Nyheter

Siste spillnyheter på NewBee
2022-09-22

Siste spillnyheter på NewBee

NewBee er en kinesisk eSport-organisasjon. På et tidspunkt har NewBee vært et topp-4-lag i den globale Dota2-rangeringen og det andrerangerte laget i Kina. Deres suksess fikk Dota 2-fellesskapet til å referere til NewBee som et drømmeteam. Zhang «Xiao8» Ning dannet troppen, mens Wang «Niuwa» Yue, en kinesisk milliardær, var lagets sponsor.

Siste spillnyheter på StarCraft II
2022-09-15

Siste spillnyheter på StarCraft II

TeamLiquid StarLeague9-konkurransen for StarCraft II ble annonsert i juni 2022. Disse arrangementene starter 29. juli og varer til og med 4. september. De vil finne sted online og offline kl Team Liquidsitt treningsanlegg. Etter den innledende online turneringen, vil de 12 beste konkurrentene bli fløyet til Nederland for å delta offline på Team Liquids treningsanlegg.

PUBGs siste samfunnsomsorgspakke
2022-09-08

PUBGs siste samfunnsomsorgspakke

PUBG er et av de mest kjente esport-betting-spillene akkurat nå, og det er massevis av esport-betting-sider hvor spillere kan satse på spillet. Det faktum at teamet bak PUBG kontinuerlig introduserer endringer for å forbedre spillet er en grunn til at det har fått så stor tilhengerskare.

N1-spill og partnere tilbyr unike kampanjer
2022-09-01

N1-spill og partnere tilbyr unike kampanjer

N1 Partners Group, morselskapet til N1 Bet, annonserte vinneren av sin nye kampanje kalt 'Mystery Drops'. Kampanjen tilbyr sjansen til å vinne en lukrativ pott, og gir spillere dobbelt moro mens de spiller Slot Hunter. 

Casumo Esports fornyer bonustilbudene sine
2022-08-25

Casumo Esports fornyer bonustilbudene sine

Casumo Esports, eid og drevet av Casumo Services Limited, er blant de mest populære eSport-bettingsidene. Blant de viktigste grunnene til godkjenningen er at den tilbyr et imponerende utvalg av eSports-spillmarkeder. I tillegg er spillleverandøren lisensiert i flere jurisdiksjoner, noe som gjør den ikke bare tilgjengelig for tippere fra alle verdenshjørner, men en pålitelig eSports spillside

Team Spirit anskaffer W0nderful Sniper
2022-08-18

Team Spirit anskaffer W0nderful Sniper

Gjennom deres Dota 2 divisjon, har Team Spirit opplevd enorm popularitet. Toppplasseringer i flere konkurranser, hvor de beseiret kjente idrettsutøvere, har hjulpet deres beryktethet. Fansen så Team Spirits oppstigningstriumf i en av de mest spennende turneringene å være vitne til, The International 10. 

Deltakerkunngjøring for DreamHack 2022
2022-08-11

Deltakerkunngjøring for DreamHack 2022

I følge Twin Galaxies og Guinness Book of Records, DreamHack er den største LAN-festen og datafestival globalt. Arrangementet har den raskeste og mest internettrafikken i verden. Entusiaster kan forutse flere viktige kommende begivenheter gjennom online esports-tipping. Disse turneringene strømmer direkte på ulike plattformer.

A Bettors Guide: Kommende Rocket League-arrangementer 2022
2022-08-04

A Bettors Guide: Kommende Rocket League-arrangementer 2022

eSports-spillindustrien har vært en fremstående attraksjon i mange år nå. Og selv om det finnes alle slags skytespill, blir de fleste eSports-spillere litt kjedelige av generiske titler og forutsigbare spillmoduser. Rocket League spillere er så heldige. Denne eSports-tittelen skiller seg ut i sin sjanger for å levere en solid attraksjon, takket være det fascinerende konseptet. Spol fremover, Rocket League kan skilte med en imponerende liste over konkurrerende begivenheter.

Onde genier gir nesten sikre spill
2022-07-28

Onde genier gir nesten sikre spill

Evil Geniuses er et esports-lag i Nord-Amerika. Dette esports-teamet er en av verdens eldste esport-franchiser. Det ble etablert i Victoria, British Columbia, i 1999. Laget har en samling av spillere og lag på tvers av ulike sjangere.

Ninjas in Pyjamas Fortsett dominansen i eSport
2022-07-21

Ninjas in Pyjamas Fortsett dominansen i eSport

ZETA Division sikret finalen Valorant Champions Tour Mestrer Reykjavik sluttspill med en avgjørende to-til-en seier over Ninjas in Pyjamas. Begge lag gikk inn i eliminasjonskampen med en-en-rekord i gruppespillet, vant mot Fnatic og tapte mot DRX.

Valorant ryster markedet med nye utgivelser
2022-07-14

Valorant ryster markedet med nye utgivelser

Valorant er flaggskipet First-Person Shooter laget av Riot Games. Riots uvanlige markedsføringsplan med streamere har allerede satt flere Twitch-rekorder. Populariteten skyldes både spillets originalitet og Riots unike markedsføringsteknikk som har gjort Valorant til et valg for online esports-tipping.

Kommende CS: GO-arrangementer
2022-07-07

Kommende CS: GO-arrangementer

Millioner av fans følger e-sport daglig over hele verden. Field Level Media gir ut en serie oversikter for å eksponere fansen for de mest populære titlene, lagene og personlighetene. Spillene dekker ulike formater, konkurransetyper og tidsplaner.

Melbet introduserer en rekke belønninger
2022-06-23

Melbet introduserer en rekke belønninger

Nettstedet til bookmaker Melbet er et av de mest utrolige stedene for sportsbetting-entusiaster. Spillere kan gamble med gode odds og ta ut penger umiddelbart. Melbet er en svært brukervennlig nettside. Etter å ha fullført en rask registreringsprosess, vil brukerne kunne begynne å satse med en gang. Det første innskuddet er heller ikke overdrevent lavt, på €1.

Pixel.bet Reise til eSports fremtredende plass
2022-06-16

Pixel.bet Reise til eSports fremtredende plass

En gang i begynnelsen av januar 2018 gjorde Pixel.bet sitt krav kjent i eSports-spillscenen etter å ha lansert en dedikert eSports-bettingside. Pixel.bet målrettet kun det europeiske markedet i de første årene, og opererte under en Curacao-spilllisens. Dette betydde at spillleverandøren ikke var tilgjengelig i Storbritannia fordi den ikke hadde en lisens fra UK Gambling Commission på det tidspunktet.

Parimatch forlater Russland, utvider seg i India
2022-06-09

Parimatch forlater Russland, utvider seg i India

Parimatch er blant de beste esport-bettingsidene som er pålitelige, der tippere alltid kan satse på deres favoritt e-sport, turneringer eller fotballklubb. Parimatch tilbyr live-betting, pågående sportsnyheter og mesterskapstabeller. Spillleverandøren gir også detaljert statistikk og daglige analyser. Spillere kan satse på over tjue sporter fra mer enn femti land. Disse begivenhetene dekker over to hundre ligaer med mer enn 500 daglige sportsbegivenheter.

Redaktørens valg fra Zulabets siste anmeldelse
2022-06-02

Redaktørens valg fra Zulabets siste anmeldelse

Zulabet er en av de nyere bettingplattformene på nett som har tiltrukket seg mye interesse den siste tiden. Selskapet bak, Maltix Limited, må ha gjort mye for å flyte i den svært konkurranseutsatte gamblingindustrien, spesielt etter å ha blitt med så sent. Denne anmeldelsen fremhever noen av de nye og unike funksjonene som Zulabet har implementert i nyere tid for å få bettingsiden til å skille seg ut i bransjen.

Prev1 / 3Next