Alt om spill på Gambit Esports

Gambit Esports er et topp eSport-lag fra Russland. Teamet som eies av det russiske telekommunikasjonsfirmaet MTS ble opprinnelig kjent som Gambit Gaming. Gambit ble grunnlagt i januar 2013 etter oppkjøpet av Moscow Fives gamle League of Legends-lag. Apex Legends, Dota 2 og Valorant er blant spillene der Gambit har de beste eSport-lagene som konkurrerer. Det hadde et lag i League of Legends-spillet som konkurrerte gjennom European League of Legends Championship Series. Laget deltok også i League of Legends Continental League tidligere.

Diamondprox, Darien, Alex Ich, Edward og Genja var de første spillerne i Gambits League of Legends-lag. Denne berømte troppen vant IEM Global Challenge Katowice mindre enn en uke etter grunnleggelsen. Gambit Esports var det første laget utenfor det asiatiske kontinentet som beseiret to av Sør-Koreas beste lag på veien mot mesterskapet.

Alt om spill på Gambit Esports
Flag

No matches found, please try:

no Country FlagCheckmark

1xBet

no Country FlagCheckmark
BonusOpptil €1500 + 150 gratisspinn

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
Hent bonusen din
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Vis mer ...
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

E-sportens verden kan være veldig forvirrende for de som ikke er vant til det. Ingen kan imidlertid nekte for at den også er veldig spennende og interessant. Det samme kan sies om nettcasinoer.

BonusOpptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
  • Stort spillvalg
Show less...
Vis mer ...
  • Stort spillvalg

22Bet har vært i drift siden 2017. Det eies av TECHSOLUTIONS NV, en Curacao-basert organisasjon. Takket være Curacao-gamblinglisensen som er gyldig til 23. november 2023, finner de fleste onlinespillere at den er sikker fordi Curacao-regjeringen er høyt ansett i onlinespilllandskapet.

BonusFå din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

  • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
  • Stort utvalg av sport
  • Kampanjer og bonuser med høy verdi
Show less...
Vis mer ...
  • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
  • Stort utvalg av sport
  • Kampanjer og bonuser med høy verdi

Loot.bet er en eksepsjonell leverandør av e-sport, anbefales på det sterkeste for sin pålitelighet og enestående service. Som et langvarig ESports -alternativ har denne leverandøren opparbeidet seg et solid rykte blant spillere siden etableringen i 2016 . Med en dedikasjon til fortreffelighet og en forpliktelse til å levere den best mulige e-sportopplevelsen, har Loot.bet blitt et toppvalg for spillere over hele verden.

Gambit Esports-spillere

Laget endte på tredjeplass i mars 2020 på IEM World Championship, som ble arrangert i Tyskland, og tapte bare én kamp. Gambit havnet blant de tre beste to ganger i LCS Euroleague, som ble arrangert i Köln, Tyskland. Lagets debutår ble avsluttet med seier på IEM Köln. Gjennom årene har Gambit utviklet seg til å bli blant de mest populære eSport-lagene i verden.

Dota 2-laget stiller med en stjernespekket liste i ulike konkurranser. Denne internasjonale troppen ble samlet på slutten av 2021 og konkurrerer for tiden i andre divisjon av DPC EEU. Spillerne er Aleksey Sviridov, alias Smiling CARRY (Hviterussland), og Maksym' Mellojul' Pnov (Ukraina).

Resten av medlemmene i Dota 2 er alle russere, inkludert Vasilii Shishkin, alias AfterLife. De andre er Oleg 'sayuw' Kalenbet og Nikita Balaganin alias pantomem. Lagets hovedtrener er Timur' Ahilles' Kulmukhambetov. Aleksandr 'StrangeR' Solomonov er daglig leder, mens Ivan Karpov alias ivan_4sv er manager.

Gambit stiller også med en liste i Apex Legends, som består av tre spillere og en manager, Alexander 'Sweetypotz' Scherbakov. De andre spillerne er Leonid Grishin, alias Leogri3x6, ARTur' Artyco' Tishchenko, og Konstantin Kozlov alias Hardecki. Alle spillerne er russiske bortsett fra Artyco, som er ukrainsk.

Valorant-listen består av syv russiske medlemmer. Spillerne inkluderer Vladimir 'Kayos' Ivanovic, lagets manager. Igor Vlasov, alias Redgar, Ayaz' nAts' Akhmetshin, og Nikita' d3ffo' Sudakov er også Valorant-spillere for Gambit Esports. Bogdan' Sheydos' Naumov og hovedtrener Andrey Sholokhov, alias Engh, fullfører vaktlisten.

Section icon
Gambit Esports sterkeste spill

Gambit Esports sterkeste spill

Foreløpig har laget lister i tre kamper. De har lagt mye fokus på disse tre, noe som har fått dem til å vokse sterkere.

Dota 2

Gambit dannet en Dota 2 seksjon i mai 2017. Dota 2-serien vant andremedaljer i Katowice og Hamburg ved ESL One World Championships. Gambit Esports endte på tredjeplass, og vant dermed en bronsemedalje i Singapore på ONE eSports. Laget kvalifiserte seg nesten til årets store konkurranse, The International i Shanghai. Dette var etter at de ble nummer to hos mindreårige i Kiev og Bucuresti. I løpet av DPC 2018-19 sesongen Major i Moskva, kom laget blant de beste åtte lagene.

Apex Legends

Gambit Esports startet Apex Legends-grenen i august 2019. Laget hadde et fantastisk løp i denne disiplinen i sin aller første LAN-kamp, og nådde finalen i en turnering i Krakow. I 2020 var Gambit Esports blant de tre beste europeiske lagene på kontinentet. I 18 uker var Gambits Apex-lag det topprangerte europeiske laget.

Valorant

I september 2020 startet Gambit Valorant inndeling. Laget vant to arrangementer i CIS-konkurransen og tok hjem en bronsemedalje. Valorant-gruppen var den første CIS-troppen som vant VCT Masters i slutten av mars 2021. Gambit Esports vant VCT EMEA Challengers i august. På samme måte tok teamet i september førsteplassen på VCT Masters i Berlin. Laget endte på andreplass under de første Valorant Champions i desember.

Gambit Esports sterkeste spill
Hvorfor er Gambit Esports populært?

Hvorfor er Gambit Esports populært?

De eSports team har samlet millioner av følgere fra hele verden. Gambit Esports har klart å danne partnerskap med anerkjente merkevarer, noe som har hjulpet deres fremgang.
Blant partnerne er WASD.TV og Abios. Interaktiv medieplattform WASD.TV er en strømmetjeneste basert på hvilken MTS utvikler ulike beslutninger innen spill, profesjonell eSport og multimedieinnhold. Gambit Esports er nøkkelpartneren til plattformen.

Abios har vært en betydelig B2B-kilde til eSports-data og -statistikk siden 2013. API-en deres gir den mest detaljerte informasjonen og den mest omfattende dekningen av kamper, noe som gjør den ideell for alle datakrav.

Hvorfor er Gambit Esports populært å spille på?

Til tross for å miste nøkkelspillere og bytte språk, vant Gambit Esports-laget i LoL IEM Köln for andre år på rad. Dette var lagets sjette topp-tre-plassering på rad på et IEM-arrangement, og ga ligalaget deres den uoffisielle tittelen "Masters of Intel Extreme Masters."

Gambit Esports er unik ved at de spiller en rekke kjente eSport-lag, noe som gjør det enkelt å oppdage Gambit Esports-spill på nett. Det vil være enkelt å finne betting odds på Dota 2-, Apex Legends- og Valorant-teamene deres. I tillegg vil noen spennende eSport-konkurranser med Gambit-lag, som Valorant Champions, snart være tilgjengelige for spill.

Hvorfor er Gambit Esports populært?
Gambit Esports sine priser og resultater

Gambit Esports sine priser og resultater

Valorant

Laget har vunnet over $450 000 fra forskjellige konkurranser. 2021 var et veldig vellykket år for laget da de vant $150.000 og $225.000 i Valorant Champions 2021 og VCT 2021: Stage 3 Masters Berlin, henholdsvis. Gambit Esports vant VCT 2021: EMEA Stage 3 Challengers Playoffs og VCT 2021: CIS Stage 3 Challengers 1.

Gambit Esports vant fire utgaver av VCT 2021-turneringer ved starten av året. Disse var henholdsvis CIS Stage 1 Challengers 2, CIS Stage 1 Masters og CIS Stage 2 Challengers 2.

Apex Legends

Foran det første verdensmesterskapet i denne disiplinen, Gambiten Apex Legends lagoppstillingen ble sluppet i august 2019. Gambits lag konkurrerer rutinemessig i internasjonale turneringsfinaler og er det første og eneste europeiske laget som vinner tre ALGS europeiske kvalifikasjoner. Laget har vunnet over $160 000 fra forskjellige konkurranser. I år endte laget på tredjeplass i ALGS: 2022 Split 1 Playoffs – EMEA, hvor de mottok en premie på $25 000.

De hadde imidlertid blandede resultater i 2021. De startet med å vinne ALGS Winter Circuit #4 – Europa og avsluttet året med å vinne ALGS: 2021 Split 1 Pro League – EMEA. I den siste turneringen vant de $30 000. Men mellom året endte de på åttende plass i ALGS Championship 2021 -EMEA, og vant $15 025 etter å ha vunnet GLL Masters Spring -Show Match. De endte også på andre og tredjeplass i henholdsvis GLL Master Spring -Europe og ALGS Winter Circuit Playoffs -EMEA. I 2020 vant teamet ALGS Online #3 -Europe og ALGS Summer circuit #1 -EMEA.

Dota 2

Teamet er det mest suksessrike Gambit-antrekket. Dota 2-laget har vunnet over $700 000 fra forskjellige konkurranser. Denne internasjonale troppen ble samlet på slutten av 2021 og konkurrerer for tiden i andre divisjon av DPC EEU. Gambit har ennå ikke kvalifisert seg til Den internasjonale, hovedbegivenheten i den mest populære MOBA i CIS, men teamet sikter mot det.

Til tross for at de har færre samlede førsteplasseringer i turneringen, har laget hatt kommersiell suksess i de samme turneringene. De vant $54 000 og $42 000 i StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor sesong 3 og WePlay! Bukovel! Minor 2020 henholdsvis. Tidligere vant de totalt $470 000 gjennom forskjellige turneringer. De fleste var fra The Bucharest Minor og StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor sesong 1, hvor de vant $70 000 hver etter å ha blitt nummer to.

Gambit Esports sine priser og resultater
Beste og mest populære spillere av Gambit Esports

Beste og mest populære spillere av Gambit Esports

Smilende ridder

Offisielt kjent som Aleksey Sviridov, er den 20 år gamle spilleren fra Hviterussland hardtarbeidende, rolig og fornuftig. Han spiller rollen som Carry i Dota 2, som krever at spillere tar den riktige avgjørelsen, og han har vært vellykket i denne forbindelse så langt.

Mellojul

Den 21 år gamle ukrainske spilleren er offisielt kjent som Maksym Pnov. Mellojul er en lagspiller som ikke er redd for å ta ansvar. Hans dype heltebasseng og evne til å føle seg komfortabel i ulike Dota 2-lagstrategier gjør at han skiller seg ut blant sine kolleger. Han har samlet tusenvis av følgere på sosiale medier og Twitch.

Livet etter døden

25 år gamle Vasilii Shishkin er stille og ikke pratsom IRL. Afterlife er en av de mest erfarne offlanerne i CIS. Han spilte på sin første Dota 2-major i 2016, ett år før Gambits første Dota 2-lag ble etablert.

Redgar

En dyktig person som er ekspert på alt. Igor nådde Grandmaster-nivået i League of Legends på EUW og topp 100 i Hearthstone, og vant University League-mesterskap i Moskva i Counter-Strike: Global Offensive. Den 24 år gamle russeren er offisielt kjent som Igor Vlasov.

Beste og mest populære spillere av Gambit Esports
Hvor og hvordan kan du satse på Gambit Esports?

Hvor og hvordan kan du satse på Gambit Esports?

Det er et spennende øyeblikk å spille på Gambit Esports-lag når de konkurrerer mot de beste i bransjen. 1xBet, Betway, Betwinner, Pixel.bet og Betfair er de beste eSports-spillsidene for å finne Gambit Esports-odds.

Når spillere satser på at noen av Gambits eSports-lag vinner, har de en sjanse til å tjene penger. Noen lag er imidlertid overlegne andre og kan være et tryggere alternativ. Gambit har et kraftig Dota 2-lag. I mars 2021 tok Gambit Apex også førsteplassen i den europeiske rangeringen.

Gambit Valorant, for ikke å bli overgått, var det første laget fra CIS eSports League som vant VCT Masters. Ilya "Toose" Chernyshov, en Gambit Fortnite-spiller, var også en del av vinnerduoen på DreamHack Open Fortnite Duo-konkurranse.

Hva er den beste strategien for å satse på Gambit Esports?

Spillere har en rekke spillalternativer å velge mellom, som alle er gratis å teste ut. Men brukere må være forberedt på å bruke tid på å undersøke og utvikle sin forståelse av spesifikke spillteknikker. En strategi vil utvilsomt være til nytte for spillernes eSport-tipping i det lange løp.

Tipping før kamp er en av de beste måtene å satse på alle Gambit Esports-lag. Spillere vil kunne sette spill på spesifikke markeder før en eSport-kamp begynner. I tillegg til standard matchvinnermarkeder, vil noen bookmakere også tillate spillere å satse på andre spillspesifikke begivenheter.

Hvor og hvordan kan du satse på Gambit Esports?

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close