Call of Duty League

Kamper i esports-mesterskapene består av et best-av-fem-kartformat. Det kreves minimum 7 spillere og maksimum 10 spillere for hvert lag. Hardpoint, Search & Destroy og Domination er de tre-spillmodusene som brukes i hver kamp. Spillmodusene Hardpoint, Search & Destroy og Domination brukes til å spille de tre første kartene av et møte. Hardpoint-spillmodusen brukes for det fjerde kartet, mens Search & Destroy-modusen brukes for det femte.

Etter den ordinære sesongen vil de åtte beste lagene i form av poeng tjene en plass i sluttspillet. De 9.–12.-plasserte lagene vil bli tildelt taperens brakett i første runde. Head-to-head gruppespill som gjennomføres online i løpet av de tre kvalifiseringsukene før hver major vil avgjøre lagenes seeding til majors. Slike kvalifiseringsuker er enda viktigere nå fordi bare de åtte beste seedene vil kvalifisere seg til majoren.

Hvordan rangering gjøres

Hvordan rangering gjøres

Poeng tildeles lag for hver kampseier gjennom esport-ligaene. Ytterligere poeng tildeles lag basert på prestasjoner i de største e-sportsturneringene. Lag skynder seg for å sikre et hardt punkt på kartet mens de kjemper mot motstanderlaget. Et lag tjener ett poeng for hvert sekund de eier et hardt poeng med minst én deltaker stående på det. Hver gang en fiende kommer inn i sonen, blir den utpekt som omstridt, og ingen poeng opptjenes før alle fiender har dratt.

Hardpoint roterer rundt kartet hvert seksti sekund. Lag kan rotere til neste hardpoint for å forberede seg på soneendringen. Hvert kart har forskjellige hardpointplasseringer, men rotasjonsrekkefølgen forblir den samme og er ikke tilfeldig, noe som lar et lag øve på sine rotasjonsstrategier.

SnD-modus

Den eneste modusen i Plikten kaller Ligaen som ikke tillater respawning er Search & Destroy (SnD). I denne modusen må et angripende lag transportere en bombe til en av to steder på kartet, plante den og forhindre at den blir uskadeliggjort. Hvis enheten har blitt plantet, har det forsvarende laget bare noen få sekunder på seg til å uskadeliggjøre den før den eksploderer. Hvis enheten er uskadeliggjort, vinner de. Alternativt kan begge lagene beseire det andre ved å tilintetgjøre det. I dette tilfellet må forsvarerne uskadeliggjøre enheten før timeren går ut.

I esports-mesterskapet er kontroll en unik kombinasjon av S&D- og hardpoint-elementer. Lag bytter på å angripe og forsøke å forsvare to forhåndsbestemte målområder på kartet. For å fange denne bakken, må angripere stå på den. Hvert lag har 30 liv per runde. Innen tidsfristen, ødelegge alle motstanderlagets liv eller ta begge bakker på angrep. Et minutt legges til spillet når et kontrollpunkt er fanget. For å vinne må motstanderens 30 liv elimineres.

Om CoD: Warzone

Call of Dutys syn på battle royale sjanger, Warzone, debuterte i fjor vår til stor anerkjennelse. I mars 2020 ble Call of Duty: Warzone, et gratis-å-spille Battle Royale-videospill, utgitt. Spillet fikk stort sett ros fra kritikere, med særlig ros for kartene. Activision kunngjorde i april 2021 at Warzone hadde passert 100 millioner aktive spillere.

Hvordan rangering gjøres
Hvorfor er Call of Duty League Championship populært?

Hvorfor er Call of Duty League Championship populært?

Å se stjerneidrettsutøverne spille et spill som man for tiden jobber med, kan øke spenningen ved seeropplevelsen samtidig som det gir en mulighet til å lære. Det er inspirerende å se spillere lykkes i et spill. Dessuten er det sjokkerende å se hva de kan oppdage og implementere i det samme spillet de nettopp har spilt.

For å tiltrekke seg et større publikum, utarbeidet Activision et spesialtilbud for de som ser på 2021 esports-mesterskapene. Seerne kan tjene en rekke eksklusive belønninger i spillet for ganske enkelt å stille inn, inkludert en åpen betakode for utgiverens etterfølgertittel, Call of Duty: Vanguard. Mange stilte inn, uten tvil motivert av utsiktene til å motta en spesiell belønning, noe som hadde innvirkning på arrangementets seerresultater.

Hva motiverer folk til å følge med?

Selv om det ikke er noen måte å vite hvor mange som har stilt inn kun for belønningene, er det et faktum som ikke bør overses når man ser på seertall. Esportsligaen ser ut til å bli en av de mest etterlengtede begivenhetene på den årlige listen over esportsturneringer. Det er vanligvis forventningsbygging for denne nyetablerte franchisebaserte konkurransen. eSport League sendes på en rekke plattformer, som YouTube og Twitch, noe som bidrar til å tiltrekke flere fans.

Det er et par ting man kan gjøre for å forbedre oddsen deres for å vinne mens du satser på Call of Duty League på nettbaserte esport-bettingsider. Det mest avgjørende er å følge esports online-turneringer for å vite formen til hver lag og spiller.

Hvorfor er Call of Duty League Championship populært?
Call of Duty League Championships vinnerlag og største øyeblikk

Call of Duty League Championships vinnerlag og største øyeblikk

Esport-ligaen består av en vanlig sesong delt inn i to deler og påfølgende sluttspill. Den har 12 lag: ni fra USA, ett fra Storbritannia, ett fra Canada og ett fra Frankrike. Hvert lag er vertskap for et Home Series-arrangement i hver ligadeling i løpet av den ordinære sesongen. En e-sportsturnering for sluttspill etter sesongen følger den ordinære sesongen.

Esports-mesterskapet ble opprettet for å fremme konkurransebalanse i COD-profesjonelle scenen og for å la spillere konkurrere regelmessig gjennom hele sesongen, og hjelpe til med spillerutvikling på alle nivåer av Call of Duty esports.

Esports online turneringer bruk den siste Call of Duty-spilltittelen – for tiden Black Ops: Cold War, som ble utgitt i november 2020 – for å holde tritt med tradisjonen fra de tidligere store esport-turneringene. Alle spill spilles i et 5v5-format på en PC med forhåndskonfigurerte spillinnstillinger og en hvilken som helst liga-godkjent kontroller.

Den ordinære sesongen 2020 begynte 24. januar og ble avsluttet i juli. Det var et to uker langt sluttspill etter sesongen i august for å avgjøre sesongmesterne. Deltakende lag ble forventet å spille personlig kamper i sine hjembyer. Av de tolv lagene i hver by skulle åtte være til stede på hvert arrangement. Bare tre begivenheter i hjemmestandsstil fant sted.

Call of Duty League Championships vinnerlag og største øyeblikk
Skifter på nett

Skifter på nett

Lageiere og spillere stemte for å få ligaen flyttet online for å flytte ligaen online resten av sesongen. På grunn av COVID-19-pandemien, da Grand Finals fant sted 30. august, slo Dallas Empire Atlanta FaZe, seed nummer én, og ble de første CoD League-mesterne.

Siden åpningssesongen har fordelingen av premiepotten endret seg dramatisk. Dette er fordi premiepotten har økt og alle 12 lagene har kvalifisert seg til hver store e-sportsturnering. Hvert større arrangement er verdt $500.000, og sluttspillet er verdt $2.500.000, for en total premiepott på rundt $5.000.000 for hele sesongen.

For 2021-sesongen er de tolv lagene jevnt fordelt i to grupper på seks hver. Sesongen er delt inn i fem etapper, med lag som konkurrerer i gruppespillkamper over tre uker for å bestemme seeding for hver etappes major. Ett år etter å ha vært kort mot Dallas Empire, vant Atlanta FaZe 2021 Call of Duty League Championship i dag med en 5-3 seier over Toronto Ultra.

Skifter på nett
Hvor og hvordan satser du på Call of Duty League Championship

Hvor og hvordan satser du på Call of Duty League Championship

Veddemål på e-sportsscenen er på en all-time high takket være den utrolig lukrative ligaen. Det har vært en økning i etterspørselen etter Call of Duty-spill. Som tilfellet var med Call of Duty World League-arrangementer, tilbyr alle de etablerte og velkjente nettbaserte esports-bettingsidene spillmarkeder for Call of Duty-arrangementer. Den nye sesongen med profesjonelle esports-mesterskap vil bli møtt med mer spenning og et større publikum, noe som vil føre til flere seere og mer dekning på nettsteder for sportsbetting.

Noen bookmakere kan gi høyere odds enn andre. Ved å sammenligne oddsen som tilbys på ulike online esports bettingsider, kan man få en god ide om hvilke CoD-lag bookmakere foretrekker. Det er viktig å huske at favoriserte lag har lavere odds.

På den nordlige halvkule går esportsmesterskapene fra midtvinter til sensommer. De gir mange omsetningsmuligheter for alle som ønsker å satse på direkte markeder så vel som individuelle spill i hele esportsligaen. Å satse på esport-turneringer på nett vil gi brukerne en rekke alternativer for å satse på esport-mesterskapene fordi de for øyeblikket er blant de beste esport-turneringene.

Hvor og hvordan satser du på Call of Duty League Championship