Spill Rainbow Six Siege Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Tom Clancy's Rainbow Six Siege ble publisert av Ubisoft for flere år siden og er for tiden i kategorien høyrangerte e-sportsspill. De fleste omtaler dette førstepersonsskytespillet (FPS), som Ubisoft Montreal ga ut i 2015, som R6. Opprinnelig var det tilgjengelig på Xbox One, Microsoft Windows og PlayStation 4. Noen år senere, i desember 2020, ble en oppgradert Rainbow Six-versjon som kan spilles på Xbox Series X/S og PlayStation 5 utgitt, noe som gjorde dette spillet tilgjengelig for flere FPS fans over hele verden.

Det er bemerkelsesverdig at Rainbow Six erstattet Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots, som ble kansellert i 2014 på grunn av tekniske komplikasjoner. Ubisoft bestemte at det var best om Rainbow Six-serien gjorde det mulig for spillere å etterligne noen av verdens kjente kontraterrorist. Teamet som skapte Rainbow Six Siege var detaljorientert for å produsere de mest troverdige beleiringsscenene.

Spill Rainbow Six Siege Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Hvordan spille Rainbow 6 Siege esports?

Hvordan spille Rainbow 6 Siege esports?

Dette krevde ferdigheter i utvikling av videospill på toppnivå og omfattende forskning for å forstå virkelige militære operasjoner. Utviklerne av R6 måtte til og med ta råd fra kraftige antiterrorenheter fra forskjellige deler av verden.

Spillere som planlegger å ta opp R6 eSport-betting bør lære hvordan dette meget anerkjente spillet fungerer. Den utnytter Ubisofts RealBlast-teknologi som gjør det mulig å tilby destruktive miljøer.

Dette betyr at systemet er dynamisk, og oppmuntrer spillere til å samarbeide og være på vakt for å mestre omgivelsene sine. I tillegg er de tilgjengelige kartene imponerende varierte, med kjennetegn som plassering, tid på dagen, målestokk og design. Spesielt presenterer hver av dem en ny utfordring for å få spillere til å utvikle nye taktikker.

Rainbow Six Siege kommer med to typer operatører – angripere og forsvarere. Førstnevntes rolle er å bryte, fjerne og ta kontroll over målet. På den annen side har en forsvarer i oppgave å holde tilbake målet og gjøre hva som helst for å forhindre at angripere bryter gjennom inngangene.

En spiller bestemmer rollen de vil spille i de tilgjengelige spillmodusene, inkludert gissel, sikkert område, bombe, situasjoner og taktisk realisme. De har også lov til å tilpasse våpen og utstyr, avhengig av hva de synes passer dem. Hver operatør har rett til følgende:

 • To gadgets: R6 har 36 av dem på tidspunktet for skriving av dette innlegget.
 • Et sekundært våpen: Over 70 unike sekundære våpen er tilgjengelige i dette spillet.
 • 1 – 3 primærvåpen: Spillere kan tilpasse dem ved hjelp av vedleggsskall, våpenskinn eller sjarm.
Hvordan spille Rainbow 6 Siege esports?
R6 Betting 2022 : alt du trenger å vite

R6 Betting 2022 : alt du trenger å vite

Å satse på Rainbow Six Siege er en piece of cake. Spillere kan plassere innsatser mens de er hjemme eller på et hvilket som helst annet sted de anser som passende. Imidlertid bør de først finne det beste eSport-bettingside, registrer deg som spiller og verifiser kontoene deres. Spillplattformen kan be om bekreftelsesdokumenter som en offentlig utstedt ID, som bekrefter at spilleren har oppnådd den lovlige alderen som kreves for en gambler i deres jurisdiksjon.

Før du setter spill på R6, bør en tipper også velge en innskudds-/uttaksmetode for å finansiere gamblingkontoene sine og flytte økonomien ut av dem. Da er det også klokt å undersøke videospillspill for å forstå det grunnleggende om R6-spill og de beste praksisene å følge. Noen av detaljene som er verdt å oppdage er R6-spillalternativer og turneringer.

Når du satser på Rainbow Six Siege, analyserer erfarne tippere først de tilgjengelige kampene før de satser pengene sine. For å se dem, bør man gå til esports-huben på deres utvalgte online esports-bookmakere og klikke på "Rainbow Six Siege." Nybegynnere anbefales å satse små beløp, fortrinnsvis $10 - $20. Dette lar dem være på den sikre siden siden de kanskje ikke forstår om oddsen er i deres favør eller ikke.

R6 Betting 2022 : alt du trenger å vite
Hvorfor er R6 populært å spille og satse på?

Hvorfor er R6 populært å spille og satse på?

R6 er blant førstepersons skytespillene med de mest fremtredende spillerbasene over hele verden. Sjekk ut noen av faktorene som forklarer dens skyhøye popularitet i den blomstrende spillindustrien.

Internett-fellesskap

Rainbow Six Siege har et stort, mangfoldig internettsamfunn, som bidrar til at det er en verdig konkurrent til andre videospill som f.eks CS: GÅ og League of Legends. Medlemmene samhandler ofte via ulike plattformer eller fora der de diskuterer dette spillet, inkludert dets fantastiske funksjoner og mangler.

Siden Rainbow Six Sieges nettsamfunn er sammenhengende, er det vanlig å finne R6-elskere som deler tips angående spill på det. Noen snakker om de mest pålitelige bookmakerne på global skala og verdifulle strategier for å utnytte tjenestene deres. Andre lærer vennene sine om hva man må og ikke må ved å satse på Rainbow 6 Siege.

Spill Rainbow Six Siege online

Noe annet som har forbedret dette spillets popularitet er dets utmerkede spillbarhet på nett. Alle kan glede seg over å spille dette spillet så lenge de oppfyller de anbefalte R6-systemkravene, inkludert:

 • Operativsystem: 64-biters versjon (Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10)
 • RAM: 8 GB
 • Prosessor: Intel Core i5-2500K @ 3,3 GHz
 • DirectX: 11
 • Støttede kontrollere: Må være kompatibel med X-Input
 • Harddisk: 85,5 GB
 • Lyd: Et DirectX-kompatibelt kort installert med de nyeste driverne
 • Skjermkort: AMD Radeon HD7970 eller Nvidia GeForce GTX 670

Heldigvis er noen av disse R6-oppsettkravene omsettelige. For eksempel kan en spiller få 6 GB RAM i stedet for 8 GB RAM.

Hvorfor er R6 populært å spille og satse på?
Big Rainbow Six Siege-spillere verdt å satse på

Big Rainbow Six Siege-spillere verdt å satse på

Ikke overraskende har noen Rainbow 6-entusiaster sin kjærlighet til dette spillet blitt inspirert av toppspillerne og bragdene de har oppnådd. For eksempel har Psycho, hvis virkelige navn er Gustavo Rigal, spilt denne e-sporten i lang tid.

Denne brasilianske ESL-spilleren ble nummer to under Six Invitational 2020 som medlem av det ikoniske R6-laget Ninjas in Pyjamas, som vant turneringen i 2021. Rigal er for tiden (fra 2021) lagets leder i spillet. Utallige R6-fans spiller den for å prøve å være like god som ham, og andre bemerkelsesverdige spillere som Troy "Canadian" Jaroslawski, Jeremy "HysteRiX" Mao Xuan Tan, Njr, JRDN og Muzi.

Hvorfor R6-spillere elsker spillet?

Et flertall av Rainbow Six Siege-spillere kan ikke få nok av det, takket være noen av dens unike funksjoner som hever standarden for enhver moderne gamer. For eksempel kommer dette fartsfylte videospillet med et spennende utvalg operatører hvis kombinasjon av ferdigheter og gadgets gjør dem i stand til å skille seg ut.

Spillere som streber etter å trives med å spille R6 må være førsteklasses strategiske planleggere. De bør også ha eksepsjonelle ferdigheter i kritisk tenkning og være i stand til å komme inn i en flyttilstand uten problemer. I tillegg har Rainbow Six Siege en uforutsigbarhet som krever at spillere er på vakt hele tiden – det er ikke rom for selvtilfredshet.

Hvordan spille Rainbow Six Siege?

Rainbow Six Siege har blitt en mye foretrukket e-sport fordi den er lett å spille og mestre. Interesserte spillere kan begynne med å sjekke ut de utallige R6 nybegynnerguidene som er tilgjengelige online. Etter å ha kjennskap til det grunnleggende om denne FPS, bør de bygge den beste innstillingen for dette spillet.

Men å oppnå lek på toppnivå krever mye mer. Spillere anbefales å eksperimentere med forskjellige operatører, spillmoduser og gadgets til de finner en spillestil som passer dem perfekt. Nykommere bør ikke være redde for å gå opp mot andre operatører på deres nivåer og anstrenge seg for å stige til forskjellige stadier.

Big Rainbow Six Siege-spillere verdt å satse på
Største Rainbow 6 esports-spillere og -lag

Største Rainbow 6 esports-spillere og -lag

Big Rainbow Six Siege spillere og lag har også spilt en betydelig rolle i å øke dette spillets popularitet globalt. Mange mennesker følger R6-turneringer for å se deres prestasjoner og se hvem som vinner. Nedenfor er noen av R6s topprangerte lag og flere av deres dyktigste spillere.

 • Ninjaer i pyjamas: Psycho, Muzi, Kamikaze, pino og JULIO
 • Team Liquid: NESKWGA, psk1, Paluh, muringa og Xs3xyCake
 • TSM FTX: Beaulo, Merc, Chala, Geo og Achieved
 • MIBR: Faallz, LuKid, FelipoX, reduct og Rappz
 • Team oN Esports: Neskin, Levy, Lagonis, Alem4o og KDS
 • Giants Gaming: HysteRIX, Lunar, SpeakEasy, jrdn og Ysaera
 • FURIA Esports: Lenda, Highs, R4re, Miracle og Fntzy
Største Rainbow 6 esports-spillere og -lag
Alt om Rainbow Six Siege-mesterskap

Alt om Rainbow Six Siege-mesterskap

Det er en Rainbow Six Siege verdenscup der 45 landslag konkurrerer for å bevise at de er best til å spille dette skytespillet. De deltagende lagene må være av én nasjonalitet, og hver av deres spillere har statsborgerskap i den jurisdiksjonen de representerer. Dessverre er det bare tjue av dem som kommer til sluttfasen, og vinneren tar med seg hjem Rainbow Six World Cup trofé og en imponerende $1 million (som kan endres når som helst)!

Spesielt arrangerte Ubisoft verdensmesterskapet i R6 sommeren 2021. Denne begivenheten var den første i sitt slag og var en stor ting for hele Rainbow Six-fellesskapet og et flott tillegg til dette e-sportens økosystem.

Det ga den perfekte muligheten for de mest talentfulle Rainbow Six Siege-spillerne til å nyte dette skytespillet mens de viser hvordan de mestrer det. I tillegg grep de fleste R6-fans denne sjansen til å demonstrere sin udødelige støtte til favorittlagene deres og dele med andre som støtter samme side.

Ubisoft inviterte de første fjorten lagene til å delta i finalen i Six Invitational 2021-mesterskapet. Disse var fra Mexico, Australia, Brasil, Spania, Russland, Sør-Korea, Canada, Frankrike, Tyskland, Kinesisk Taipei, Storbritannia, Japan, Italia og USA. De resterende 31 måtte kjempe om å være blant de 20 lagene på sluttfasen.

Alt om Rainbow Six Siege-mesterskap
Lag som deltok i Six Invitational 2021

Lag som deltok i Six Invitational 2021

Dessverre kom ikke Virtus.pro og Wildcard Gaming til Paris for denne R6-turneringen på grunn av Covid-19-pandemien. De 18 lagene som deltok på Seks invitasjon 2021 var: Ninjas in Pyjamas, Team Liquid, Oxygen Esports, FaZe Clan, Parabellum Esports, Spacestation Gaming, Giants Gaming, G2 Esports, Team oNe Esports, MIBR, Team Empire, Mkers, DarkZero Esports, CYCLOPS atlete gaming, E Cloudsports, FURIA , BDS Esports og TSM FTX.

Disse Rainbow Six Siege-lagene måtte følge ulike regler for å forbli kvalifisert for denne globale turneringen. For eksempel fikk de bare bytte ut R6-spillere før kampen startet. I tillegg ble de forbudt å hengi seg til aktiviteter som ville gi dem en urettferdig fordel i forhold til konkurrentene, inkludert bruk av feil eller feil. De som blir tatt for å utføre forbudte handlinger vil lide tap eller bli diskvalifisert.

Hvem vant verdensmesterskapet i R6 2021?

Brasil vant Six Invitational 2021 Championship, med Ninjas In Pyjamas som tok førsteplassen. Dette laget slo Team Liquid fra samme land med 3-2 på sluttfasen. Andre brasilianske lag som tok turen til Paris for denne konkurransen var:

 • FaZe-klanen
 • FURIA
 • Team en
 • MIBR

Noen av de beste spillerne som ble tildelt under Six Invitational 2021 var Paluh, NESKWGA, Beaulo, Pino og JoyStiCK.

Lag som deltok i Six Invitational 2021
Spill på Rainbow Six Siege-turneringer

Spill på Rainbow Six Siege-turneringer

Rainbow 6 World Cup-spill fungerer mye som å satse på fotball eller andre esport-titler. Spillere bør først velge et lag å støtte. Det trenger ikke å være deres favoritt, spesielt hvis oddsen viser at det er en underdog og penger er involvert. Den neste tingen er å lage en gamblingstrategi som dekker beløpet de ønsker å satse, hvilke typer R6-spill som skal prioriteres, og esports-betting-appene å utforske.

Det er også klokt å gjøre seg kjent med R6-spillmarkedene som tilbys av de fleste sportsbooks. En av dem er den direkte vinneren som gjør det mulig for spillere å satse på laget de tror vil stikke av med R6 verdenscuptrofeet og pengepremien.

Et annet R6-marked er turneringsfinalisten som tilbyr odds på om et bestemt lag kommer til finalen eller ikke. Regionvinneren er også verdt å undersøke. Det lar spillere satse på lag innenfor en bestemt region, som Asia, Europa eller Nord-Amerika.

Spill på Rainbow Six Siege-turneringer
Finn de perfekte R6-bookmakerne

Finn de perfekte R6-bookmakerne

Det er obligatorisk å velge en pålitelig Rainbow Six Siege-leverandør når du tipper på denne FPS. Noen nybegynnere støter på forskjellige problemer med å identifisere de beste, men det er ikke komplisert. Det første trinnet er å gå gjennom funksjonene til esports bettingsidene man ønsker å oppdage.

Det er lurt å se etter ting som sjenerøse kampanjer, kundestøtte på toppnivå og livestreaming. Verdt esports-betting-apper bør også tilby mange betalingsmetoder for enkelhets skyld. Disse bør inkludere universelle som PayPal, Bitcoin, Neteller og Skrill.

Noen av de topprangerte esport-bookmakerne på markedet i dag er Betsson, BetWay, 10bet, Betwinner, Casumo, ComeOn, 22BET og Bet365. Disse kommer med forskjellige funksjoner. Derfor bør spillere ikke forvente de samme registreringsprosessene, innskudds-/uttakssystemene eller støttemetodene. Bonusene som tilbys varierer også når det gjelder type og premie. R6 online bookmaker en gambler nøyer seg med, avhenger av behovene de planlegger å tilfredsstille eller opplevelsene de ønsker seg.

Spillere bør vite at R6 ikke er like populær som industrititaner som League of Legends og Dota 2, selv om den prøver å ta igjen. Derfor kan esports-betting-appene som tilbyr det være begrenset siden markedet er mindre.

Finn de perfekte R6-bookmakerne
Følg de beste Rainbow 6-lagene for å satse nøyaktig

Følg de beste Rainbow 6-lagene for å satse nøyaktig

Det er ingen tvil om at Rainbow Six Siege kommer med en blomstrende e-sportscene. Spillere som er ivrige etter å plassere vinnende spill, bør følge de beste R6-lagene basert på deres prestasjoner. Noen av disse er som følger:

Team Liquid

Etter å ha vunnet over 1 million dollar, Team Liquid er stolt av å være en av de anerkjente lederne i esport-scenen i dag. Dette lagets eksepsjonelle spillere kan skryte av enorm erfaring i ikke bare R6, men også andre velkjente esport-titler som CS: GO og Fortnite. I tillegg har den mange seire under beltet, inkludert $450 000-premien den vant på Six Invitational 2021 etter å ha tatt andreplassen.

BDS Esport

BDS er en Genève-basert eSport som har punget inn over $500 000 ved å spille R6. En av dette lagets beste Rainbow Six Siege-spillere er Elemzje, hvis prestasjoner har vært bemerkelsesverdige til tross for å ha lite eksponering for mange R6-taktikker. En annen er Shaiiko, en legendarisk fransk spiller som har vist misunnelsesverdig dyktighet til å spille e-sport, takket være hans hyperfokus og overlegne bevissthet.

Ninjas In Pyjamas (NiP)

NiP sikret hele 1 million dollar etter å ha dukket opp som 2021 Six Invitationals ultimate seier. I 2020 ble den nummer to i samme turnering; derfor var dette en imponerende forbedring. Dette laget har dominert e-sportsbransjen i årevis, etter å ha vært i den i over to tiår. Den har også konkurrert i Counter-Strike: Global Offensive i lang tid.

Team Empire

Team Empire er et førsteklasses R6-lag med et rykte for å trives på tvers av alle esport-titler, inkludert Call of Duty, StarCraft II og League of Legends. På listen over fremragende R6-spillere er JoyStiCK, ShepparD, Scyther og Always. Dette laget sikret seg den første plassen i Six Major Raleigh 2019.

Team one eSports

Denne brasilianske esportsorganisasjonen har fått et rykte for å spille R6 og andre spill som Counter-Strike, League of Legends og Free Fire. Dens aktive Rainbow Six Siege-spillere inkluderer Lagonis, Neskin, KDS, Levy og Alem4o.

Team SoloMid (TSM)

TSM er en annen strålende utøver i Rainbow Six Siege. Denne USA-baserte esportsorganisasjonens spillere har også vist utmerkede ferdigheter til å spille andre spennende spill som Apex Legends, League of Legends, Magic: The Gathering Arena og Battlegrounds Mobile India. Beaulo, Merc, Chala og Geometrics er noen av dette R6-lagets mest bemerkelsesverdige spillere.

Kjempespill

Kjemper har to rainbow 6-lag – et spansk lag og et singaporeansk lag. Noen av de solide medlemmene i denne profesjonelle esportsorganisasjonen er SpeakEasy og HysteRiX. Spesielt har Giants også lag som konkurrerer i Call of Duty, CS: GO, Fortnite, League of Legends og Rocket League. Dessverre, til tross for at det var et anerkjent R6-lag, tapte det på Six Invitational 2020.

Følg de beste Rainbow 6-lagene for å satse nøyaktig
Fordeler og ulemper med R6-spill online

Fordeler og ulemper med R6-spill online

Selv om den fløy under radaren da den først ble introdusert til verden i 2015, har Rainbow Six Siege mottatt utallige positive anmeldelser fra både spillere og esportfans.

Fordeler:

 • Ulike spillerklasser: R6 har mange operatører for spillere å velge mellom, avhengig av deres mest foretrukne spillestil. Eksempler på de i angripernes basseng er Hibana, Thermite, Zero, Kali, Ace, Blackbeard, Thatcher, Nomad, Gridlock, Zofia og Maverick. Dette online taktiske skytespillets liste over forsvarere kommer med operatører som Aruni, Smoke, Wamai, Melusi, Jäger, Warden, Clash og Alibi.
 • Vanlige utvidelsespakker: Teamet bak utviklingen av R6 slipper nye utvidelsespakker hver tredje måned. De har ekstra innhold og verdifulle spilloppdateringer for å tilby Rainbow 6-entusiaster bemerkelsesverdige spillopplevelser.
 • Konkurransedyktig scene: R6 kommer med en spesielt konkurransedyktig natur som har vokst gradvis. De sterke lagene prøver stadig å forbedre seg for å øke sjansene for å slå motstanderne. Det som er enda bedre er at det er mulig å bytte roller eller spille stiler og potensielt fange rivalene på vakt.

Ulemper:

 • Noen ganger er Ubisoft-servere nede. Mange spillere har klaget på at de ble koblet fra R6 brått. Andre har også tilstått å ikke kunne finne fyrstikker. Spesielt har Ubisoft gjort alt for å løse disse problemene og levere mer tilfredsstillende spillopplevelser.
Fordeler og ulemper med R6-spill online
Forstå Rainbow 6 betting odds

Forstå Rainbow 6 betting odds

Lære å skjelne R6 betting odds er avgjørende for tippere som planlegger å satse på dette taktiske skytespillet. Dette gjør dem i stand til å beregne potensielle gevinster og vite om de bør holde seg til et spesifikt nettsted for esports betting eller ikke. Vanligvis viser de fleste bookmakere dem som desimaler, brøker eller pengelinje R6-odds.

Populariteten til Rainbow 6 Siege desimalodds er på vei oppover, takket være deres lette å lese. En tipper må multiplisere dem med innsatsen for å finne ut gevinstene deres. For eksempel, hvis et R6-spill kommer med odds på 1,65, er det slik de skal beregne fortjenesten, forutsatt at de satser £30:

£30 x 1,65 = £49,5 (Fortjenesten deres er £19,5 etter å ha trukket deres opprinnelige innsats fra £49,5).

Som desimalodds, er brøkodds også ganske uanstrengt å forstå. For eksempel, hvis R6-laget du ønsker å satse på har odds på 7/4, betyr det at for hver £4 du satser, vil du få £7, noe som gir en fortjeneste på £3.

Moneyline-odds er ekstremt populært blant amerikanske R6-spillplattformer. Disse er presentert i forhold til -100. Basert på deres beregninger, avhenger det nøyaktige symbolet og tallet gitt til et spesifikt spillalternativ av om bookmakeren tror et bestemt R6-lag vil vinne eller tape. Vanligvis viser et plusstegnet underdogen i kampen, mens det negative tegnet viser vinnerlaget.

Forstå Rainbow 6 betting odds
R6 tippetips og triks

R6 tippetips og triks

Enhver tipper kan lykkes med å satse på Rainbow Six Siege, uansett erfaringsnivå. Dette er lett oppnåelig hvis de mestrer flere praktiske R6-spilltips og triks. En av dem er å finne ut hvordan online bookmakere fungerer som en del av deres pre-bet-undersøkelser. Dette gjør det enkelt å opprette en gamblingkonto og å plassere innsatser – de sparer tid og lar dem fokusere på en bestemt R6-kamp.

En annen ting ivrige esports-veddemålere bør gjøre er å lære om forskjellige R6-lag og deres historie. Det hjelper dem å vite hvem de skal satse på for å øke sannsynligheten for å motta en anstendig utbetaling. I hovedsak er et lags fortid ikke den eneste faktoren som er verdt å vurdere når du velger side under online Rainbow 6 Siege-spill.

Spillere må også ta oddsen i betraktning. Derfor er det tilrådelig å støtte en klar favoritt i stedet for å håpe en underdog vil prestere bedre til tross for lave sjanser.

Å være smart anbefales også under R6-spill. Gamblere bør ha som mål å gjøre de beste trekkene basert på deres unike situasjoner. For eksempel, hvis en tipper nettopp har kommet inn på esports-spillscenen, bør de unngå komplekse innsatser til de fullt ut forstår hvordan alt fungerer. Dessuten bør det å vinne ett eller to spill ikke gjøre en selvsikker nok til å plassere ekstremt risikable innsatser.

R6 tippetips og triks