Spill CS:GO Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

I denne CS: GO-bettingguiden kan tippere finne alt de trenger å vite om spill på førstepersons skytespill. Enten det er spillingen og reglene eller spillmarkedene og oddsen, forteller denne siden alt. Det er ingen tvil om at eSport-betting tar over.

Fans av populære titler som Valorant, FIFA21, Call of Duty, Madden, NBA2K, StarCraft, Dota 2 og resten kan nå satse på de forskjellige eSport-arrangementene på et konkurransedyktig nivå. I følge den siste statistikken var eSports totale verdi av penger og gjenstander satset i 2020 12,9 milliarder dollar.

Spill CS:GO Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
CS: GO Betting 2022 : alt du trenger å vite

CS: GO Betting 2022 : alt du trenger å vite

Mens over et dusin videospill finnes på eSports bettingsider, er CS: GO en av de mest dominerende kreftene. I følge statistikk fra en publikasjon av Narus Advisors LLC og Eilers & Krejcik Gaming, kommer CS: GO-betting på andreplass når det gjelder volum av eSports-spill, og står for 29 % av totale eSport-spill.

Counter-Strike: Global offensiv, vanligvis kjent som CS: GO, er en oppslukende flerspiller førstepersons skytespill AAA-tittel utviklet av og utgitt av Valve og Hidden Path Entertainment. Utgitt i 2012, er det den fjerde delen i Counter-Strike-serien.

Dette spillet har flere nye ekstramateriale som skiller det fra forgjengeren. Spillet kommer med nye kart, nye karakterer, nye spillmoduser, et nytt våpensett, matchmaking-funksjoner og konkurrerende ferdighetsgrupper.

CS: GO-kamper har to sider, terrorister og kontraterrorister. De to sidene deltar i kamper mens de bytter side. Formålet med spillet avhenger av modusen. Noen av målene inkluderer å sikre et sted, uskadeliggjøre bomber, redde gisler og fange gisler.

Når vi snakker om spillmoduser, har CS: GO 9; Konkurrerende, uformell, faresone, Wingman, Deathmatch, våpenkurs, våpenkappløp, riving og flyvende grevemann. Demolition, en spillmodus som involverer bombing, er den mest populære av de to klassiske modusene.

Etter utgivelsen fikk CS: GO en hjertelig velkomst. Videospillkritikere berømmet utviklingsteamet for spillets flytende gameplay og trofastheten til serien. Spillets mekanikk, grafikk og lyd ble også dramatisk forbedret, og ga spillerne realisme og innlevelse på slagmarken.

Imidlertid hadde dette videospillet også en god del av haterne. Det var forskjeller i funksjoner mellom konsoll- og PC-versjonen. Dette er noe som ikke var pent for noen fans.

CS: GO Betting 2022 : alt du trenger å vite
Grunner til hvorfor du bør satse på CS: GO

Grunner til hvorfor du bør satse på CS: GO

CS: GO-betting er helt lovlig, men spillere anbefales alltid å satse på lisensierte og regulerte sider. Å satse på CS: GO er ikke på noen måte forskjellig fra å plassere innsatser på andre FPS eSporter, snakk om Valorant, Call of Duty: Warzone og Rainbow Six Siege.

Slik registrerer du deg hos online bookmakere

Spillere må først finne et nettsted med CS: GO-spillmarkeder for å satse på csgo. Etter å ha funnet den pålitelige bookmakeren, er neste ting å gjøre å registrere en konto.

Klikk på PÅMELDING, skriv inn nødvendig informasjon, godta vilkårene og fullfør registreringen. Nye spillere vil da bli bedt om å bekrefte e-postadressene sine før de får lov til å begynne å satse.

Real Money CS: GO-betting

Nå må spillere laste inn sin nyregistrerte konto for å komme inn i CS: GO-spill med ekte penger. Esports bookies samarbeider med alle kjente navn i online betalinger industri for å legge til rette for enkle, sikre, raske og rimelige innskudd og uttak.

Noen av de tilgjengelige innskudds- og uttaksalternativene inkluderer Visa, MasterCard, Neteller, Trustly, MuchBetter, Euteller, Paysafecard, Maestro, etc.

Det er nok av CS: GO kampanjer og bonuser som spillere kan dra nytte av for ordens skyld. Nye spillere kan gjøre krav på velkomstbonus mens eksisterende spillere kan nyte reload-bonuser og cashback.

Grunner til hvorfor du bør satse på CS: GO
Hvorfor er CS: GO så populær?

Hvorfor er CS: GO så populær?

dette spillet er blant de mest populære spillene i eSports-scenen og eSports-spillindustrien.

I følge en publikasjon på Statista tiltrakk CS: GO hele 942 520 samtidige spillere på Steam alene i september 2021. Interessant nok hadde tallet nådd toppen fem måneder tidligere i mars da spillet samlet inn nesten 1,2 millioner samtidige spillere på Steam. Siden den debuterte, trekker csgo over 11 millioner spillere hver måned og har forblitt et av Steams mest spilte spill totalt sett.

Så, hva gjør CS: GO populær i eSports-scenen og eSports-spillindustrien?

1. Intuitivt spill

I motsetning til mange FPS-spill med komplekse historielinjer, har spillet en enkel, grei og intuitiv gameplay som dreier seg om "drep eller bli drept"-grunnlaget. Hver side har en sjanse til å spille som terroristene eller antiterrorenheten. Når det kommer til historien, er den basert på saker som påvirker hele kloden i dag - terrorisme.

2. Tilpassbarhet

En annen grunn til at CS: GO fortsatt er populært er fordi det lar spillere rekonfigurere spillet basert på deres behov og ferdighetsnivå. Dette hjelper nye spillere som ønsker å lære og perfeksjonere ferdighetene sine i spillet. Hva mer? Spillene lar også spillere tilpasse aspekter som FPS og rekkevidden for bedre spilling.

3. Free-to-Play-modell

Det er ingen tvil om at mye av CS: GOs suksess skyldes introduksjonen av free-to-play-modellen i 2018, som etterlot kosmetikk som den eneste inntektskilden. Nå som spillere ikke trenger å bruke noe for å spille spillet, tiltrekker det definitivt flere fans.

4. Kontroll over voldelige tendenser

På toppen av CS: GO oppsto et vanlig problem i samfunnet. Noen spillere viste voldelig oppførsel, noe som var til sjenanse for andre. Dette var blant årsakene som ansporet nedgangen til CS: GO, men heldigvis kom selskapet med tiltak for å kontrollere voldelige spillere. Dette ga tilbake den en gang tapte tilliten til FSP-spillet.

5. Esports og videospillspill

Counter-Strike: Global Offensive er et stort navn i eSport-bransjen. Som nevnt tidligere, er den nest etter League of Legends i listen over de mest populære eSportene etter innsatsvolum. Spillet er det mest populære skytespillet blant vestlige land og en av de største disiplinene. Hva mer? Den har influencere - kjendiser inkludert Neymar spiller spillet. Tilgjengeligheten til csgo eSports-spillmarkedet er også en katalysator.

6. Spennende økosystem

Det spennende CS: GO-økosystemet er også en faktor som har bidratt til spillets popularitet. En av de slående egenskapene til spillet er spillernes evne til å selge skins. Enhver erfaren CS: GO-spiller vet at skinn blir monotont. Det som er bra er at spillere kan bytte skins, tjene nye skins eller kjøpe nye skins for å få motivasjon når gjeldende skin er kjedelig.

Populariteten til spillet har vært synkende nå som det er nyere FPS-spill, og juks fraråder spillere. Men likevel, det er en kraft å regne med innen eSports bettingbransjen.

Hvorfor er CS: GO så populær?
De største CS: GO eSports-turneringene og konkurransene

De største CS: GO eSports-turneringene og konkurransene

Årsaken til csgos dominans i eSports-spillscenen er tilgjengeligheten av adrenalinfylte turneringer gjennom året. Disse turneringene tiltrekker seg lønnsslipp fra $1000 opp til $30 millioner for creme de la creme-turneringene. I dette segmentet kan du finne ut alle de største CS: GO-turneringene og konkurransene.

Store mesterskap

Sponset av Valve, The Major, er den største og mest prestisjefylte CS: GO-turneringen globalt. Turneringen ble først arrangert i 2013 da den tiltrakk seg en premiepott på $250 000, fordelt på de 16 deltakende lagene. Gjennom årene har The Major vokst eksponentielt. Den siste majoren annonserte en total premiepott på $2 000 000.

Natus Vincere er regjerende mester i Major 2021, holdt i Stockholm på Avicii Arena. I den opphetede finalen slo Natus Vincere ut G2 Esports 2-0. PGL Major Stockholm 2021 tiltrakk seg en premiepott på USD 2 000 000, det dobbelte av beløpet som ble fløt året før. Men Astralis er fortsatt det mest suksessrike laget i Counter-Strike: Global Offensive Major Championships, etter å ha vunnet fire titler.

De BLAST Premier er også kjent for et av de beste CS: GO-arrangementene som absolutt er verdt å satse på.

S-nivå hendelser

Tidligere kjent som Premier CS: GO-turneringer, S-Tier-arrangementer involverer de beste CS: GO pro-spillerne fra Europa, Nord-Amerika, Australia og Asia. S-Tier Events er preget av høyoktankamper blant verdens beste lag.

Og det handler ikke bare om adrenalinet; disse arrangementene tiltrekker seg også fantastiske godbiter. For eksempel har ESL: One Rio 2020 og ESL: One Cologne 2020 en puljepremie på $2 000 000, mens Flashpoint sesong 1 og 2s premiepenger var $1 000 000 kontanter per sesong.

A-lags hendelser

Under S-Tier-arrangementene er CS: GO A-Tier-arrangementene, en serie arrangementer som arrangeres i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Kina, Midtøsten og Europa. Sammen med S-Tier Events er A-Tier Events avgjørende for å avgjøre hvem som går til The Major.

B-lags hendelser

B-Tier-arrangementene involverer LAN-kamper og nettkonkurranser. Arrangementene holdes i Europa, Nord-Amerika, Asia og Australia. De tiltrekker seg kanskje ikke store premiepenger, men de er en del av veien til The Major.

C-tier hendelser

Dette er mye mindre turneringer som ikke tiltrekker seg mange følgere, men som fortsatt er konkurransedyktige nok. De spilles online.

EM

Som navnet tilsier, er dette en turnering eksklusivt for CS: GO-spillere fra europeiske land. Den samler 16 av de beste lagene som deler den svimlende premiepotten på $30 000 000. Lag som deltar i EM deltar gjennom en direkte invitasjon.

IEM-serien

Intel Extreme Masters (IEM) er Intel-sponsede csgo-turneringer drevet av ESL (Electronic Sports League). Kvalifiseringsarrangementene arrangeres i forskjellige land; finalen holdes i Polen, hvor to lag kjemper om IEM-verdensmesterskapet.

Ovennevnte er noen av de beste CS: GO-turneringene og konkurransene å følge og satse på. Med eSports-spill som blir større, kan du forvente flere turneringer og konkurranser.

CS: GO Tournament premiepotter

Når det kommer til premiepenger, viser statistikk fra Statista at de totale premiepengene til globale CS: GO-turneringer falt betydelig i 2020 da de totale premiepengene var $15,85 millioner. I 2018 ble det imidlertid satt rekord - dette spillet tiltrakk seg en total turneringspremiepott på $22,65 millioner.

Foreløpig synker CS: GOs popularitet, så det er svært usannsynlig at den totale premiepotten vil øke. Men for toppkonkurransene som The Major vil premiepotten utvilsomt økes.

De største CS: GO eSports-turneringene og konkurransene
Finn de perfekte CS: GO eSports-bettingsidene

Finn de perfekte CS: GO eSports-bettingsidene

I dag tilbyr hundrevis av eSports-betting-apper og -sider eSport-spillmarkeder, inkludert CS: GO. Selv om variasjon er en god ting, setter det spillere i et dilemma på hvilken bookie-nettside de skal bli med. Så hvordan bør spillere velge den beste eSport-bettingsiden?

Det første du må finne ut er troverdigheten til nettstedet og operatøren bak. Sørg for at det er lisensiert og regulert. Spillere kan sjekke hva nettanmeldelser sier, og viktigere, søke anbefalinger fra eSports bookmakere og fora.

Deretter sjekker du spillutvalget, spillmarkedene og cs:go betting odds. Sørg for at bookmakeren tilbyr CS: GO bookie og dekker alle profesjonelle cs go-arrangementer globalt. Vær også på utkikk etter kule funksjoner som live streaming og høye odds.

CSGO live betting er en fin måte å gjøre esports-tipping mer spennende på.

For det tredje, finn en eSport-spillside som har fleksible bankalternativer. Et godt skudd her er en bettingside med rask betaling som tilbyr spillere raske innskudd og umiddelbare uttak. Nettsteder for rask betaling samarbeider med alle husholdningsnavnene i betalingsbransjen på nett.

Til slutt, finn en god online bookie med bonuser. Dette er insentiver som bookmakere bruker for å tiltrekke seg nye kunder og beholde de eksisterende, for det første. Fordelen med bonuser er at de øker bankrollene.

Finn de perfekte CS: GO eSports-bettingsidene
Beste CS: GO-lag å satse på

Beste CS: GO-lag å satse på

En av grunnene til suksessen i eSports betting-scenen er nivået på lagene som deltar i CS: GO-arrangementer. Disse lagene er like konkurransedyktige som alle andre lag, enten det er en av de beste franchisene i NBA eller fotballtungvekterne i Europa.

For å forbli konkurransedyktige sprøyter CS: GO-team mye penger inn i talentanskaffelse og trening. Spillerne signeres og får kontrakter akkurat som i fotball og andre idretter. De kan også bli kastet ut hvis de ikke lever opp til lagets forventninger.

Nå, når det gjelder CS: GO-spill, er det viktig å kjenne topplagene i spillet, og viktigst av alt, deres lister. Så, i dette segmentet, finn ut alt de beste lagene som spillere bør følge under de store turneringene.

Astralis

Danske eSports tungvektere Astralis er det mest suksessrike CS: GO eSports-teamet. Laget ble stiftet av Frederik Byskov, Jakob L. Kristensen, og Nikolaj Nyholm. I dag kan Astralis skilte med fire Major-titler. Deres nåværende CS: GO-liste har et helt dansk lag som inkluderer slike som Andreas Højsleth (Xyp9x), Lukas Rossander (gla1ve), Lucas Andersen (Bubzkji) og Kristian Wienecke (K0nfig).

Natus Vincere

Et annet CS: GO eSports-team ved roret er den regjerende PGL Stockholm 2021-vinneren, Natus Vincere. Det ukrainske antrekket skapte overskrifter i Stockholm da de rykket ut av G2 eSports for å vinne The Major 2021. Den nåværende listen inkluderer Oleksandr Kostyliev (s1mple), Denis Sharipov (elektronisk), Kirill Mikhailov (Boombl4), Ilya Zalutskiy (Perfecto) og Valeri Vakhovskyi (b1t).

G2 eSport

Populært kjent som G2, dette er et annet kjent navn i CS: GO eSports-området. G2 har dominert flere arrangementer, inkludert DreamHack Open Tours 2017, ESL Pro League sesong 5, eSports Championship Series sesong 1, og DreamHack Masters Malmö 2017.

Den nåværende vaktlisten har Nikola Kovač (NiKo), Nemanja Isaković (nexa), Nemanja Kovač (huNter-), Kenny Schrub (KennyS), Audric Jug (JaCkz) og François Delaunay (AmaNEk).

Team Vitalitet

Franske eSports tungvektere Team Vitality er også favoritter i CS: GO-området. Laget ble grunnlagt i 2013 og har ikke vært så dominerende i spillet, men det er et lag å se på. Den nåværende vaktlisten inkluderer Richard Papillon (shox), Jayson Nguyen Van (Kyojin), Mathieu Herbaut (ZywOo), Kévin Rabier (misutaaa) og Dan Madesclaire (apEX).

Ovennevnte er noen av de beste CS: GO eSports-lagene. Andre verdige nevner inkluderer Gambit eSports, FaZe Clan, Fnatic, og SK Gaming, blant andre.

Beste CS: GO-lag å satse på
CS: GO-betting fordeler og ulemper

CS: GO-betting fordeler og ulemper

I denne delen finner du ut noen av grunnene til at spillere bør vurdere å satse på csgo og noen av grunnene til at spillere bør tenke seg om to ganger.

Fordeler

  • Stort utvalg av arrangementer - I motsetning til andre eSporter, har CS: GO mange arrangementer å satse på hele året. Det er store turneringer så vel som mellomturneringer, og de er alle konkurransedyktige.
  • Vinnersjanse – Seier er for de som spiller. Tippere har en sjanse til å vinne ekte penger når de spiller på CS: GO-spillsider med ekte penger.
  • Mange esport-bookmakere - I motsetning til tidligere, er det mange CS: GO-spillsider i dag. Foruten de enorme nettstedene som har CS: GO-markeder, flyter disse sidene mange generøse kampanjer i form av bonuser.

Ulemper

  • Ingen harde data - Bortsett fra de beste konkurransene, er det knapt noen data å vurdere før du tar til takke med et bestemt lag i den nedre CS: GO eSport-turneringer.

Å satse på e-sport er gøy, men da må spillere overholde regler for ansvarlig gambling. De bør sette et budsjett for å satse på dette spillet og prøve å aldri falle inn i gambling - CS: GO-betting er like vanedannende som CS: GO i seg selv.

CS: GO-betting fordeler og ulemper
CS: GO betting odds forklart

CS: GO betting odds forklart

Før du dykker inn i CS: GO-spill, bør spillere først forstå oddsen. For det første er odds en representasjon av sannsynligheten for at en begivenhet går forbi. Jo høyere odds, jo lavere er sjansene, og omvendt.

Nå kan CS: GO-odds representeres i hvilket som helst av de tre oddsformatene; Britiske odds, amerikanske odds eller europeiske odds. Nedenfor er høydepunktene for hvert oddsformat.

britiske odds

Også kjent som britiske odds, eller brøkodds, er disse representert i brøkdeler. I brøkodds er tallet til venstre det spillerne vinner for å satse tallet til høyre, pluss innsatsen.

amerikanske odds

Amerikanske odds er representert i et negativt tall eller positivt. Odds med et +-tegn viser fortjenesten for hver $100 satset mens et --tegn indikerer beløpet som må satses for å tjene $100. For ordens skyld er plusstegnet for underdog, mens minustegnet er synonymt med favorittlaget.

Europeiske odds

Også kjent som desimalodds, er europeiske odds representert i desimaler. For å beregne gevinsten, multipliser desimaloddsen med innsatsen.

Noen CS: GO bookmakere har bare ett av disse oddsformatene, mens andre støtter trioen.

CS: GO betting odds forklart
CS: GO Betting tips og triks

CS: GO Betting tips og triks

I denne siste delen av denne CS: GO tippeguide, eksperter har delt flere viktige tips og triks for å hjelpe spillere til å ha en bedre sjanse til å vinne i CS: GO-betting.

Først må spillerne bli kjent med spillingen og reglene for CS: GO eSports-konkurranser. Viktigere, de bør mestre alle turneringsformater, brakettstrukturer og csgo kampspill typer.

For det andre, bruk alltid rådene fra eSports prediksjonssider. I likhet med fotball og andre tradisjonelle idretter har eSports forståsegpåere og ekspertanalytikere som kommer med pålitelig innsikt om de kommende CS: GO eSports-arrangementene.

Et annet tips er å speide etter bettingsider med bonuser. For spillere som ønsker å øke sin bankroll, kommer kampanjer som velkomstbonuser, reload-bonuser og cashback godt med.

Å finne en strategi er også viktig når du satser på csgo. Som i alle andre former for gambling, er det CS: GO-strategier som kan hjelpe spillere til å ha en bedre sjanse til å plassere vinnende spill.

Til slutt, følg oddsen. Mange ganger går spillere for høye odds bare for å tape pengene sine. Stol alltid på bookmakerne – når oddsen er lave, er sjansene for å vinne høye, men når oddsen er høy, er sjansen stor for at innsatsen ikke går gjennom.

Avslutter

Det er slutten på denne csgo eSports-bettingguiden. Mens CS: GO kanskje mister fart, slår den rot i eSports-spillverdenen, og med tanke på at spillere kan gamble med jevne skins, er CS: GO-bookmakeren kommet for å bli.

CS: GO Betting tips og triks