Alt om spill på Alliance

Når du bruker esports-bettingsider, må brukeren velge det riktige laget å satse på. Det er best å velge en som har en lang historie med å vinne turneringer. Dette er absolutt tilfelle med Alliance. De er basert i Sverige og har vært en del av proffspillscenen siden 2013. Et lederteam på fem personer fører tilsyn med organisasjonen. Tidligere fokuserte de på StarCraft II og League of Legends.

De siste årene har de imidlertid gått videre til andre populære titler. Derfor må tippere som leter etter vinnende lag i disse to kampene se andre steder. Dette betyr imidlertid ikke at Alliance har blitt irrelevant. De har ganske enkelt byttet turneringer som har blitt mindre mettede med rivaliserende lag.

Alt om spill på Alliance
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter

Alliansens spillere

Alliance var opprinnelig eid av GoodGame-byrået. Dette var et datterselskap av Twitch, en spillstrømmetjeneste under kontroll av Amazon. I 2016 kunngjorde Alliance sin beslutning om å forlate GoodGame og bli helt spillereid. Dette betyr at lagmedlemmene har et ekstra økonomisk insentiv for å vinne kamper. Dette laget har fått oppmerksomheten til esports bettingsider på grunn av deres høyprofilerte gevinster. For eksempel, i 2013 vant de International, og oppnådde den største premieutbetalingen i e-sportens historie.

De beste esport-lagene må ha svært dyktige medlemmer som er i stand til å overgå konkurrentene. Siden deres fremvekst har Alliance rekruttert flere store navn. For eksempel, i 2013 ble StarCraft-spilleren Naniwa med i rekkene deres. Et år senere rapporterte journalistikksider at Armada hadde blitt med på laget. Dette var betydelig ettersom de ble ansett som en av de beste Super Smash Bros.-spillerne på kretsen.

På slutten av 2013 bestemte laget seg for å slutte å konkurrere i European League of Legends Championship Series. De ga også ut SortOf, deres siste Starcraft II-spiller. Dette var hovedsakelig på grunn av nye regler som forhindret byråer i å eie flere lag. Det var en viktig faktor i at Alliance forlot GoodGame og økte spillerautonomi. Fans av esportstipping må ta dette i betraktning når de plasserer innsatser på Alliance. De har en merittliste med å utmerke seg med visse titler før de forlater dem helt.

Noen ganger kan de droppe spillere på grunn av påvirkning utenfra. Samtidig er mange nye spillere interessert i å bli med i Alliance på grunn av det faktum at de ikke vil bli kontrollert av et stort byrå. Disse variablene kan ha en direkte innflytelse på oddsen for alliansekamper.

Alliansens sterkeste spill

Dette esport spillteam utmerker seg i en rekke forskjellige spillkonkurranser. De har spillere fra Nederland som har sluttet seg til den profesjonelle Trackmania-kretsen. Det er et racingspill hvor spillere får lage sine egne baner. De fleste Trackmania-turneringer har et tidsprøveformat. Derfor må alliansens medlemmer ha raske reflekser.

Kjøring er ikke den eneste spillsjangeren som Alliance utmerker seg med. De har lagt mye av fokuset på battle royale-sjangeren. Dette inkluderer den populære tittelen Apex Legends. Under profesjonelle kamper må to til tre spillere slå seg sammen og velge karakterer med spesifikke evner. Alliansens medlemmer må komme opp med en god karakterkonfigurasjon og også jobbe godt sammen for å vinne kampen. Det samme kan også sies om Fortnite, en annen battle royale-tittel som har dominert esport de siste årene.

Alliance har også utvidet seg til kampsjangeren ved å skaffe spillere fra Super Smash Bros. Melee. Dette spillet har et ganske uortodoks kampsystem. Spillere må studere det hvis de vil gi nøyaktige spådommer om turneringsresultater. I stedet for en utarmende helsebar beregnes skadeprosentene med en teller som øker over tid.

Hvorfor er Alliance Esports populært?

En erfaren spiller vil se etter flere faktorer når han velger et kjent esport-lag. En av de viktigste er konsistens. Selv om Alliance har lidd noen tap i løpet av årene, har de også klart å prestere godt når det teller. Når alle kampresultatene deres er satt sammen, blir det klart at Alliance har lykkes mye siden 2013.

Mange esport-lag liker å bli med i et bredt spekter av forskjellige esport-turneringer. Problemet er at de kan ende opp med å spre seg for tynt. Derimot velger Alliance å fokusere på en håndfull titler. Dette betyr at de kan bruke energi på å forbedre ytelsen. Dette har endt opp med å bli en vinnende strategi.

Alliance har også en ganske utvalgt gruppe spillere på sin liste. På overflaten kan dette få dem til å fremstå som et mindre profilert lag. Imidlertid har Alliance etablert seg som en eliteorganisasjon ved kun å bruke de aller beste menneskene. Dette betyr også at spillere har færre individer å velge mellom når de plasserer et alliansebasert spill. Hvis det var flere spillere tilgjengelig, ville sjansene for å komme med en vinnerspådom være redusert.

Alliansens priser og resultater

De mest populære esport-lagene må ha en merittliste med seire. Bookies la merke til da Alliance Dota 2-teamet vant hovedpremien i 2013 Internasjonal. De endte opp med å beseire de tidligere mesterne Natus Vincere under finalen. Stillingen var 3 - 2. Under gruppespillet endte Alliance på 14 - 0, en perfekt rekord for denne konkurransen. Imidlertid tapte de også to ganger mot Na'Vi og en gang mot Team DK.

Deres ytelse var svakere det neste året. Alliansen klarte ikke å forsvare sin krone. De kom på en 11. plass med en mindre enn fantastisk rekord på 6 - 9. Som et resultat falt spillerlisten deres fra hverandre og Alliance gikk videre til andre spillturneringer.

Da Alliance ble med i European League of Legends Championship Series i 2013 endte de på tredjeplass med 16 - 12. De var bak rivalene SK Gaming og Fnatic. Spilleren Froggen ble kåret til MVP for Spring Split. Under sluttspillet falt de til 4. plass og tapte mot Fnatic i semifinalen. Etter Summer Split endte laget opp med rekorden 21 -7. Årets høydepunkt var å vinne League of Legends verdensmesterskap etter 3 - 1 seier mot Fnatic.

Penger vunnet

Suksessen til esport-lag er ofte basert på hvor mye penger de ender opp med å oppnå over tid. Bookies tar vanligvis dette med når de bestemmer seg for oddsen for at de skal vinne. Siden oppstarten har Alliance konkurrert i over 360 turneringer. Den totale premiepengene som er tjent overstiger $6 846 000. Dette gjør dem til et veldig høyt profilert team å passe på.

Mesteparten av disse midlene ble vunnet på kamper for spillet Dota 2. Faktisk ble 84 % av det påløpt. Dette skyldes to ting: det store antallet Dota-turneringer og den eksepsjonelle prestasjonen til Alliance-spillere i denne tittelen. Derimot er mengden penger tjent fra andre individuelle spill marginal. Selv om det høres imponerende ut å tjene $115 647 fra Apex Legends, utgjør dette bare 1,70 % av Alliansens premier. Nylig har teamet utvidet rekkevidden til kampsjangeren. Så langt har dette ført til at de har vunnet $301.124. Dette er 4,40 % av totalsummen deres.

Når spillere tar all denne statistikken i betraktning, blir det klart at flertallet av Alliances suksesser skyldes ett spill: Dota 2. Derfor kan tipperen ønske å fokusere på denne tittelen når de foretar en innsats. Problemet er at Alliance ikke lenger konkurrerer i Dota-arrangementer. Ettersom teamet utvider rekkevidden kan dette imidlertid endre seg i nær fremtid.

Beste Alliance-spillere

Et topp esports-lag er bare så bra som sine individuelle spillere. Siden Alliance er basert i Sverige Det er fornuftig at deres beste medlemmer også kommer fra dette landet. Hvis folk baserer kriteriene for e-sportsuksess på mengden penger som er tjent, kan følgende Alliance-spillere betraktes som de ti beste:

  • Gustav Magnusson (s4)
  • Jonathan Berg (Loda)
  • Jerry Lundqvist (EGM)
  • Joakim Akterhall (Akke)
  • Henrik Ahnberg (AdmiralBulldog)
  • Simon Haag (Handsken)
  • Linus Blomdin (Limmp)
  • Nikolay Nikolov (Nikobaby)
  • Adam Lindgren (Armada)
  • Artsiom Barshak (fng)

Esportspillere som støtter disse spillerne vil legge merke til at de har visse ting til felles. De har en omfattende kunnskap om spillet og kommer opp med taktikker for å få nummer én plass. Noen ganger vil en spiller bli valgt av Alliance på grunn av et spesifikt ferdighetssett. For eksempel er de beste Trackmania-spillerne raske og nøyaktige til å kontrollere kjøretøy.

Topp Battle Royale-spillere har ferdigheter som overlapper med førstepersonsskytespill. Hastighet er avgjørende for de som ønsker å konkurrere i kampspillkonkurranser. Det skal bemerkes at det er et lederteam hos Alliance som bestemmer hvilke spillere som skal sendes til enkelte turneringer. Derfor er suksessen til teamet som helhet sterkt påvirket av deres beslutninger.

Hvor og hvordan satse på Alliance

De beste esports-bettingsidene vil gi brukerne tilgang til så mange spillmarkeder som mulig. Hvis ikke, vil det være vanskeligere å finne spesialister. Den gode nyheten er at Alliance er en velkjent og mainstream esport-organisasjon. Hvis en bookmaker har seksjoner dedikert til videospillbegivenheter, vil dette teamet sannsynligvis være med.

Det er imidlertid lite sannsynlig at Alliance vil bli å se på disse markedene hele året. I stedet må tipperen vente til den riktige turneringen begynner. Spesielt bør de se etter arrangementer basert på Fortnite, Super Smash Bros., Apex Legends og Trackmania.

Riktig innsatsstrategi vil avhenge av det spesifikke spillet. Alliansen er æret for å komme seg til sluttfasen av turneringer. Derfor kan spilleren ønske å vente til semifinalen. Å gjøre det vil tillate dem å se Alliance prestere og analysere sine styrker. Battle Royal-spill er alltid et risikabelt spill fordi det er så mange spillere på kartet. Det er bedre å velge racingtitler fordi det er færre variabler å vurdere. Under teambaserte arrangementer vil suksessen til Alliance være basert på hvor godt hvert medlem utfyller hverandre.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
Om

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen