vanlig sportsvedder. Selv om du er en nybegynner, får du taket på PUBG: Battleground betting er enkelt. Du trenger bare å få følgende rett:

Lær deg spillet

Dette sies i alle spill, men det er morsomt hvor mange som ignorerer det. Å satse på PUBG krever at du vet mer enn bare målet med spillet. Du må forstå aktiviteter i leken og hvordan de påvirker resultatet. Hvilke er de mest dødelige våpnene? I hvilke runder blir flest spillere drept? Hvor lang tid tar et kart?

Å vite disse tingene vil hjelpe deg til å gjøre mer enn bare rene PUBG-spill. Du kan lære spillet ved å spille eller ta deg tid til å se på andre. Å se konkurranser lar deg også identifisere de beste spillerne, noe som er avgjørende informasjon når du plasserer spill.

Velg riktig esport-bettingside

Spillesider tilbyr stort sett de samme oddsene. Det er imidlertid andre faktorer som avgjør om nettstedet er bra for deg. Er det lisensiert i ditt land? Hvilke valutaer godtar de? Er det transaksjonsgebyrer? Selv om det er mulig å spille på en online esport-bookmaker som ikke er lisensiert i ditt land, fraskriver du spillerbeskyttelsesprivilegiet når du gjør det.

Slik satser du på PUBG: Battlegrounds
Hvorfor er PUBG: Battlegrounds populær?

Hvorfor er PUBG: Battlegrounds populær?

De fleste PUBG-spillere slutter ikke engang å tenke på hvorfor de elsker spillet så mye. De vil sannsynligvis gi deg et tomt blikk og lure på hvorfor du stiller et dumt spørsmål hvis du spør dem. Er det retorisk? For dem ble spillet bare skapt for å bli elsket. Men her er hva de som gidder å svare har å si:

Spenningen

På mange nettfora sier spillere at spenningen som følger med PUBG er uovertruffen. Risikoen og adrenalinkicket som følger med å prøve å overleve i et avtagende rom og ubøyelige angrep er vanedannende. Det krever mye dyktighet for å overleve.

Jo færre du er igjen i spillet, jo mer risikabelt blir det – morsomt, ikke sant? Dessuten gir det stor tilfredshet å slå ut motstandere. Det er som en flukt fra det virkelige liv, en sjanse til å lufte ut i situasjoner som du vanligvis vil holde tilbake.

På et bestemt forum er spillere enige om at Brendan Greene, det kreative sinnet bak spillet. "Vet noe som andre ikke engang har begynt å konseptualisere." Hans tidligere erfaring i bransjen har bidratt til å skape en Battle Royale-modus som er uten sidestykke.

Fantastiske funksjoner

PUBG har utmerkede funksjoner fra første nivå, alle fantastiske i kvalitet. Det er nye funksjoner som kan låses opp på alle nivåer, alt fra våpen til belønninger. Tillegget av nye funksjoner i hver oppdatering betyr at spillere kan ha et "nytt" spill hver gang de spiller.

Der mange andre spill kun har tekstchat, lar PUG spillere talechatte med andre. Dette gjør spilleopplevelsen enda mer livaktig. Spillet har også en anti-juksefunksjon for å forbedre fair play.

Plass til varierende ferdighetsnivåer

Kritikere vurderer spillet sier at det er like egnet for nybegynnere som det er for proffene. Hvordan den har klart å blande enkelhet og raffinement holder PUBG hode og skuldre over mange andre spill.

Hvorfor er PUBG: Battlegrounds populær?
Online tilgjengelighet

Online tilgjengelighet

Dette er et viktig krav for alle videospill i dag. Det skal være enkelt å spille både over et LAN-nettverk og over hele verdensveven. PUBG har ingen etterslep over stabile tilkoblinger. Spillere adskilt av store geografiske avstander kan spille mot hverandre uten å bekymre seg om servernes adskilthet. Denne tilgjengeligheten gjør PUBG til et sosialt spill som kan samle spillere over hele verden uten frustrasjonen forårsaket av noen spill.

Satser på PUBG

Bettingmani har tjent til å øke populariteten til esport-spill. Som et av de beste spillene er PUBG elsket av en rekke esports-bettingsider. Ettersom mange finner det på bettingsider, øker antallet personer som blir med i kampen ettersom spillere og følgere.

Mobil kompatibilitet

PUBG ser ut til å vite veldig tydelig betydningen av mobiltelefonen i dag. Dette viste de ved å gi ut en svært responsiv mobilversjon av spillet. De gjorde det gratis å spille. Denne versjonen hadde nå mer enn en milliard nedlastinger innen mars 2021. Og disse tallene stopper ikke. Mobilversjonen lar folk spille på farten eller i hvilken som helst posisjon mens de er i huset.

Stadia-modell

PUBG gjorde det allerede bra med PC-, Xbox- og PlayStation 4-kompatible versjoner. Så gikk de en bedre og ga ut en annen versjon for stadia-streaming i 2020. Dette ga spillet en ny dimensjon. Selv om koronavirusrelaterte nedstengninger først og fremst plaget verden på den tiden, var spenningen blant PUBG-fans fortsatt stor.

Ideen om personlige turneringer når sperringene oppheves ga dem noe å se frem til og noe å glede seg over i en dyster periode. Mange gikk ut i praksis for å skjerpe seg i konkurranseberedskap hvis og når det igjen var mulig.

Online tilgjengelighet
Alt om PUBG: Battlegrounds-turneringer

Alt om PUBG: Battlegrounds-turneringer

PUBG: Battlegrounds har en global konkurranse kjent som PUBG Global Championship. Dette tilsvarer et verdensmesterskap. Den arrangeres årlig og samler 32 lag fra hele verden. Det er også en populær begivenhet for eSport-spill på nett, da den setter de beste spillerne mot hverandre. Mesterskapet markerer vanligvis slutten på PUBG-konkurranseåret.

Hosting

En annen vert velges hvert år. Verten tar ansvar for alle organisatoriske aktiviteter, fra ankomsten av spillere til overnatting og faktisk spilling. Korea er vertskap for 2021 PUBG Global Championship. Det vil bli holdt i Paradise City, Incheon. Dette er et av de beste hotellene i Korea.

27 lag bor på hotellet for det månedlange arrangementet. Lokalet har også på plass en nettbasert modifikasjon som vil gi plass til fem lag fra Kina som ikke klarte å knytte seg til resten på grunn av problemer med reisevisum.

Vertene for seremonimestere vil være Steven Pierce (Toffees, USA), James Carrol (Kaelaris, Storbritannia og John Robert Sargent (JoRoSaR, Storbritannia). Det vil også være syv kommentatorer og syv analytikere hentet fra hele verden. Det er også verter og kommentatorer fra ti andre språk og regioner - koreansk, russisk, kinesisk, Asia, vietnamesisk, thai, tyrkisk, europeisk, Latin-Amerika, og vertene Korea.

Alt om PUBG: Battlegrounds-turneringer
Format

Format

32 lag deltar på Global Championship. Selv om turneringen er invitasjon, privilegiet utvides til lag som har utmerket seg gjennom året. Hvis du blir det beste laget i konkurransen i din region, får du en automatisk invitasjon.

Land i Asia/Pacific (APAC), Europa og Amerika kvalifiserer seg ved å vinne en Continental Series i sine respektive områder. Vinnerne av PUBG Summer Champions League får også en spilleautomat. Lag er seedet avhengig av deres kvalifiseringsdel.

Rangeringsavgjørelse (poengregel)

Ved det globale mesterskapet begynner konkurransen med en rangeringsavgjørelsesrunde. Hensikten med dette er å gi lagene konkurrerende plasseringer (1-32). Lagene er gruppert i fire grupper på åtte. Lagene i en gruppe spiller mot hverandre i et round-robin-format. Seks kamper spilles daglig den første uken av konkurransen.

De 16 beste lagene fra denne runden kvalifiserer seg til å starte i First Weekly Survival. Lag i posisjon 17-31 faller på venteliste for den første ukentlige overlevelsen. Det 32. laget går glipp av ukentlig overlevelse og går til Bunn-16-etappen.

Ukentlig overlevelse (WWCD-regel)

På hverdager spilles 16 kamper av de 16 beste. Hensikten er å få '16 kyllingmiddagsvinnere.' Når det vinner et spill, kvalifiserer et lag seg til den ukentlige finalen og går ut av den ukentlige overlevelsen. Neste lag tar plass på ventelisten. Dette fortsetter til det er 16 lag i den ukentlige finalen.

Bunn 16 (poengregel)

Lag som ikke klarer å komme inn i den ukentlige finalen pluss lag nr. 32, spiller i denne fasen for å finne deltakere til en ny ukentlig overlevelse. Når nummer 17-31 er funnet, avsluttes runden, og det nederste laget faller til en annen Bunn 16.

Ukentlige finaler (poengregel)

Det spilles ti kamper på dette stadiet. Målet er å finne lag 1-16 for den kommende Weekly Survival. De ni lagene med flest poeng i Weekly Finals kvalifiserer til Grand Finals. Hvis det samme laget vinner påfølgende ukentlige finaler, øker det totale antallet kvalifiseringsplasser med totalt antall poeng.

Grand Survival (WWCD-regel)

Lag i posisjonene 13-31 på poengloggen deltar i denne runden. Hver kampvinner kommer til den store finalen. Det 32. laget med totalt poeng går ut av konkurransen. Det spilles fire kamper i denne runden.

Grand Finals (poengregel)

Det spilles 15 kamper i denne siste runden. Laget med flest poeng er turneringsmesteren.

Format
Sendinger av PUBG esports

Sendinger av PUBG esports

Kampene sendes direkte på de offisielle PUBG YouTube og Twitch-kanalene.

Priser

Det er en premiepott på $2 000 000 for konkurransen. Hver ukesvinner mottar $30 000. Den samlede vinneren får $600 000. Andreplassen får $290.000, tredjeplassen får $150.000 og fjerdeplassen får $120.000. De andre lagene får priser i et synkende forhold. Priser kan variere fra mesterskap til mesterskap.

Sendinger av PUBG esports
De beste esports-betting PUBG-bookmakerne

De beste esports-betting PUBG-bookmakerne

I segmentet på PUBG-spillsider nevnes det at du bør velge riktig leverandør før du satser. Men hvem er de store leverandørene som allerede tilbyr PUBG: Battlegrounds-spill. Det spørsmålet besvares best ved å prøve esportbookies, lese anmeldelser og høre hva spillerne har å si.

 • 1xBet har kontinuerlig gjort seg bemerket som en ledende leverandør. Til å begynne med bare tilbød kasinospill, har 1X-merket våget seg inn i sport og nå e-sport. Det er et flott casino med fine velkomsttilbud, gode odds og generell brukervennlighet.
 • 22Sats er en annen flott leverandør å prøve ut. I likhet med 1X har den gode velkomsttilbud og kontinuerlige kampanjer. Transaksjoner er raske og gratis ved å bruke de fleste betalingsmetoder. Den har også mange markeder å velge mellom. Den har blitt nominert som en av de mest progressive leverandørene de siste årene.
 • 888 Casino har vært i markedet en stund og har alltid vært ledende. Den har et nettsted som er lett å navigere, er svært responsivt og har sikkerhet i flere lag. Den har også mange spillmarkeder og er tilgjengelig i mange deler av verden.

Etter hvert som esportstipping fortsetter, vil leverandørene fortsette å forbedre seg, og flere vil komme opp. Forbedringer som esport-betting-apper gjør spillopplevelsen enda bedre. Fortsett å komme tilbake hit for informasjon om nye hendelser i videospillverdenen.

De beste esports-betting PUBG-bookmakerne
De beste PUBG: Battlegrounds-spilllagene

De beste PUBG: Battlegrounds-spilllagene

Det har vært mange bemerkelsesverdige PUBG-lag både nå og tidligere. Noen er oppløst, og andre er fortsatt i live. Ikke overraskende, gitt spillets popularitet. Til fordel for PUBG-spill, fokuserer denne listen på lag som fortsatt er aktive.

1218

Teamet laget av Tulika, Kle1n, TTCUX og Marmelad er en e-sport organisert basert i CIS. De kom til rampelyset under 2020 Spring Split Europe-finalen. De har også endt på tredjeplass i PMPL-EMEA Championship og ble nummer to i PUBG Mobile Pro League-sesong 1/2021: CIS Finals.

Gal klan

Mad Clan er et A-Tier PUBG pro-team fra Korea. Det var tidligere kjent som FarmPC E-sports. De spiller i kategorien PC. Teamets medlemmer er Lee Sung-Do 'DAEVA', No Tae-Young 'EEND', Kim Dong-Jun 'Lash' og Yu Jae-Won '2Tap.' Ha "Muker" Young-jin trener dem. Laget er en av deltakerne i PUBG Global Championships i 2021 som PUBG esports-betting-entusiaster bør se opp for.

Team Weibo

De nåværende innehaverne av 2021 Peacekeeper Elite League er en glede for alle esports-spillere. Teamet har endret navn fra ELG Gaming til sitt nåværende navn etter oppkjøpet av den kinesiske mikrobloggeren Weibo. De slo Nova E-sports for å vinne 2019 PMCO Berlin. De er også nåværende innehavere av Peacemaker Elite League. Nåværende spillere er Z9, General, Ming, Beizhai og Broncho.

Angrip rundt

Dette er et thailandsk lag som består av Thanachit 'Jayers' Sonsuwon, Thanachot 'Gems' Sonsuwon, Nattapol 'J4nku2of' Laorngoen, Waritnan 'Glooms' Bangkerdrit, Chanwut 'Boblee' Tangon og Sakun 'SviTT ' Sitticharoensukchai. De blir coachet av Nitipon "nitipon" Klinkajorn. Laget er også en viktig del av PUBG-mesterskapet.

De beste PUBG: Battlegrounds-spilllagene
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

Som et av de mest populære esportspillene har PUBG: Battle Ground massevis av proffer. Men den har også noen ulemper. Her er det som er bra og ikke så elskelig med dette spillet:

Fordeler

 • Mobil tilpasningsevne - Gratis nedlastinger og en flott mobilspillopplevelse har tiltrukket seg mer enn en milliard nedlastinger.
 • Tilgjengelighet hos mange esportbookies. Noen introduserer til og med eSport-spillapper.
 • Fantastiske funksjoner som grafikk, anti-juks og stemmechat.
 • Effektivt spillbart online
 • Spillere kan vinne penger på PUBG-konkurranser
 • Stadia-strømmemodus for fysiske konkurranser
 • PUBG har plass til spillere på alle ferdighetsnivåer og tilbyr en god utfordring for hver kategori. Spillets krevende natur hjelper spillere til å forbedre sin mentale og fysiske skarphet.
 • Kompatibel med flere enheter og operativsystemer
 • Regelmessige oppdateringer som kommer med nye og mer spennende funksjoner

Ulemper

 • Svært vanedannende - PUBGs fantastiske natur betyr at mange spillere kan bli hekta på det, spesielt de yngre. Det samme kan skje med de som satser på PUBG.
 • Utilstrekkelige konkurranser - Selv om det allerede er mange PUBG-konkurranser, betyr det enorme antallet spillere at de ikke får tilstrekkelig servering.
Fordeler og ulemper
Forstå PUBG betting odds

Forstå PUBG betting odds

Oddsen til PUBG: Battlegrounds-spill er ikke vesentlig forskjellig fra andre sporter. PUBG-oddsene bestemmes hovedsakelig av regionen du spiller fra. Det er odds uttrykt i brøker, desimaler eller +/-. Uansett hvordan oddsen ser ut, er beløpet du sannsynligvis vil vinne i et spill alltid det samme.

For eksempel, hvis et oddetall er 2/1, betyr det at du får $2 når du satser $1. Avkastningen er den samme hvis du plasserer $ på et oddetall på 2,00. Amerikanske odds er litt mer forvirrende hvis du ikke er vant til dem. Favorittlaget har en -2 odd, mens underdog har +2. Som i alle andre type spill, jo høyere oddetall i PUBG, desto større risiko er innsatsen.

Forstå PUBG betting odds
PUBG: Battlegrounds-tips og triks

PUBG: Battlegrounds-tips og triks

Unngå ukjente konkurranser

I motsetning til vanlige lag som fotball som er vanskelig å etablere, kan hvem som helst lage et PUBG-lag. Derfor kan du satse i en konkurranse der alle lag er merket som pro, men få av dem er det. Unngå å satse på konkurranser der du ikke aner hvilke lag som spiller.

På den annen side, gå alltid for store turneringer som PUBG Global Championship. Disse turneringene er omtalt på de beste bettingsidene. Når de prøver å popularisere esport-betting, tilbyr disse husene flotte kampanjer som du kan dra nytte av.

Velg risikable spill, lav innsats

Ett formål med online esports betting er å øke spenningen. Spenningen i PUBG øker når du tar mer risikofylte spill. PUBG-spill som varigheten på et kart avhenger ikke i stor grad av spillernes ferdigheter, men de har god avkastning. Men når du plasserer slike spill, vær alltid forsiktig med å satse lavt fordi sjansene for å skje er minimale.

Spill på live-spill

Finn et nettsted som tilbyr live-spill og spill på det. Til tross for en spillers ferdighetsnivå, er det dager da spill går sin vei og andre når ingenting klikker. I en pubg live-betting, er du ikke bare avhengig av den kjente ferdigheten, men også av dagens ytelse for å ta avgjørelsen om spill.

Husk spillregelboken

Til tross for at det er nytt, er e-sportstipping gambling. Det fører med seg all risiko forbundet med tradisjonell gambling. Husk å satse edru, satse for moro skyld, ha et budsjett, og ikke jage gevinster/tap.

PUBG: Battlegrounds-tips og triks