Spillstrategier

En eSport-spillstrategi er et sett med regler som veileder deg hvordan satse på eSport. Å ha en strategi viser modenhet i tipping, samt god kunnskap om dagens spilllandskap. En strategi ser på de forskjellige variablene som kan påvirke sjansene dine for å vinne et eSports-spill. For eksempel, før du plasserer et spill, må du gjøre undersøkelser om begivenheten, finne ut om de er med i noen nyhetssaker, og lese om deres tidligere resultater for å finne ut hva oddsen er.

Hvorfor det er nyttig å ha en spillstrategiHvordan lage en eSport-spillstrategiTips om esports betting
Hvorfor det er nyttig å ha en spillstrategi

Hvorfor det er nyttig å ha en spillstrategi

I dagens samfunn er folk vant til umiddelbar tilfredsstillelse når det kommer fra smarttelefonene deres. De forventer at ting blir gjort raskere, siden det er dette de har blitt matet av av markedsføring på sosiale medier. Den gammeldagse måten å gjøre ting på – å ta mye tid og tenke på det – faller dårlig i smak hos nå-generasjonen.

Med denne plutselige endringen i måten vi lever på, har det vært en økning i etterspørselen etter eSport-spillstrategier for å hjelpe spillere med å få mest mulig ut av spillopplevelsene sine. Ta en titt på følgende tre grunner til at du bør vurdere å ha en strategi for eSports-spillet ditt.

Hjelper med bankrollhåndtering

En vanlig feil som de fleste gjør når det kommer til eSport-tipping, er å ikke sette et budsjett. En god eSport-spillstrategi vil hjelpe med bankrollhåndtering. Det kan hjelpe ved å sikre at bankrollen din er sunn og at du ikke taper alle pengene dine i tilfelle en dårlig innsats. Det er viktig å forstå hvor mye penger du bør sette inn på siden hver dag, selv om det bare er noen få dollar, fordi å tape penger på eSports-tipping er ikke nyheter.

En måte å spare penger mens du satser på eSport er å ha en strategi som innebærer å sette en månedlig innskuddsgrense. Dette kan hjelpe med bankrollhåndtering og sikre at du ikke bruker alle pengene dine hvis ting begynner å gå sørover for laget ditt under en kamp eller turnering.

Bidrar til å minimere tap

En god eSports-spillstrategi betyr ikke bare å plassere veddemål i alle begivenheter - men bare på de der vinnersjansene dine er høye. En måte å vite hvor du skal sette pengene dine på er ved å finne ut hvilket lag som er favorisert av bookmakerne eller andre spillere. I tillegg, hvis strategien din innebærer å plassere små innsatser, vil du ha dempet deg selv mot å tape for mye penger på en enkelt innsats.

Gjør det mulig å nyte maksimal moro

Det verste du noen gang kan gjøre er å gå inn i eSports-tipping med en tankegang om å vinne hvert spill. Faktisk handler tipping, som enhver form for gambling, om å tape, selv om det er svært mulig å vinne. Men det er mer å satse enn bare å vinne eller tape; den morsomme delen.

Esportstipping er et populært tidsfordriv som gir folk muligheten til å sosialisere seg, se eSport-arrangementer og til og med sosialisere. Hvis du har en spillestrategi som involverer å satse små beløp, kan du plassere innsatsen din, lene deg tilbake og konsentrere deg om å se favoritten din til og med, vel vitende om at det ikke er noen sjanse for å tape for mye penger på innsatsen du har plassert.

Hvorfor det er nyttig å ha en spillstrategi
Hvordan lage en eSport-spillstrategi

Hvordan lage en eSport-spillstrategi

Å lage en e-sportstippingsstrategi er en kompleks prosess som krever en forståelse av hvordan bettingstrategier fungerer. Dette gjøres enda mer komplisert av det faktum at det ikke finnes en strategi som passer for alle som garanterer fortjeneste. Det er derfor tippeeksperter anbefaler å prøve flere tippestrategier til du lander på en som fungerer for deg.

Grunnleggende om å lage en esports-spillstrategi

Uansett hvilken strategi du kommer opp med, er det minst tre grunnleggende elementer i opprettelsesprosessen: finne den rette bookmakeren, forstå eSports-team og vite hvordan du skal administrere bankrollen din.

Finne den rette bookmakeren

Det er mange bookmakere der ute, men ikke alle har samme odds for hver kamp. Du vil finne en bookmaker med oddsene som passer din plasseringsstrategi. I tillegg er sikkerheten til pengene dine avgjørende. Å ignorere dette kan vise seg å bli for dyrt for deg i det lange løp.

Rogue eSports-spillplattformer ser ut til å være overalt på internett, men det finnes utallige ekte bookmakere. Hvis du tar deg tid til å sjekke eSports bettingside anmeldelser på nettet, bør du enkelt finne et trygt og sikkert nettsted.

Forstå esport-lagene og -spillerne

Dette er like viktig som å finne den rette bookmakeren. Det er avgjørende å vite hvem du satser på og hvordan individuelle spillere spiller, eller hvilke spillere de kan bruke i laget sitt. Å forstå hver av deres styrker og svakheter kan hjelpe deg med å begrense innsatsalternativene dine før du plasserer innsatsene dine.

Det er også viktig å vurdere ting som resultater mot vanlige motstandere eller nylige endringer laget av laget. Det ville hjelpe om du også passet på potensielle forstyrrelser som kan påvirke hvordan folk satser på disse kampene.

Bankrollhåndtering

En stor feil folk gjør med bankroll management er å spille for mye og satse for mye. På denne måten ender de opp med å kaste bort for mye penger på feil innsats uten penger.

Når de vinner, blir gevinstene deres vanligvis spist opp av tapene deres. Det er derfor solid bankrollstyring er en viktig del av enhver effektiv spillstrategi. Det er mange måter å administrere bankrollen på, inkludert å sette innskuddsgrenser og satse sjeldnere.

Hvor du skal se etter en strategi

Å lete etter en pålitelig eSport-spillstrategi er ikke en vanskelig oppgave. Det finnes mange informasjonskilder på nettet, inkludert blogger. Ta en titt på dem og se hva de sier. Andre bettors kan også ha sine egne strategier som fungerer for dem; disse menneskene kan også være ressurssterke på en måte.

Hvordan lage en eSport-spillstrategi
Tips om esports betting

Tips om esports betting

MOBA tippetips

En MOBA er et online kamparena-videospill for flere spillere der spillere kontrollerer en helt med unike ferdigheter og evner og blir med i et av de to lagene som består av andre helter. Hvis du tenker på å dykke inn i MOBA-betting, her er noen tips for å veilede deg.

Velg MOBA-spill du forstår godt. Noen populære valg inkluderer League of Legends, Heroes of the Storm, Dota 2, og Smite. Med så mange MOBA-spill tilgjengelig på nettet, er det mulig å være en knallmann og en mester i ingen. Det kan være farlig i spill.

Sats på de beste lagene. En klok spiller risikerer sjelden pengene sine på de svakeste lagene.

Bruk profesjonelle tippere som guide. Profesjonelle spillere har samlet sine egne spilletimer og erfaring med mange forskjellige spill og kan gi deg ekspertinnsikt om alle typer spill.

Battle Royale tippetips

Kjenn de beste lagene og de beste spillerne når du satser på Battle Royale som f.eks PUBG. Lagene som lykkes på Battle Royale er de med de beste spillerne. Det er viktig å vite hvem disse spillerne er fordi de vil gi deg innsikt i hva som skjer i spillet og gi deg verdifull informasjon om hvordan du plasserer smarte spill.

Finn de beste spillene for dine spesielle behov. Det er mange forskjellige typer spill du kan gjøre i Battle Royale. Du kan satse på vinneren, plasseringen eller antall drepte.

Velg bookmakere med best odds når du satser på Battle Royale.

FPS tippetips

Det er mange FPS-spill der ute, inkludert CS: GÅ, Overwatch og Slagmarken, som du kan satse på. Det første trinnet er å vite hvilket lag og hvilken spiller du satser på. Dette gir deg en god ide om gevinstraten deres de siste månedene. Etter det er det viktig å vite hvilke bookmakere som tilbyr de beste oddsene på markedet. Til slutt må du vite hvilket FPS-spill du satser på, siden forskjellige spill har forskjellige odds.

RTS-spilltips

RTT-er er en type flerspiller online videospill, navnet kommer fra Real-Time Strategy. RTS har alltid vært populær blant spillere, men populariteten til denne sjangeren har økt i raskt tempo med fellesskapet, konkurranser og turneringer. Med RTS-spill som f.eks Starcraft II, Total War: WARHAMMER II og Age of Empires II, bettingentusiaster har mange muligheter til å prøve lykken på eSports-tipping. Men som andre sjangre krever RTS-betting strategi og triks.

Først og fremst, ikke bli fanget opp blant svindlere. Valget av en anerkjent RTS esports bettingside avhenger av faktorer som spilleropplevelse, betalingsmåter og kundestøtte. Undersøk nettstedet du vil registrere deg med for å finne ut hvordan det ser ut.

En god side må også ha et utmerket grensesnitt og bør være raskt, enten det er på en datamaskin eller smarttelefon. RTS-er er fartsfylte spill, så du trenger et superresponsivt nettsted som lar deg endre innsatsene dine i løpet av sekunder. Et annet tippetips er å satse når oddsen er på sitt høyeste. RTS-oddsene fortsetter å endre seg, så det kan være lurt å holde et øye med dem. Dessuten kan det være lurt å holde seg unna bookmakere med de laveste oddsene.

Tips om esports betting

Siste nytt

FIFA eWorld Cup 2022 eSports Betting Guide
2022-04-28

FIFA eWorld Cup 2022 eSports Betting Guide

En av de etterlengtede eSport-arrangementene i år er FIFA eWorld Cup 2022, den mest prestisjefylte turneringen i FIFAs eSport-scene. Ja, det er mange andre FIFA-turneringer å satse på, men de tiltrekker seg ikke innflytelsen som følger med FIFA eWorld Cup. I denne artikkelen kan tippere finne ut alt det er å vite om denne kommende turneringen.