Spill Age of Empires Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Age of Empires er en prisvinnende serie med sanntidsstrategi (RTS) videospill utgitt over et tidsrom på over to tiår. Denne eksepsjonelle historiske RTS-en har vunnet hjertene til millioner av spillentusiaster, inkludert de innen e-sports-betting. Listen over Age of Empires-elskere er lang, og den fortsetter å vokse. Dette kan forklares med de fantastiske funksjonene, inkludert fascinerende historiske temaer, mange sivilisasjoner, ekte spilling og episk grafikk.

Interessant nok er seriens kunstig intelligens (AI) spilleres evner noe begrenset, så de har ikke fordelen over menneskelige spillere. Dette gir fair play, som de fleste av sistnevnte liker.

Spill Age of Empires Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Alt om Age of Empires-serien gjennom årene

Alt om Age of Empires-serien gjennom årene

I skrivende stund (januar 2022) kommer Age of Empires med ni spill. Sjekk ut de viktigste PC-eksklusive titlene:

Age of Empires (1997)

Dette var det første Age of Empires-spillet som Ensemble Studios ga ut i 1997. Xbox Game Studios publiserte denne tittelen, som utnytter Genie-spillmotoren. Det var ikke mange RTS-spill tilgjengelig den gang, og dette var den første med et historisk tema.

GameSpot, populært kjent for sine omfattende spillanmeldelser, definerte Age of Empires som en kombinasjon av Blizzard Entertainments Warcraft: Orcs & Humans og Sid Meier's Civilization. Men dette amerikanske videospillnettstedet beskrev også designet som noe forvirret. Til tross for dette og andre negative anmeldelser fra kritikere, ble dette spillet godt mottatt, og solgte mer enn tre millioner enheter på tre år.

Microsoft publiserte Age of Empires sin utvidelsespakke Age of Empires: The Rise of Rome i 1998.

Age of Empires II (1999)

I likhet med den første Age of Empires-tittelen, utnytter Age of Empires II: The Age of Kings Genie-spillmotoren. Disse titlenes spill er også like. Men i motsetning til forgjengeren som tilbyr tolv sivilisasjoner for spillere å velge mellom, har Age of Kings tretten av dem fra Midtøsten, Asia og Europa.

I 2000 ble utgivelsen av Age of Kings utvidelse, The Conquerors. De fleste spillere var imponert over at den kom med flere nye funksjoner, inkludert fem sivilisasjoner til.

Age of Empires III (2005)

Dette er den tredje hoveddelen av AoE-serien. Age of Empires III har en mengde nye funksjoner, for eksempel hjembyer, for å gi spillere ressurser og oppgraderinger. The WarChiefs, dette spillets første utvidelse, ble introdusert til spillverdenen i 2006. I 2007 ga Microsoft Game Studios ut sin andre utvidelse, The Asian Dynasties.

Age of Empires IV (2021)

Relic Entertainment samarbeidet med World's Edge for å utvikle Age of Empires IV, opprinnelig utgitt i slutten av oktober 2021. Den deler flere funksjoner med Age of Empires II. MobileSyrup, en kanadisk bookie som anmelder forskjellige teknologiprodukter, beskrev til og med denne tittelen som sistnevnte, men med et nytt lag maling.

Det er også bemerkelsesverdig at Age of Empires også har disse spin-off-spillene:

 • Age of Mythology (2002)
 • Age of Mythology: The Titans (2003)
 • Age of Empires: The Age of Kings (2006)
 • Age of Empires: Mythologies (2008)
 • Age of Empires Online (2011)
Alt om Age of Empires-serien gjennom årene
Age of Empires Betting 2022 : alt du trenger å vite

Age of Empires Betting 2022 : alt du trenger å vite

De fleste videospillentusiaster liker å hengi seg til Age of Empires-spill. Disse inkluderer virksomheter som ønsker å maksimere fortjenesten. Men alt handler ikke om materiell gevinst. En stor del av partene som deltar i denne aktiviteten er fascinert av spenningen den byr på.

Dessuten er Age of Empires esport-betting praktisk enkelt. Til å begynne med må tippere identifisere en bookie med den unike kombinasjonen av funksjoner de leter etter. Deretter må de finansiere gamblingkontoene sine for å satse på deres foretrukne AoE-lag eller spillere. Så enkelt er det!

Som tonnevis av erfarne tippere allerede har lagt merke til, er spill på Age of Empires likt å satse på mange andre sportsbegivenheter. Gamblere blir presentert med mange kamper å velge mellom. Det som er enda mer attraktivt er at det er et stort basseng med eSport-bettingsider tilgjengelig, alle gir forskjellige markeder for dem.

Det er viktig å lære de grunnleggende begrepene som brukes i AoE-spill for å unngå hensynsløse feilberegninger. For eksempel, å plassere pengelinjespillet krever at gamblere forutsi laget som sannsynligvis vil vinne en bestemt begivenhet. Hvis man ikke forstår dette i utgangspunktet, kan det være vanskelig å satse på denne legendariske e-sporten.

Age of Empires Betting 2022 : alt du trenger å vite
Hvorfor er Age of Empires populær?

Hvorfor er Age of Empires populær?

Utvilsomt har dette esport-spillet en av de største fanbasene globalt. Hvorfor kan ikke esportelskere få nok av denne strategivideospillserien? Følgende er de viktigste årsakene.

Age of Empires internettsamfunn

Age of Empires virtuelle fellesskap er bredt, og det omfatter spillere fra alle deler av verden. Disse personene binder seg ikke bare over sin kjærlighet til denne esports-tittelen. De opplyser også hverandre om en rekke emner, inkludert:

 • Hvordan navigere i Age of Empires-fora og dra maksimal nytte av dem
 • Age of Empires-arrangementer og spillmuligheter
 • Hvordan finpusse ens AoE-spille- og bettingferdigheter
 • De beste egenskapene til de nåværende AoE-titlene og hva de vil se i fremtidige utgivelser

Dette fellesskapets samhold trekker flere Age of Empires-fans hver dag, noe som gjør dette spillet enda mer populært.

Spill Age of Empires online

Det enkle å spille Age of Empires er en annen faktor som fortsetter å fange oppmerksomheten til spillere som er lidenskapelig opptatt av e-sport. Man trenger ikke engang mange års erfaring for å spille dette spillet online, hjemme, på farten eller på et annet passende sted.

Hvorfor er Age of Empires populær?
Slik spiller du Age of Empires

Slik spiller du Age of Empires

Noen spillere foretrekker Age of Empires andre videospill fordi det er enkelt å oppfylle systemkravene og nyte ulike titler. Disse inkluderer en 64-bits prosessor, 8 GB RAM (minne) og NVIDIA® GeForce® GT 420 (grafikk). Merk at disse ikke er fikset; pluss, de kan variere fra en Age of Empires-avdrag til en annen.

Største Age of Empires-spillere og -lag å satse på

Prominente Age of Empires-spillere har også bidratt til populariteten til denne videospillserien. Oftere enn ikke ser yngre spillere opp til dem. De spiller dette spillet ofte for å forbedre ferdighetene sine og forhåpentligvis være like gode som spillerne de beundrer.

De fleste av dagens AoE-dyktige spillere har fans som følger hver kamp de spiller. I tillegg støtter de disse spillernes lag og oppfordrer vennene sine til å hoppe på vognen. Dette har massivt økt aksepten av denne RTS på global skala.

Slik spiller du Age of Empires
Er det noen Age of Empires-mesterskap?

Er det noen Age of Empires-mesterskap?

Ja. Det er forskjellige Age of Empires globale turneringer hvor spillere og lag kjemper mot hverandre for å vinne et bestemt beløp. I de fleste tilfeller deles premiepotten mellom de deltakende lagene, men i et forhåndsbestemt forhold. Siden denne videospillserien har forskjellige titler, varierer andre turneringsfunksjoner.

For eksempel ble 2v2 World Cup 2020-turneringen arrangert for Age of Empires II-lag. Den kom med et 2 mot 2, GSL-system og enkelt-elimineringsformat, og en premiepott på $28 570. Age of Empires-lagene som endte først (Kina A) og andre (Norge A) fikk henholdsvis $7200 og $5100.

Det var et globalt mesterskap for Age of Empires III-spillere i 2021. I motsetning til 2v2 World Cup 2020, inneholdt denne turneringen en premiepott på $5 000. Vinneren, Haitch, gikk hjem med $1500, mens den andre nummer to, Mitoe, mottok $1000.

Spesielt deltar forskjellige jurisdiksjoner i Age of Empires verdensmesterskap. Disse inkluderer Storbritannia, Canada, Finland, Østerrike, USA, Tyrkia, Frankrike, Nederland, Australia, Tyskland og Polen. Som forventet investerer spillere og lag som konkurrerer i disse turneringene mye tid på å forberede dem til å slå motstanderne og gjøre landene sine stolte.

Det er også AoE-turneringer for Age of Empires IV som definitivt er verdt å satse på:

Er det noen Age of Empires-mesterskap?
Finn de beste Age of Empires esports bookmakere

Finn de beste Age of Empires esports bookmakere

Spillere kan satse på AoE på de utallige online esports-betting-nettstedene som er tilgjengelige. Men det er alltid en fantastisk idé å først gjennomgå funksjonene til en bookie før du velger den. Sjekk ut noen av spørsmålene alle bør svare på før de registrerer seg på en plattform for å satse på denne videospillserien:

 • Tilbyr det gunstige Age of Empires-odds?
 • Hva er de tilgjengelige betalingsmetodene for innskudd og uttak? Er de sikre og raske?
 • Godtar de angitte innskudds- og uttaksalternativene spillerens lokale valuta?
 • Er det mulig å spille på Age of Empires på mobil?
 • Kan tippere få tilgang til egaming-betting-appen på flere språk?
 • Er bookmakerens kundestøtte pålitelig og benyttet på praktiske måter?
 • Hvilken myndighet har gitt bookmaker lisens til å operere i spillerens jurisdiksjon?
 • Har bookie tatt noen spesifikke tiltak for å gjøre brukernes kontoer umulige å hacke seg inn på?

Å få gode nok svar på disse spørsmålene er avgjørende fordi det avgjør om en tipper har fantastiske Age of Empires-spillopplevelser eller forferdelige. Mens de surfer på internett og søker etter de beste Age of Empires-leverandørene, er her noen alternativer på toppnivå de kan tenke over:

 • 22Sats
 • Casumo
 • 1xBet
 • TonyBet
 • Betsson
 • Betwinner
 • 10 Spill
Finn de beste Age of Empires esports bookmakere
Følg de beste Age of Empires-lagene for å satse nøyaktig

Følg de beste Age of Empires-lagene for å satse nøyaktig

Hvis en tipper ønsker å satse på Age of Empires, bør de finne ut denne videoen spillets beste lag og deres nylige opptredener. Dette kan hjelpe dem i deres spillreise ved å gjøre det enklere å forutsi favoritter og underdogs.

Her er noen bemerkelsesverdige Age of Empires-lag som er verdt å følge:

Etterspill

Dette laget er kjent for å konkurrere i Age of Empires II-turneringer, det første laget var Into the Darkness (2016), som det vant. Den gang bestod Aftermath av MbL, Liereyy og Hearttt, men Hera og Nicov er også en del av denne troppen nå.

Team GamerLegion

Denne tyske e-sportsorganisasjonen ble etablert i 2017. Selv om de fleste kjenner den for å stille opp lister i League of Legends, har den også et flott AoE-lag.

Vietnam Legends (VNA)

Vietnam Legends ble opprinnelig grunnlagt av All, KoolPixel og Binh, og har deltatt i Age of Empires-turneringer i nesten to tiår. Fra januar 2022 besto lagets aktive tropp ACCM, SongSong, CooL, saymyname og BadBoy.

Suomi

Dette laget ble grunnlagt av finske Age of Empires II-spillere som ønsket å konkurrere i denne tittelens turneringer sammen. Dens aktive spillere er Jupe, TheMax, Villese, Rubenstock og Zuppi.

Flere lag kjent for å spille Age of Empires er Team Secret, Infinity Legends, SalzZ, Tempo Storm, Rulers of Rome, Clown Legion, Dark Empire og Heresy.

Følg de beste Age of Empires-lagene for å satse nøyaktig
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

De fleste tippere som vurderer å begynne sin Age of Empires-betting eller spillereise, ønsker å vite hva det har for dem. Vel, dette er fordelene og ulempene du kan forvente.

Fordeler

 • Tilgjengelighet: De fleste Age of Empires-titler er ganske enkle å få tilgang til, takket være tilgjengeligheten på Steam, Microsoft Store og Xbox Game Pass. I tillegg er et flertall av avdragene gratis å spille på iOS-, Windows- og Android-enheter.
 • Spillbarhet: Alle interesserte spillere kan spille spillet. Å gå gjennom noen artikler om det er nok til å opplyse dem om spillingen og temaene for å vite nøyaktig hva de kan forvente. Konsekvent praksis er imidlertid obligatorisk for de som håper å forbedre ferdighetene sine.
 • Lærerikt: Interessant nok gir Age of Empires mer enn bare underholdning. Det utstyrer også spillere med nyttige ferdigheter som å utnytte forskjellige ressurser, trives i et svært konkurranseutsatt miljø og innovasjon.
 • Kvalitet: Dette esport-spillet er et utmerket valg for de som leter etter de beste esport-spillene på markedet akkurat nå. Dens visuelle utseende og grafikk har forbedret seg enormt gjennom årene. Det har også vært en bemerkelsesverdig forbedring i de andre funksjonene, for eksempel sivilisasjoner, AI og lydspor.

Lure

 • Selv om denne spillserien er ganske enkel å spille, er den litt vanskelig å mestre, spesielt for amatørspillere.
Fordeler og ulemper
Forstå Age of Empires odds

Forstå Age of Empires odds

I eSport-spill som Age of Empires representerer odds sannsynligheten for et bestemt resultat. Dette kan være som at et bestemt lag vinner en turnering eller at en spiller slår et annet.

De hjelper spillere med å beregne deres mulige avkastning etter å ha satset på forskjellige Age of Empires-kamper. Vanligvis er de forskjellige fra en bookie til en annen, og de kan komme i forskjellige formater. Spillere bør forstå dem for å skille favoritter fra underdogs og plassere de mest fornuftige innsatsene.

Nedenfor er de mest populære typene AoE odds bookmakere tilbyr:

 • Fraksjonelle odds: Disse oddsene er populære blant britiske esports bookmakere. De fleste spillere liker dem fordi de er ganske enkle. For eksempel, hvis et bestemt Age of Empires-lag har odds på 2/5, får tippere $2 for hver $5 de satser og vinner.
 • Desimal odds: De fleste spillere har også lett for å beregne potensielle gevinster ved å bruke desimalodds. De trenger bare å multiplisere innsatsen med dem.
 • Amerikanske odds: Amerikanske odds tilbys hovedsakelig av nettsteder for esports-betting i USA eller Canada. De kan enten være positive talloddser eller negative talloddser. Førstnevnte viser mulig utbetaling når en tipper satser $100, mens sistnevnte indikerer hvor mye man må satse for å ha en sjanse til å vinne $100.
Forstå Age of Empires odds
Spilltips og triks

Spilltips og triks

Age of Empires bettors kan utnytte noen få praktiske strategier å nyte veddemål på denne eSporten. Man kan begynne med å velge bare den beste videospillsiden som aksepterer gamblere fra deres land. Ideelt sett bør bookien de velger også komme med en mobilvennlig side, ulike betalingsalternativer, kommende kundeserviceagenter og praktiske odds.

Et annet nyttig Age of Empires tippetips er å undersøke dette spillet før du setter innsatser. Spillere bør sjekke ut kommende turneringer og lagene/spillerne som deltar for å identifisere de beste spillmulighetene.

Amatører bør ikke tenke to ganger på å konsultere profesjonelle AoE-spillere; de kan lære en ting eller to om hvordan de kan vinne.

Spilltips og triks