Spill FIFA Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

FIFA, populært EA Sports FIFA, er et videospill inspirert av moderne fotball. Spillene er vanligvis utviklet og utgitt hvert år av Electronic Arts, som jobber under etiketten til EA Sports. EA Sports FIFA er oppført i Guinness World Book of Records som den bestselgende sportsvideospillserien noensinne. For tiden er mer enn 325 millioner eksemplarer av spillet kjøpt.

Populariteten til spillet har noen gang vært økende og vil sannsynligvis fortsette å vokse. Det første spillet i FIFA-serien var EA Soccer, og senere kjent som FIFA 94. Spillet ble utgitt tilbake i desember 1993 og kom med ganske mye hype. Det ga spillere en relativt ny spillfølelse fordi den hadde en isometrisk visning når spillere var vant til spill med topp-ned-visninger.

Spill FIFA Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
FIFAs historie

FIFAs historie

Spillet inneholder kun landslag, og ekte spillernavn brukes ikke. Noen uker etter utgivelsen hadde spillet allerede blitt oppført som nummer én på de britiske hitlistene, og det holdt posisjonen i seks måneder.

Det neste spillet i serien var FIFA 95, utgitt i november 1994. FIFA 95 introduserte klubblag i noen hovedfotballligaer som Bundesliga, Series A, Premier League og La Liga. Spillerne var relativt enkle å kjenne igjen, men spillet brukte fortsatt ikke ekte spillernavn. Spillet kom med noen betydelige forbedringer til EA Soccer.

FIFAs historie
Det siste spillet i FIFA-serien

Det siste spillet i FIFA-serien

Hvert år som gikk ble det utgitt et nytt spill i serien. Hvert påfølgende spill kom med forbedringer angående brukeropplevelse og generell spilling. Den siste er FIFA 22, som ble utgitt i oktober 2021. FIFA 22 er foreløpig kun tilgjengelig for Microsoft Windows, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Stadia og Xbox Series X/S.

Ansiktet til spillet

Kylian Mbappe er franchisens ansikt på FIFA 21 og FIFA 22, og vises på spillets forside, reklame og reklamekampanjer. Han tok over etter Real Madrids Eden Hazard, som var på FIFA 20. Lionel Messi dukket opp i fire forsider på rad før det, og Wayne Rooney har flest opptredener av spillets forside, fra FIFA 06 til FIFA 12.

FIFA Mobilspill, først utgitt i 2016, har Marco Reus, Christiano Ronaldo, Kevin de Bruyne, Eden Hazard, Neymar, Mbappe og Dybala vist seg på forsiden.

FIFA-spill

FIFA-spillet er designet for å gjenskape nesten alt som skjer i ekte fotballigaer. FIFA 22 lar spillere nyte spill fra nesten alle de store ligaene i verden. Spillere kan også opprette og utvikle lagene sine, som de deretter kan bruke til å spille karrieremodus.

Spillet bruker proprietære maskinlæringsalgoritmer for å sikre at betalere får det beste spillet når de spiller uten en ekte motstander. Algoritmen gir ikke en fordel til noen spiller når de spiller i lag eller mot noen andre.

Det siste spillet i FIFA-serien
Hvordan satse på FIFA esports

Hvordan satse på FIFA esports

Alle esports bookmakere på FIFA tilbys vanligvis gjennom e-sportsligaene i spillet. Det gjør det viktig for spillere å forstå esports-ligaene tydelig før de fortsetter å satse. FIFA Global Series er den toppkonkurransedyktige FIFA-ligaen.

Den arrangerer vanligvis en serie online turneringer og kvalifiseringer hvert år, som kulminerer med den mest prestisjefylte begivenheten i ligaen, FIFA e-VM. Å forstå strukturen og den generelle ytelsen til lagene hjelper spillere med å satse bedre på spillet.

Etter å ha forstått alt det grunnleggende om FIFA esport, kan spillere finne et passende nettsted de kan satse på. Kasino rangering nettsteder kan hjelpe spillere med å finne de mest passende spillleverandørene som tilbyr FIFA-spillmarkeder.

Til tross for den store populariteten til spillet, er dette spillet ennå ikke kommet inn i det øvre sjiktet av e-sport. Det betyr at det kan være vanskelig å finne en anerkjent bettingside som tilbyr online FIFA-spillmarkeder uten hjelp fra rangeringssider.

FIFA-spillmarkeder

FIFA-bookmakerne er fortsatt relativt begrensede sammenlignet med de som er tilgjengelige for sine motparter innen e-sport. Spillere kan imidlertid alltid finne nok spillmarkeder som vanligvis er ganske attraktive og enkle å forstå. Noen av spillmarkedene inkluderer matchvinner, turneringsvinner, første mål og antall poeng. Alle individuelle korrekte spådommer resulterer i positive innsatsutfall.

Hvordan satse på FIFA esports
Hvorfor er FIFA esport så populært?

Hvorfor er FIFA esport så populært?

FIFA er ganske populær på grunn av mange årsaker. Den viktigste er at den er basert på fotball, den mest populære sporten i verden. Mange spillere begynner dermed å spille spillet for å gjenskape følelsen de liker når de ser på eller spiller ekte fotball.

Det er også populært på grunn av spillfunksjonene. Det er spesielt tilfelle for FIFA 22, som har de nyeste og tilsynelatende de beste funksjonene. Spillgrafikken, kontrollene og muligheten til å modifisere en rekke aspekter av spillet til en spillers smak bidrar til populariteten. De bidrar til å sikre at spill får den beste brukeropplevelsen innen spilling.

FIFA internettsamfunn

FIFA har et ganske stort nettsamfunn. Det er spesielt når det gjelder både fans av spillet og de som gambler på FIFA esports. De fleste nettbaserte FIFA-fellesskapsdiskusjoner finner vanligvis sted i det offisielle EA-sportsforumet, et nettsted som er laget spesielt for å muliggjøre enkel og effektiv kommunikasjon.

Forumet fungerer også som en nyhetskilde og et sted hvor spillere kan søke hjelp fra andre spillere. Imidlertid ser de fleste fans i dag ut til å foretrekke å kommunisere via sosiale medier. Det er mest på grunn av den økte populariteten til sosiale medier og økt responshastighet.

Spille FIFA online

Det er mulig å spill FIFA online. Det er imidlertid bare begrenset til spillene i FIFA Online-serien. Onlinespillene har alle en gratis-å-spille-modell, men krever kjøp i spillet for å gjøre spillet mer interessant. Med online FIFA trenger ikke spillere å bekymre seg for å laste ned og installere spillet.

En kompatibel nettleser og pålitelig internettforbindelse er alt som trengs. For spillene i FIFA-serien kan spillere fortsatt koble til internett for å få oppdateringer og nyte spillet med andre eksterne spillere. De kan imidlertid også spille offline uten å påvirke spillopplevelsen.

Hvorfor er FIFA esport så populært?
De største FIFA eSports-spillerne å satse på

De største FIFA eSports-spillerne å satse på

Tallrike spillere er kjent for sin suksess og dominans i den elektroniske esportsverdenen. Lee Sang Hyeok fra Korea regnes som den beste spilleren i den populære League of Legends. Han har vunnet verdensmesterskapet tre ganger, IEM Championship 2015, All-Star Paris 2014 og andre. I en alder av 17 har han allerede vunnet over 1,2 millioner dollar.

Young Lee, som spiller for teamet Evil Geniuses og KT Rolster, er en annen toppspiller kjent for sine ferdigheter i StarCraft. I Counter-Strike er toppnavnet Patrick Lindberg. Diago fra Japan regnes som den beste innen gatekampspill.

Hvorfor elsker spillere FIFA?

Blant hovedgrunnene til å spille videospill er vanligvis for å nyte underholdningsverdien de tilbyr. FIFA har blitt utviklet omfattende for å levere en spillopplevelse som er forskjellig fra alle andre videospill. Fantastisk grafikk, mange spillmoduser, maskinlæring og enkel kontroll er noen av funksjonene som skiller spillet fra andre.

FIFA gir også en oppslukende opplevelse, takket være lydeffektene av fansen som heier, kommentatorer som analyserer spillet, lyssetting, baneteksturer, målfeiringer og mange andre ting. Spillet gjenskaper atmosfæren som fansen vanligvis føler når de nyter fotball.

De største FIFA eSports-spillerne å satse på
Hvordan spille FIFA-videospillet?

Hvordan spille FIFA-videospillet?

Spiller FIFA videospill kan være litt skremmende for nybegynnere. Det er på grunn av de mange kontrollene de trenger å mestre mens de fortsatt fokuserer på spillingen. Spillet lar spillere endre kontrollene til det som fungerer best for dem for å gjøre det enklere. Det er også mange opplæringsprogrammer i spillet og en treningsmodus for å hjelpe spillere å lære spillet.

Ideen bak spillet er å kontrollere spillere til å score mål mot motstanderlag mens de fortsatt forsvarer seg for å hindre motstanderlaget i å score. I karrieremodus får spillere også opprette og administrere lag. De kan da spille i kamper gjennom en sesong eller simulere kampene hvis de kun er interessert i å styre.

Hvordan spille FIFA-videospillet?
Store FIFA esports-spillere verdt å satse på

Store FIFA esports-spillere verdt å satse på

Gjennom årene har det vært flere profesjonelle FIFA-spillere som har vist stort talent. Noen har dominert i en rekke turneringer som nå virker uslåelige i spillet. Den topprangerte spilleren heter Mosaad Adlossary, også kjent som The Saudi Prince.

Han begynte å spille konkurransedyktig FIFA tilbake i 2017 og fortsetter å spille til dags dato. Blant hans mange prestasjoner er å vinne det mest prestisjefylte trofeet i FIFA esport, FIFA eWorld Cup.

Donovan Hunt, også kjent som Tekkz, er rangert som nummer to. Han begynte å spille i en alder av 16, og slo alle spillere for å vinne FUT 18 Championship. Han er kjent for sin angrepsorienterte tilnærming til spillet og aggressivt forsvar. Andre bemerkelsesverdige navn inkluderer Nicolas Villalba, Shaun Springette, Christopher Holly og Tom Leese.

Store FIFA esports-spillere verdt å satse på
Alt om FIFA eWorld Cup

Alt om FIFA eWorld Cup

De FIFA e-VM ble tidligere kalt FIFA Interactive World Cup. Esport-turneringen arrangeres vanligvis av de representerende partnerne til selskapet bak spillet, EA Sports. Arrangementet finner sted en gang hvert år, med FIFA-videospillseriens siste inkarnasjon brukt.

FIFA eWorld Cup har et åpent kvalifiseringsformat. Det gjør at millioner av spillere fra hele verden kan konkurrere i de innledende kvalifiseringsfasene på nettet. Takket være det er FIFA registrert i Guinness Book of World Records som det største online e-sportspillet.

FIFA eWorld Cup historie

Den første begivenheten fant sted tilbake i 2004 og begynte å vokse for hvert år som gikk. I 2013 registrerte det det høyeste antallet spillere som meldte seg på turneringen, over 2,5 millioner. PlayStation 4- og Xbox One-spillere konkurrerte i arrangementet for første gang tilbake i 2015.

Integrasjon av de nye konsollene bidro til å holde antall deltakere ganske høyt opp gjennom årene. I 2018 ble navnet på turneringen endret fra FIFA Interactive World Cup til FIFA eWorld Cup.

Det siste FIFA eWorld Cup-arrangementet fant sted i 2019. Vinneren av turneringen var Mohammed Harkous, som spilte på PS4. Arrangementet ble avlyst for 2020 og 2021 på grunn av Covid-19-pandemien som rammet verden. Datoene for neste arrangement er ennå ikke offentliggjort.

Alt om FIFA eWorld Cup
Er det verdt å satse på verdensmesterskapet i e-sport?

Er det verdt å satse på verdensmesterskapet i e-sport?

Verdensmesterskapet i esport ble omdøpt til Electronic Sports World Convention (ESWC). Det årlige spillmesterskapet er en konkurranse blant internasjonale profesjonelle spillere fra noen av de mest populære videospillene. Det er det mest sette e-sportarrangementet i verden.

Selskapet som er ansvarlig for å lage turneringen heter Ligarena. Det fransk-baserte selskapet hadde vært i spillindustrien en god stund før de valgte å skalere i 2003. ESWC ble senere kjøpt opp av et byrå som spesialiserer seg på e-sport, kalt Oxent.

Spill spilt i ESWC

De omtalte spillene i FIFA eWorld Cup-turneringer endres vanligvis for hver turnering. Ideelt sett blir de mest populære og konkurrerende spillene på tidspunktet for arrangementet vanligvis omtalt.

Noen av spillene som er omtalt flere ganger i løpet av årene inkluderer FIFA, Counter-Strike, WarCraft, Trackmania Nations, Dota og Call of Duty. Beløpet som tilbys som premiepenger for vinnerne varierer vanligvis hvert år. I de fleste årene mottar alle de fire beste vinnerne premier.

ESWC topprangerte land

Den enkleste måten å rangere landene som noen gang har deltatt i ESWC-arrangementer er etter antall medaljer de har vunnet. Frankrike har førsteplassen med hele 62 medaljer, 23 av dem er gullmedaljer.

På andreplass kommer USA, med 13 gullmedaljer og totalt 30. Sverige ligger på en nær tredjeplass, med 12 gullmedaljer og totalt 35 medaljer. Den femte er Polen, med fem gullmedaljer, tre sølvmedaljer og tre bronsemedaljer. Bare 32 av alle landene som noen gang har vært representert i turneringen har vunnet en eller flere medaljer.

ESWC toppspillere

Den beste ESWC-spilleren er Ilyes Satouri, som bruker spiller-ID Stephano. Han har vunnet totalt over $34.000. Han er tett fulgt av Grzegorz Komincz, som har $32.000 i gevinst. Michael Bignet, Alexei Yanushevsky og Bruce Grannec har henholdsvis $25.333, $24.500 og $24.000.

Er det verdt å satse på verdensmesterskapet i e-sport?
De beste esports bookmakerne å satse på FIFA

De beste esports bookmakerne å satse på FIFA

Dette spillet er blant de mest populære e-sportene globalt, noe som bevises av antall fans som deltar og ser på FIFA-turneringer og -arrangementer. Som sådan tiltrekker det seg mye interesse fra tippere, da det gir en rekke spillmuligheter. Imidlertid er de fleste spillleverandører ikke opptatt av å tilby FIFA esports bookies.

Spillere må derfor undersøke for å finne sidene som tilbyr spill på dette spillet før de fortsetter. Nettsidene de velger bør være anerkjente for å forhindre svindelsaker. Etter å ha funnet den rette siden, må spillerne opprette sine spillkontoer og sette inn penger før du satser. Bonuser kan også brukes til å plassere innsatser.

Det neste trinnet innebærer å finne ut hvilke lag du skal satse på og hvilken type FIFA-spill du skal plassere. Ideelt sett er det en god idé å satse på lag som har vist seg å være gode utøvere. Det er spesielt for lag som har eksistert lenge og har vist konsistens i ytelse.

Å velge riktig innsatstype er også avgjørende for å maksimere vinnersjansene. Spillere bør være ganske forsiktige når de plasserer spill, da det kan være litt forvirrende til tider. Det er spesielt tilfelle for nybegynnere til esports-tipping på nettet og når bettingsiden ikke er brukervennlig. Feil som gjøres kan føre til betydelige tap.

De beste esports bookmakerne å satse på FIFA
Hva er noen bemerkelsesverdige lag i EA Sports FIFA?

Hva er noen bemerkelsesverdige lag i EA Sports FIFA?

FIFA 22, den siste av FIFA-videospillserien, kommer med en rekke lag. Det inkluderer klubblag og internasjonale lag. Spillere kan til og med opprette sine lag og navngi alle spillerne på lagene.

Den viktigste differensierende faktoren til lagene er prestasjon. Noen lag presterer mye bedre og kan gi en spiller en bedre sjanse til å vinne avhengig av spilletaktikken som brukes. Lagene er vanligvis vurdert for å gjøre det lettere for spillere å velge.

PSG

PSG er for øyeblikket rangert som topplaget til å satse på FIFA 22. Blant hovedårsakene var ankomsten av en av de største spillerne, Lionel Messi. Angrepsstyrken til Messi, Mbappe og Neymar er ganske formidabel. Dette laget er et godt valg for spillere som foretrekker en angripende type spill.

Manchester City

Manchester City er det nest høyest rangerte laget i FIFA 22. Laget har fem spillere rangert blant de 20 beste spillerne i spillet, noe som bidrar til å gjøre laget ganske overlegent. Noen av spillerne inkluderer Kevin de Bryuine, Ruben Dias og Raheem Sterling.

Manchester United

I likhet med Messis ankomst til PSG, tjente ankomsten til Christiano Ronaldo til Manchester United til å forbedre laget på FIFA 22. Han er en av tidenes beste spillere og har høye seertall på spillet. Paul Pogba og Bruno Fernandez er noen av de andre spillerne på laget som også har betydelig høye rangeringer som bidrar til å rangere laget på tredjeplass.

Bayern München

Spillere som liker å score mye kan ha det veldig bra med Bayern München. Laget viste gode prestasjoner i den forrige kampanjen når det gjelder antall mål, noe som FIFA 22 tok med i vurderingen av laget. Den har to spillere vurdert over 90, Lewa og Manuel Neur.

Liverpool

Liverpool er et av de mest underholdende lagene å se på. Mo Salah, Sadio Mane og fem andre spillere er blant de 20 høyest rangerte spillerne i videospillet. Kombinasjonen av alle slike spillere er en oppskrift på herlig datastyrt spill.

Real Madrid

Real Madrid har vært et topprangert lag i La Liga i ganske lang tid, og FIFA 22 vurderte det. Laget vil sannsynligvis ha rangert mye høyere hvis slike som Raphael Varane og Sergio Ramos ikke hadde forlatt klubben.

Andre lag på FIFA 22s topp ti-rangering er Chelsea, Borussia Dortmund, Atletico Madrid og Barcelona.

Hva er noen bemerkelsesverdige lag i EA Sports FIFA?
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

Fordeler

 • Oppslukende spillopplevelse: FIFA er et av de mest oppslukende sportsvideospillene som finnes. Utviklerne lar ingen stein stå uvendt når det gjelder å gjøre spillet til det mest spennende. Den beste grafikken, lydeffektene, høye bildehastighetene og den realistiske naturen sikrer at selv spillere som ikke nødvendigvis liker ekte fotball vil like å spille videospillet.
 • Ulike spillmoduser: Spillere kan bytte mellom spillmodus og karrieremodus for å nyte spillet i forskjellige aspekter. For eksempel lar karrieremodus spillere leve drømmen om å lede et fotballag, selv om det er virtuelt. Spillere kan til og med ta modusen til en enkelt spiller.
 • Minneverdige fotballspillere og lag: Spillet lar spillere gjenoppleve minner fra noen av de største spillerne i spillet. Det er takket være de nye FUT Heroes lagt til i FIFA 22 Ultimate Team. Å prøve det kan øke nostalgien for de fleste spillere.
 • Online spill: FIFA 22 lar spillere ta spillet sitt online der de kan finne mer konkurranse. Nivået av tilfredshet som følger med å vinne kamper mot ekte motstandere, gjør spillet enda mer underholdende.

Ulemper

 • Det koster penger: Den mest åpenbare ulempen med FIFA er at spillerne må kjøpe den. Spillere kan også trenge å foreta kjøp i spillet for å forbedre opplevelsen. Det er en mulighet for å spille gratis online FIFA, men det kommer vanligvis med mange begrensninger.
 • Det er ikke tilgjengelig på mange spillsider: Spill på FIFA vokser fortsatt i esport-verdenen. Mange online bookmakere tilbyr ennå ikke esports-spillmarkeder. Det begrenser spillere fra å være for kresne.
Fordeler og ulemper
Alt du trenger å vite om FIFA esports odds

Alt du trenger å vite om FIFA esports odds

Oddsen som tilbys av de fleste bettingsider varierer vanligvis avhengig av det potensielle utfallet av spill eller begivenheter. I de fleste tilfeller er det vanligvis lavere FIFA-odds for spillere som statistisk sett har større sannsynlighet for å vinne på grunn av deres track records og andre faktorer. Oddsen kan være for utfallet av enkeltkamper eller hele turneringer.

Spillemarkeder

Odds tilbys vanligvis for et bredt utvalg av spillmarkeder, nesten lik ekte fotball. De vanligste er for matchvinnere. For slikt trenger spillere bare å satse på FIFA hvilket lag som vinner spillet eller om spillet ender uavgjort. Disse typer spill er enkle og enkle å forstå.

Spill kan også plasseres på antall mål som skal scores. Det kan være for ett eller begge lagene. Ulike odds er tilordnet det forskjellige antallet mulige mål. I tillegg kan tippere satse på hvilke spillere som vil score målene og i hvilken periode av spillet de vil score.

Handicap-spill er ganske vanlig når lag som er ujevnt matchet spiller. Ideelt sett gir spillleverandøren vanligvis det svake laget en virtuell fordel eller en virtuell ulempe for det sterkere laget. Den virtuelle fordelen er generelt når det gjelder antall mål.

Alt du trenger å vite om FIFA esports odds
FIFA betting tips og triks

FIFA betting tips og triks

Det er flere tips og triks som tippere kan bruke når de satser på FIFA esports. Det er imidlertid viktig å merke seg at det aldri er noen garanti for et positivt utfall for spill, uavhengig av tips og triks som brukes.

 • Bruk riktig spillside: Spillere bør starte med å finne den riktige esportbookeren. Ideelt sett bør nettstedet være anerkjent og tilby mange bookmakere på FIFA i kategorien esport-betting.
 • Velg de riktige innsatsene: Spillemarkeder kan bli litt forvirrende, spesielt for nye spillere. Spillere bør forstå hvilke typer spill helt før de velger de best egnede.
 • Bruk tilgjengelige bonuser: Nesten alle online betting nettsteder tilbyr bonuser og andre kampanjetilbud til tippere. Å utnytte slikt er viktig. Nye spillere kan bruke tilbudene til å lære å satse på FIFA esports uten sannsynlighet for å tape penger, samtidig som de opprettholder muligheten for å vinne noen.
 • Sats på riktig beløp: Ulike spillere satser vanligvis forskjellige beløp avhengig av økonomiske evner. Å finne den riktige strategien for bankrollhåndtering er nøkkelen til å minimere tap.
 • Øv selvdisiplin: Selvdisiplin er avgjørende for å sikre at spillere beholder kontrollen over sine gamblingaktiviteter. For eksempel bør spillere ikke satse mens de er fulle eller deprimerte, da det kan påvirke deres beslutningsevner.
FIFA betting tips og triks