Spill Fortnite Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Fortnite er blant de mest populære online videospillene akkurat nå. Med rundt 350 millioner registrerte spillere og mer enn 10 millioner logging daglig, er spillet laget av Epic Games en sann hit i bransjen. Denne populariteten har også utvidet seg til bettingindustrien. Mange eSport-spillsider har det blant titlene sine. Det er imidlertid fortsatt spørsmål om Fortnite bør inkluderes i listen over eSports-spill.

Denne artikkelen vil utforske spillet i detalj. Artikkelen har som mål å tilby mer mekanikk for folk som har tenkt å satse på Fortnite. Det er også mye spillere av den populære e-sporten kan dra nytte av. Fortnite ble først utgitt av Epic Games i 2017. Dette var etter en rekke forsinkelser hovedsakelig forårsaket av behovet for å innovere på tidligere spill fra Epic. Spillet ble utgitt som en betalt tittel med tidlig tilgang. Planen var å gjøre det gratis å spille i 2019. Fortnite er tilgjengelig i tre versjoner: Save the World, Battle Royale og Creative.

Spill Fortnite Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Fortnite-versjoner

Fortnite-versjoner

Fortnite: Redd verden

Det var den første tittelen som ble gitt ut. Det er et hybrid-tårnforsvarsskytespill som har plass til opptil fire spillere. Oppdraget er å kjempe mot skapninger som ser ut som zombier for å forsvare spillernes territorium og objekter. Spillerne kan bygge festningsverk og bruke feller for å slå disse skapningene.

Fortnite: Battle Royale

Den ble også utgitt i 2017. Rundt utgivelsen av Save the World ble Player Unknown Battlegrounds også populært på tvers av spillkretser. Epic flyttet raskt for å bygge en Battle Royale-modus på deres tidligere spill.

I denne modusen kjemper opptil 100 spillere til bare én vinner er igjen. Da det ble utgitt som et gratisspill i september 2017, omfavnet mer enn 10 millioner spillere Battle Royale i løpet av to uker. Det er fortsatt Fortnites mest suksessrike modell. Denne modusen spilles også som Fortnite-konkurranse av millioner av spillere.

Fortnite: Kreativt

Ble utgitt i desember 2018. Denne modusen ga spillerne enda mer frihet. De kan skape sine egne kamparenaer og verdener. På sine private øyer kan spillere ha venner og ha konkurranser som racing. Det begynte som et kjøpt spill før det gikk over til en gratis-å-spille-modell.

Save the World støttes på macOS, Windows, Xbox One og PlayStation 4. Battle Royale og Save the World støttes på alle disse pluss Android, iOS og Nintendo Switch.

Fortnite-versjoner
Satser på Fortnite

Satser på Fortnite

Som en topp esport, Fortnite er tilgjengelig på mange esport-bettingsiders kataloger. Det første trinnet er derfor å finne en bettingside som passer deg. Egnethet bestemmes av tilgjengeligheten i ditt land, spillmarkedene og konkurransene, odds og transaksjonskostnader blant andre faktorer. Noen spillere anser også tilgjengeligheten av en online esports-betting-app som en egnethetsfaktor.

Dine innsatser vil bli bestemt av modusen du satser på. Den mest populære spillmodusen er Battle Royale. Det er populært på grunn av den høyere uforutsigbarheten og de mange som deltar i det. På grunn av tallene tilbys den i mange bettinghus og har ofte bedre Fortnite-odds. Du bør gå for det også!

Å velge spillere

Deretter velger du spillerne dine med omhu. Den enkleste innsatsen er 1X2, hvor du velger den direkte vinneren.

Å velge spillere styres av å forstå oddsspredningen. Oddsspredning viser hvilken spiller som har bedre ferdigheter. Hvis spiller A og B har en spredning på henholdsvis -1,5 (+130) og +1,5 (-158), betyr det at spiller en er dyktigere.

Nå betyr det å satse på spiller én (i en best av tre) at de må vinne minst to kamper for at innsatsen din skal vinne. Å satse på spiller to betyr at de enten bør vinne eller tape med under 1,5 kart. Spiller tos spredning gir teknisk sett spilleren friheten til å tape to kamper og innsatsen din vinner fortsatt.

Andre populære spill inkluderer kartvarighetsinnsatsen, totalt ødelagte tårn, første/andre kartvinner, totale runder og rundehandicap. Du bør gå videre til de mer komplekse innsatsene ettersom du forstår spillene og spillerne mer.

Satser på Fortnite
Hvorfor er Fortnite populær?

Hvorfor er Fortnite populær?

Hvis 300 millioner mennesker elsker et spill, må det være noe spesielt med det. Vanligvis er dette ikke engang komplekse ting. Enkle ting som grafikk og mobilstøtte kan gjøre et spill populært. Så, hva er spesielt med Fortnite?

Flere utgaver/moduser

De tre modusene i spillet gir spillere med forskjellig smak en rekke å velge mellom. Naturligvis elsker folk å ha alternativer. Hvis du vil ha din spesielle øy og total frihet, er Creative modusen for deg. Drepe rivaler til du er siste mann som står?

Spill Battle Royale. Redd verden er flott for lag som ønsker å gjøre godt ved å eliminere zombier.
Noen mennesker elsker å bytte mellom de forskjellige modusene fra tid til annen. Dette fungerer godt for å forhindre at spillet blir monotont.

Støttes på forskjellige enheter

Et veldig sterkt poeng når det kommer til moderne spill. I dag har de fleste tilgang til internett via mobile enheter. Å jobbe eksternt blir også mer populært, noe som betyr at folk beveger seg mye. Disse menneskene vil ha tilgang til favorittspillene sine fra hvor som helst og på hvilken som helst enhet de tar med seg.

Fortnite har prestert utmerket på denne fronten. Den første versjonen støtter fire operativsystemer. De to påfølgende modusene la til to til og har nylig blitt lansert for Xbox Series X/S- og PlayStation 5-konsoller.

Hvorfor er Fortnite populær?
Vanlige konkurranser

Vanlige konkurranser

Det arrangeres jevnlige konkurranser av Fortnite-entusiaster rundt om i verden. Disse turneringer holdes online i de fleste tilfeller. Dette gjør det mulig for spillere å spille fra omtrent hvor som helst i verden. Noen av disse konkurransene har også gode premiepenger.

Med e-sport i ferd med å bli mainstream over hele verden, utgjør disse konkurransene et godt grunnlag for Fortnite å blomstre. Spillet har blomstret til tross for argumenter fra enkelte hold om at det ikke er en e-sport. Noen føler at det er mange pauser, f.eks. når de gjemmer seg, tar bort "sport"-aspektet. Imidlertid har den gang på gang motstått denne kritikken. Dette er en indikator på hvilket spennende spill det er.

Betting inkludering

Som med mange andre sporter, interesserer tippere seg for Fortnite. Over å finne beste esport-bettingside, vil de vite hvordan spillene de satser på utvikler seg. Seriøse spillere bruker tid på å undersøke hvordan forskjellige lag og spillere spiller før de plasserer penger på dem. Dette alene har gitt Fortnite mange følgere.

Oppdateringer og rettelser

Et godt spill må være dynamisk. Fortnite har bevist dette ved sin produksjon av tre moduser av spillet. Battle Royale var en spesielt betimelig og klok reaksjon på konkurranse. Selv i dag kan du spille oppdaterte versjoner av Save the World. Epic har gjort en god jobb med å lage jevnlige oppdateringer og raske feilrettinger for hver spillmodell.

Gratis spill og tidlig tilgang

Utrullingen av tidlig tilgang er et godt triks for å bringe folk inn i et spill, men det krever mer enn det for å beholde dem. Epic har brukt begge kortene utmerket. Mange ble med i Save the World for å dra nytte av Early Access-alternativet. Noen ble igjen selv når det gikk premium. Epic tilbød deretter sin nyeste modus som et gratisspill. Dette er et insentiv for folk som ikke har blitt med i spillet og en belønning for de som har holdt seg lojale til de tidligere modusene.

Vanlige konkurranser
Er det en Fortnite-turnering?

Er det en Fortnite-turnering?

Ja, det er en Fortnite verdensmesterskap, og mye spennende rundt det.

Hva er Fortnite World Cup?

Dette er en årlig begivenhet som Epic introduserte etter utgivelsen av den tredje versjonen av Fortnite. Den innledende turneringen fant sted mellom 26. juli og 28. juli 2019. Den ble arrangert på 23, 771 Arthur Ashe Stadium, New York, som er den største tennisstadion i verden. VM samlet solospillere og lag i forskjellige kategorier, nemlig:

 • Solos (28. juli): $3 millioner pengepremie til vinneren, $50 000 for hver deltaker. Vant av Kyle Giersdorf, en 16 år gammel amerikaner som bruker kallenavnet Bugha på nettet.
 • Duos' (27. juli): $3 millioner for vinneren, $100 000 deltakelse for hver duo. Emil Bergquist Pedersen aka Nyhrox og David 'Aqua' Wang delte hovedpremien.
 • Creative Cup: premiepott på $3 millioner for vinnere. Vant av Faze Cizzorz ledet "Fish Fam"
 • Pro-Am (26. juli): 1 million dollar for vinnere, for å gå til en veldedighet etter eget valg. 3 millioner dollar for resten, også for å gå til utvalgte veldedige organisasjoner. Vunnet av Airwaks (Streamer) og RL Grime (musikkprodusent).
Er det en Fortnite-turnering?
Kvalifikasjon

Kvalifikasjon

Det var en kvalifiseringsprosess som plukket ut rundt 200 spillere/lag til å delta i verdenscupen. For å kvalifisere seg spilte spillere og lag mot andre i deres online-region. Hver uke spilte solospillere og duolag fra et bestemt område opptil ti kamper med motstandere i deres kategori. Arrangementene ble holdt online, og rundt 3000 lag/spillere med høyest poeng ble plukket ut.

De 3000 deltok deretter i et søndagsarrangement der de 20 beste lagene/spillerne kvalifiserte seg til verdenscuppen. Mer enn 40 millioner deltakere deltok i kvalifiseringsprosessen globalt.
Fortnite Creative Cup hadde en lignende kvalifiseringsprosess. Dette ble imidlertid gjort i fem toukersperioder mellom april og juni 2019.

Spillerne deltok i en kreativ utfordring hver aktiv uke. Den fullførte utfordringen ble deretter sendt til Epic som igjen brukte et dommerpanel til å velge ut tre av de beste til verdenscuppen. Hver kvalifikasjon tjente $5000.

Pro-Am-lag ble valgt ut av epos. Hvert lag hadde en streamer (proff) og en kjendis (am).

Riktig verdenscup

På verdenscupen spilte duo- og solokategoriene seks kamper hver. Resten av kategoriene spilte fem kamper/arrangementer hver.

Den andre utgaven av Fortnite World Cup skulle følge i april 2020. Den ble imidlertid kansellert da verden gikk inn i tett sperring etter koronavirusutbruddet. 2021-utgaven klarte heller ikke å skje av samme grunn. Imidlertid fortsetter Epic å holde forskjellige Fortnite-konkurranser på nettet.

Kvalifikasjon
Fortnite World Cup-spill

Fortnite World Cup-spill

Du kan satse både på verdenscupen og kvalifiseringsarrangementene. Dette er i stor grad avhengig av bookmakeren din. Noen bookmakere dekker alle arrangementer mens andre tilbyr odds kun på utvalgte Fortnite esports-spill. Selv om tipping i selve verdenscupen er den vanligste praksisen, gir å tippe på kvalifiseringen deg en stor fordel. Det gir deg muligheten til å bli kjent med lagene og spillerne i forskjellige kategorier. På den måten kommer du med kunnskap om hvordan du satser på toppen av spillene.

Når du satser på kvalifiseringen er det viktig å satse lite. Det enorme antallet spillere som prøver å få en spilleautomat betyr at selv stort sett amatørspillere fronter seg selv. Bruk dette nivået utelukkende for å bli kjent med deltakerne.
Heldigvis pleier det å være konsistens blant de beste spillerne. Airwaks og Grime, for eksempel, har vunnet mer enn én Fortnite-konkurranse sammen.

Fortnite World Cup-spill
Spill på Fortnite hos leverandører

Spill på Fortnite hos leverandører

Som nevnt tidligere er det flere faktorer som bør veilede deg når å velge en spillleverandør å satse med. Betting på e-sport er fortsatt relativt nytt. Derfor har den ennå ikke nådd noen sportsbooks. Men antallet er allerede stort nok til å gjøre deg bortskjemt med valgmuligheter.

I tillegg til faktorene nevnt ovenfor, bør du også se på hvordan spillebøkene presenterer oddsen deres. Spill alltid med odds du forstår. Mer om typer odds er diskutert litt nedenfor.

Du bør også undersøke før du satser. Noen tips om de beste lagene å satse på i Fortnite er diskutert i neste avsnitt.

Det burde likevel ikke være vanskelig å satse på e-sport. Det er omtrent som alle andre former for sportsbetting. Noen bookmakere inkluderer nå spill i sine markeder. Snart vil det sannsynligvis komme virtuelle spill som har skjedd med konvensjonell sport. Fortsett å lese her for oppdateringer og se på bettingsider som legger til nye Fortnite-markeder. Husk også å dra nytte av de mange tilbudene som deles ut av bettingsider som er ute etter å popularisere esportstipping.

Noen av de ledende kasinoene du bør sjekke ut inkluderer ofte 888Betting, BetWinner, BetMaster, 22Bet, MegaPari og 1Xslots.

Spill på Fortnite hos leverandører
Bemerkelsesverdige Fortnite-lag

Bemerkelsesverdige Fortnite-lag

I løpet av de nesten fire årene de har eksistert, har mange spillere søkt å bli profesjonelle på Fortnite både som soloer og lag. De fleste av dem er konsekvente når de kommer til toppen og er ofte sikre spill når de spiller.

Å kjenne disse spillerne forbedrer sjansene dine for å gjøre fornuftige spill under store konkurranser. Du bør imidlertid alltid huske at det er proffer som møter proffer, og tipping forblir et sjansespill. Her er noen av de beste i spillet:

Bugha

Den første omtale går til vinneren av den første Fortnite World Cup-Solo-kategorien. Nå som 18-åring tok den amerikanske unggutten hele premiepungen på 3 millioner dollar hjem og er fortsatt den forsvarende mesteren. Han hadde 59 poeng i turneringen der andreplassen kom inn på 33.

Han har deltatt i flere konkurranser i løpet av sin tid med No Clout-teamet og som en del av hans nåværende Sentinel e-sport. Han er så god at Epic, Fortnite-utviklerne, ga ham et skin i spillet som ser ut som ham i juli 2021. Som du vil gjette, spiller han Battle Royale!

Sentinels

Bugha er ikke Sentinels eneste store navn. Laget har spillere som har tre store titler siden laget ble opprettet i 2018. De har vunnet verdenscupen og Pro-Am på den korte tiden de har spilt. De ledes av Dylan Sprouse 'Daequan' og har spillere som Tyler Blevins 'Ninja', Dennis Lepre 'Cloak' og Jacob 'Knapman.'

Team Secret

Team Secret er en europeisk Fortnite-gigant som har hovedkontor i Berlin, Tyskland. Det er interessant nok eldre enn Fortnite selv etter å ha blitt dannet i 2015. Det ledes av Maksym Koshkyn 'Maxaxi' og Victor Trifonov 'Vitrus Pro.' De har gjort jevn fremgang i Fortnite-konkurranser, og steget fra 21. til sjette plass i las Polaris LAN Pro Series. Dette er et lovende lag som alle spillere bør holde øye med.

Faze klan

Dette er et av de mest sette Fortnite-teamene med over 800 millioner visninger på YouTube-videoene deres. Teamet grunnlagt av profesjonelle spillere Cloak, Team Captain og FaZe har interessant talent. Slike som Ninja, Dakotaz og CouRage er en del av denne stallen.

Cloud Nine

Cloud Nine er et populært og vellykket amerikansk Fortnite-team. De har vært gode på Twitch og er blant de tidligste konkurrentene i Fortnite-turneringer. Teamet består av Camachokiee, Brandon Alvarad 'Patito', Tyler Blevins 'Ninja', Timothy Miller 'Bizzle' og TSM_Myth har vunnet 87% av Fortnite-konkurransene de har deltatt i.

Bemerkelsesverdige Fortnite-lag
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

Etter å ha sett på hvorfor Fortnite er så populær, bør denne delen bare være en oppsummering av det som har blitt diskutert – pluss svært få tillegg. Og en omtale av ulempene (som er overraskende få).

Fordeler

 • Variasjon – Spillene gir spillerne tre moduser å velge mellom
 • Regelmessige oppdateringer - Spillernes bekymringer blir lyttet til og handlet i tide, sammen med flotte tillegg
 • Flere konkurranser - Det er konkurranser der spillere kan tjene ekte penger. Epic har fortsatt å holde noen av disse på nettet selv under låseperioden.
 • Kompatibilitet - Fortnite-spill er tilgjengelige på flere enheter og operativsystemer. De har holdt tritt med utgivelser så nylig som PlayStation 5.
 • Free-to-play - Den kreative modusen i spillet er gratis å spille og gir spillere mye kreativ frihet

Ulemper

 • Startmodusen til Fortnite er ikke kompatibel med enkelte operativsystemer som Android og iOS
 • Fortnite: Battle Royale har formørket andre moduser. Som et resultat ser det ut til at Epic gir den mer fokus enn de andre modusene, og dermed ugunstige de som foretrekker disse modusene
 • Noen moduser krever at spillere bruker penger for å spille
Fordeler og ulemper
Forstå Fortnite betting odds

Forstå Fortnite betting odds

Spillodds presenteres forskjellig i forskjellige land. Det er tilrådelig å spille med odds som brukes i ditt land eller de du forstår godt. Odds vises på tre hovedmåter

amerikanske odds

Også kjent som moneyline-odds, vises disse oddsene som vanlige tall med + og - tegn foran seg. Minustegn gis til spillere/lag som anses som mer sannsynlig å vinne. For eksempel er et lag med -100 odd en favoritt mens +100 er en underdog.

Brøkodds

Også kjent som britiske eller tradisjonelle odds. Den første delen av brøken er hvor mye du vinner mot pengene du plasserer, som er den andre delen. 10/1 bestillinger betyr at du vil vinne $10 hvis du satser $1.

Desimalodds

Disse oddsene er populære i Europa og omtales også som digitale, europeiske eller kontinentale odds. De er enkle å forstå siden du bare multipliserer oddetall med innsatsen din for å få det endelige beløpet du mottar hvis innsatsen din vinner. Hvis du satser $5 på en odd på 2,00, vil du motta $10 hvis du vinner, inkludert innsatsen din.

Du må også forstå odds som stablet og akkumulatorspill. Disse er nye for esports og Fortnite-betting, men vil snart bli populære i mange bettinghus.

Forstå Fortnite betting odds
Fortnite betting tips og triks

Fortnite betting tips og triks

Å satse på Fortnite esport er ikke veldig forskjellig fra satse på andre e-sporter. Det er derfor uærlig å si at det er en solid spillstrategi som kan forsikre deg om å vinne. Det er et spørsmål om tilfeldigheter. Heldigvis, i motsetning til andre idretter, har Fortnite vanligvis konkurranser på opptil seks kamper, slik at du får flere sjanser.

Tips 1: Observer alltid trender

I en konkurranse med seks spill kan det være lurt å unngå de første eller to kampene. Dominerende spillere etablerer snart en trend og fortsetter å vinne inn i de siste rundene. Det er lettere å gjette riktig i disse rundene.

Tips 2: Velg spesifikke markeder

Ikke ha spill over alt; har ett eller noen få markeder og spesialiserer seg på dem. Du kan for eksempel spesialisere deg på direkte vinnerspill og varighet på rundespill. Dette gjør deg konsekvent i forskningen din der du ser trender mer nøyaktig.

Tips 3: Følg konkurranser

Det sies ofte at faktiske fans ikke plasserer de smarteste innsatsene. Men å vinne krever litt arbeid. Ha konkurransekalenderen og observer faktisk lagene når de spiller.

Til slutt må du følge de vanlige tipperådene som gjelder for alle idretter. Ikke sats følelsesmessig. Ha et fast budsjett. Spill for moro skyld i stedet for å tjene.

Gjør Fortnite-spill til noe å glede seg over og noe som vil få deg til å elske spillet (mer).

Fortnite betting tips og triks