Alt om spill på PSG Esports

PSG Esports er et Paris-basert profesjonelt videospillantrekk. Det er en avdeling av den franske fotballklubben Paris St-Germain. På en pressekonferanse i oktober 2016 avslørte klubbens president Nasser Al-Khelaifi deres inntreden i det lovende feltet videospill. De ble den første europeiske profesjonelle klubben som utviklet en esports-divisjon. Det beste esports-laget samarbeidet med online bookmaker Betway som hovedsponsor.

Spillefirmaet leverer skjorter og jakker til laget gjennom denne avtalen. I tillegg gir de unikt innhold på sosiale medier.

Alt om spill på PSG Esports
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

PSG Esports-spillere

Etter lanseringen startet PSG Esports med FIFA esport og utvidet til å inkludere andre spill. Klubben har vokst til å bli en av de mest kjente over hele spillverdenen. Den har fortsatt med å etablere sin fremtredende plass og hevdet sin plass som en del av de beste antrekkene. Flere spill har blitt introdusert, inkludert Dota 2, League of Legends, og Brawl Stars. Alt dette har blitt tilrettelagt av mange strategiske relasjoner med store team, spesielt i Asia.

Deres FIFA Roster består av tre spillere: AF5 fra Qatar, Maniika og Nkanteem (begge fra Frankrike). Fra tidlig i 2019 har AF5 vært deres eksklusive spillstreamer. Han følger klubbens FIFA-spillere rundt under konkurransene deres og produserer eksklusivt innhold om deres bedrifter og prestasjoner.

Maniika er en erfaren spiller og superstjerne på esports sosiale medienettverk, Twitch. Dessuten er han en fantastisk trener og tjener i flere kapasiteter i klubben. Han er også teknisk direktør ved eSports Academy og er en profesjonell spiller. Nkantee, en stigende stjerne i den franske FIFA-scenen, er en ungdommelig 18 år gammel spiller som ble med i antrekket i april 2021. Sammen med Maniika konkurrerer de i alle offisielle konkurranser for klubben.

Brawl Stars

Fra februar 2019, PSG-laget har vært en del av Supercell-mobilspillet Brawl Stars. I januar 2020 ville PSG bekrefte den gjensidige avgangen til det franske Brawl-laget, men senere, i mars, valgte klubben å etablere en ny lag. Det nye laget var asiatisk og lokalisert i Singapore. Lagmedlemmene var CoupdeAce, Relyh, Scythe (som en erstatter), alle fra Singapore, og Jordon (japansk).

LoL

I juni 2020 ble kjent esport-lag bekreftet deres retur til League of Legends, og samarbeidet med Hong Kongs Talon Gaming for å etablere PSG Talon. Spillerne inkluderer; Hanabi (Su Chia-Hsiang, fra Taiwan), River (Kim Dong-woo, sørkoreansk), Maple (Huang Yi-Tang fra Taiwan), Unified (Wong Chun Kit fra Hong-Kong), Kaiwing (Ling Kai Wing fra Hong-Kong) -Kong), Kartis (Su Chia-Hsiang fra Hong-Kong).

Fellesforetaket mellom PSG og Talon eSports konkurrerer i Stillehavsmesterskapet i Taiwan, Hong Kong, Macao, Thailand, Singapore, Malaysia og Filippinene. PSG.LGD-lagspillerne er Ame (Wang Chunyu, kinesisk), NothingToSay (Cheng Jin Xiang, malaysisk), Faith_bian (Zhang Ruida, kinesisk), XinQ (Zhao Zixing, kinesisk) og y' (Zhang Yiping, også kinesisk)

PSG Esports sterkeste spill

Gruppen har hatt en imponerende rekord i konkurransen. De har vunnet flere konkurranser og konkurranser de har deltatt i. PSGs evner ble raskt anerkjent av fans så vel som andre globale organisasjoner kort tid etter deres inntreden på e-sportscenen. Laget har fått til mye opp gjennom årene. Dota 2-liste er den mest suksessrike og kraftige av alle spillene, så man kan forvente utmerkede resultater når som helst.

LGD, en kinesisk Dota 2-gigant, slo seg sammen med PSG i 2018. Rett etter at dette samarbeidet ble dannet, vant listen to konkurranser for å rangere blant de beste esport-lagene på kloden. De endte på andreplass i 2018 International. Og selv om den nåværende vaktlisten ennå ikke har oppnådd like mye som den forrige, har de absolutt vist seg kompetente. Laget har vunnet OGA Dota PIT Invitational og WePlay AniMajor. De ble beseiret av Team Spirit i International 2021 Grand Finals, men de endte likevel på en sterk andreplass.

Pacific Championship Series (PCS) er League of Legends-konkurransen på høyeste nivå i Taiwan, Hong Kong, Macau og Sørøst-Asia. Troppen har tre PCS-titler, hvorav den siste ble vunnet 29. august 2021.

Hvorfor er PSG Esports populær?

Flere profesjonelle klubber over hele verden har engasjert seg i spill gjennom FIFA-ligaer, men PSG gikk utover. Den har en frisk tilnærming til å samhandle med sine støttespillere og også tiltrekke seg nye i betydelige voksende land. Organisasjonens aktive ungdomsspillersystem, som startet i desember 2020, er en av dens mest bemerkelsesverdige funksjoner. Divisjonen gleder seg over å tilby fristende utsikter til både unge mennesker og aspirerende profesjonelle. Det ungdomsoppsettet er primært basert i Frankrike, men det finnes over hele verden.

PSGs FIFA-lag har noen av de beste spillerne i verden, og klubben mener at deltakelse i FIFA er en god markedsføringsstrategi fordi FIFA er det mest populære spillet i Frankrike, Europa og mest sannsynlig verden. Målet er å integrere e-sport i fotballtroppen så vel som klubbens superstjerner. Neymar er en kjent superstjerne for sin moderklubb, PSG, og er en FIFA-spillambassadør. Derfor gjør dette det veldig enkelt for ham å påvirke fansen til å støtte laget deres samtidig som han promoterer det globalt. Denne typen markedsføring har gjort PSG til et av de mest populære esport-lagene i bransjen.

PSG har også økt satsingen på mobilspill. Det ble PSG.RRQ etter å ha investert i Rex Regum Qeon, et indonesisk spillteam som konkurrerer i Mobile Legends: Bang Indonesia Professional League. Dette har hjulpet lagets tilstedeværelse i bransjen, samt tiltrukket nye fans til deres franchise. Enhver esports-tilhenger bør ha PSG Esports i tankene til enhver tid.

PSG Esports priser og resultater

Da de kom inn i bransjen, var et av de aller første spillene de deltok i Rocket League. RLCS sesong 4: Europe var deres debut Rocket League-konkurranse, og de ble nummer fire. Esport Rocket League-laget til klubbene ble anerkjent som kompetent og truende for de store lagene.

Etter å ha beseiret G2 i finalen, vant laget DreamHack Open Leipzig 2018. Esports-troppen hadde en vanskelig første halvdel av det påfølgende året, men de endte på en eller annen måte på tredjeplass i RLCS sesong 7-Europa-arrangementet. DreamHack Pro Circuit: Valencia 2019 ble også vunnet av laget. Etter det kastet PSGs Rocket League-lag seg.

Dota 2

PSG.LGD ble dannet etter at organisasjonen ble forent med LGD Gaming, en Dota 2 supermakt. Den gamle LGD-troppen skulle bli værende, men laget skulle dermed relanseres med nytt navn og alt som fulgte etter. EPICENTER XL ville være deres første arrangement under den nye identiteten, og de vant det raskt. De vant også den neste, MDL Changsha Major. Etter Changsha Major var laget nær ved å vinne The International 2018, men falt 2-3 i finalen mot OG og endte på tredjeplass i The International 2019 året etter.

Den konkurransedyktige sesongen av Dota 2 i 2021 ville begynne med færre COVID-19-begrensninger, og ting ville gå tilbake til det normale. Troppen vant OGA Dota PIT Invitational og WePlay AniMajor. Som et resultat har deres internasjonale kampanjer vært ekstremt vellykkede.

LoL

Lagets League of Legends-kampanje har vært moderat vellykket. Deres første turnering under deres nye identitet var PCS Spring 2020, hvor de beseiret Machi Esports i finalen. De tok også førsteplassen i 2020 Mid-Season Showdown.

De beste og mest populære spillerne fra PSG Esports

Innen videospill er turneringsseire ikke alt. Flere konkurrenter har samlet mange følgere ganske enkelt ved å kringkaste innholdet deres live mens de spiller. Hanabi, som representerer laget PSG Talon, er en av de mest populære spillerne i verden. Spilleren har en gevinstrate på 83,33 prosent. I mai 2021 endte han på tredjeplass i 2021 Mid-Season Invitational-konkurransen.

Maniika (Johann Simon) er en FIFA-spillspiller som for tiden representerer klubben på Xbox. Han er en erfaren spiller med en voksende tilhengerskare på Twitch. Han er også teknisk direktør for eSports Academy. Jobben innebærer å føre tilsyn med alle akademiets programmer, inkludert undervisning av lagets 25 trenere for å sikre at klubbens tilnærming blir videreført. Han sertifiserer mange treningsprogrammer som skal gis deretter ved Studio PSG, enten eksternt eller til og med under workshops.

Nkantee (Ilias El Rhazzaz) er en toppspiller i den franske FIFA-spillindustrien. Han har en kontrakt med PSG som løper til slutten av sesongen 2021–2022 og inn i sesongen 2021–2022. Han ble medlem av laget, som ga ham sin første profesjonelle kontrakt.

Hvor og hvordan satser du på PSG Esports

Avhengig av kategorien tilbyr hver bookmaker enten generiske eller tilpassede spill. Å gjøre det betyr at ingen spillopplevelser er like, spesielt når det kommer til forskjellige spill. Likevel bør enkeltpersoner føle seg trygge ved å satse på PSG Esports fordi de har veldig dyktige spillere i lagene.

Rivalisering, Betway, GGBet, ArcaneBet og Dafabet er de beste esports-bettingsidene for å plassere spill på laget. Siden er et godt valg for folk som planlegger å satse når de spiller Dota 2 eller League of Legends. De regnes som et av de beste lagene i verden i Dota 2 og vil ikke ha noen problemer med å beseire selv de mest formidable motstanderne. For nybegynnere har spill på Dota direkte og matchvinnere en god sjanse til å vinne.

League of Legends er litt mer risikofylt, først og fremst fordi internasjonale lag, spesielt de fra LCK- og LPL-regionene, ikke ser ut til å finne fotfeste. Direkte spill er ideelle for mindre turneringer eller PCS, mens kampvinnerspill kun bør brukes når et lag spiller mot en statistisk svakere eller lik motstander.

Totalt sett kan det å se strømmer eller VOD-er hjelpe deg å forstå mer om Paris Saint-Germain Esports-lagene. Det er veldig gøy å se dem komme seg til finalen i Internationalen, og det gir deg også mye informasjon om laget. I alle fall, sørg for å gjøre leksene dine før du setter inn noen innsatser, men Dota 2 og League of Legends er relativt sikre spill.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen