Alt om spill på SK Gaming

SK Gaming er en kjent organisasjon og et av de mest kjente esport-teamene innen profesjonell videospilling over hele verden. Schroet Kommando (SK), et blomstrende e-sportselskap med kontorer i Köln og Berlin, Tyskland, ble grunnlagt i 1997 av dedikerte venner. I løpet av de siste to og et halvt tiårene har SK Gaming hatt suksess i store turneringsstevner. De har også vunnet millioner av dollar i premiepenger i ulike idretter. Som en ambisiøs konkurrent og en virksomhet som tenker utenfor boksen, har SK gjort noen av de mest kjente personene i esportshistorien og ledet an på flere fronter.

SK Gaming har alltid lagt vekt på den internasjonale atmosfæren blant medlemmene, til tross for sine triumfer på og utenfor banen. Siden gruppen ble startet har den forsøkt å bygge vennskap mellom spillere og ansatte med ulik etnisk og religiøs bakgrunn.

Alt om spill på SK Gaming
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Spillere av SK Gaming

Emil Moselund, alias Fruity, Thomas "Ekon" Chenel, og Kérian Candolfi, ofte kjent som Kérian, representerer SK Gaming i Rocket League konkurranser. Førstnevnte er fra Danmark, mens de to andre er danske.

Fire tyske spillere representerer SK Gaming i Clash Royale-konkurranser. Disse er Justus von Eitzen, alias Flobby, og Morten Mehmert, vanligvis kjent under sitt fornavn, Morten. De to andre er Samuel «xopxsam» Klotz og Lucas Nageler, alias BigSpin.

SK Gaming stiller også med et lag i Brawl Stars. Det er blant de mest populære esport-lagene. Disse er Pedro Guijarro, Bekri «Symantec» Tahiri, og Guillem González, alias GuilleVGX. Ruben 'Ikaoss' Exposito og Sergio Iglesias alias Kiwii fullfører femmannslisten. Symantec er den eneste tyskeren på topplaget for esport; resten er spansk.

SK Gamings FIFA-liste består av kun to tyske spillere. Disse er Niklas Noerenberg, alias NiklasNeo, og Tim «TimLatka» Schartmann.

League of Legends-spillere

Det er to lag i League of Legends. Dette er det første SSK Gaming-teamet som ble etablert i 2010 og SK Gaming Prime, grunnlagt i 2014. Primes gruppe deltar hovedsakelig i lokale turneringer. Hovedgruppen består av syv spillere, inkludert Erberk «Gilius» Demir og Janik Bartels, alias Jenax, begge fra Tyskland. Andre spillere er Jean «Jezu» Massol (Frankrike), Erik Wessén alias Treatz (Sverige), og Thomas «Tom» Diakun fra Storbritannia. De to andre er Daniyal Gamani, kjent som Sertuss, fra Tyskland, og Simon' Swiffer' Papamarkos fra Australia.

Prime Team består også av syv spillere. To er nederlandske spillere; Alois Nelissen, ofte kjent som Alois, og Max' Raqo' Temminck. Georgia Paras alias TroubleInc (tysk), Edgaras' Eckas' Strazdauskas (Litauen), og Sven Vidović alias Dehaste (Kroatia) er også blant de beste medlemmene av esports. De to andre er Ilya Makavchuk (Hviterussland) alias Gadjet og Patryk «Mystiq» Piórkowski fra Polen.

SK Gamings sterkeste spill

Brawl Stars

Dette er SK Gamings mest robuste spill. Brawl Stars-teamet ble grunnlagt i 2022 og består for tiden av 5-stjerners spillere og er et kjent esport-lag fra SK Gaming. Teamet har vunnet i flere topp Brawl Stars-konkurranser. Til tross for ulike turneringer vinner, er dette laget kjent for sin reise til Brawl Stars World Finals 2020.

Fullføringen var årets siste begivenhet holdt av Supercell. Verdensmesterskapet i konkurransesesongen 2020 var også blant turneringene organisert av Supercell. De kvalifiserte lagene til turneringen er de beste esport-lagene via en verdensomspennende kvalifiseringskampanje gjennom året. SK Gaming-teamet endte på tredjeplass, og tjente en premie på $125 000.

Clash Royale

Fire stjerner representerer laget i internasjonale konkurranser. SK Gaming etablerte dette laget i 2018 og har vunnet over $190 000 i premiepenger. Deres siste suksess var i Clash Royale League 2020 World Finals. Teamet endte på andreplass i konkurransen, og tjente en premie på $70 000. Laget vant Clash Royale League 2019 West Fall Season.

League of Legends

Teamet har den mest omfattende liste i SK Gaming. Spredt over hovedtroppen og SK Gaming Prime, har dette laget hatt suksess i forskjellige konkurranser. Noe av suksessen har vært premier, mens andre har vært i posisjonen de endte i.

Hvorfor er SK Gaming populært?

SK Gaming er en legendarisk organisasjon med en lang og strålende historie. Teamet har etablert seg som et enestående esports-merke. De har eksistert ganske lenge, grunnlagt i 1997! Eldre spillere og esportfans husker den tiden, men det var år etterpå at deres offentlige image og respekt vokste.

Sakte utviklet på tvers av de fleste spill over tid, etablerte SK Gaming seg etter hvert som en konstant tilstedeværelse i e-sportsindustrien. League of Legends, CSGO, Quake og flere spill bærer organisasjonens preg.

Organisasjonen har vokst i størrelse og deltar nå i ulike spill og esports-konkurranser. Den er godt respektert og støttet av supportere over hele verden, selv om den ikke har samme appell som før. Spillerne deres har en lys fremtid foran seg, og hvem vet hva fremtiden bringer?

Hvorfor er dette laget populært å satse på?

Brawl Stars er spillernes desidert mest foretrukne alternativ. Med noen utrolige triumfer har SK Gaming dominert den profesjonelle scenen. De har en sterk merittliste mot andre sterke lag og presterer konsekvent godt. Fordi Brawl Stars ikke er så kjent som noen andre andre esport-spill, noen bookmakere legger det ikke på "liste".

SK Gamings priser og resultater

SK Gaming var et høyt ansett lag på 2000-tallet, med en voksende fanskare på 2010-tallet. Imidlertid er det ikke lenger globalt dominerende krefter i laget. Ting har gått sørover med SK lenge, men det ser ut til at de endelig har fått orden på sakene.

Selv om resultatene deres ikke er de beste, er SK Gaming Esports' tilstedeværelse konsekvent anerkjent. Gjennom årene har troppen oppnådd bemerkelsesverdige resultater. De er uovertruffen når det kommer til mindre esports-spill som Brawl Stars eller Clash Royale.

Brawl Stars

Laget har vunnet seks konkurranser på rad de siste årene. De vant Brawl Stars Championship 2022: March EMEA finals holdt online i Europa. SK Gaming vant Gamestars League sesong 2: International Finals, holdt online over hele Europa i 2021. Teamet vant fire andre arrangementer samme år, inkludert ESL Mobile Challenge 2022 Fall: EU-MENA.

Nettturneringen involverte lag fra Europa, Midtøsten og Afrika. Brawl Stars Championship 2021: Oktober EMEA Finals, Brawl Stars Championship 2021: September EMEA Finals og ESL Mobile Challenger 2021 Spring: EU-MENA er blant de andre turneringene som er vunnet. I 2020 endte laget på tredjeplass i Brawl Stars World-finalen. De vant en bemerkelsesverdig premie på $125 000.

Clash Royale

Deretter ble laget nummer to ved to anledninger i 2020. SK Gaming tapte Clash Royal League 2020-finalen, men mottok en premie på $70 000 for sin andreplass. På samme måte mottok de $54 000 for sin andreplass i Clash Royale League 2020 West Fall Season.

I 2019 ble laget vinnere ved to anledninger; Clash Royale League 2019 West Fall Season og QLASH League 2. De vant $60 000 i den tidligere turneringen. SK Gaming-laget endte på andreplass i Clash Royale League 2019 West Spring Season, hvor de tjente $40 000. Laget tjente det samme beløpet, $40 000, for en lignende avslutning, 2. plass i Clash Royale League 2018 Europe Fall Season.

Andre resultater

SK Gaming vant FUT 19 Champions Cup januarfinalen. Seieren deres i FIFA-turneringen ga dem $50 000. Nivå 2-turneringen involverte FIFA 19-spillutgaven.

Den siste tiden har ikke laget hatt betydelig suksess i Rocket League. De endte på tredjeplass i RLSC Season X-Spring: EU Major, hvor de vant $10 000.

League of Legends-laget har heller ikke hatt betydelig suksess i det siste. De endte på sjette plass i LEC Spring 2021-turneringen.

Beste og mest populære spillere av SK Gaming

Det er flere spillere som representerer SK Gaming i flere konkurranser. Men ikke alle er like populære. Disse er kjente spillere på laget:

BIGSPIN

Offisielt kjent som Lucas Nägeler, har spilleren vært medlem av SK Gaming Clash Royale-teamet siden oktober 2019. Spilleren kan skryte av en massiv tilhengerskare på sosiale medier. BigSpin har over 400 000 følgere. De fleste av dem er fra strømmetjenesten Twitch.

MORTEN

Morten Mehmert begynte i Clash Royale-teamet i juni 2018. Spilleren er populær blant fansen i esport-scenen. Han har over 400 000 følgere gjennom profilen på sosiale medier. De fleste følgerne er på Twitchs esports-strømmetjeneste, hvor han har over 269 000 følgere.

IKAOSS

SK Gaming kjøpte opp Ruben Exposito i januar 2022. Brawl Stars-proffen har over 140 000 følgere på sosiale medier. De fleste følgerne er på Instagram og strømmetjenesten Twitch.

PEDROGUIJARRO

Pedro Guijarro ble med i SK Gaming Brawl Stars-teamet i juni 2020. Han har over 10 000 følgere på strømmetjenesten Twitch. Andre følgere spres via Instagram, Twitter og YouTube.

Hvor og hvordan satser du på SK Gaming

Dette er et av de rare esport-lagene som utmerker seg i små spill, men som sliter i større. Dette var ikke alltid tilfelle; SK har gjort noen utrolige prestasjoner tidligere, selv i kamper de ikke lenger spiller. Lootbet, Pinnacle, bet365, Thunderpick og Dafabet er noen av de mest populære SK Gaming esports bettingsider.

Spillere må imidlertid være villige til å pådra seg noen risiko hvis de planlegger å satse på SK. Dette er fordi vaktlistene til SK Gaming er tilbøyelige til å underprestere når de ikke har råd til det. Imidlertid kan de overgå selv de mest effektive lagene og levere knockout-slag. Til slutt, spillere må se nærmere på SKs historiske resultater i alle kampene deres.

Hva er den beste strategien for å satse på dette laget?

Spillere kan plassere et bredt spekter av spill på SK Gaming på tvers av alle spillene de konkurrerer med. Direkte gevinster er imidlertid de sikreste SK Gaming-spillene generelt. Når det gjelder å sette dem sammen intelligent, kan man ikke gå galt med dem. Å satse på SK Gaming på de beste esports-bettingsidene er risikabelt, men det kan lønne seg godt. Brawl Stars er det eneste spillet hvor flest innsatser vil være vinnere. Alle andre spill vil kreve grundig planlegging og studier for at innsatsene skal lønne seg.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen