Spill League of Legends Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

League of Legends (LoL) har blitt et av de mest populære spillene i spillhistorien, med millioner som spiller i timevis hver dag. Det er en flerspiller online kamparena (MOBA) utgitt av Riot Games i 2009. Den ble integrert som en eSport i World Cyber Games for fire år siden.

Spillet kombinerer fartsfylt action og strategi som du kanskje ikke finner andre steder. Sammen med dette kommer en rekke andre funksjoner som gjør den unik for mange spillere. Andre morsomme elementer i spillet inkluderer muligheten til å bli med i salongen og se streaming innhold, for eksempel filmer og serier mens du spiller. LoL regnes faktisk for å være den mest populære MOBA i verden.

Spill League of Legends Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
League of Legends-spill 2022 : alt du trenger å vite

League of Legends-spill 2022 : alt du trenger å vite

League of Legends, eller LoL, som det er forkortet, er et online kamparena-videospill for flere spillere publisert av Riot Games. Det ble offisielt utgitt 27. oktober 2009. Spillet spilles enten som enkeltspiller (solo) eller med to lag på fem spillere hver.

Spillet er basert på en kontinuerlig online kamp mellom to lag på fem spillere, med spillere som starter som «nybegynnere» og jobber seg opp til fullverdige mestere ved å bruke erfaringspoeng, eller XP som det kalles i spillet.

En spiller får erfaring ved å drepe motstanderlagets undersåtter, betegnet som "kjøtt", tidlig i spillet og dreper deretter spillere. Erfaringspoeng tildeles spilleren med det siste drap. Spillet er vunnet av laget som dreper motstanderlagets general.

League of Legends-spill 2022 : alt du trenger å vite
Viktige elementer i spillet

Viktige elementer i spillet

League of Legends er de største esport-spillene som dreier seg om å samle gull, erfaring og nivåer. Spillet bruker disse tre faktorene for å bestemme hvor godt du gjør det. Gull er den vanligste av disse statistikkene, med nivåer som den nest vanligste statistikken, mens erfaring ikke brukes så mye.

Teamets gulltotal vil avgjøre hvor mange ganger du kan kjøpe varer, mens nivået ditt avgjør hvilke varer du kan kjøpe i hver lagbutikk.

Gull oppnås ved å drepe monstre eller undersåtter som finnes på hver bane på kartet. Erfaringspoeng opptjenes ved å stå i nærheten av jungelen din eller drepe fiendtlige mestere på en hvilken som helst bane på kartet, mens nivåer opp vil gi deg permanente statistikkøkninger som holder seg selv etter døden.

Viktige elementer i spillet
Finn de perfekte League of Legends-bookmakerne

Finn de perfekte League of Legends-bookmakerne

Å satse på League of Legends er en av de vanligste og mest populære måtene å ha det gøy i esportstipping. Det er mange profesjonelle ligaer tilgjengelig for spillere, som LPL, LCS og CBLoL.

Hvor du skal se etter LoL-spill

League of Legends er et populært spill, og det er det mange måter å satse på på dette spillet. De mest kjente spillnettstedene for LoL er Betway, Bet365 og Unibet. Disse sidene tilbyr odds for alt fra det kommende kartet til vinnerne av spesifikke kamper.

Men du kan faktisk også finne League of Legends-spill på andre spillsider, hundrevis av dem. Les anmeldelser på nett av forskjellige bettingsider for å finne ut hvilke som passer dine behov.

Typer spill på League of Legends

Det er mange ulike typer spill på League of Legends. Disse inkluderer de vanligste alternativene, for eksempel hvem som vinner, hvem som dør først og hvem som blir den neste vinneren. Det er også flere nisjespill med spesifikke forhold som "hvem vil være den siste personen som dør" eller "vil det være en drage når som helst i løpet av dette spillet."

Finn de perfekte League of Legends-bookmakerne
Hvorfor er LoL-spill så populært?

Hvorfor er LoL-spill så populært?

League of Legends har konsekvent vært en publikumsfavoritt siden utgivelsen i 2009. Det er et av de mest populære spillene der ute, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Spillet har dyp lore, karismatiske karakterer og vakre bilder kombinert med konkurrerende spill som får spillere til å komme tilbake. Det er ikke rart at så mange mennesker prøver seg på denne enorme tittelen hver dag.

Du kan også spille The Rift på mobil, noe som har gjort dette spillet mer populært – du kan ta spillet med deg uansett hvor du går. Mobil esports-tipping er enormt over hele verden, det er derfor mange andre spill har laget mobilversjoner av PC-spillene deres også.

League of Legends internettsamfunn

League of Legends er en av de mest suksessrike titlene i eSports historie, med over 100 millioner månedlige spillere. Selve spillet har utviklet seg over tid, men fellesskapet rundt denne tittelen har også endret seg.

Nettsamfunnet til dette e-sportspillet var en gang dominert av millennials, primært hvite menn mellom 18 og 35 år. Med tiden utviklet det seg til en mangfoldig spillerbase bestående av mennesker fra alle samfunnslag og forskjellige raser.

Nå for tiden leter folk etter noe mer enn bare å spille spill; de leter etter måter å få kontakt med andre spillere på. Når en spiller kommer til League of Legends, vet de at de vil bli ønsket velkommen inn i et fellesskap som vil gi dem en sjanse til å konkurrere og ha det gøy. Dette hjelper dem ikke bare med å få kontakt med andre, men det hjelper dem også å styrke sin egen identitet.

Spill League of Legends online

For å spille LoL må du laste ned League of Legends-appen på enheten din og opprette en konto hos Riot Games. Du trenger en stasjonær eller bærbar datamaskin, en smart-TV eller en mobilenhet som støtter appen.

Deretter åpner du bare appen på enheten din og velger «registrer» fra hovedskjermen for å opprette en konto. Hvis du vil spille med andre, sørg for at internettforbindelsen din er rask nok for flerspillerspill.

Hvorfor er LoL-spill så populært?
De største League of Legends-spillerne som er verdt å satse på

De største League of Legends-spillerne som er verdt å satse på

League of Legends er et massivt flerspillernettspill som krever forskjellige ferdigheter, inkludert strategi, teamarbeid, ferdigheter og reflekser. Siden starten har spillet sett superstjerner komme og gå.

Noen navn er imidlertid synonyme med dette spillet. En av de beste legender-spillerne i dette spillet er Lee "Faker" Sang-Hyeok. Han har vunnet en rekke konkurranser og har vært toppspilleren i fem år på rad. Andre toppspillere inkluderer følgende:

 • Bjergsen
 • Karsa
 • Smeb (pensjonert)
 • Perkz
 • TheShy
 • Nybegynner
 • Rekkles
 • Uzi
 • Caps
 • Vizicsacsi
De største League of Legends-spillerne som er verdt å satse på
Hvorfor elsker spillere å spille LoL?

Hvorfor elsker spillere å spille LoL?

League of Legends er et unikt eksempel på hvordan design utvikler seg for å møte de skiftende behovene til spillerne. Spillet holder tritt med teknologiske fremskritt og markedstrender, samtidig som det opprettholder en stadig voksende konkurransescene. Dette gir en veldig underholdende opplevelse fra begynnelse til slutt.

En annen grunn til at spillere elsker League of Legends er at det er et flerspillerspill. Denne typen spill lar spillere jobbe sammen med lagkameratene for å lykkes. På denne måten har de mye å lære av hverandre og sosialisere. Ikke alle videospill kommer med dette nivået av sosialt aspekt.

Sist men ikke minst, spillere elsker LoL på grunn av dens konkurransedyktige natur. I dette spillet konkurrerer lagene mot hverandre i forskjellige moduser. Det er et strategispill der spillere kjemper om seier. Det endelige målet er å ødelegge motstanderlagets nexus eller base. Ja, det fine med ethvert spill ligger i å konkurrere.

Hvorfor elsker spillere å spille LoL?
Alt om League of Legends verdensmesterskap

Alt om League of Legends verdensmesterskap

Svaret er ja. Det er kjent som Verdensmesterskapet i League of Legends, og det arrangeres hvert år. Arrangementet har ikke en fast startdato og sted, men det arrangeres vanligvis i Europa eller Nord-Amerika i september eller oktober. Siden åpningen i 2011 har antall lag som deltar i turneringen økt jevnt og trutt.

Det første League of Legends World Championship (2011) hadde åtte lag, mens 2012- og 2013-utgavene så henholdsvis 12 og 14 lag som kjempet om den ettertraktede tittelen.

Mellom 2014 og 2016 deltok totalt 16 lag i turneringen. Det tallet ville skyte i været til 24 mellom 2017 og 2019. I 2020 og 2021 falt imidlertid antallet deltakere med to.

Når det gjelder seertall, har millioner av fans over hele verden stilt seg inn for å se League of Legends verdensmesterskap. I 2018 så nærmere 100 millioner mennesker på arrangementet. Dette er en indikasjon på hvor populært og fremtredende mesterskapet er.

Ser vi på premiepotten, gjør det turneringen enda større. Hvert av de fire beste lagene får sin rettferdige del av premien, som vanligvis er en betydelig sum penger.

Beste League of Legends-lag

Totalt åtte lag har vunnet mesterskapet siden avsparket i 2011. Imidlertid har bare to lag lagt hendene på tittelen mer enn én gang. Disse inkluderer T1, som vant tittelen i 2013, 2015 og 2016, og Gen.G, som tok tittelen i 2014 og 2017.

De andre lagene som har blitt kronet til mestere inkluderer Fnatic (2011), DWG KIA (2020), Invictus Gaming (2018), J Team (2012), FunPlus Phoenix (2019) og Edward Gaming (2021).

Alt om League of Legends verdensmesterskap
Satser på LoL verdensmesterskap

Satser på LoL verdensmesterskap

League of Legends verdensmesterskap er en enorm mulighet for folk som elsker å satse på eSport. Mange satser på at favorittlagene deres skal vinne. Dette er takket være mange eSport-betting-nettsteder, som lar spillere registrere seg og plassere spill.

I denne turneringen har spillerne et bredt utvalg av spill å velge mellom, blant annet hvem som vinner turneringen og vinneren av individuelle kamper.

Topprangeringsregioner i League of Legends verdensmesterskap

La oss ta en tur nedover memory lane og ta en titt på landene eller kontinentene som har vunnet League of Legends verdensmesterskap. Disse inkluderer Sør-Korea, Kina, Nord-Amerika, Europa og Øst-Asia (Hong Kong, Taiwan, Macau og Sørøst-Asia).

Så langt (fra 2021) er Sør-Korea det mest suksessrike landet i turneringen, etter å ha tatt hjem den prestisjetunge tittelen hele seks ganger i 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 og 2020. Men det er ikke alt, som lag fra dette landet har også vært nummer to ved fem anledninger, i 2012, 2015, 2016, 2017 og 2021.

Kina har gjort krav på tittelen tre ganger, i 2018, 2019 og 2021, og landet har kommet på andreplass på tre sesonger, inkludert 2013, 2014 og 2020. Europa og Øst-Asia har blitt kronet til mestere én gang hver, mens Nord-Amerika har ennå ikke vunnet tittelen. Sistnevnte har imidlertid hatt en topp fire-plassering i 2011 (to lag) og 2018 (ett lag).

Satser på LoL verdensmesterskap
Spill på League of Legends på esports bettingsider

Spill på League of Legends på esports bettingsider

Esport-betting-nettsteder er flotte for de som liker å satse på konkurrerende videospill. Med disse sidene kan du satse på lol-lag, spillere, arrangementer, kampresultater osv. Det er hundrevis av eSport-bettingsider som tilbyr et bredt spekter av tjenester og funksjoner. Det betyr at det ikke er en stor sak å finne en lol esport bookie.

Men som tipper må du finne en med førsteklasses service og rettferdige odds. Hvis du ikke har noen anelse om den nettbaserte bettingplattformen du har å gjøre med, ville det være best å ikke satse på en gitt kamp fordi noen nettsteder vil bare ta pengene dine uten å gi deg noe i retur. Du kan kalle dem svindel!

Når League of Legends satser hos en hvilken som helst leverandør, kan det være lurt å sjekke om nettstedet:

 • Har et pålitelig kundestøttesystem
 • Har pålitelige betalingsmetoder
 • Blir regelmessig revidert for rettferdighet
 • Utbetaler vinnere uten å holde tilbake pengene deres uten god grunn
 • Har en bred utvalg av eSport-spill å satse på i tillegg til League of Legends
 • Er enkel å bruke

Noen av de beste sidene for å satse på LoL inkluderer:

 • 1xBet
 • 22Sats
 • Betway
 • MelBet
 • Betsafe
 • Casumo
 • Unibet
 • TonyBet
Spill på League of Legends på esports bettingsider
Følg de beste League of Legends-lagene og sats nøyaktig

Følg de beste League of Legends-lagene og sats nøyaktig

Å satse på League of Legends e-sport kan være både morsomt og lønnsomt. Med populariteten til dette spillet stadig økende, har spill på det blitt en favoritt for mange mennesker. Det er mange måter å satse på, men hver spiller bør trå forsiktig for å unngå å tape pengene sine uansett.

Når de gjør det, må de ta hensyn til mange forskjellige faktorer før de plasserer veddemål, inkludert spillerprestasjonshistorikk, teamprestasjonsdetaljer og andre faktorer som er vanskeligere å forutsi med nøyaktighet på tidspunktet for spill.

Når det er sagt, kan det å følge prestasjonen til de beste League of Legends-lagene og satse på disse lagene være en av de bedre tilnærmingene i denne forbindelse.

Nylig form

Selv om det er lag med en stor historie i denne sporten, ikke la deg lure til å tro at et lags fortid alltid vil bestemme utfallet av en kamp. Et lag kan være en forsvarende mester, men ha tre eller fire tap på rad i en bestemt turnering.

Det er derfor det lønner seg å sjekke de siste gevinstene før du satser på dem. Et lag kan vinne en viss mengde kamper på rad, og det ville vært veldig fristende å satse på dem, men ikke alle lags siste seire er verdt å satse på. Så forvent hva som helst når du har plassert innsatsen din på lol esports.

Sjekk Head-to-Head-posten

Å se på head-to-head-rekorden før du satser på LoL-kamp er avgjørende for suksessen til innsatsen din. Formen deres er en utmerket indikator på et lags prestasjoner mot motstanderen og er en perfekt måte å avgjøre hvilket lag som vinner kampen.

For eksempel, hvis lag A har spilt mot lag B fem ganger og kun har tapt én kamp av de fem, betyr det at lag A har en seiersprosent på 80 %, mens motstanderen kun har klart 20 %.

Hvis de to lagene møtes i en League of Legends-kamp, har lag A større sjanser til å vinne enn lag B. Men igjen, du må være forsiktig siden mye kan ha endret seg. En opprørt er meget mulig i slike tilfeller.

Følg de beste League of Legends-lagene og sats nøyaktig
En kort introduksjon til LoL-odds

En kort introduksjon til LoL-odds

Bookmakernes odds i en League of Legends-kamp kan være en indikator på hvilket lag som vinner. Imidlertid er mange mennesker ikke klar over betydningen av disse oddsene. Selvfølgelig vil ingen bookmaker gi et sterkere lag high LoL betting odds og vice versa.

Ved å sjekke disse oddsene kan du forsikre deg om at du ikke satser blindt og legger pengene dine ned på noe som kanskje ikke fungerer for deg.

En kort introduksjon til LoL-odds
Forstå League of Legends betting odds

Forstå League of Legends betting odds

Dette er et populært spill i e-sportens verden. Populariteten har alltid vært på vei oppover, og den til de profesjonelle lagene i dette spillet. Som sådan er det ikke overraskende at millioner av mennesker er villige til å satse på dette spillet.

Selvfølgelig satser spillere på forskjellige sportsbooks av ulike grunner, men hvis du leter etter litt innsikt i hva som skjer med oddsen, må du vite hvilken plattform du skal se på.

Ulike sportsbøker, forskjellige odds

For noen år siden var det mulig å finne de beste oddsene på et hvilket som helst spill du vil ha i din favoritt e-sportbok. Men med så mange alternativer nå, kan det være vanskelig å finne en online sportsbook med de beste oddsene hvis du ikke vet hva du skal se etter.

Det er visse faktorer som bestemmer hvilket nettsted som har bedre odds enn andre. Disse inkluderer tidligere ytelse og popularitet blant spillere.

Utfør din egen undersøkelse på nettet for å finne ut hva andre tippere sier om hvor du finner de beste League of Legends-oddsene. Du kan også se på for eksempel fem forskjellige sportsbooks for å finne ut hvilken som har best odds. Merk at oddsen kan endre seg, så hvis du finner det du mener er de beste oddsene på et bestemt tidspunkt, bør du ikke kaste bort tid. De kan endre seg på et brøkdel av et sekund, ikke ta feil av det.

Forstå League of Legends betting odds
Kjente lag i League of Legends

Kjente lag i League of Legends

Mange forskjellige lag delta i League of Legends, men disse er noen av de mest suksessrike i spillets historie. Disse inkluderer:

 • Damwon
 • KIA
 • TSM
 • Team Liquid
 • T1 Esports
 • Gen.G
 • Royal gir aldri opp
 • Invictus Gaming
 • G2 Esports
 • FunPlus Phoenix
 • Cloud 9

Så hvis du ønsker å satse i denne eSporten, er dette navnene du kanskje vil prøve.

Kjente lag i League of Legends
Fordeler og ulemper med League of Legends

Fordeler og ulemper med League of Legends

Med godt over 100 millioner aktive spillere, for ikke å snakke om millioner av seere og tippere, er det trygt å anta at League of Legends bærer med seg både hveten og klinten. Ikke bare kan det være en karrieremulighet for mange spillere, men det lokker også folk til uansvarlig spill, takket være dens vanedannende natur.

Fordeler

 • Det er en mulighet for alle som ønsker å være en konkurransedyktig spiller og få betalt for å spille videospill. Det finnes andre muligheter som coaching, casting og produksjon av innhold for eSport-arrangementer.
 • Spillet inneholder mange turneringer å spille, se og satse på
 • Spillet er enkelt å lære og spille, noe som gjør det egnet for nybegynnere
 • Gitt sin popularitet, er League of Legends tilgjengelig på hundrevis av spillplattformer, noe som betyr at enhver spiller eller tipper ikke vil slite med å finne den.
 • Kampene er korte, noe som gjør det enkelt for folk å se uten å kjede seg.
 • Det er et flerspillerspill, noe som betyr at det lar deg ta med vennene dine om bord.

Ulemper

 • Det er veldig konkurransedyktig. Mange spillere slutter fordi de ikke kan håndtere presset som følger med intens spilling.
 • Førstegangsspillere kan slite med å mestre spillet. De kan trenge litt tid for å sette seg inn i spillets forviklinger.
Fordeler og ulemper med League of Legends
League of Legends tippetips og triks

League of Legends tippetips og triks

Mange mennesker er interessert i å tippe på League of Legends, men de vet ikke hvordan de skal gjøre det, og det er derfor de fortsetter å tape. Hvis du ønsker å satse på dette spillet og slå bookmakerne i deres eget spill (selv om det ikke er noen garanti for at du alltid vil gjøre det), så er her noen av de viktigste tingene du bør huske på før du plasserer lol esports-spill.

En flott ting å gjøre er å finne en esports bettingside med live esports-tipping alternativ. Dette er morsomt og spennende for nybegynnere og for erfarne spillere også.

Se etter en online esport bookmaker med de beste oddsene. Som forklart i forrige avsnitt kommer forskjellige bookmakere med andre odds; hvorfor ikke se etter en med de beste? Når du gjør det, må du imidlertid være sikker på at esportbet-siden er en ekte en. Ikke glem å tenke to ganger når avtalen er for god.

Gjennomfør en grundig analyse av de spillende lagene og velg et som har en god sjanse til å vinne. Sjekk aspekter som lagets siste form, head-to-head rekorder og hvilke spillere som skal spille.

Ikke jag etter tap. Hvis du taper et spill, vil det være best å slutte å satse til du finner en annen kamp der du har en sjanse. Hold deg til budsjettet ditt!

League of Legends tippetips og triks