Alt om spill på Team Spirit

Team Spirit er en Moskva-basert russisk spillenhet. En kelner, en modell og en potensiell lege dannet teamet etter å ha sluttet i jobbene og studiene for å fortsette sin lidenskap for spill. De etablerte laget i 2015 og har fortsatt med å konkurrere i Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends og Hearthstone-turneringer. På bare seks år har gruppen reist seg til å bli et topp esport-lag.

Deres primære mål er å konkurrere mot de beste spillklubbene i verden og prestere konsekvent på toppnivå. Gjennom engasjerende strategiske og målrettede samarbeid har teamet som mål å påvirke samfunnet deres.

Alt om spill på Team Spirit
Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Om Team Spirit

Det ble bekreftet sommeren 2021 at DPC-sesongen ikke ville begynne før i siste del av året. I løpet av denne tiden eksperimenterte Team Spirit med nye strategier for oppstilling av vaktliste. De ønsket å finne nye navn for å hjelpe dem med å bygge et av de beste esport-lagene. Av over 80 interesserte spillere, vil bare 12 være på shortlist for alle posisjoner.

The Yellow Submarine-antrekket ble grunnlagt og begynte umiddelbart å representere Lagånd i ulike konkurranser. I følge Chukalin (konsernets administrerende direktør) var hele renessansen og signeringen av Yellow Submarines vaktliste en del av lagets mål.

Signeringen ble annonsert på lagets offisielle nettsted og sosiale medier-kontoer. Esports-teamet kunngjorde også tillegget av Silent som ny trener (Airat Gaziev). I desember 2020 kom Team Spirit triumferende tilbake til Dota 2 med den tidligere Yellow Submarine-listen.

Team Spirit-spillere

Hver deltaker på dette teamet bestemte seg for å avbryte studiene og jobbene for å trene. Lagets spillere for CS: GO-konkurrentene er alle russiske. Disse er Chopper (Vishnyakov Leonid), Magixx (Vorobyev Boris), Degster (Gasanov Abdulkhalik), Patsi (Isyanov Robert) og S1ren (Ogboblin Pavel).

Tre russere, TORONTOTOKYO (Khertek Alexander), Collapse (Khalilov Magomed), Miposhka (Naydenov Yaroslav), og to ukrainere, Mira (Kolpakov Miroslaw) og Yatoro (Mulyarchuk Ilya), utgjør Dota 2-listen for laget.

Griffon (Gudkov Nikita), Dreampull (Leksin Mark) og Diamondprox (Reshetnikov Danil) er tre russere på League of Legends-laget. Mytant (Zavalny Evgeny) og Edward (Abgaryan Edward fra Armenia) fullfører teamet med 5 medlemmer.

Silvername (Vladislav Sinotov) fra Russland er den eneste representanten for laget i Hearthstone-turneringer.

Team Spirits sterkeste spill

Dota 2

Etter å ha kjøpt CIS Rejects i desember 2015, debuterte Team Spirit i dette spillet. Det har steget gjennom en rekke blandede resultater for å bli en av de sterkeste lag i Dota 2-turneringer. Det befestet sin plass blant verdens beste lag. I Grand Finals of the International 2021 beseiret laget PSG.LGD.

De tjente totalt USD 18 208 300 for disse bedriftene. Det var den høyeste belønningen noensinne i videospillhistorien. De var det første østeuropeiske laget som vant en landskamp siden Natus Vincere vant sin debutkamp i 2011. Etter seieren har Team Spirit blitt et av de mest populære esport-lagene og har samlet en stor tilhengerskare og forretningsavtaler globalt.

Count-Strike: Global Offensive

I juni 2016 signerte organisasjonen Team Phenomenon-medlemmer. Gjennom store mesterskap har gruppen utviklet seg til å konkurrere rettferdig. iDISBALANCE (Artem Yegorov) og chopper (Leonid Vishnyakov) ble med i teamet tre år etter at det ble grunnlagt. Både COLDYY1 (Pavel Veklenko) og SotF1k (Dmitriy Forostyanko) fikk sparken fra laget samme år. Målet deres er å rekruttere lovende spillere som kan representere klubben i store turneringer rundt om i verden. Mir (Nikolai Bityukov) fra Gambit Gaming og 17 år gamle Magixx (Boris Vorobyov) fra ESPADA-teamet ble hentet inn for å erstatte de sparkede spillerne.

Hvorfor Team Spirit er populært

Selv om laget møtte husholdningslag etter dannelsen, har det vist for alle at det aldri bør bagatelliseres. De gjorde det ikke bra i de innledende og påfølgende turneringene heller, men enestående resultater i noen få kamper har fått fansen til å gjenkjenne dem. Ved å lære av sine egne feil og gjøre kontinuerlige forbedringer, vant laget BTS Pro Series sesong 4: EU/CIS etter å ha endt blant de 5 beste (4.) i Epic Prime League sesong 1 (2020).

Lagånden har fått enorm popularitet via deres Dota 2-antrekk. Toppen avsluttes i ulike turneringer hvor de har opprørt toppnavn har jobbet til fordel for deres popularitet. International 10 var en av de mest spennende turneringene å se, og fansen fulgte Team Spirits reise til seier. Det var da de fikk størst popularitet ved å demonstrere at de var sesongens ultimate dark horse ved å beseire de tidligere mesterne (OG Esports).

Det europeisk-baserte laget (OG) Europe vant 2018- og 2019-utgavene av Den internasjonale. De startet i de nedre parentesene, og eliminerte turneringens favoritter og de sterkeste lagene. Laget gikk sakte frem til de til slutt vant den største premiepotten i videospillhistorien etter en spennende 5-spills finale.

Team Spirit-priser og resultater

I august 2020 startet den store æraen med den nåværende lagånden. I det øyeblikket slo fem spillere seg sammen under navnet Yellow Submarine. Laget gjorde det eksepsjonelt bra, og nådde til og med toppen av CIS-rangeringen. Som et resultat kjøpte Team Spirit den som en av divisjonene og gikk med på å signere alle spillerne. Laget konkurrerte imidlertid ikke i Dota (2020)-mesterskapet etter at arrangementet ble avlyst på grunn av den globale COVID-19-pandemien.

De internasjonale Dota 2-mesterskapene er de mest lukrative spillbegivenhetene. De har satt verdensrekord for premiepenger som tilbys gjennom de siste seks turneringene. Etter en endring i arrangementsstedet, ble fjorårets arrangement holdt i Bucuresti, Romania. Til å begynne med var det forventet at publikum skulle dukke opp på tribunen, men på grunn av faren for spredning av COVID-19, bestemte Valve (verten) seg for å gi avkall på å ha publikum til stede til fordel for en virtuell modell for å følge kampene.

Premier

Når det gjelder premiepenger, var 2021-turneringen en rekordstor begivenhet. Den hadde en total premie på $40 millioner, hvorav $18 millioner gikk til vinnerlaget - Team Spirit. De klarte å revansjere sitt forrige tap mot PSG: LCD i OGA Dota PIT Invitational, hvor de klarte andreplassen. Takket være fellesskapets kjøp av Compendium og Battlepass, kunne Valve garantere denne premien. Ettersom Dota Pro Circuit gjenopptas i år, bruker Team Spirit erfaringen fra de tidligere turneringene til å skaffe det beste utstyret for den daglige treningen.

Andre bemerkelsesverdige Dota-prestasjoner i Dota-konkurranser inkluderer: vinnere av DPC EEU 2021/2022 Tour 1: Division I (Tier 2) og Pinnacle Cup (Tier 2). De klarte også å bli nummer 3 i Galaxy Battles II: Emerging Worlds i 2018 etter at de hadde vunnet Almeo Esports Cup (Tier 3) i 2017.

Team Spirits CS: GO-team har hatt flere prestasjoner i ulike konkurranser. Den har vunnet Pinnacle Cup II, DreamHack Open januar 2021: Europe, Nine to Five # 3, Eden Arena: Malta Vibes – uke 8, ESL One Road to Rio-CIS, og SECTOR: MOSTBET sesong 1.

I tillegg har den blitt nummer to i noen andre store konkurranser. Disse turneringene er Champions Cup Finals, StarLadder & ImbaTV Invitational Chongqing, alle i 2018, og CIS Minor Championship (2017) i Atlanta.

Team Spirits beste og mest populære spillere

Dota 2-listen er mest kjent for sine utmerkelser i Dota 2, der de vant hovedpremien på International 2021. Diamondprox (Danil Reshetnikov) og Edward (Edward Abgaryan) er to av de mest erfarne spillerne på CIS-scenen. Diamondprox er en kjent jungler med mye erfaring. I sesong to og tre formet hans vågale strategier den konkurransedyktige matchupen. Han var den første som oppdaget den effektive bruken av den strategiske tilnærmingen mot junglingen. Spillene hans tilbys alltid på de beste esports bettingsidene.

Edward er mest kjent for sin fiendtlige spillestil som en støtte i botlane og blir sett på som en fantastisk Thresh-spiller (muligens på nivå med den koreanske spilleren MadLife). I de tidlige dagene av League of Legends-turneringer var begge kjent som Moscow Five. Teamet var kjent over hele verden for å være det første som gjorde en betydelig innvirkning på den koreanske scenens overlegenhet. Disse to er populære i spillfellesskapet og hjelper til med veksten av Team Spirit.

Miposhka (Yaroslav Naydenov), den berømte esport-laglederen og eldste medlemmet, begynte å konkurrere i 2017-turneringene som en del av et eget lag. Han steg raskt til topp ti beste spillere og ble sett på som en lovende kaptein. Hans berømmelse bleknet raskt, og han ble diagnostisert med depresjon i 2019. Etter et år ble han med i Team Spirit og er nå en av lagets beste spillere.

Hvor og hvordan satser du på Team Spirit

Brukere kan utforske et bredt spekter av e-sportsmarkeder så lenge de er i den lovlige gamblingalderen og e-sportsgambling er lovlig i landet deres. Gamblere må velge mellom ekte penger og skins (virtuelle gjenstander i spill) når de satser. Hudgambling er for tiden langt mer utbredt enn pengespill. Sportsbooks, lotterier, rulett og myntsvingninger er alle populære typer nettsteder. CS: GO-skinn er den mest populære valutaen i skinbookies og står for mer enn 80 % av all innsatsaktivitet.

Betway er en velkjent esports bettingside som gir noe av det beste for pengene tipping odds på esports-spill. Det er et av få nettsteder som tilbyr omfattende spillmarkeder på tvers av et bredt spekter av e-sporter. Det inkluderer Dota 2 og CSGO, men også andre omfattende esport-kampanjer. GGBet fortsetter også å tilby de beste esports-spillmarkedene.

Å satse på vinneren av en Esport-kamp er en av de beste strategiene. Handicap-spill på Match Winner-markedet og riktig poengsum er også gunstige alternativer. Brukere kan også satse på antall kart vunnet av et lag i en serie og runder vunnet på et karthandicap. Drawn Game (eller Overtime) og Over/Under-markeder på totalt runder spilt på et kart er alle tilgjengelige, selv om de er litt vanskelige. For å forbedre sjansene for å lykkes, kreves det mer forskning på lagenes tidligere prestasjoner og til og med nåværende kunngjøringer.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen

Siste nytt

Team Spirit anskaffer W0nderful Sniper
2022-08-18

Team Spirit anskaffer W0nderful Sniper

Gjennom deres Dota 2 divisjon, har Team Spirit opplevd enorm popularitet. Toppplasseringer i flere konkurranser, hvor de beseiret kjente idrettsutøvere, har hjulpet deres beryktethet. Fansen så Team Spirits oppstigningstriumf i en av de mest spennende turneringene å være vitne til, The International 10.