Spill Dota 2 Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Dota 2 er et av disse videospillene med en betydelig tilhengerskare. I dag (fra og med 2021) kobler millioner av spillere over hele verden til hverandre for å få sin rettferdige del av spillingen. Faktisk spiller minst 10 millioner mennesker dette spillet hver måned. Spillet har et vell av turneringer og ligaer for spillere å konkurrere i.

Mens konkurransene på høyeste nivå arrangeres av Valve, støtter spillet også mange amatør- og profesjonelle turneringer over hele verden. I tillegg til de mange turneringscupene støtter de en vanlig sesong for hver region. Men hva er egentlig Dota 2, og hva handler det om?

Spill Dota 2 Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Dota 2-spill 2022 : alt du trenger å vite

Dota 2-spill 2022 : alt du trenger å vite

Dota 2 er et produkt av Valve Corporation, et velkjent selskap i e-sportens verden. Denne online kamparenaen for flere spillere er den frittstående oppfølgeren til Dota, en Warcraft III-mod fra fellesskap.

Dota 2s spilling dreier seg om avanserte ressursbaserte enheter kalt helter, som kjemper med motstridende enheter kontrollert av spillere, typisk i ulike kombinasjoner og mot et datastyrt fiendelag eller en annen menneskelig spiller.

Dota 2-spill 2022 : alt du trenger å vite
Spillet

Spillet

En Dota 2-kamp involverer to sider med fem spillere, og målet med spillet er å ødelegge motstanderens Ancient. The Ancient er en stor struktur i basen til motstanderne, og spillere må angripe og kjempe seg gjennom den før de kan ødelegge den.

Det første laget som når Ancient må ødelegge det for å vinne spillet. Spillet kan også vinnes når de tidsbaserte "jungel"-målene er fullført.

Merk at Dota 2 er et spill der det er nesten umulig for én person å vinne på egen hånd. Det krever dyktighet, timing og teamarbeid for å vinne ut. Spillets popularitet som tilskuersport kommer fra dets taktiske dybde, bruken av hver spillers evner, og den konstante frem og tilbake som skaper uforutsigbarhet i hver kamp.

Dota 2s sjanger

Som nevnt tidligere, er Dota 2 et MOBA (multiplayer online battle arena) videospill. MOBA-sjangeren har blitt en av de mest populære sjangere på PC-spill i dag, nytes av millioner av mennesker over hele verden.

Med 100+ helter å velge mellom, tilbyr dette videospillet mange spillestiler for spillere som ønsker å dominere slagmarken og ser etter konkurrerende flerspillerspill i favorittsjangeren deres. Heltene kan låses opp og kjøpes med valuta i spillet eller ekte penger.

Spillet
Satser på Dota 2

Satser på Dota 2

Dota er en av de mest populære e-sportene over hele verden. Med millioner av mennesker som ser på livestreams og spiller spillet, er det ikke rart at folk fra hele verden er interessert i å tippe på Dota 2-kamper. Det er imidlertid ikke mange spillere som vet hvordan de skal satse på dette spillet. Det første trinnet er å lære litt grunnleggende om hvorfor du ønsker å investere pengene dine i kamper.

Hvor å satse på Dota 2

Det er mange sportsbooks hvor du kan satse på Dota 2. For å finne beste online sportsbook, må du vurdere dine behov og preferanser. Faktorer som hvor ofte du spiller og hva slags spill du vil plassere kan alle påvirke avgjørelsen din.

Noen vil kanskje velge en online sportsbook med et utmerket grensesnitt, mens andre kan være mer interessert i antall spill de kan gjøre per dag.

Hvordan plassere et spill på Dota 2

Det er en lang rekke måter å plassere innsatser på Dota 2. Du kan enten velge vinnere basert på din egen strategi, eller du vil kanskje bruke Bet The Favorites, en intelligent bot som automatisk samler brukerpreferanser, velger et lag, og plasserer en innsats deretter. Alt du trenger å gjøre er å gi den med kontoopplysningene dine og la boten gjøre resten.

Satser på Dota 2
Hvorfor er Dota populær?

Hvorfor er Dota populær?

Dota 2 er en av de mest populære esport-spill i verden. Det har blitt en viktig del av bransjen, med millioner av fans som stiller seg inn på en seriøs konkurranse på skjermen. Siden utgivelsen har dette spillet vokst til å bli et av de mest populære eSport-spillene i verden.

Dens popularitet har økt over tid, og det er nå et av Valves mest spilte spill gjennom tidene. I dag (fra og med 2021) er det mange Dota 2-turneringer der spillere låser horn. I dette spillet påtar spillerne rollen som en tilkalt helt som kjemper mot motstandende spillere ved å bruke forskjellige enheter og bygninger plassert på et kart for å vinne territorium. Hovedmålet er å ødelegge hovedbygningen til motstanderlaget.

Internett-fellesskap

Dota 2 internettsamfunnet består av forskjellige mennesker, alt fra profesjonelle og amatørspillere til fans. De kommer fra hele verden, og de har en rekke bakgrunner, interesser og spillenivåer. T

hans gir et bredt spekter av interaksjoner i samfunnet som kan gi nye perspektiver på hvordan folk tenker om spillet. Fellesskapet er heller ikke homogent, med synlige forskjeller i alder, kjønn, rase, seksuell legning osv.

Hvorfor er Dota populær?
Hvordan spilles konkurransedyktig Dota 2?

Hvordan spilles konkurransedyktig Dota 2?

Spillindustrien har endret seg dramatisk de siste årene, og en av de viktigste endringene har vært takket være internett og rimelige spill-PCer. Med internett trenger du ikke lenger å besøke en fysisk spillsone for å spille Dota 2. Det gjør spillet populært.

Hvis du ikke har en spill-PC, er det ingenting å bekymre seg for, da du kan spille spillet i skyen. Du kan bruke smart-TV-en din, en datamaskin eller en mobilenhet, for eksempel et nettbrett eller en smarttelefon. Bare sørg for at enheten din har nok RAM til at spillet kan kjøre problemfritt. I tillegg trenger du en pålitelig internettforbindelse. Og ikke glem å mestre musen og tastaturet.

Hvordan spilles konkurransedyktig Dota 2?
Grunner til at Dota 2-spill er spennende:

Grunner til at Dota 2-spill er spennende:

Visste du at Dota 2 er det mest spilte spillet på Steam? Vel, det er sant. Spillere elsker dette spillet av mange grunner:

 • Enkelt spill: Spillets enkle spilling appellerer til spillere fordi de kan spille konkurransedyktig eller tilfeldig. De fleste spillere vil ikke ha noe som tar mye tid og hjerne å mestre.
 • Konkurransedyktig scene: Konkurransescenen til Dota 2 er noe spillere elsker fordi den er veldig intens og morsom å se. Dessuten er det nok av turneringer som arrangeres hvert år hvor vinnerne får store premier.
 • Lett å komme inn på: Dota 2 har ingen skjulte kostnader eller betalingsmurer, noe som har gjort den så tilgjengelig for spillere fra alle samfunnslag.
 • Premier: Dota 2 har vunnet popularitet blant eSport-fans de siste årene på grunn av sine enorme premiepotter generert fra The International turneringer.
Grunner til at Dota 2-spill er spennende:
Er det et DOTA 2-mesterskap?

Er det et DOTA 2-mesterskap?

Dota 2 World Cup, også kjent som Den internasjonale, er en årlig internasjonal turnering som har 18 landslag. Det er en av de mest populære årlige eSport-arrangementene i verden.

Dota Major-mesterskap er en annen populær Dota 2 esport-begivenhet som tippere liker å satse på.

Det første verdensmesterskapet i Dota 2 ble arrangert i 2011 og ble først organisert av Valve Corporation, et amerikansk selskap som designer programvareprodukter og eier rettighetene til spillene sine.

Jomfrufinalen ble holdt på Gamescom i Köln, Tyskland. Dota 2 World Cup har blitt en enorm suksess siden starten. Den tiltrekker seg millioner av seere over hele verden.

Er det et DOTA 2-mesterskap?
Topprangerte Dota 2-turneringsland i verden

Topprangerte Dota 2-turneringsland i verden

Lurer du på hva Dota 2 World Cup topprankede land er? Vel, faktisk kan dette være et ganske forvirrende spørsmål siden det er totalt 18 lag fra forskjellige land rundt om i verden.

Rangeringen er imidlertid etablert av Valve Corporation etter å ha vurdert flere faktorer som antall deltakere i turneringen, premiepenger som tildeles og lagets historie. Basert på slike faktorer inkluderer noen av de best rangerte landene (eller regionene) i turneringen følgende:

 • Kina
 • Sør Amerika
 • Nord Amerika
 • Vest-Europa
 • Øst-Europa
 • Sørøst-Asia
Topprangerte Dota 2-turneringsland i verden
Er The International en stor turnering?

Er The International en stor turnering?

Dota 2 World Cup er en to uker lang turnering som arrangeres i et annet land hvert år. World Cup tilbyr en premiepott på millioner av dollar og tiltrekker seg verdens beste profesjonelle lag og spillere fra hele verden.

Turneringen er en av de mest prestisjefylte esport-konkurranser og de mest sette eSport-treffene i verden. Det er bare ti år siden konkurransen ble innviet.

Likevel kan turneringens popularitet ikke undervurderes hvis premiene som legges opp under turneringen er noe å gå etter.

Å satse på Dota 2 World Cup har blitt mer populært blant folk som leter etter spill med høy avkastning og lav risiko som gir en økt sjanse til å vinne uten å risikere for mye penger, i motsetning til tradisjonelle sportsbetting.

Dota 2 World Cup tippetips

Hvis du opplever at du sliter med å bestemme deg for hvilken innsats du skal gjøre, er her noen tips for å hjelpe deg:

 • Sjekk oddsen fra flere bookmakere for å se hvem som har de beste tilbudene
 • Gjør en detaljert analyse av hvert lags prestasjoner (form, head-to-head osv.) før du plasserer innsatsen din
 • Spill ansvarlig og sats bare det du har råd til å tape
 • Se livestreams for å vite hvordan kampene utspiller seg slik at du kan endre innsatsene dine
Er The International en stor turnering?
De beste Dota 2-betting-lagene

De beste Dota 2-betting-lagene

I dette esports-spillet kan spillere kategoriseres i henhold til deres ferdighetsnivå og plass i rangeringen. En av de viktigste aspektene ved rangering er å avgjøre hvem som er de mest dyktige spillerne i historien til Dota 2.

Den beste Dota 2 spillere og lag gjennom tidene blir ofte diskutert, men noen bemerkelsesverdige navn kommer nesten alltid på folks liste. Følgende spillere blir ansett som en av de beste i sportens historie.

 • Dendi
 • Arteezy
 • Sumail "Suma1L" Hassan
 • Clement "Puppey" Ivanov
 • Kuro "KuroKy" Salehi Takhasomi
 • Syed Sumail Hassan
 • Johan "N0tail" Sundstein
 • Mirakel-
 • Valp
 • Peter Dager (PPD)

Beste lag på Dota 2 World Cup

Her er vinnerne siden turneringen startet.

 • 2011 - Natus Vincere
 • 2021 – Invictus Gaming
 • 2013- Allianse
 • 2014- Newbee
 • 2015- Onde genier
 • 2016- Wings Gaming
 • 2017- Team Liquid
 • 2018- OG
 • 2019- OG
 • 2021 – Team Spirit

Som du kan se, Team OG er det eneste laget som har klart å vinne turneringen to ganger. 2020-utgaven ble også kansellert på grunn av Covid 19-pandemien.

Og selv om noen lag kanskje ikke har vunnet turneringen, har de vært en konstant trussel mot vinnerne, og gitt dem en mengde penger i hver utgave. Noen bemerkelsesverdige navn i denne forbindelse inkluderer TNC Predator, Virtus.Pro, og Vici Gaming, for å nevne noen.

Noen av de beste spillerne som har prydet turneringen inkluderer Jesse "JerAx" Vainikka, Topias "Topson" Miika Taavitsainen, Syed Sumail "SumaiL" Hassan, N0tail og Puppey, for å nevne noen.

De beste Dota 2-betting-lagene
Finn de perfekte Dota 2-bookmakerne

Finn de perfekte Dota 2-bookmakerne

Når det kommer til esports-tipping på nett, er det mange faktorer vi bør vurdere før vi bestemmer oss for et nettsted. Disse faktorene inkluderer: tillit og sikkerhet, støttede språk, innskudds- og uttaksmetoder og brukervennlighet sammenlignet med de andre sidene på markedet. Du kan også finne noen sider som tilbyr gratisspill når du blir med på nettsiden deres.

De tilbyr kanskje ikke dette for hvert eneste spill, men de gjør det ofte når det er en stor begivenhet, som f.eks Den internasjonale. Som med all gambling, er det viktig å undersøke hvilke dota-spillsider som er best for dine behov. Noen av de mest populære sidene som tar veddemål på Dota 2 inkluderer følgende:

 • Unibet: Kanskje det beste hvis livestreaming-alternativet deres er noe å gå etter. Siden gir deg også live-statistikk.
 • Bet365: Tonnevis av spillalternativer og gode odds.
 • Palmerbet: Her finner du flere Dota 2-alternativer daglig
 • Betstar: Gir deg muligheten til å bygge Dota 2 multis
 • Spille opp: Veldig mobilvennlig og en av de beste plattformene for nybegynnere
 • Sportbet: Et opplagt valg for alle Dota 2-entusiaster

Andre hederlige omtaler inkluderer Landbrokes, Neds og Pickebet.

Finn de perfekte Dota 2-bookmakerne
Hvilke er de beste lagene i Dota 2?

Hvilke er de beste lagene i Dota 2?

Fremtiden til Dota 2-spill ser lys ut, og mange lag har potensial til å vinne turneringer i årene som kommer. Det er imidlertid fortsatt vanskelig å forutsi hvilke lag som vil gå seirende ut.

Det er mange faktorer å vurdere når du velger et lag å satse på, så det er viktig å grundig undersøke egenskapene til hvert lag før du tar en avgjørelse.

Du bør for eksempel analysere ferdighetsnivå og teamhistorie samt eventuelle nylige endringer i vaktlisten. Basert på slike faktorer inkluderer noen av de beste Dota 2 esport-lagene å satse på TNC Predator, Virtus Pro, Evil Geniuses og Team Secret.

TNC Predator

TNC Predator er ingen overraskelse på noen liste over beste Dota 2-lag å satse på. Det er den lysende stjernen i Sørøst-Asia og har konsekvent prestert på et høyt nivå i en stund nå. Og ja, ingen kan tvile på at Kim Gabbi er et beist i jungelen.

Men selv de beste utøverne i bransjen har fått sin dårlige dag, og som sådan er det viktig å sjekke lagets prestasjoner for å sikre at det har en god streal før du plasserer et spill.

Virtus.Pro

Virtus.Pro var det første laget som vant The International 9 (TI 9). Med en helt ny liste bestående av både erfarne og unge spillere, håper Virtus.Pro å bringe hjem enda en seier for betting-entusiaster i nær fremtid. Å vinne en hvilken som helst Dota 2-konkurranse er en helt realistisk forventning for et lag med et så godt rykte.

Onde genier

Mens Dota 2 kanskje ikke har hatt det lett i Nord-Amerika nylig, er det ingen hemmelighet. Til tross for den dårlige prestasjonen til de fleste av lagene i regionen, er det imidlertid ett lag som har prestert der oppe med noen av de beste.

Det kalles Onde genier. Faktisk har teamet alltid hatt alt som skal til for å klare seg med kraftsentre i Europa. Onde genier kan skryte av noen av de beste talentene, så de er ofte ditt valg for å satse på e-sport.

Team Secret

Team Secret er en av de mest etablerte eSport-organisasjonene i verden. De er basert i Europa og har eksistert siden 2014. De regnes ofte som et av de beste lagene i verden, spesielt når det kommer til Dota 2. Siden starten har Team Secret vært et av de dominerende antrekkene på den internasjonale scenen .

Hvilke er de beste lagene i Dota 2?
Fordeler og ulemper med Dota 2

Fordeler og ulemper med Dota 2

Et spill med Dota 2s størrelse kommer med både fordeler og ulemper.

Fordeler

 • Fokusert på strategi og lagarbeid: Dota 2 er et komplekst spill og krever at spillere jobber sammen med andre lagmedlemmer for å beseire motstanderlaget. Dette er fordelaktig for bedrifter som leter etter ansatte som kan håndtere komplekse oppgaver og fokusere på arbeidet sitt i stedet for bare å følge ordre.
 • Crossover-publikum: Dota 2 har et internasjonalt publikum, noe som gjør det ideelt for annonsører å målrette mot ulike regioner og demografi.
 • Et mangfoldig fellesskap: Nettsamfunnet i spillet er mangfoldig, alt fra uformelle spillere til profesjonelle som deltar i høyprofilerte turneringer.
 • Store premiepotter: Dota 2-turneringer, som The International, har vært kjent for å tilby store premier til vinnere. Mange mennesker vil velge profesjonell Dota 2-spilling med håp om å vinne slike priser.
 • Det er et enkelt spill å lære og spille.

Ulemper

 • Et giftig spillfellesskap som hele tiden prøver å ødelegge andre spilleres moro. Dette er noe mange Dota 2-entusiaster har klaget på, men håper at problemet løses før enn senere
 • Selv om spillet ble designet med tanke på enkelhet, kan det være skremmende for førstegangsspillere på grunn av hvor mye informasjon det er å ta inn på en gang.
Fordeler og ulemper med Dota 2
Forstå Dota 2 betting odds

Forstå Dota 2 betting odds

Dota 2 odds kan enten være brøk eller desimal. Som navnet antyder, er brøkodds uttrykt som en brøk, mens desimalodds er uttrykt som desimal. Det er tilrådelig å forstå hva disse uttrykkene betyr før du setter et spill.

Merk at oddsen kan endres når som helst, avhengig av de rådende omstendighetene angående kampen de representerer. Og det kan også endre seg drastisk, spesielt livespill.

Når du ønsker å satse på Dota 2, står du overfor en rekke forskjellige typer spill som er tilgjengelige.

Den mest populære typen er straight bet, hvor du satser på at et lag vinner eller taper uten omsetning. Denne typen spill kan brukes av sportsbooks eller av prediktorer for dataanalyse. Den neste populære typen er innsatser i spillet, som skjer under en kamp og vanligvis opprettes gjennom et partisystem i spillet.

Den tredje typen er box bet, som lar spillere forutsi utfallet av en spesifikk begivenhet i spillet, for eksempel om det vil gå over/under 200 drap i kampen.

Forstå Dota 2 betting odds
DOTA 2 tippetips og triks

DOTA 2 tippetips og triks

Det er en svært konkurransedyktig sport, og det er avgjørende å vite de beste måtene å maksimere innsatsen på. Det er mange tips, triks og strategier for Dota 2 esport-betting for å få en fordel i spillet. Og selv om det ikke er noe som en garantert gevinst i spill, kan du høyne redusere husets fordel og ha en sjanse. Her er noen triks og tips som vil hjelpe deg på reisen din som en Dota 2-spiller.

Sats med hodet

bare fordi du er følelsesmessig knyttet til et bestemt lag, betyr det ikke at du bør satse på det. Det beste er å se på faktorene som sannsynligvis vil påvirke spillets utfall og vurdere det når du plasserer spill.

Analyser konkurrerende lag

En god ting med online esports-tipping er at flaks ikke er den mest kritiske faktoren for å bestemme utfallene. En skikkelig analyse av hvert konkurrerende lag vil hjelpe deg med å lage informerte spådommer. Sjekk for eksempel lagets siste form, hvem de møter, og bordplassering og bruk slike beregninger for å plassere innsatsene dine.

Se etter de beste oddsene i markedet

Bookmakere har en tendens til å tilby forskjellige odds fordi de er i konkurranse. Å spikre en eller to med de beste oddsene kan være lurt, spesielt hvis du er ute etter å maksimere gevinster (i tilfelle det blir noen).

Spill på et budsjett: En feil som mange Dota 2-spillere gjør, er å bruke mer penger på spill som de har råd til å tape. Dette vil bare etterlate deg frustrert.

DOTA 2 tippetips og triks