Your eSports Betting Guide

eSports-spillindustrien har vunnet betydelig popularitet de siste to til tre årene. En av hovedårsakene til den økende populariteten er Covid-19-pandemien som rammet verden. Pandemien resulterte i kansellering av en rekke vanlige sportsbegivenheter. Følgelig ble eSport det beste alternativet ettersom arrangementene kunne fortsette online i løpet av den tiden. Mange tippere gikk også over til å tippe på eSport etter hvert som markedene for sportsspill minket.

Mange spillere og tippere er fortsatt relativt nye innen esports-tipping. Læringskurven kan imidlertid være litt bratt og kan ha svært høye kostnader for tippere. I stedet for at spillere finner ut av alt mens pengene deres står på spill, kan de bruke esports-bettingguider.

Beste tips for esportsTyper guiderOrdliste for esportstipping
Beginner's Guide

Det er mange esports bettingsider ute på markedet, men ikke alle er gode nok å velge mellom. Du må finne et nettsted som har vært i drift lenge nok til å få tillit fra brukerne. Her er hva du bør vurdere når du velger den beste esports-bettingsiden:

Vis mer ...
Esports Game Genres

Spillere kan satse på flere e-sportsjangre, og hver sjanger har sitt sett med unike egenskaper. I denne artikkelen vil vi diskutere hva de forskjellige esportsjangre er og hvordan de skiller seg fra hverandre. Bettors må få denne forståelsen for å vite hvor de skal plassere pengene sine. Selvfølgelig vil du satse på eSport-spill som du forstår hvordan de fungerer. Følgende er en liste over de mest populære spillsjangre i eSports.

Vis mer ...
Hvordan spille

I denne eSports tippeguiden kan du finne ut alt om spill på elektronisk sport. Følg også med for å finne ut hvilke som er de beste videospillsjangrene og videospilltitlene å satse på, samt eSports-spilltips. Det er ingen tvil om at eSport-industrien er vitne til eksponentiell vekst. Med pandemiens komme blomstret eSport-tipping, og i dag er det den raskest voksende formen for tipping. I følge en 2019-rapport fra den Las Vegas-baserte gamblingbransje-entreprenøren Chris Grove, var eSports totale penger satset rundt store eSport-titler innen 2020 på rundt 12,9 milliarder dollar globalt, mens antallet eSport-bettore globalt var omtrent 6,5 millioner. Fremkomsten av pandemien, og følgelig stansen av live-kamper, må ha eksplodert tallene.

Vis mer ...
Odds

Ettersom esportsspill blir populært, må gamblere forstå hvordan de kan satse på forskjellige lag. Vellykket tipping vil imidlertid bare være mulig hvis de kjenner noen tips om esports-tipping. Et av de mest kritiske tipsene er å forstå hvordan odds på e-sport fungerer.

Vis mer ...
Oddstipping forklart

Spol fremover introduserte spillutviklere en rekke esports-spill på 1990-tallet som ble ganske populære. Esports-arrangementer gikk også online, noe som økte tilgjengeligheten til arrangementene og turneringene ytterligere. Det markerte begynnelsen på mainstream eSports-tipping. 

Vis mer ...
Spillstrategier

En eSport-spillstrategi er et sett med regler som veileder deg hvordan satse på eSport. Å ha en strategi viser modenhet i tipping, samt god kunnskap om dagens spilllandskap. En strategi ser på de forskjellige variablene som kan påvirke sjansene dine for å vinne et eSports-spill. For eksempel, før du plasserer et spill, må du gjøre undersøkelser om begivenheten, finne ut om de er med i noen nyhetssaker, og lese om deres tidligere resultater for å finne ut hva oddsen er.  

Vis mer ...
Terminology

Sjargong refererer til spesielle uttrykk, fraser eller ord som brukes i et bestemt felt eller yrke, slik som juss, sport, medisin, næringsliv osv. Vanligvis forstås sjargong av brukerne i det aktuelle området; det er vanskelig for andre mennesker å forstå. Når det er sagt, er eSports-sjargong et eget område, og det har et bredt spekter av setninger og terminologier som brukes av tippere og spillere. Og mens noen av disse terminologiene er spillspesifikke, er andre generelle terminologier.

Vis mer ...
Beste tips for esports

Beste tips for esports

Det finnes også tippeguider tilgjengelig for erfarne eller erfarne spillere som ønsker å forbedre strategiene sine. Guidene er tilgjengelige for nesten all e-sport som tilbys på gamblingsider.

Noe å merke seg er at ikke alle esportstippingsguider er effektive for alle. Noen kan til og med ha villedende informasjon. Det er derfor viktig for spillere å hente guidene sine kun fra anerkjente kilder. Spillerne bør også være selektive med hensyn til hvilken guide de skal følge.

Forskning kommer godt med når du velger de beste e-sportsguidene. Ulike esports-arrangementer tilbyr vanligvis en rekke spill på samme spill eller turnering. Å bestemme seg for den rette kan være litt forvirrende, spesielt for nybegynnere. Noen spillere kan til og med ikke være klar over noen typer spill som passer for deres spillstrategier. Godt forskningsarbeid kan hjelpe en spiller med å velge spill som mest sannsynlig vil ha et positivt utfall.

Esportsguider kan også hjelpe tippere med bedre spådommer. Det er fordi det lar spillere vite mer om lag eller spillere. Det inkluderer deres ytelseshistorie og nåværende form. Slik informasjon kan bidra til å forbedre spillbeslutninger.

Å lese gjennom guider er en viktig del av enhver spillers due diligence innsats. Esports-bettingguider gir ikke bare generell informasjon, men hjelper også tippere med å lage effektive spillstrategier. Å vite mer om esports-lag eller -spillere og deres prestasjoner gjør det lettere å formulere nye strategier, spesielt hvordan og når man skal satse.

Grunner til å bruke en guide når du tipper på e-sport

Å satse på eSport kan være ganske utfordrende, enn si å vite de riktige spillene å plassere. Guider er spesielt nyttige for nybegynnere som ikke har en klar ide om hvordan de skal satse på e-sport.

En annen hovedgrunn er å spare tid. Å bruke en tippeguide kan minimere tiden spillerne trenger å bruke på å undersøke. De trenger bare å følge det som står i veiledningen. Imidlertid må de sørge for at de bruker pålitelige tippeguider fra pålitelige kilder.

Esports betting guider kan også hjelpe kan også komme godt med for enkeltpersoner som ikke kan noe om esport eller betting generelt. Med andre ord kan esportstippingsguider bidra til å dekke for manglende kunnskap.

Beste tips for esports
Typer guider

Typer guider

Det er fire hovedtyper av esports-bettingguider, som hver tilbyr forskjellige fordeler. Nedenfor er en kort beskrivelse av hver av dem.

 • Slik gjør du veiledninger: How-to-guidene er generelt utformet for å hjelpe bedres gjennom den generelle prosessen med å finne og plassere et spill. De er vanligvis i et trinn-for-trinn-format. For eksempel kan en tipper som ikke vet hvordan man får tilgang til esport-seksjonen på en bettingside eller satser på et esport-spill, se veiledninger.
 • Strategiguider: Som navnet antyder, er strategiguider utformet for å hjelpe tippere med å velge effektive esports-bettingstrategier. Mange forskjellige bettingstrategier for e-sport gjør det utfordrende å velge de riktige, noe som gjør strategiguider avgjørende.
 • Forklaringer: Forklaringer er veiledninger laget for å gi informasjon. De er ment å hjelpe tippere med å få en bedre forståelse av alt som finnes angående esports-tipping. Spillerne kan deretter bruke kunnskapen til å ta bedre informerte spillbeslutninger.
 • Oddsguider: Esports oddsguider er laget for å hjelpe tippere med å forstå oddsen som tilbys for esportsspill. Guidene kan også hjelpe dem å forstå hvordan de kan kombinere odds og fordelene og risikoene ved å kombinere odds. Oddsguider kan også hjelpe spillere med å velge riktig odds.
Typer guider
Ordliste for esportstipping

Ordliste for esportstipping

 • Innsats på 3: Dette er et populært format innen e-sport der en vinnende innsats avgjøres i tre runder eller kart. Spilleren eller laget som vinner to runder eller kart blir vinneren.
 • Bookie: Bookie er en uformell betegnelse på en bookmaker. Sportsbook, eller sportsbetting-operatør, kan også brukes.
 • Eksklusiv esports bookmaker: Det refererer til en bookie som kun tilbyr esports-tipping. Bookie tilbyr ikke spill på noen konvensjonelle sporter.
 • Bankroll: Bankroll refererer til spillernes penger på spillekontoene deres, som de kan bruke til å satse etter eget skjønn.
 • Tilfeldig tipper: En tilfeldig tipper er en spiller som satser hovedsakelig for morsomme formål og ikke bruker noen strategier når han satser.
 • Første blodspill: En type innsats unik for online esports betting i hvilke tippere som får satse på hvilket lag eller spiller som scorer det første drap i et skyte- eller kampspill.
 • Hvis spill: Dette er spesielle typer spill som kun gjelder når ulike forhåndsbestemte betingelser er oppfylt.
 • Spill i spill: Det er når en spiller legger et spill på en kamp etter at den allerede har startet. Tilgjengeligheten av slike spill endres vanligvis ofte i løpet av spillet, og det samme gjør oddsen.
 • Kartvinnerspill: Det er et spill plassert på et lag som vinner et individuelt kart i en relevant esport-kamp.
 • Neste kill bet: Et esport-spill plassert på et lag for å score "neste drap" i et relevant esport-spill.
 • Ingen handlinger: Et marked eller et utvalg ble annullert, noe som resulterer i at alle tippere får tilbakebetalt lønnen.
 • Direkte veddemål: Det er et veddemål på utfallet av en konkurranse eller turnering som helhet.
 • Skins-spill: En uvanlig type esports-betting der tippere satser på e-sport-gjenstandene sine.
 • Verdispill: Det er et spill med et mer sannsynlig utfall enn oddsen tilsier, vanligvis i henhold til tipperens forståelse.
 • Oddsformat: Det er slik oddsen presenteres, for eksempel i desimal-, brøk- eller pengelinjeformater.
Ordliste for esportstipping