Alt om spill på Astralis

Astralis, også kjent som AST, er utvilsomt et av de beste eSport-lagene i verden. Det danske antrekket har nådd høydene for å bli en dominerende kraft i de beste eSport-turneringene og konkurransene. I denne oppsummeringen kan du finne ut alle detaljer om Astralis, fra etableringen til de forskjellige spillene den har lister i. Finn også ut om lagets prestasjoner og prestasjoner på den globale eSports-arenaen og, viktigere, hvordan du kan satse på Astralis.

Astralis er et kjent eSport-team som ble grunnlagt i 2019 etter at grunnleggerne kjøpte RFRSH Entertainment, et eSportselskap startet i 2016 av Nikolaj Nyholm og Jakob Lund Kristensen. RFRSH Entertainment hadde lag i to divisjoner, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) og League of Legends. Etter RFRSH Entertainments oppkjøp begynte de to lagene å spille under Astralis-merket. Som et resultat flyttet også spillerne i de respektive lagene, samt nøkkelstaben, til Astralis.

Alt om spill på Astralis
Flag

No matches found, please try:

no Country FlagCheckmark

1xBet

no Country FlagCheckmark
BonusOpptil €1500 + 150 gratisspinn

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
Hent bonusen din
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Vis mer ...
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

E-sportens verden kan være veldig forvirrende for de som ikke er vant til det. Ingen kan imidlertid nekte for at den også er veldig spennende og interessant. Det samme kan sies om nettcasinoer.

BonusOpptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
 • Stort spillvalg
Show less...
Vis mer ...
 • Stort spillvalg

22Bet har vært i drift siden 2017. Det eies av TECHSOLUTIONS NV, en Curacao-basert organisasjon. Takket være Curacao-gamblinglisensen som er gyldig til 23. november 2023, finner de fleste onlinespillere at den er sikker fordi Curacao-regjeringen er høyt ansett i onlinespilllandskapet.

BonusFå din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

 • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
 • Stort utvalg av sport
 • Kampanjer og bonuser med høy verdi
Show less...
Vis mer ...
 • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
 • Stort utvalg av sport
 • Kampanjer og bonuser med høy verdi

Loot.bet er en eksepsjonell leverandør av e-sport, anbefales på det sterkeste for sin pålitelighet og enestående service. Som et langvarig ESports -alternativ har denne leverandøren opparbeidet seg et solid rykte blant spillere siden etableringen i 2016 . Med en dedikasjon til fortreffelighet og en forpliktelse til å levere den best mulige e-sportopplevelsen, har Loot.bet blitt et toppvalg for spillere over hele verden.

Om Astralis

Om Astralis

Eies av Astralis Group Management ApS, har Astralis rekorden som den første eSports-franchisen som ble børsnotert etter noteringen på Nasdaq First North Growth Market i desember 2019. I følge de siste økonomiske rapportene fra selskapet, Astralis' nettoomsetning for 2021 regnskapsåret var rundt 10 millioner dollar, en økning på 45 % fra året før.

I dag er Astralis blant de mest populære eSport-lagene. Det samarbeider med noen av verdens ledende merker, inkludert GARMIN, POWER, Aim Lab, Logitech, UNIBET, Turtle Beach, OMEN by HP, Hummel, Secretlab, Next Level Trading og Bang & Olufsen, bare for å nevne noen.

Om Astralis
Astralis-lag

Astralis-lag

Mens Astralis startet som et topp esports-lag i CS: GO, har det utvidet seg til andre divisjoner. Fra og med 2022 har eSport-antrekket lister i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends (LoL), Fortnite, FIFA og Rainbow Six: Siege.

Som nevnt tidligere deltok de to pionerlagene i CS: GO og League of Legends. Umiddelbart etter å ha kjøpt de to RFRSH Entertainment-teamene, gikk Astralis videre og etablerte et FIFA-lag tidligere kjent som Future FC og lanserte senere en Rainbow Six: Siege-liste, tidligere kjent som Disrupt Gaming. På den annen side ble Astralis Fortnite-laget dannet i 2021 etter signeringen av 'Th0masHD', en av de beste proffspillerne i kamp royale spill på den tiden.

I dag spiller alle de fem lagene under Astralis-paraplyen i lagets offisielle farger, svart og rødt, med Astralis-logoen.

Astralis-lag
Astralis' sterkeste spill

Astralis' sterkeste spill

Mens Astralis har lag i fem eSports-divisjoner, er dominansen i Counter-Strike: Global Offensive. Teamets suksess i CS: GO kan tilskrives oppkjøpet av RFRSH Entertainments liste som inkluderte noen av førstepersons skytespillets hotshots, inkludert René "cajunb" Borg, Andreas "Xyp9x" Højsleth, Finn "karrigan" Andersen, Nicolai "dev1ce " Reedtz, og Peter "dupreeh" Rasmussen. Foruten den rike vaktlisten, kan ikke rollen til lagets trener, Danny «zonic» Sørensen, ignoreres. Den tidligere CS: GO pro-spilleren har vært sentral i suksessen til Astralis CS: GO-teamet. Han vant "Beste Esports Coach" på The Games Award 2020.

Med fire CS: GO Majors i troféskapet, og over 20 andre mesterskap, er Astralis uten tvil det beste CS: GO-laget. Når det er sagt, er Valve and Hidden Path Entertainment sitt førstepersonsskytespill for flere spillere, CS: GO, Astralis' sterkeste spill.

Andre topp Astralis-lag

En av de andre å se er Astralis FIFA-laget. For nylig ble Stephanie «Teca» Luana den første kvinnen som kvalifiserte seg til den ettertraktede FIFAs Challenger Mode. Det er et tegn på at Astralis FIFA-laget er klar for storhet. Andrei «Xerxe» Dragomirs retur til Astralis League of Legends-liste og signeringen av Kiss «Vizicsacsi» Tamás betyr også at Astralis vil være et lag å se i LoL-turneringer.

Astralis' sterkeste spill
Hvorfor er Astralis populær?

Hvorfor er Astralis populær?

Astralis er en av de mest populære eSport-lag som tippere satser på. Det er flere grunner til at dette laget er kjent i eSports-spillscenen.

Først er lagets dominans i Counter-Strike: Global Offensive-turneringer. Teamet har utmerket seg i fire CS: GO Majors som slo de kjente navnene inkludert FaZe Clan, Fnatic, Team Liquid og Natus Vincere. Astralis har også vært en kraft å regne med i flere andre topp CS: GO-turneringer. Denne dominansen gjør definitivt laget populært på spillscenen ettersom tippere alltid satser på de mest produktive vinnerne og spillerne.

En annen grunn til Astralis' popularitet er den enorme rekkevidden på sosiale medier. Teamet kan skryte av millioner av følgere på sine sosiale mediekanaler: Twitter, Facebook, Twitch, YouTube og Instagram. Det brede publikummet gjør det til et populært eSport-lag på bettingscenen.

Sist er partnerskapet med UNIBET, en av de beste eSports bookmakerne. Laget inngikk et samarbeid med UNIBET, som setter det i frontlinjen når det kommer til betting. Det betyr at de fleste UNIBET-spillere er mer sannsynlig å satse på Astralis enn noe annet eSport-antrekk.

Hvorfor er Astralis populær?
Astralis' priser og resultater

Astralis' priser og resultater

Astralis er et av de mest dekorerte eSport-lagene, spesielt i Counter-Strike: Global Offensive. Laget har samlet inn $9 347 284,71 fra 127 turneringer. Nedenfor er noen av de største gevinstene til det danske antrekket.

 • ELEAGUE Major: Atlanta 2017: Astralis stakk av med ELEAGUE Major: Atlanta 2017-trofeet i det 10. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, og slo de andre 15 lagene og stakk av med premiepengene på $500 000. Astralis var i sin første finale, som stilte det hel-danske laget mot Virtus.pro. Etter en opphetet kamp slo AST ut Virtus.pro i den tredje kampen av best av tre finaler for å vinne sin første major.

 • FACEIT Major: London 2018: Astralis andre major kom i det 13. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship som tiltrakk seg 24 lag. Etter å ha lettet forbi FaZe Clan og Team Liquid, møtte Astralis Natus Vincere, som hadde slått BIG i kvartalene og MIBR i semifinalen. Selv om det var forventet å bli en adrenalinfylt kamp, klarte Astralis å slanke seg forbi Natus Vincere som slo det ukrainske laget for å vinne sitt andre Major Championship og premiepengene på $500 000.

 • Intel Extreme Masters sesong XIII: Katowice Major 2019: Den tredje Astralis Major kom i det 14. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, som også hadde 24 lag. Astralis beviste nok en gang sin dominans i CS: GO ved å slå Ninjas in Pyjamas og MIBR i sluttspillet for å møte ENCE, som overrasket verden ved å slå Team Liquid og Natus Vincere for å nå finalen. Men som alle forventet, var ENCE ingen match for Astralis. Danskene dro hjem med sitt tredje Major Championship og $500 000 for å bli det tredje laget som vant Majors på rad.

 • StarLadder Major: Berlin 2019: I det 15. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship gikk Astralis videre for å bevise for verden at det var det beste CS: GO-laget, og slo de andre 23 lagene for å beholde tittelen som verdensmester. Etter en rekke walkovers, slo Astralis overbevisende det kasakhstanske eSports-laget AVANGAR for å vinne sin fjerde Majors. Seieren i Tyskland var monumental da Astralis ble det eneste laget som vant fire Majors, noe som til slutt gjorde det til det beste Counter-Strike: Global Offensive-laget i historien.

Ovennevnte er de viktigste prestasjonene til Astralis. Laget har vunnet over 20 andre mesterskap, inkludert IEM Global Challenge 2020, DreamHack Masters Winter 2020 Europe, BLAST Pro Series: Global Final 2019, ECS Season 8 Finals og BLAST Pro Series: São Paulo 2019, bare for å nevne noen.

Astralis' priser og resultater
Beste og mest populære Astralis-spillere

Beste og mest populære Astralis-spillere

En av nøkkeldriverne for Astralis' suksess er talentet. Laget har investert betydelig i talentanskaffelse og hentet inn verdens beste spillere i de forskjellige divisjonene. Nedenfor er noen av de beste Astralis-spillerne.

 • Peter "dupreeh" Rasmussen (CS: GO): Dupreeh har vært sentral i suksessen til Astralis' CS: GO-liste som har hjulpet det danske laget med å vinne de fire majors pluss mange andre mesterskap. Etter et vellykket opphold hos Astralis, begynte Dupreeh i Team Vitality i 2022.
 • Andreas "Xyp9x" Højsleth (CS: GO): Et annet hotshot er ''Xyp9x''som også var en del av laget som vant Astralis' fire Majors. Den tidligere Team Solomid- og Team Dignitas-spilleren ble kåret til en av de beste CS: GO-spillerne i 2018 og fortsetter å slå motstandere med Astralis.
 • Lukas "gla1ve" Rossander (CS: GO): Rossander rangerer også som en av de beste og mest populære Astralis-spillerne. Han vant også fire majors og fortsetter å drive handel med Astralis.
 • Andrei "Xerxe" Dragomir (LoL): Astralis har nylig signert tilbake "Xerxe" for å styrke sin LoL-liste. Jungleren bringer inn et vell av erfaring og vil garantert være medvirkende i 2022 LEC Summer Split.
 • Stephanie "Teca" Luana (FIFA): Etter å ha blitt den første kvinnelige spilleren som kvalifiserer seg til FIFAs Challengers Mode, vil "Teca" virkelig bli en fanfavoritt.
Beste og mest populære Astralis-spillere
Hvor og hvordan satser du på Astralis

Hvor og hvordan satser du på Astralis

For de som er interessert i eSport-betting, er Astralis et av de beste lagene å satse på. Men det er et par ting tippere trenger å vite.

Først er hvilket som er det beste Astralis-laget å stole på. Som diskutert tidligere, er Counter-Strike: Global Offensive divisjonen som Astralis er dominerende i. Når det er sagt, spillere som ønsker å satse på Astralis har en bedre sjanse når de satser på Astralis CS: GO-laget. Astralis-listen har noen av de beste CS: GO-spillerne. Men det er ikke dermed sagt å satse på andre Astralis-lag ikke er en god idé. Dette er så lenge spillere vurderer motstanderen og, viktigere, oddsen. Tommelfingerregelen er at jo høyere odds, jo lavere vinnersjanser, og omvendt.

Det neste aspektet handler om å finne beste eSports bettingsider. Spill på en bettingside uten innskudd og innskuddsbonuser for å øke bankrollen. En anerkjent reguleringsmyndighet for spill bør også lisensiere nettstedet. Til slutt, sjekk brukervennlighetsfunksjonene; for eksempel direktesendinger av de forskjellige eSport-kampene og turneringene. Denne fantastiske funksjonen gjør det mulig for tippere å følge handlingen rett fra bettingsiden.

Hvor og hvordan satser du på Astralis

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close