Alt å vite om: Crypto Betting

Du har sikkert lagt merke til at det er et nytt buzzword som sirkulerer på internett. Vi snakker om krypto eller kryptovalutaer. Tonnevis av mennesker hevder at det er den neste store tingen. Crypto lover å revolusjonere hvordan vi tenker om penger eller fiat-valutaer. På grunn av alle fordelene som kryptovalutaer gir i finansverdenen, har mange mennesker begynt å bruke dem til å handle med hverandre eller utveksle verdier med hverandre.

Esportstipping er et av de vanlige områdene der folk har begynt å ta i bruk kryptovalutaer. Hvis du er interessert i krypto og ønsker å lære mer om krypto esports betting, så er du på rett sted. Her er vårt syn på alt du trenger å vite om spill på e-sport ved bruk av krypto.

Alt å vite om: Crypto Betting
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser
Crypto Esports Betting Guide

Crypto Esports Betting Guide

Med den økende populariteten til kryptovaluta, begynner esportsgamblere å innlemme kryptovalutaer. Hvis du aldri har hørt om crypto esports betting, vil du bli overrasket over å høre at det er veldig populært.

Tonnevis av online bookmakere, om ikke nesten alle, har begynt å innlemme cryptocurrency-spillfunksjoner. De fleste bookmakere tilbyr bonuser og kampanjetilbud på krypto-esports-tipping også.

Crypto Esports Betting Guide
Hva er krypto/kryptovaluta

Hva er krypto/kryptovaluta

Kryptovaluta eller krypto er et annet ord for digital valuta. Du kan tenke på det som kontosaldoen du ser på bankappene dine eller når du logger inn på bankens nettside.

Forskjellen mellom antallet du ser på bankkontoene dine og kryptovalutaene er imidlertid at saldoen på kontoen din faktisk er avhengig av en sentral myndighet, som er myndighetene, i nesten alle tilfeller.

Kryptovalutaer er ikke avhengige av noen form for sentral autoritet. I stedet vedlikeholdes kryptovalutaer ved hjelp av en digital hovedbok som registrerer og lagrer alle transaksjoner.

Hva er krypto/kryptovaluta
Hva er Crypto Esports Betting

Hva er Crypto Esports Betting

Crypto-betting e-sport er nøyaktig hva navnet antyder. Crypto esports betting er når du bruker en kryptovaluta til å gjøre innskudd på en online esports bookmaker og bruk deretter disse innskuddene til å satse på esport-kamper.

Prosessen med krypto-esports-tipping er også ganske lik ved å bruke en hvilken som helst annen innskuddsmetode. Forskjellen er at du vil bruke krypto-lommebøkene dine til å gjøre innskudd.

Hva er Crypto Esports Betting
Er det verdt å satse med kryptovalutaer?

Er det verdt å satse med kryptovalutaer?

Det er mange fordeler med å bruke kryptovalutaer for å gjøre innskudd på esports-gamblingnettsteder. Du kan være anonym, og transaksjonene er raske.

Du må imidlertid skaffe deg en kryptolommebok hvis du vil bruke kryptoinnskuddsmetoder. Etter det må du få noen kryptovalutaer fra kryptobørser.

Selv om dette kan være for mye problem for noen mennesker, er det definitivt verdt det for folk som foretrekker alle fordelene som kryptovalutaer tilbyr.

Er det verdt å satse med kryptovalutaer?
Beste kryptovalutaer for esports-tipping

Beste kryptovalutaer for esports-tipping

Folk går inn i kryptovalutaer av en rekke årsaker. Noen kjøper Bitcoin som en investering, og andre får DogeCoin på grunn av dens meme-relevans. Noen foretrekker Solana på grunn av dens raske transaksjonshastigheter og hvor billig det er å overføre.

Så hvis du leter etter den beste kryptoen for esports-tipping, så er du heldig fordi mange av dem er gode for den spesielle oppgaven. Her er noen av de beste kryptoene betalingsalternativer for esports-tipping og hvorfor de er så gode. Du kan velge en basert på dine preferanser.

 • Solana (SOL): Solana er sannsynligvis en av de beste kryptoene for esports-tipping. Solana har vist seg å kunne håndtere over to tusen transaksjoner i sekundet.
 • Ethereum (ETH): Mens Ethereum er litt tregere enn Solana, med rundt 12 til 25 transaksjoner per sekund, er det mer utbredt.
 • Bitcoin (BTC): Bitcoin er den mest populære kryptovalutaen. Hvis det er den eneste kryptoen du eier, er det et flott alternativ for esports-tipping.
 • Tether (USDT): Hvis du er ny innen kryptovaluta, er sannsynligvis den enkleste kryptoen å bruke Tether eller USDT. USDT er knyttet til amerikanske dollar, noe som betyr at 1 USDT alltid vil være lik $1.
Beste kryptovalutaer for esports-tipping

For krypto

Det er tonnevis av spillsider som har begynt å innlemme kryptobetalingsalternativer. Ikke bare det, men det er tonnevis av spillsider som kun har kryptoinnskuddsalternativer.

Imidlertid er ikke alle av dem gode. Noen kan til og med lure deg. Internett er fylt med rapporter om folk som har tapt alle pengene sine på en bettingside som enten ikke var legitim eller hadde noen alvorlige sikkerhetsproblemer.

Av denne grunn er det første du bør gjøre mens du velger ut de beste spillsidene for krypto om siden er legitim eller har sikkerhetsproblemer. Du kan gjøre det ved å sjekke ut noen anmeldelser.

Etter å ha forsikret deg om at en bettingside er helt trygg å bruke, kan du gå videre til andre ting. Noen viktige funksjoner å se på på en bettingside for krypto inkluderer tilgjengelig e-sport, odds, andre tilgjengelige aktiviteter, bonuser og kampanjer og innskuddsgebyrer.

Her er noen av de beste esports-bettingsidene for krypto:

Selv om dette er noen av de beste spillsidene for krypto, er det å bestemme seg for ett nettsted noe du må gjøre selv. Prøv noen av dem for å se hvilken du liker best.

Hvordan satse med Bitcoin

Hvordan satse med Bitcoin

Hvis du tenker på å begynne å bruke krypto for esports-tipping, kommer du sannsynligvis til å bruke Bitcoin fordi det er den mest populære kryptovalutaen.

For å satse med Bitcoin, må du først bestemme deg for en bettingside som tillater Bitcoin som innskuddsmetode, noe som også er legitimt og trygt. Du kan også ta en titt på flere andre funksjoner som esports.

Når du har funnet et nettsted, registrer deg på plattformen og gjør noen innskudd med Bitcoin-lommeboken din. Til slutt, bruk innskuddene til å plassere noen innsatser på utfallet av en e-sportbegivenhet.

Hvordan satse med Bitcoin
Esports-tipping med Bitcoin trinn-for-trinn

Esports-tipping med Bitcoin trinn-for-trinn

For å hjelpe deg å forstå bedre, her er en trinn-for-trinn-guide for hvordan du kan satse på e-sport med Bitcoin.

 • Trinn 1: Finn en legitim og trygg esports-bettingside som tilbyr Bitcoin som innskuddsmetode. Sørg også for at du liker nettstedet basert på funksjonene den tilbyr.
 • Steg 2: Registrer deg på plattformen.
 • Trinn 3: Sørg for at Bitcoin-lommeboken din er toppet med minst beløpet du vil bruke til å satse.
 • Trinn 4: Bruk Bitcoin-lommeboken din til å overføre litt Bitcoin til bettingsiden. Sørg for å sende et testbeløp slik at du vet at du har oppgitt riktig lommebokadresse.
 • Trinn 5: Velg et e-sportsspill og en begivenhet du vil satse på.
 • Trinn 6: Finn et spill du liker basert på oddsen.
 • Trinn 7: Plasser et spill ved å bruke innskuddene du har gjort med Bitcoin.
 • Trinn 8: Vent til veddemålet er avsluttet, og det er det.
Esports-tipping med Bitcoin trinn-for-trinn
Tips og triks om esports-tipping med Bitcoin

Tips og triks om esports-tipping med Bitcoin

Her er noen tips og triks om esports-tipping med Bitcoin som du kan bruke for sikker og effektiv tipping.

 • Før du legger inn hele beløpet mens du gjør et innskudd, test det ut med et mye mindre beløp for å være sikker på at du har oppgitt riktig adresse.
 • Sjekk ut anmeldelser av bettingsiden du er i ferd med å bruke for å se om siden er legitim eller ikke. Hvis du ikke gjør dette, kan du ende opp med å miste all Bitcoin.
 • Pass på at du ikke oppgir informasjon om din egen bitcoin-lommebok. Spillesider trenger ikke denne informasjonen for innskudd.
 • Bitcoin har kanskje ikke samme pris hver dag eller til og med hver time. Sjekk prisen på Bitcoin for å se om du får riktig mengde kreditt på spillesiden.
Tips og triks om esports-tipping med Bitcoin
Esports-spill ved bruk av kryptovaluta vs andre bankmetoder

Esports-spill ved bruk av kryptovaluta vs andre bankmetoder

Mens esportstipping med kryptovalutaer ligner på tipping med andre bankmetoder som bankoverføring, Skrill og Neteller, er det flere forskjeller mellom dem også. Den komplette prosessen med å satse ved bruk av kryptovalutaer og andre bankmetoder er helt den samme etter at innskuddene er gjort.

Etter å ha gjort innskudd, må du velge et spill for en esports-begivenhet, og du må sjekke ut oddsen, uavhengig av om du bruker Bitcoin eller en annen metode for å gjøre innskudd. Forskjellen mellom begge innsatstypene ligger i innskuddsmetoden.

Med vanlige innskuddsmetoder vil du enten trenge en bankkonto eller en e-lommebok, som også krever at du åpner en bankkonto slik at du kan overføre penger til e-lommeboken. På den annen side, med krypto, trenger du en kryptolommebok, som er mye annerledes enn en bankkonto.

En annen forskjell mellom kryptospill og tipping med andre innskuddsalternativer er anonymitet. Kryptoinnskudd lar deg være helt anonym.

Til slutt har vi transaksjonstider og transaksjonsgebyrer. Med andre bankmetoder kan du noen ganger forvente å vente i over en dag på at en transaksjon skal fullføres. Men med krypto er overføringen øyeblikkelig. Crypto gir også mye raskere transaksjonshastigheter.

Esports-spill ved bruk av kryptovaluta vs andre bankmetoder