Alt om spill på Evil Geniuses

Evil Geniuses er et av de mest populære esport-lagene med hovedkontor i San Francisco, California. Det er blant de eldste kjente videospillinstitusjonene. Med sin lange historie har Evil Geniuses formet spillscenen siden den ble grunnlagt i 1999. Suksessen deres har vært avhengig av spillernes evne til å velge reise og være modige uten å bli begrenset av krav.

Effektiv anvendelse av denne strategien har ført til deres fortsatte suksess i den profesjonelle spillverdenen, og etterlater et langvarig avtrykk på historien deres.

Alt om spill på Evil Geniuses
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Team tro

Teamet representerer også et bredt utvalg av prestasjoner av dyktige tidligere stjerner. Disse historiske arvene og store partnerskapene har vært medvirkende til å tiltrekke topptalenter. I tillegg har disse hjulpet teamet i deres forsøk på å bygge og gjenoppfinne.

Frekke strategier av laget er laget på grunn av deres tillit til at seier handler mer om forberedelse enn å løfte et trofé. Det har hevet standarden ved å stadig velge det som er riktig i stedet for normene til spillindustrien. Det profesjonelle nivået av å bry seg og respektere lagmedlemmene deres, inkludert spillere, har vært enestående. Nye måter å belønne seere og fans på har også blitt introdusert av det beste e-sportlaget.

Disse handlingene har forbedret teamets generelle sjanser for å lykkes. EG-teamet har gått over til spillverdenen ved å introdusere nye spillbilder gjennom årene. Teamet har gjort fremskritt med å inkorporere kampsport i spilluniverset. Sammen med å rekruttere nye spillere har disse forpliktelsene hjulpet laget til å holde seg konkurransedyktig i det nye miljøet.

Rekrutteringer foretas av og til av teamet, og de fokuserer alltid på å beholde dyktige medarbeidere. Potensielle spillere gis like muligheter til å konkurrere og få sjansen til å bli med på laget. Ledelsen i dette teamet foretrekker lidenskap og talent fremfor etiketter som kjønn, etnisk bakgrunn eller legning. De tar sikte på at deres plass skal gjenkjenne alle spillere.

Spill som kjent esport-lag er god på er Dota 2, League of Legends, CS: GO, Rocket League, EG Prodigies, LC Academy, Valorant og Fighting Games.

Evil Geniuses-spillere

Dota 2-listen for laget har ganske mange talenter. Arteezy (Artour Babaev Carry, kanadisk), JerAx (Jesse Vainikka, finsk) og Nightfall (Egor Grigorenko, russisk) er lagets erfarne spillere. Cr1t (Andreas Nielsen, dansk) og Filippinernes Abed (Abed Yusop) fullfører 5-spillerlaget.

League of Legends-laget består av dyktige Contractz (Juan Arturo Garcia, meksikansk) og Svenskeren (Dennis Johnsen, dansk). Jiizuke (Daniele Di Mauro, italiensk) og Danny (Kyle Sakamaki, amerikansk-japansk) er også erfarne og talentfulle medlemmer. To sørkoreanere, Impact (Jeong Eon Young) og IgNar (Lee Dong-Geun) utgjør teamet med seks medlemmer.

Fire spillere utgjør LCS Academy-laget. Jojopyun (Joseph Pyun, kanadisk) og TeamLuke (Luke Wasikowski, amerikansk) er erfarne medlemmer av dette teamet. Mystiques (Patryk Piórkowski, polsk) og Tony Top (Zheng Fen, kinesisk) er også dyktige og erfarne.

Spillere som representerer Onde genier i CS: GO er alle amerikanere. De er Brehze (Vincent Cayonte), Stewie (Jake Yip), Autimatic (Timothy Ta), Rush (William Wierzba) og CeRq (Cvetelin Dimitrov) som er av bulgarsk opprinnelse.

Rocket League-spillere er tre kanadiere: Skytec (Daniel Joseph Soetikno), Tomio (Tomio Phanlith Chan) og Shoryu (Quentin Perera). To amerikanere, Aspect (Joshua Yongjoon Lee) og Srtty (Jett Joye), som er av australsk opprinnelse fullfører teamet med 5 medlemmer.

Temperatur (Nolan Pepper) og Boostio (Kelden Pupello) er begge amerikanere.

Rocket League-spillere har to spillere; Rizex45 (Riccardo Mazzotta, tysk) og Catalysm (Leonardo Christ Ramos, tysk-cubansk).

Kampspillere inkluderer Ricki (Ricki Ortiz), Dekillsage (Jon Coello) og SonicFox (Dominique McLean), alle amerikanere.

Evil Geniuses kraftigste spill

Counter-Strike: Global offensiv

Opprinnelig besto Counter-Strike-teamet utelukkende av kanadiere. Nå er prioriteringen at laget skal være sammensatt av mange erfarne og talentfulle spillere. CeRqs egenskaper har gitt ham anerkjennelse ved internasjonale arrangementer som ESL One Year York 2019. Det var hans første turnering under EG-banneret. Spillene deres tilbys alltid på markeder av de beste esport-bettingsidene.

Brehze har vært lagkamerater med CeRq i mer enn to år. Konsistensen hans på vaktlisten utvider også styrkene hans i spillet. Begge har etablert seg som en stor trussel ved konsekvent å stille med store tall. Jakes og Wills erfaring har også vært til stor nytte for teamet. Will hadde brukt mesteparten av karrieren på å konkurrere på de høyeste nivåene i Europa. Våren 2020 vant han BLAST Spring Finals.

Tim gir også et vell av erfaring til denne gruppen. HLTV kåret ham til en av årets 20 beste spillere etter at han vant ESL Major Boston i 2018. Gjennom en kombinasjon av flotte spillere har Epic Geniuses sitt Dota 2-lag blitt et av de farligste i store mesterskap. Med sin unike kombinasjon av dyktige og erfarne spillere har laget vunnet flere titler.

League of Legends

I januar 2013 bestemte EG-enheten seg for å bli med i League of Legends-scenen. For øyeblikket har League of Legends en kolossal mengde talent. Contractz er en jungler kjent for sine spilleegenskaper og bærestil.

Impact regnes også som en av de beste topplanerne i spillets historie. Han har vunnet en rekke regionale mesterskap i Korea og Nord-Amerika. I tillegg vant han også Verdensmesterskap i 2013. Svenskeren begynte sin konkurranseseriekarriere i en alder av 15. Gjennom årene har han gjort seg bemerket som en topp-jungler i nesten et tiår.

Danny er en 17 år gammel ADC-spiller som har utviklet seg til et av NAs topptalenter siden han ble med i LCS-listen fra Amateur våren 2021.

IgNar er en erfaren støttespiller som tidligere har representert Misfits og FlyQuest i tre forskjellige regioner, og oppnådd flere topprangeringer og to verdensopptredener. Han er kjent for å være en av de beste playmakerne i spillet. Hans engasjementer med signaturmestere har innpodet frykt hos motstanderne.

En kombinasjon av disse enorme talentene under Legends har vunnet noen trofeer for laget.

Hvorfor er Evil Geniuses populær

EG-teamet har vist seg å være imponerende gjennom årene. I dag regnes den som en av de sterkeste i bransjen. Partnerskap som har utviklet seg som et resultat av deres spillsuksess har gjort laget populært. Community, er en gruppe som fremmer spilldiversifisering. De har lovet å samarbeide for å øke minoritetsungdoms deltakelse i spill og spillindustrien.

De oppmuntret også til mangfold i laget og blant fansen deres. De hevder at du aldri vet hvem som er på den andre siden når du spiller online. Derfor spiller det ingen rolle hvem de er, hvordan de ser ut, eller om de deler samme språk så lenge de har gale ferdigheter. De er alle sammen og kommer til å vinne.

Wolverhampton Wanderers og Monster Energy er begge klubbpartnere. Dette er to enorme merker som er kjent over hele verden. Som et resultat har de hjulpet til videre popularisering av Evil Geniuses som et av de beste esport-lagene.

LG UltraGear har også vært en betydelig partner. De har spillskjermer som er profesjonelle og beregnet på seriøs spilling. Høyytelsesfunksjoner som reagerer på alle storfilmspill som Evil Geniuses spiller, er utviklet av denne partneren. Videre gir de hvert spill det klareste bildet, de raskeste oppdateringsfrekvensene og den skarpeste klarheten. Disse lar laget spille spill samtidig som de snakker med fansen rundt om i verden.

Evil Geniuses-vinnende lag og de mest minneverdige øyeblikkene

CS: GÅ

EG begynte å spille Counter-Strike på begynnelsen av 2000-tallet. I 2009 fant de suksess etter å ha registrert seg på Complex Gamings nedlagte liste. De vant IEM IV American Championship Finals som et resultat av dette. Likevel avsluttet de sin Counter-Strike-divisjon i 2012. Kjøpet av NRG Esports-liste i 2019 har gjort det mulig for EG-laget å gjenvinne fotfestet.

EG CSGO-enheten har hatt sterke resultater i de siste konkurransene. Deres seier kom i august kl ESL One: Köln 2020 Online-Nord-Amerika-turnering. I juni ble de kåret til mestere av BLAST Premier: Spring 2020 American Finals. De tok også førsteplassen i CS: Summit 6 Online: North America-konkurransen i 2020.

Dota 2

Etter 2011 Internasjonal, kunngjorde Evil Geniuses sin nye Dota 2-divisjon i oktober 2011. Kurtis 'Aui 2000' Ling ble kjøpt opp av EG i 2014 fra Cloud9 og Sumail. Laget vant The International 2015 og tok med seg premiepenger på 6 616 014 dollar. Det var den største spillpremien som noen gang er gitt i e-sportens historie. Laget ble nummer to i tre store turneringer i 2021. Turneringene det var snakk om var Dota Pro Circuit 2021: S2 – NA Upper Division og ONE Esports Singapore Major 2021: League of Legends.

Før de faktisk flyttet til Nord-Amerika i 2014, gikk Evil Geniuses inn i League of Legends i 2013 og spilte to splitter i EU LCS. De slet i Nord-Amerika og ble tvunget til å selge sin plass i ligaen til Winterfox. De returnerte til NA LCS i 2019 etter å ha fått Echo Fox-franchisesporet. De fortsatte med å vinne LCS 2021 Rookie of the Year-prisen. I tillegg vant de LCS 2021 Coaching Staff of the Split-prisen samt LCS 2021 Summer Split All-Pro Team-prisen. De ble nummer to i LCS 2020 Spring Split.

Hvor og hvordan satse på onde genier

Brukere bør være myndige og fullt ut klar over risikoen forbundet med gambling. De burde heller ikke vært forbudt fra spillaktiviteter før. De beste esports bettingsider for å finne markeder på Evil Geniuses lag er GGBet, Rivalry, ArcaneBet, Vulkanbet og BetDSI. Turneringsvinnere, pengelinjer, over/under, første kart og handikap-spill er bare noen få av innsatsalternativene som er tilgjengelige på disse sidene. Men uansett, å satse på onde genier, som alle andre gamblingspill, innebærer en risiko.

Lagene konkurrerer i en rekke konkurransedyktige nettspill, og de har etablert seg som et anerkjent fremste spillselskap. Som et resultat må gamblere velge et nettsted som passer for dem. Etter det bør de kapitalisere på bonuser. Esports bonustilbud er tilgjengelig på noen av disse bettingsidene for både nye og eksisterende spillere. Disse bonusene øker kontantreservene. Dermed lar de tippere satse mer ekte penger, noe som øker muligheten for suksess.

Det kreves også en klar spillestrategi. Å ha en grov ide om spillstrategi du vil bruke vil hjelpe deg å lykkes. Det beskytter deg også mot å gjøre irrasjonelle spill basert på følelsene dine.
For å holde seg oppdatert på troppen og dens spillere, må man følge lagets kontoer på sosiale medier og nettsider. Det er viktig å være klar over de ulike spillmarkedene og begynne å sammenligne oddsene som tilbys av ulike spillsider. Å gjøre dette vil hjelpe spillere å dra nytte av de flotte innsatsmulighetene som er tilgjengelige, og øke sjansene deres for å vinne.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen

Siste nytt

Onde genier ryktes å forlate esportsindustrien: potensiell innvirkning og økonomiske utfordringer
2023-11-23

Onde genier ryktes å forlate esportsindustrien: potensiell innvirkning og økonomiske utfordringer

Nylig har det vært påstander som tyder på at Evil Geniuses, en fremtredende esportsorganisasjon, kan forberede seg på å forlate bransjen. Disse påstandene, fremsatt av "industriinnsidere", ble rapportert i Sports Business Journal. Spekulasjonene oppsto etter at Evil Geniuses bestemte seg for å trekke seg fra LCS (League of Legends Championship Series). Det har blitt opplyst at organisasjonen aktivt har forsøkt å selge sin esport-avdeling, men så langt har ingen kjøpere vist interesse.

Onde genier gir nesten sikre spill
2022-07-28

Onde genier gir nesten sikre spill

Evil Geniuses er et esports-lag i Nord-Amerika. Dette esports-teamet er en av verdens eldste esport-franchiser. Det ble etablert i Victoria, British Columbia, i 1999. Laget har en samling av spillere og lag på tvers av ulike sjangere.