Alt om spill på FaZe Clan

FaZe Clan, tidligere kjent som FaZe Sniping, er et Los Angeles-basert eSport-selskap etablert i 2010. Det kan skryte av konkurrerende lag i et bredt spekter av titler, inkludert Rocket League, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), FIFA, Halo, Valorant, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Fortnite, Call of Duty og PUBG: Battlegrounds. Dette topp-esportlaget ble med i spillverdenen som et Call of Duty-lag bestående av Jeff "House Cat" Emann, Ben "Resistance" Christensen og Eric "CLipZ" Rivera.

Deretter ble disse spillerne rangert blant de beste Call of Duty: Modern Warfare 2-snikskytterne, noe som trakk mye oppmerksomhet siden spillet fortsatt var i sin spede begynnelse. Denne organisasjonens popularitet steg enda høyere da den signerte Ted "Fakie"

Alt om spill på FaZe Clan
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

FaZe Clan-spillere

Sammenlignet med andre esport-lag var FaZe Clan langt fra vanlig. YouTube-innholdet handlet mer om å underholde fansen enn å vise frem spillernes dyktighet i turneringer. Dette aspektet økte tilhengerskapet på sosiale medier enormt. I 2012 fikk FaZe Clan YouTube-kanalen 1 million abonnenter. I skrivende stund har den fått 7,69 millioner flere abonnenter og 1 141 865 761 visninger.

I dag er FaZe Clan hjemsted for over 90 eSport-utøvere. De er alle eksepsjonelt dyktige til å spille forskjellige videospill og lage spillinnhold på toppnivå.

Sjekk ut denne omfattende oversikten over FaZe Clans gjeldende aktive liste basert på noen av titlene disse spillerne spiller:

Counter-Strike: Global offensiv

 • rain (Norge), broky (Latvia), Twistzz (Canada), ropz (Estland), karrigan (Danmark), olofmeister (Sverige), RobbaN (Sverige) - Hovedtrener, innersh1ne (Russland) - Assistenttrener

Fortnite Battle Royale

 • Megga (USA), Nate Hill (USA), Dubs (USA), Bizzle (USA), Mongraal (Storbritannia), Martoz (Nederland), Cented (Canada)

Valorant

 • babybay (USA), supamen (USA), POACH (US), dicey (US), POISED (Canada), jdm (US) - Hovedtrener, zecK (US) - Assistenttrener

Rainbow Six Siege

 • cameram4n (Brasil), soulz (Brasil), Bullet1 (Brasil), Astro (Brasil), cyb3r (Brasil), Ramalho (Brasil) - Hovedtrener

Rocket League

 • Allushin (Canada), AYYJAYY (USA), Firstkiller (USA), Moopy (USA) - Hovedtrener

PUBG: Battlegrounds (PC)

 • Aitzy (Russland), D1gg3r1 (Finland), Fexx (Storbritannia), Gustav (Danmark), Didz (Canada) - Hovedtrener

PUBG: Battlegrounds (mobil)

 • Vintorez (Thailand), Korpaii (Thailand), sOup77 (Thailand), TonyK (Thailand), BulShark (Thailand), MR5 (Thailand), MaFia (Thailand) - Hovedtrener

FIFA

 • Tass (Storbritannia), Jas (Storbritannia)

FIFA på nett

 • Michael04 (Thailand), TDKeane (Thailand), JubJub (Thailand)

Noen ganger kan FaZe Clan hente inn en eller to eksepsjonelt dyktige spillere som innbyttere for å fylle ut lister hvis spesifikke lagmedlemmer ikke er tilgjengelige for å delta i store esportarrangementer. Dette kan være av ulike årsaker, for eksempel visumkomplikasjoner og suspensjoner.

FaZe Clans sterkeste spill

Sjekk ut titlene som FaZe Clans spillere er sterkest på:

CS: GÅ

I 2022 toppet FaZe Clan verdensrangeringen i CS: GO og ble kastet ut Natus Vincere. Dette flerspiller førstepersons skytespillet ble opprinnelig utgitt i august 2012 og er den fjerde tittelen i Valves Counter-Strike-serie. Den kan spilles på mange plattformer, for eksempel Microsoft Windows, macOS, Play Station 3, Linux og Xbox 360.

Plikten kaller

Noen av FaZes medlemmer har også vist frem bemerkelsesverdige ferdigheter til å spille denne populære førstepersons skytespillserien. Dette selskapet har lag som konkurrerer i forskjellige titler, inkludert Call of Duty: Warzone, Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Black Ops 2, Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: WWII og Call of Duty: Advanced Warfare.

Fortnite

Fortnite fortjener å være i utvalget av FaZes sterkeste titler ettersom medlemmene har samlet inn over $2 millioner ved å spille den konkurransedyktig. Epic Games ga ut dette Battle Royale-spillet i 2017 for en mengde plattformer, inkludert macOS, Windows, iOS, Android og PlayStation 4 og 5.

PUBG: Battlegrounds

Et annet av FaZes beste spill er PUBG: Battlegrounds. Dette selskapet har PC- og mobillister med konkurrerende spillere som har deltatt i over 45 turneringer så langt.

Hvorfor er FaZe Clan populær?

FaZe har utvilsomt fortjent sin plass på listen over mest populære esport-lagene. Mange tippere liker å satse på det fordi medlemmene har våget seg inn i 10+ spill, noe som betyr at de ikke er begrenset til å satse på bare én tittel.

Dessuten har denne esport-organisasjonen etablert seg som et ganske dominerende lag som er dedikert til å være best. Dens spillere har skinnet på tonnevis av lokale og internasjonale spillturneringer, og vunnet førsteplassen i mange av dem.

Noe annet som gjør FaZe Clan ekstremt attraktivt for gamblere, er dens inkludering. For det første er medlemmene fra 20+ land, gjelder også:

 • De forente stater
 • Frankrike
 • Sverige
 • Canada
 • Frankrike
 • Belgia
 • Slovakia
 • Storbritannia
 • Portugal
 • Kasakhstan
 • Spania
 • Korea

I 2019 imponerte FaZe Clan også mange mennesker i videospillverdenen ved å signere sin første kvinnelige spiller, Soleil «Ewok» Wheeler (før hun kom ut som transkjønn). Og hun var bare 13 på den tiden, og viste dette lagets hengivenhet til å pleie unge spilltalenter.

I tillegg er dette laget en favoritt for mange lidenskapelige esport-bedre fordi utallige FaZe Clan-spillsider er tilgjengelige. Det gir dem en sjanse til å oppdage så mange av disse bookmakerne som mulig til de lander en som oppfyller deres forventninger.

FaZe Clans priser og resultater

Ingen kan tilbakevise at FaZe er blant de overlegne esport-lagene i den konkurrerende spillscenen i dag. Selv om den ennå ikke har fått en pris, har den fått toppplasseringer i utallige esport mesterskap. Sjekk ut noen av dette lagets utrolige resultater for ulike titler.

R6

FaZe vant tredjeplassen på Seks Invitasjons 2022. På Six Sweden Major 2021 endte den på førsteplassen og gikk hjem med $200 000,00. Dens Rainbow Six-liste slo lag som Ninjas in Pyjamas, DAMWON Gaming og Rogue.

CS: GÅ

FaZe har regjert i CS: GO-verdenen for lengst. 2022 er knapt halvveis, og den har allerede vunnet to trofeer, takket være sin første plass på Intel Extreme Masters sesong XVI og ESL Pro League sesong 15.

Dette selskapets CS: GO-liste har plassert 1. og 2. i over 25 konkurranser mellom 2016 og 2022.

FIFA på nett

FaZe FIFA Nettliste har skaffet $70 000.00 fra å vinne to turneringer i 2022. I 2021 plasserte dette laget 1. og 2. plass i fire konkurranser, inkludert EACC Summer, EA Champions Cup Autumn og FIFAe Continental Cup.

Plikten kaller

Med over tjue topp tre plasseringer mellom 2020 og 2022, har FaZe Call of Duty: Warzone-liste tjent over tre hundre tusen dollar gjennom konkurransespill. For eksempel vant dette laget førstepremien på Hitch Hide 'n' Seek (Hiders) 2022, Mountain Dew Showdown (2021), Twitch Rivals: Doritos Bowl | Warzone (2021) og 2021 World Series Of Warzone (Captains Cup (NA Duos)).

PUBG: Battlegrounds

FaZe ble plassert på tredjeplass på PCS6: Europe 2022, og brakte inn $27 000,00. I 2021 var det også blant topplagene i samme turnering, og ble nummer 2. Dette e-sportselskapet deltok i åtte PUBG-konkurranser i 2020, men sikret seg bare førsteplassen på PCS2: Europe, Toby's Tryhard torsdag - uke 1, og Toby's Tryhard torsdag - uke 3.

Overwatch

FaZe var hjemsted for en utrolig konkurransedyktig Overwatch-liste i 2016 og 2017. Førstnevnte så den konkurrere i åtte turneringer, og endte på første- og andreplass på henholdsvis fire og tre.

I 2017 deltok FaZe i syv Overwatch-turneringer, men ble bare nummer to av to.

PUBG mobil

FaZe PUBG Mobile-listen var ganske aktiv i 2020 og 2021. Den presterte dårlig i sistnevnte, men ble plassert på 1. og 3. plass på henholdsvis GamelinG Nations Cup 2020 og Suphanburi City Championship 2020.

Beste og mest populære spillere av FaZe Clan

FaZe Clans spillere har forskjellige ferdighetsnivåer, noe som har gjort dem i stand til å oppnå varierende bragder. Dette er noen av de mest utmerkede medlemmene av dette berømte esport-teamet:

Håvard "regner" Nygaard

rain er medlem av FaZe Clans Counter-Strike: Global Offensive-team. I skrivende stund har han hentet inn $896 795,87 ved å spille 112 CS: GO-spill for dette selskapet og mer som en del av hans tidligere team, inkludert LGB eSports og G2 Esports.

Finn "karrigan" Andersen

Som regn er karrigan også en meget dyktig CS: GO-spiller. Han har spilt Counter-Strike konkurransedyktig siden han var bare 16. Fra og med 2022 har han tjent $1 153 938,78 fra 207 spillturneringer.

Andrej "babybay" Francisty

babybay har et fantastisk spilltalent som har sett ham tjene tusenvis av dollar gjennom konkurransespill. Før han begynte i Faze Clans Valorant-team, var han en profesjonell Overwatch-spiller.

Chris "Simp" Lehr

Simp har også fått anerkjennelse som et av FaZes beste medlemmer. Han har spilt en stor rolle i suksessen til Atlanta FaZe Call of Duty-liste på grunn av hans mange seire i turneringer.

Simp vant mer enn ti lokale LAN-turneringer før han var 18, noe som gjorde ham til en inspirasjon for mange unge COD-spillere.

Hvor og hvordan satser du på Faze Clan

FaZe Clan har profesjonelle lag som spiller mange videospill, noe som gjør det til et av de beste esport-lagene å satse på. Spillere som er interessert i å satse på det, må først lete på internett for å finne den topprangerte Faze Clan esports bettingsider.

Disse bookmakerne bør tilby et bredt spekter av markeder, som de fleste kills, outrights, handikap, poengspredning, pengelinje og MVP-innsats/toppspiller. I tillegg må de tilby konkurransedyktige odds for å sikre at gamblere som satser med ekte penger får mest mulig ut av denne forpliktelsen. Et annet viktig aspekt å vurdere er esport-dekningen. Mens noen bookmakere fokuserer på store turneringer som FaZe Clan deltar i, gir andre kun odds for mindre arrangementer.

Å satse på FaZe Clan er enkelt med de beste esports-bettingsidene. Spillere er bare pålagt å satse på en kamp spillerne spiller og krysser fingrene. Det betyr imidlertid ikke at de skal dykke inn med hodet først.

Nybegynnere må starte med å undersøke Faze Clan. Hvem er noen av dette lagets beste spillere, og hvilke spill spiller de? Dette gir dem et hint om hvem som er verdt å satse på hvis de planlegger å plassere et MVP-spill. Å hente bonuser anbefales også for å øke bankrollen.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen

Siste nytt

FaZe Clan og SteelSeries partner for å lansere eksklusivt co-branded gaming utstyr på Best Buy
2023-11-07

FaZe Clan og SteelSeries partner for å lansere eksklusivt co-branded gaming utstyr på Best Buy

Det nordamerikanske e-sportsmerket, FaZe Clan, har inngått samarbeid med merket SteelSeries for periferiutstyr for spill for å introdusere et innovativt utvalg av co-branded spillutstyr. Denne samlingen inkluderer en datamus, musematte, headset og tastatur, alle fremtredende med FaZe Clans ikoniske logo og fargevalg. Samarbeidet tar sikte på å imøtekomme preferansene til dedikerte fans og spillere som ønsker å innrette seg etter deres favoritt esportsorganisasjon.