Alt å vite om: Live Betting

Siden Covid brøt ut og konvensjonelle sportsbegivenheter begynte å stenge, skiftet spillere til live esports-betting fordi bare e-sportbegivenheter kunne finne sted online. En annen grunn til populariteten til live-esports-tipping er at det er superspennende å spille på en live-esport-kamp der situasjonen endrer seg i løpet av sekunder.

Hvis du ønsker å komme inn på live esports-betting og lære mer om det, så er du på rett sted. Her er vår versjon av en omfattende guide for live esports-tipping, hvor vi tar en titt på alt du trenger å vite om det.

Flag

No matches found, please try:

no Country FlagCheckmark

1xBet

no Country FlagCheckmark
BonusOpptil €1500 + 150 gratisspinn

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
Hent bonusen din
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Vis mer ...
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

E-sportens verden kan være veldig forvirrende for de som ikke er vant til det. Ingen kan imidlertid nekte for at den også er veldig spennende og interessant. Det samme kan sies om nettcasinoer.

BonusOpptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
  • Stort spillvalg
Show less...
Vis mer ...
  • Stort spillvalg

22Bet har vært i drift siden 2017. Det eies av TECHSOLUTIONS NV, en Curacao-basert organisasjon. Takket være Curacao-gamblinglisensen som er gyldig til 23. november 2023, finner de fleste onlinespillere at den er sikker fordi Curacao-regjeringen er høyt ansett i onlinespilllandskapet.

BonusFå din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

  • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
  • Stort utvalg av sport
  • Kampanjer og bonuser med høy verdi
Show less...
Vis mer ...
  • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
  • Stort utvalg av sport
  • Kampanjer og bonuser med høy verdi

Loot.bet er en eksepsjonell leverandør av e-sport, anbefales på det sterkeste for sin pålitelighet og enestående service. Som et langvarig ESports -alternativ har denne leverandøren opparbeidet seg et solid rykte blant spillere siden etableringen i 2016 . Med en dedikasjon til fortreffelighet og en forpliktelse til å levere den best mulige e-sportopplevelsen, har Loot.bet blitt et toppvalg for spillere over hele verden.

Hvorfor er Live Esports Betting annerledes?

Hvorfor er Live Esports Betting annerledes?

Spiller en esports spill er én ting. Å satse på en live esport-kamp mens den finner sted er noe helt annet. Når pengene dine er på spill, må du vite nøyaktig hva du gjør med mindre du kan ende opp med å tape oftere enn du burde.

Selv om du har satset live på konvensjonell sport, bør du fortsatt se på en live esportstipping guide fordi esports-spill er mye raskere enn vanlig sport. Situasjoner kan endre seg i løpet av sekunder i en e-sportskamp. Å se nesten umulige ting skje i en e-sportskamp er ikke så uvanlig.

Hvorfor er Live Esports Betting annerledes?
Hva er Live Esports Betting?

Hva er Live Esports Betting?

La oss si at et e-sportsarrangement er i ferd med å finne sted i morgen, og du er sikker på at favorittlaget ditt vil vinne. La oss si at du ville satse på favorittlaget ditt. Med konvensjonell esports-tipping kunne du gjøre det selv før kampen begynte.

Det er imidlertid et problem med konvensjonell esports-tipping. Odds på esports endres vanligvis i henhold til situasjonen i en kamp. Hvis du plasserer spill før en begivenhet i det hele tatt har startet, vil du ikke kunne justere til de endrede oddsene.

Dette er grunnen til at live esports-spill er det de fleste spillere foretrekker. I esports live betting kan du plassere spill på en esports begivenhet mens den finner sted. Du kan endre spillestrategien din i henhold til de endrede oddsene. Det er også mye mer spennende å satse på en kamp mens du ser den live.

En annen fordel med live esports-tipping er at det har åpnet døren for flere spillmarkeder, eller med andre ord hendelser som folk kan satse på. For eksempel kan folk plassere spill på pauseresultatet eller hvilket lag som vinner et visst antall runder først.

Hva er Live Esports Betting?
Hvordan satse på Live Esports?

Hvordan satse på Live Esports?

Spill på live esport er det samme som alle andre spill. Du velger et spillmarked som du vil satse live på e-sport, for eksempel en matchvinner, sjekk ut oddsen for å se om du liker dem, og plasser deretter et spill på hvilket utfall du tror vil skje.

For å plassere spill trenger du en spillebok. Det er fysiske sportsbooks hvor du kan gå og satse. Eller du kan bruke online sportsbooks som lar deg plassere spill på datamaskinen eller mobiltelefonen din.

De fleste esportspillere foretrekker å bruke online sportsbooks. En grunn til dette er at det er praktisk. Du kan satse mens du sitter på sofaen. Den andre grunnen er at esportfans er vant til ser på e-sportsarrangementer på nettet heller enn å delta på arrangementet personlig.

Hvordan satse på Live Esports?
Velge en elektronisk e-sportbok

Velge en elektronisk e-sportbok

Det er veldig viktig å velge riktig sportsbook for live esports-tipping. For det første vil det å velge riktig sportsbook forhindre at du blir svindlet eller informasjonen din lekket.

For å plassere spill ved å bruke en online sportsbook, vil du gjøre noen innskudd og angi noe av den mest sensitive informasjonen din, som kredittkortinformasjon. Det er mange plattformer der ute som enten kan stjele innskuddene dine eller lekke informasjonen din.

Av denne grunn er det første du bør sjekke i en online sportsbook om det er en legitim plattform og om den er trygg å bruke. Du kan sjekke online sportsbook-anmeldelser for å få en bedre ide.

Det neste du bør se på mens du bestemmer deg for en online esport bookie er å finne ut om alle funksjonene og se om den har de du leter etter. Du kan for eksempel sjekke om spilleboken har en betalingsmetode du foretrekker eller om den dekker turneringen du ønsker å satse på.

Velge en elektronisk e-sportbok
Topp tips på live esports-spill

Topp tips på live esports-spill

For å hjelpe på reisen din mot live esports-tipping, her er noen enkle tips som du kan bruke akkurat nå.

Gjør noen undersøkelser om Esports-lagene og -spillerne

Før du begynner å plassere live-spill på en esport-kamp, bør du slå opp spillerne som er i ferd med å konkurrere i arrangementet. Du bør vite ting som hvilke lag de var en del av før de ble med på dette laget, og hvordan prestasjonen deres var i de siste kampene.

La oss for eksempel si at du fant ut at en spiller tidligere var i et upopulært lag, men likevel klarte å vinne flere seire for laget sitt. Etter å ha vist noen imponerende ferdigheter, ble spilleren rekruttert til et bedre lag. Fra dette kan du konkludere med at de også kan prestere godt i det kommende arrangementet.

Du bør se på andre faktorer som hvilke relasjoner en spiller har til laget sitt, har de kommunikasjonsproblemer, eller mangler de riktig lederskap. Til tross for at de er svært dyktige, kan det hende at hvis en spiller ikke har gode relasjoner med laget sitt, kan de ikke vinne kampen.

Se kampen nøye

Dette punktet kan komme ut som litt åpenbart for deg, men du vil bli overrasket over å se hvor mange nybegynnere som ignorerer dette. Noen nybegynnere gjør feilen ved å ikke se kampen live før de begår et spill.

Esport-kamper er virkelig uforutsigbare, og ting kan endre seg i løpet av sekunder. Det har vært flere tilfeller innen e-sport hvor spillere klarte å trekke ut noen sinnsyke og nesten umulige clutcher.

Så hvis du tror at et bestemt lag kommer til å vinne fordi du har sett hvordan de presterer, er det ikke en dårlig idé å vente og se kampen nøye. Du vet aldri når underdogen kan begynne å ta tilbake ledelsen og vinne kampen.

Fokuser på spillene du vet mest om

Det kan være fristende å satse på forskjellige esport-titler som du ikke vet så mye om. Alle de forskjellige alternativene er sikkert attraktive. Det er imidlertid best å holde seg til spillene du kan mest om, spesielt hvis du er nybegynner.

Hvis du vet mer om CSGO og har fulgt esports-scenen i lang tid, vil du ha det bedre med spådommer om CSGO esports-arrangementer. På den annen side, hvis du ikke har spilt Dota 2 så ofte og du satser på "first to destroy tower"-innsatsen, er det mer sannsynlig at du tar feil. Som nybegynner ønsker du ikke å satse der oddsen ikke er i din favør.

Start med Spill-vinner-spillmarkedet

Mange online bookmakere har tonnevis av alternativer når det kommer til esports-spillmarkeder. Du kan velge det første blodspillet, det første som ødelegger tårnene, eller til og med det første som når 10 kills-spillet. Imidlertid er disse mye mer uforutsigbare fordi det er tonnevis av variabler involvert i dette.

Hvis du er nybegynner, bør du holde deg til markedet for matchvinnere. Du bør ikke vurdere andre spillmarkeder med mindre du har begynt å få de fleste av matchvinner-spillene riktig. Å satse på matchvinneren er mye enklere og lettere å forutsi. Så hvis du kan få de riktige mesteparten av tiden, bør du først da vurdere å flytte til andre spillmarkeder.

Topp tips på live esports-spill
Vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål

Er live betting esport trygt?

Så lenge du er en anerkjent og legitim online esports bookmaker, vil du være helt trygg. Mange har tapt mye av pengene sine og fått informasjonen sin lekket på nettplattformer som ikke er legitime. Hvis du ikke er på noen av disse typene nettsteder, har du ingenting å bekymre deg for.

Er live esports-tipping lovlig?

Svaret på dette spørsmålet avhenger av hvilken del av verden du bor i. Hvis du bor i land der gambling generelt er lovlig, vil du ikke havne i noen form for problemer hvis du deltar i live esports-gambling . Enkelte land tillater imidlertid ikke gambling. Hvis du bor i noen av disse landene, er livespill ikke lovlig for deg.

Hva er den beste bookmakeren på nett for live-esports-tipping?

Dette er et subjektivt spørsmål. Mens de beste bookmakerne på nett alltid vil være helt legitime og ha førsteklasses sikkerhet, er det personlige preferanser å velge den beste.

Hvilke esports-spill bør jeg sette livespill på?

Det er tonnevis av esports-spill du kan plassere live-spill på som CS: GO, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six Siege, Call of Duty, Rocket League og Overwatch. Du bør imidlertid kun satse på spillet du vet mest om.

Vanlige spørsmål

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close