Alt om spill på G2 Esports

G2 eSports, tidligere Gamers2, er en europeisk eSports franchise som deltar i flere eSports turneringer og arrangementer. Organisasjonen er basert i Berlin, Tyskland. Det ble etablert i februar 2014 av en proffspiller fra League of Legends kalt Carlos Rodriguez Santiago, og en investor ved navn Jens Hilgers. Gamers2 ble omdøpt til G2 eSports i oktober 2015.

Organisasjonen erklærte også sine kjerneverdier kreativitet, besluttsomhet, ambisjon, innovasjon, relevans og en visjon om å bli et globalt underholdningsmerke bygget på eSport.

Alt om spill på G2 Esports
Flag

No matches found, please try:

no Country FlagCheckmark

1xBet

no Country FlagCheckmark
BonusOpptil €1500 + 150 gratisspinn

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
Hent bonusen din
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Vis mer ...
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

E-sportens verden kan være veldig forvirrende for de som ikke er vant til det. Ingen kan imidlertid nekte for at den også er veldig spennende og interessant. Det samme kan sies om nettcasinoer.

BonusOpptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
  • Stort spillvalg
Show less...
Vis mer ...
  • Stort spillvalg

22Bet har vært i drift siden 2017. Det eies av TECHSOLUTIONS NV, en Curacao-basert organisasjon. Takket være Curacao-gamblinglisensen som er gyldig til 23. november 2023, finner de fleste onlinespillere at den er sikker fordi Curacao-regjeringen er høyt ansett i onlinespilllandskapet.

BonusFå din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

  • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
  • Stort utvalg av sport
  • Kampanjer og bonuser med høy verdi
Show less...
Vis mer ...
  • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
  • Stort utvalg av sport
  • Kampanjer og bonuser med høy verdi

Loot.bet er en eksepsjonell leverandør av e-sport, anbefales på det sterkeste for sin pålitelighet og enestående service. Som et langvarig ESports -alternativ har denne leverandøren opparbeidet seg et solid rykte blant spillere siden etableringen i 2016 . Med en dedikasjon til fortreffelighet og en forpliktelse til å levere den best mulige e-sportopplevelsen, har Loot.bet blitt et toppvalg for spillere over hele verden.

G2 eSports-laglister

G2 eSports-laglister

Organisasjonen har åtte topp esport-lag, som hver har noen av de beste profesjonelle eSport-spillerne i verden. G2 eSports-lagene spiller flere spill, inkludert League of Legends, Hearthstone, Rainbow Siege Six, Rocket League, iRacing, Halo Infinite, Fortnite og Counter-Strike: Global Offensive. G2 eSports hadde flere andre divisjoner, som ble avviklet av ulike årsaker. Divisjonene var for Call of Duty, Clash Royale, Overwatch, Heroes of the Storm, Paladins og PlayerUnknown's Battlegrounds.

Hvert av G2s eSports-lag fokuserer på kun ett eSports-spill. Laglisten for Counter-Strike: Global Offensive har Nikola Kovac, Aleksi Virolainen, Ilya Osipov, Nemanja Kovac og Audric Jug. Laget hadde en seierrate på 63 % i fjor, noe som er ganske imponerende tatt i betraktning hvor tøff konkurransen er i spillet.

League of Legends G2 eSports-lagets utvalg inkluderer Marcin Jankowski, Raphael Crabbe og Dylan Falco. I fjor hadde laget en ganske lav seierrate, men er nå satt til å komme tilbake i år. G2 eSports Rainbow Six-teamet består av Niclas Mouritzen, Juhani Toivonen, Daniel Romero, Joonas Sovolainen og Fabian Hailsten. Valorant-teamet har Avova, Nukkye, Hoody, Meddo, m1xwell og Pipson. Rocket League-laget består av JKnaps, Atomic og Chicago. Fortnite-spillere er jahq, Letshe, Jelty, Mackwood, Ajerss og Smqcked. Halo Infinite-teamet har Sabinater, Tusk, Str8 Sick og Gilkey.

G2 eSports-spillerne kommer fra flere forskjellige land, de fleste av dem basert i Europa. Laglistene endres også vanligvis regelmessig, som en måte for organisasjonen å sikre at lagene har høyere sjanser til å prestere godt.

G2s partnere

G2 eSports har en mangfoldig liste med partnere. Organisasjonen jobber veldig tett med partnerne for å sikre at de gir de ultimate eSports opplevelsene og underholdningen. Partnerne inkluderer bettingselskaper, digitale lommebokselskaper og strømmetjenester, blant mange andre. Andre selskaper kan fortsatt bli partnere gjennom en rask og enkel prosess fremhevet på G2 eSports offisielle nettsted.

G2 eSports-laglister
G2 eSports sterkeste spill

G2 eSports sterkeste spill

League of Legends

G2 eSports har en av de beste lagoppstillingene for eSports League of Legends som noen gang har blitt skapt i Europa. Takket være det har laget prestert bra den siste tiden. Bortsett fra ytelse, er G2-spillere kjent for å gi fansen god underholdning. Suksessen deres kan tilskrives karakteren av spillingen deres og de innovative strategiene de bruker, som alltid holder fansen på kanten av setet.

Counter-Strike: Global offensiv

De CS: GÅ laget består av nye og gamle stjerner, som kombinerer omfattende ferdigheter og erfaring for å produsere enestående resultater i de fleste turneringene de deltar i. Noen av lag 1-turneringene der laget har prestert bra inkluderer Blast Premier og ESL Pro League.

Rocket League

Rocket League er et annet spill der G2 eSports konsekvent leverer, spesielt i nyere tid. Teamet bruker vanligvis kalkulert koordinasjon, men med brennende aggresjon, noe som har vist seg veldig effektivt. Den siste toppprestasjonen var i januar 2022, da de vant RLCS Fall Regional Event 2.

Rainbow Six Siege

G2 eSports-lag har dominert Rainbow Six Siege arrangementer og turneringer i ganske lang tid, og deltatt i de fleste anerkjente turneringer. Noen nylige toppprestasjoner inkluderer å vinne European League og GSA League.

G2 eSports sterkeste spill
Hvorfor er G2 eSports populær?

Hvorfor er G2 eSports populær?

G2 eSports-teamet nyter global popularitet, spesielt blant tippere. De fleste eSports-spillere satser vanligvis på laget, spesielt for spillene som er fremhevet ovenfor som deres sterkeste. Hovedårsaken bak lagets popularitet i gamblingkretser er at det konsekvent presterer godt på høyeste nivå. Det betyr at spillere kan satse pålitelig på at laget vinner og har høye sjanser for at veddemålene lykkes.

G2 eSports har også en svært omfattende nettside som vanligvis oppdateres jevnlig. Det betyr at spillere kan finne informasjon om laget enkelt og praktisk. Spillere kan bruke informasjonen til å ta spillbeslutninger. Det gjør laget mer populært enn mange andre at spillere synes det er vanskelig å få tilgang til dataene deres. Informasjon om G2 eSports deles også vanligvis av millioner av fansen.

En annen grunn til at G2 eSports er populær blant tippere, er at de fleste eSport-spillsider dekker spillmarkedene deres. Det betyr at spillere enkelt kan finne spillmarkeder for laget. De trenger bare å velge en passende bettingside.

Den andre åpenbare grunnen er at lagets gameplay vanligvis er underholdende. Spillere kan glede seg over å streame kampene etter å ha satset for å nyte underholdningsverdien. Spillere kan til og med vurdere live-spill mens de liker å se kampene.

Hvorfor er G2 eSports populær?
G2 eSports-priser og resultater

G2 eSports-priser og resultater

E-Sports Awards 2020

G2 eSports vant Årets eSports organisasjon i E-sportsprisene 2020. Det markerte en av lagets største prestasjoner, som kom etter et langt år med imponerende prestasjoner på tvers av alle eSporter. Organisasjonens grunnlegger vant også prisen Årets E-sportspersonlighet under samme arrangement.

Det stablet opp til listen over prestasjoner for laget det året enda lenger. Organisasjonen hadde blitt nominert til ti andre stillinger, noe som indikerer hvor godt den hadde prestert det året. Arrangementet ble holdt online av åpenbare grunner, men det stoppet ikke G2 eSports-fans over hele verden fra å feire prestasjonen.

G2 eSports-priser og resultater
G2 eSports resultater

G2 eSports resultater

Hver av de åtte divisjonene av G2 eSports-lagene har hatt flere imponerende prestasjoner i løpet av året. I løpet av årene ble divisjoner med uimponerende prestasjoner avviklet, noe som gjorde organisasjonen sterkere og bedre. Nedenfor er noen enestående prestasjoner fra G2 eSport-lag som har skaffet laget en plass blant de mest populære esport-lagene.

Counter-Strike: Global offensiv

G2 eSports CS: GO-teamet vant 2017 DreamHack Open Tours og DreamHack Masters Malmo. Den vant også ESL Pro League sesong 5 og eSports Championship Series 1. Toppprestasjonene i spillet har tjent laget mer enn $3,3 millioner.

League of Legends

G2 eSports League of Legends-laget vant 2020 LEC Summer championship, 2020 LEC Spring championship, 2019 Mid Season Invitational, 2019 LEC Spring Split, 2017 EU LCS Spring, og 2015 LCS Promotion. De er blant de titalls andre trofeene laget har vunnet. Det er også hundrevis av andre turneringer der G2 eSports tok andre eller tredje plassering, som fortsatt er imponerende prestasjoner.

Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege-lagets toppresultater inkluderer å vinne European League 2020, GSA League 2020 og Seks Invitasjons 2019. Andre toppprestasjoner som er verdt å nevne var i Six August 2020 Major, European League sesong 1, European Open Clash og Pro League sesong 11.

Valorant

G2 eSports Valorant-teamets ytelse er utvilsomt blant de mest imponerende av alle organisasjonens divisjoner. Den vant flere Valorant Ignition Series, inkludert Blast Twitch Invitational, LVL Clash 2, Allied E-sports Odyssey, Vitality European Open, WePlay Invitational og Mandatory.gg Cup. Den siste toppprestasjonen var i 2021 på Stage 3 Masters i Berlin.

Rocket League

G2 eSports Rocket League har det siste trofeet for laget, vunnet i januar 2022 for å vinne RLCS Winter NA Regional Event 2. Andre toppprestasjoner er i turneringer som RLCS sesong X, Astronauts Star Circuit s1, Rocket League Championship Series sesong 9 , 2019 DreamHack Pro Circuit og RLCS sesong 7 verdensmesterskap.

G2 eSports resultater
Beste og mest populære G2 eSports-spillere

Beste og mest populære G2 eSports-spillere

Marcin Jankowski

Marcin, populært kjent som Jankos, er en polsk spiller født i 1995. Han spiller spillet League of Legends som jungelen. Jankos har tjent omtrent $492 000 fra da han har vært aktiv og hjulpet laget med å vinne flere turneringer. Han har vunnet flere priser, inkludert to MVP-titler. Han var også den første spilleren som vant mer enn 300 kamper i League of Legends European Championship.

Kenny Schrub

Kenny Schrub, bedre kjent som Kennys, spiller Counter-Strike: Global Offensive for G2 eSports-teamet. Den franske spilleren ble født i 1995. Han spilte for flere andre lag før han begynte i G2 eSports, noe som betyr at han ble med på laget med mye erfaring. Han har vunnet flere priser, med en av hovedprestasjonene hans som ble kåret til The Game Awards eSports Player of the Year.

Rasmus Winther

Rasmus er populært kjent som Caps. Han spiller Mid Laner-rollen i spillet League of Legends. Den danske spilleren begynte å spille profesjonelt i 2016, men begynte i G2 eSports foran 2019-sesongen. Han ble kåret til MVP for League of Legends European Championship i 2020.

Ben McMillan, populært kjent som CTZN, er en britisk profesjonell eSPort-spiller som spesialiserer seg på Rainbow Six Siege-spillet. CTZN vant MVP-tittelen i sitt aller første tier-one-arrangement i R6.

Beste og mest populære G2 eSports-spillere
Hvor og hvordan kan du satse på G2 Esports?

Hvor og hvordan kan du satse på G2 Esports?

Hvor du kan satse på G2 Esports

Online eSports bettingsider tilbyr den enkleste måten å satse på G2 eSports. Hundrevis av bettingsider tilbyr spillmarkeder for de fleste turneringene der G2 eSports vanligvis deltar. Spillere må velge en av slike bettingsider og registrere seg i henhold til kravene til bettingleverandøren.

Når de velger en bettingside, må tippere ta flere hensyn for å få den beste eSports bettingplattformen. Spillesiden som er valgt spiller en essensiell rolle i å bestemme spillernes spillopplevelse.

Eksempler på hensyn inkluderer lisensiering, tilgjengelige betalingsmetoder og bonustilbud. En enkel måte å gjøre det på er å sjekke en anerkjent rangeringsside som viser de beste eSport-bettingsidene. Rangeringssiden kan gi nyttig informasjon og forslag angående valg av riktig nettside i henhold til individuelle behov.

Slik satser du på G2 Esports

Spillere må først sette inn penger til spillekontoene sine, som de vil bruke til å sette innsatser. De fleste bettingsider tilbyr flere betalingsmetoder, slik at spillere kan velge det som passer best for dem. Det neste trinnet er å velge en G2 eSports-kamp og den riktige typen innsats å plassere. Det er verdt å merke seg at ulike spillmarkeder har forskjellige odds.

Dessuten bør enhver tipper som ønsker å vinne alltid satse på G2s beste esports-lag. Foruten å fokusere på et kjent esport-lag, som leverer på de høyeste nivåene, er ansvarlig gambling uvurderlig for å nyte spillet.

Hvor og hvordan kan du satse på G2 Esports?

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close