Spill på Apex Legends Global Series 2023

Apex Legends er et toppnivå eSports-spill utviklet av Respawn Entertainment og utgitt av Electronic Arts. Dette gratisspillet er for øyeblikket tilgjengelig for operativsystemene PlayStation, Xbox og Microsoft Windows. En mobilversjon av spillet, Apex Legends Mobile, er også tilgjengelig for Android og iOS. Mobilversjonen støtter imidlertid ikke spill på tvers av plattformer.

Electronic Arts beskriver Apex Legends Global Series som et konkurransedyktig økosystem som støtter alle spillets topplag og håpefulle utfordrere globalt, som akkumuleres til ALGS-mesterskapet.

Flag

No matches found, please try:

no Country FlagCheckmark

1xBet

no Country FlagCheckmark
BonusOpptil €1500 + 150 gratisspinn

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
Hent bonusen din
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Vis mer ...
  • Epic Sportbook Live Chat 24/7

E-sportens verden kan være veldig forvirrende for de som ikke er vant til det. Ingen kan imidlertid nekte for at den også er veldig spennende og interessant. Det samme kan sies om nettcasinoer.

BonusOpptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
  • Stort spillvalg
Show less...
Vis mer ...
  • Stort spillvalg

22Bet har vært i drift siden 2017. Det eies av TECHSOLUTIONS NV, en Curacao-basert organisasjon. Takket være Curacao-gamblinglisensen som er gyldig til 23. november 2023, finner de fleste onlinespillere at den er sikker fordi Curacao-regjeringen er høyt ansett i onlinespilllandskapet.

BonusFå din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

  • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
  • Stort utvalg av sport
  • Kampanjer og bonuser med høy verdi
Show less...
Vis mer ...
  • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
  • Stort utvalg av sport
  • Kampanjer og bonuser med høy verdi

Loot.bet er en eksepsjonell leverandør av e-sport, anbefales på det sterkeste for sin pålitelighet og enestående service. Som et langvarig ESports -alternativ har denne leverandøren opparbeidet seg et solid rykte blant spillere siden etableringen i 2016 . Med en dedikasjon til fortreffelighet og en forpliktelse til å levere den best mulige e-sportopplevelsen, har Loot.bet blitt et toppvalg for spillere over hele verden.

Alt om Apex Legends Global Series

Alt om Apex Legends Global Series

Spillernes konkurransereise starter på Challenger Circuit, som involverer konkurranser for å kvalifisere seg til Pro Leagues. ALGS Pro League har 40 topplag som konkurrerer i en vanlig sesong, hvorav topppresterende lag vil delta i Apex Legends Global Series Championship.

Alt om Apex Legends Global Series
Om Apex Legends

Om Apex Legends

Arbeid med Apex Legends spill begynte tilbake i 2016. Imidlertid ble det holdt hemmelig inntil bare noen få uker før det ble lansert i 2019. Spillet fikk mange positive anmeldelser, noe som hjalp det raskt å bli kjent.

Ved slutten av den første uken etter utgivelsen hadde mer enn 25 millioner spillere allerede spilt spillet. Den er for øyeblikket rangert som en av de mest spilte videospill gjennom tidene når det gjelder antall spillere.

Gameplay

Spillere starter med å forme seg i lag som hver har to eller tre spillere. Hver spiller må deretter velge en karakter å bruke. Karakterene i spillet, kjent som legender, har varierende evner. Det neste trinnet er å velge en spillmodus fra de to tilgjengelige alternativene.

Den første spillmodusen heter Battle Royale. Den støtter opptil 20 tre-spiller-lag eller 30 to-spiller-lag. Spillets setting er på en øy hvor spillerne må søke etter forsyninger og våpen og forsøke å beseire de andre lagene.

Lekeområdet, øya, fortsetter å krympe mens spillet fortsetter, og tvinger alle spillere til å fortsette å bevege seg for å unngå å befinne seg utenfor lekeområdet. Å flytte ut av lekeområdet er fatalt for en karakter. Det siste laget som er igjen i live vinner runden.

Den andre modusen heter Arenas. Spillere må danne lag med tre spillere for å spille modusen, noe som betyr at maksimalt seks spillere kan spille i en runde. Et lag må kjempe mot et annet lag i en serie med runder for å avgjøre vinneren. Et lag vinner ved å få minst tre poeng og lede med to.

Om Apex Legends
Odds for Apex Legends Global Series Championship

Odds for Apex Legends Global Series Championship

Enhver tipper, uavhengig av deres erfaring med egaming, kan satse på Apex Legends Global Series online turneringer. Kunnskap om spillet og lagets prestasjoner kan imidlertid være en ekstra fordel, da det hjelper spillere med å ta mer informerte spillbeslutninger.

Alle kamper har forskjellige odds, som er informert av en rekke faktorer, inkludert eSports bettingside som brukes. Noen av de mest populære innsatstypene som tilbyr de beste oddsene er fremhevet nedenfor.

Direkte innsatser

Direkte spill er de enkleste, egnet selv for nye tippere. De innebærer å satse på hvilket lag som vinner mesterskapet eller hvilke spillere som vil få spesifiserte priser. Oddsen for direktespill er vanligvis ønskelig, spesielt for underdog-lag. Spillere må imidlertid vente til slutten av begivenheten for å vite skjebnen til innsatsene deres.

Match-vinner-spill

Kampvinnerspillene er også enkle. Spillere satser på et lag som vil vinne en bestemt kamp. Oddsen for slike spill varierer vanligvis avhengig av sannsynligheten for at laget vinner, og oddsen er jevnere for kamper der begge lag er favoritter til å vinne.

Første blodspill

Første blodspill for tippere som satser på Apex Legends Global Series-turneringer, også kjent som first kill-spill, involverer å satse på hvilken spiller som får det første killet i en kamp. Spilltypen er mer egnet for erfarne Apex Legends tippere som kjenner spillestilene til alle spillerne i en gitt kamp.

Odds for Apex Legends Global Series Championship
Hvorfor er Apex Legends Global Series-turneringer populære å satse på?

Hvorfor er Apex Legends Global Series-turneringer populære å satse på?

Apex Legends Global Series-ligaer er utrolig populære, spesielt blant eSports-spillere. Den mest åpenbare grunnen er at turneringene tilbyr en rekke spillmarkeder, som er muligheter for tippere å satse. Populariteten til de største Apex Legends Global Series-turneringene sikrer at de fleste av de beste eSport-tilbyderne tilbyr mange spillmarkeder for sine turneringer.

En annen hovedgrunn til populariteten til de beste Apex Legends Global Series-turneringene er at spillmarkedene vanligvis har attraktive odds. Spillleverandørene tilbyr vanligvis best mulig odds for å tiltrekke flere tippere til plattformene deres ettersom eSports-spillindustrien har blitt svært konkurransedyktig. Ideelt sett betyr bedre odds høyere potensielle gevinster.

Bonuser og spillinsentiver er en annen strategi som tilbydere av eSport-spill bruker for å holde seg flytende i den svært konkurranseutsatte eSport-spillindustrien. Mest online eSport-bettingsider har vanligvis attraktive bonuser for Apex Legends Global Series-mesterskapene, noe som gjør turneringene enda mer populære blant tippere som ønsker å dra nytte av tilbudene.

Major Apex Legends Global Series-turneringer er også populære blant tippere for deres spenning og underholdning. Dette er spesielt blant tippere som er tilbøyelige til live videospill. De kan nyte all underholdningen turneringene tilbyr mens de samler all relevant informasjon de trenger for å plassere livespill.

Hvorfor er Apex Legends Global Series-turneringer populære å satse på?
Apex Legends Global Series-vinnende lag og største øyeblikk

Apex Legends Global Series-vinnende lag og største øyeblikk

Den første Apex Legends Global Series fant sted i 2021, med 60 av de beste lagene i verden som konkurrerer om den største Apex Legends Global Series-poolpremien på $2,58 millioner. Alle lagene og spillerne viste fantastiske prestasjoner, men det var noen som skilte seg ut blant resten.

Vinnende lag

Vinnerlaget for 2021 Apex Legends Global Series var SCARZ. Det er en japansk pro eSports organisasjon som ble grunnlagt i 2012 og hadde konkurrert i en liste over eSports turneringer og arrangementer.

De aktive spillerne som vant serien var en forsvarsspiller kalt Mande, en Recon-spiller kalt Taisheen, og en offensiv spiller kalt RPR. Taisheen vant utrolig nok Apex Predator Award, og delte den med Danilla, en spiller fra Fire Beaver-teamet.

Den nordamerikanske versjonen av mesterskapet endte med at teamet Kungarna NA vant, og sikret en pengepremie på $265.591. Det nordamerikanske laget besto av spillerne Vein, Onmuu og Scuwry. Cloud 9 endte på en imponerende andre plassering og ble tildelt premiepenger på $132 875. De aktive spillerne på den tiden var Zach Mazer, Paris Gouzoulis og McKenzie Beckwith.

Vinnerlaget i 2021 APAC South ALGS Championship var Wolfpack Arctic. Turneringen var mindre konkurransedyktig og hadde en relativt lavere premiepott, og vinnerlaget tok med seg $68 100 hjem. Likevel overrasket den indonesisk-baserte franchisen alle ved å vinne turneringen, siden det var et relativt nytt lag som ble dannet i mars 2020.

Sør-Amerikas ALGS-mesterskapsvinner var Paradox Esports-teamet, som ble tildelt $42 000. Andre topppresterende lag i det mesterskapet var Fenix I, som mottok $21.000, og Dynamics, som ble tildelt $12.000.

Apex Legends Global Series-vinnende lag og største øyeblikk
2022 Apex Legends Global Series Championship

2022 Apex Legends Global Series Championship

2022 Apex Legends Global Series Championship var planlagt fra 7. juli til 10. juli. Mesterskapet ble delt inn i tre etapper, med vinnende lag som gikk videre fra gruppespillet til brakettstadiet og deretter til finalen.

I gruppespillet deltok 40 lag fordelt på ti grupper. Alle lagene gikk videre til bracket-gruppen, med de ti beste lagene som startet i vinnergruppen og de ti nederste i taperens bracket.

Premiepotten for 2022 Apex Legends Global Series Championship er $2 millioner, med vinnerne satt til å motta $500 000. Laget på 2. plass vil motta $300.000, og det tredje laget vil motta $200.000. I tillegg vil spilleren med flest elimineringer, Apex Predator, bli tildelt $3000.

2022 Apex Legends Global Series Championship
Hvor kan du satse på Apex Legends Global Series?

Hvor kan du satse på Apex Legends Global Series?

Spillere kan plassere spill på Apex Legends Global Series på de fleste eSports-spillsider. Imidlertid tilbyr hundrevis av eSports bettingsider Apex of Legends bettingmarkeder, noe som gjør det utfordrende for de fleste spillere å velge den beste eSports bettingsiden.

Noen toppalternativer finnes på anerkjente rangeringssider for eSports-tipping. Det essensielle er å sikre at den valgte eSports bettingsiden tilbyr Apex Legends Global Series-spillmarkeder.

Det neste trinnet etter å ha valgt en passende spilleside er å sette inn penger på spillekontoen. Innskuddsbeløpet avhenger av hva tipperen har til hensikt å satse, men bør ikke være lavere enn minimumsinnskuddsgrensen satt av spillleverandøren. De fleste spillleverandører tilbyr mange betalingsmåter, som bidrar til å gjøre innskuddsprosessen enkel og praktisk.

Hvor kan du satse på Apex Legends Global Series?
Apex Legends Global Series Betting Process

Apex Legends Global Series Betting Process

Tipping starter med at tippere velger passende spillmarkeder fra de tilgjengelige alternativene. Preferanser, odds og spillstrategier vil først og fremst påvirke valgene. Vanligvis tillater de fleste spillsider spillere å gjøre akkumulerte spill, forbedre oddsen og øke det potensielle gevinstbeløpet.

Spillere kan deretter bestemme hvor mye penger som skal satses for hvert spill og følge den relevante prosedyren gitt av spillleverandøren for å plassere innsatsen.

Apex Legends Global Series Betting Process

Siste nytt

Topp 5 esports-spillturneringer 2022
2022-12-08

Topp 5 esports-spillturneringer 2022

Esports utvides, og flere konkurranser og spill blir inkludert i spillmarkedene. Det er ikke overraskende å se esportstipping øke i popularitet, gitt hvor populære sportskonkurranser har blitt de siste årene.

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close