Bonuskoder

Å satse på esport er et relativt nytt fenomen, men mange har vunnet store pengesummer ved å satse på spill som spenner fra Dota 2 og League of Legends til CS:GO og Valorant. En kampanjekode for eSports bettingside, også kjent som en kampanjekode, er en kode som består av bokstaver eller sifre som spillere kan skrive inn i en kampanjeboks på en bettingside for å motta en slags spesiell insentiv. En bookmaker-kampanjekode brukes vanligvis av bookmakere som en anskaffelsesstrategi for å tiltrekke nye kunder og kan hjelpe deg med å komme i gang med eSports-tipping.

Bonuskoder
Hvor finner du kampanjekoder på esport-bettingsiderHvordan fungerer kampanjekoderTips og triks for gratisspillAnsvarlig gambling
Hvor finner du kampanjekoder på esport-bettingsider

Hvor finner du kampanjekoder på esport-bettingsider

Mange bettingsider publiserer ikke eksplisitt kampanjekoder på sine nettsider, men det finnes metoder for å finne de beste kampanjekodene som er tilgjengelige.

En metode er å bare Google den valgte bettingsiden sammen med ordene kampanjekode. Dette er en av de mest pålitelige metodene for å finne kampanjekoden du leter etter. Du kan også inkludere din favoritt eSport i søket for å få unike og uvanlige kampanjekoder.

En League of Legends-fan, for eksempel, vil søke etter 'League of Legends Worlds Kampanjekode 1xBet' for å finne kampanjetilbudet de leter etter. Husk å kun bruke kampanjekoder fra pålitelige og trygge sider, som f.eks 1xBet, Betsson og Betsafe, blant andre.

Hvor finner du kampanjekoder på esport-bettingsider
Hvordan fungerer kampanjekoder

Hvordan fungerer kampanjekoder

Å skaffe eSports-betting-kampanjekoden er bare halve kampen; du må også bruke den riktig for å høste fordelene. Dette er ikke en vanskelig oppgave, men det krever noen få stadier.

Hvert nettsted har sitt eget sett med regler og kriterier, som er angitt i bonusvilkårene. Det er avgjørende å lese vilkårene og betingelsene for en kampanjekode eller andre eSports bonus for den saks skyld. Vilkårene og betingelsene for bonuser inkluderer ofte viktig informasjon som tillatte betalingsmåter, minimumoddsene du må satse på, omsetningskravene og så videre. Ignorer dem på egen risiko.

Hvis du leter etter en kampanjekode, vil du vanligvis bli bedt om å angi den spesielle eller unike koden under registreringen eller når du gjør ditt første innskudd. For eksempel, hvis du har en kampanjekode «Worlds100'' å gå inn på, må du gå til nettstedet, registrere deg som en ny spiller og skrive inn "Worlds100" i området som er oppgitt når du blir bedt om en kampanjekode.

Andre kampanjer vil mest sannsynlig kreve at du legger inn koden mens du setter inn eller på den spesielle bonussiden.

Slik bruker du kampanjekoder

Din valgte eSport-spillside, i stedet for en eSport, styrer hvordan du bruker en registreringsbonus. Avhengig av typen du anskaffer, er det imidlertid eSports-spilltaktikker som kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av kampanjekoden din.

Hvordan fungerer kampanjekoder
Tips og triks for gratisspill

Tips og triks for gratisspill

Hvis kampanjekoden er for et innskuddsmatchtilbud, vil den matche ditt første innskudd opp til et bestemt beløp. Bonuskreditt krediteres vanligvis kontoen din når du har oppfylt visse omsetningskrav. Disse kan hjelpe deg med å diversifisere innsatsene dine fordi de gir ekstra midler.

Disse ekstra midlene kan tillate deg å spille på lag eller spillere du vanligvis ikke ville satset på, eller til og med risikere å satse på underdogs i jakten på større gevinster. Hvis innsatsen vinner, står du til å vinne mye, men hvis du taper, trekkes kun bonusmidlene dine.

Hvis du har en kampanjekode for risikofrie spill, vil du kunne foreta din første innsats noensinne med plattformen og tjene en innsatskreditt som tilsvarer deler av eller hele ditt første innskudd. Et 100 prosent risikofritt spill opp til $250, for eksempel, vil gi kunden $250 som skal brukes på ett eller flere gratisspill dersom deres første kvalifiserte innsats er et tap.

Dette kan hjelpe deg med å forstå eSporten du satser på, spesielt hvis du er ny på eSport eller eSport betting generelt. Risikofrie spill er også fordelaktige hvis favorittlaget ditt har hatt noen ustabile kamper og spiller ikke fullt ut. Noen kampanjekoder er for økte spill. Forsterkede innsatser ligner på økte odds for en deltaker eller et lag. Du kan for eksempel komme over en økt innsats for en spiller som øker +200 til +300, noe som øker utbetalingen din hvis innsatsen din vinner.

Dette er noen av de mest ettertraktede kampanjekodene, spesielt blant erfarne spillere som er trygge på sine innsatstalenter. Noen spådde for eksempel at DAMWON Gaming ville beseire EDG i LoL Worlds 2021. Men hvis en erfaren tipper tror at EDG vil vinne til tross for at han ikke er de forventede mesterne, vil en kampanjekode med en forsterket innsats for EDG være et kirsebær på toppen av deres anslått fortjeneste.

Det er også sesongbaserte eller begivenhetsspesifikke tilbud, for eksempel kampanjekoder for Call of Duty League, DreamHack arrangementer, elektroniske verdensmesterskap i sport, League of Legends verdensmesterskap, Fortnite Cup, og så videre.

Disse kampanjekodene er ideelle for spillere som er fans og ser på spill som fører til store begivenheter, da de kan plassere smarte innsatser basert på et lags eller individs tidligere prestasjoner, form og tilstand. For dem er det å skaffe kampanjekoder for disse arrangementene en klar måte å øke bankrollen på.

Sesongspesifikke eller begivenhetsspesifikke kampanjekoder er spesielt nyttige for spillere som bare liker å satse på store begivenheter, selv om de er nye i spillet. Disse kodene kan hjelpe dem med å komme i gang med å satse på disse eSportene, ettersom noen kampanjekoder kan fungere som et sikkerhetsnett hvis innsatsene deres flopper.

Tips og triks for gratisspill
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

Vurder gambling utelukkende som en slags fritid. Du må være forberedt på å tape penger og forstå disse tapene som en uunngåelig del av spillet. Dette er utvilsomt den riktige måten å gamble på.

Forventningen eller kravet om å vinne er vanligvis roten til gamblingproblemer. Når disse tippere taper, kan de bli frustrerte eller nervøse, noe som får dem til å sette mer penger i fare for å prøve å hente inn tapene sine. Dette har potensial til å starte en forferdelig dominoeffekt som raskt eskalerer.

Sett et spesifikt beløp til side som du er villig til å tape til enhver tid. Hvis du setter og holder deg til grensene dine, bør du kunne nyte gamblingen din uten å havne i problemer. Kontroller hvor mye tid du bruker på gambling på samme måte som du begrenser hvor mye penger du bruker. Gambling på fritiden er akseptabelt så lenge du har råd, men det bør ikke ta over livet ditt.

Ikke vær redd for å henvende deg til noen hvis du vet eller mistenker at gambling blir et problem for deg. Det er ingenting å skamme seg over, og forsøk på å takle problemet på egen hånd er resultatløst. Enkelte grupper kan hjelpe deg hvis du ikke er komfortabel med å ta opp vanskene dine med venner eller familie.

Ansvarlig gambling