Spill på World Electronic Sports Games 2023

En internasjonal e-sportsturnering kalt World Electronic Sports Games aka (WESG) er en digital konkurranse lokalisert i Shanghai, som er basert på de olympiske leker. Siden 2016 har spillere fra de samme nasjonene konkurreret mot andre nasjonale spillerlag. Denne unike esportkonkurransen skiller menn og kvinner, med spillere som konkurrerer mot andre spillere av samme kjønn. I 2016 tilbød den første turneringen en premiepott på $5,5 millioner.

I løpet av arrangementets første år var det bare nasjonale statsborgere som kunne konkurrere på et lands lag. Reglene for turneringen har utviklet seg og tillater nå to utenlandske medlemmer for hvert lag. Turneringskonkurrenter er som vinner, fortsetter i turneringen, basert på enkelt-elimineringsprotokoller.

Flag

No matches found, please try:

no Country FlagCheckmark

1xBet

no Country FlagCheckmark
BonusOpptil €1500 + 150 gratisspinn

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
Hent bonusen din
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Vis mer ...
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

E-sportens verden kan være veldig forvirrende for de som ikke er vant til det. Ingen kan imidlertid nekte for at den også er veldig spennende og interessant. Det samme kan sies om nettcasinoer.

BonusOpptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
 • Stort spillvalg
Show less...
Vis mer ...
 • Stort spillvalg

22Bet har vært i drift siden 2017. Det eies av TECHSOLUTIONS NV, en Curacao-basert organisasjon. Takket være Curacao-gamblinglisensen som er gyldig til 23. november 2023, finner de fleste onlinespillere at den er sikker fordi Curacao-regjeringen er høyt ansett i onlinespilllandskapet.

BonusFå din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

 • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
 • Stort utvalg av sport
 • Kampanjer og bonuser med høy verdi
Show less...
Vis mer ...
 • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
 • Stort utvalg av sport
 • Kampanjer og bonuser med høy verdi

Loot.bet er en eksepsjonell leverandør av e-sport, anbefales på det sterkeste for sin pålitelighet og enestående service. Som et langvarig ESports -alternativ har denne leverandøren opparbeidet seg et solid rykte blant spillere siden etableringen i 2016 . Med en dedikasjon til fortreffelighet og en forpliktelse til å levere den best mulige e-sportopplevelsen, har Loot.bet blitt et toppvalg for spillere over hele verden.

Spill på WESG

Spill på WESG

Med en rekke populære spill, konkurrerer WESG-spillere på høyeste nivå.

Motangrep

Counter Strike (CS:GO) er et spill satt på forskjellige steder i verden. Spillere kontrollerer motsatte kontraterrorist- eller terroristmilitante karakterer. For hver spillerunde jobber lagene for å beseire hverandre ved å oppnå målene som ødelegger alt på motstanderlaget. Spillet gir mulighet for tilpasning av tilbehør og våpen.

Dota 2

Med Dota 2, spillere spiller i 5-spillerlag mot et annet lag, som enten forsvarer eller okkuperer en base på kartet. Hver spiller kontrollerer en karakter, kalt en helt, som har kraftige evner. Spillere kan velge mellom 122 helter for å kontrollere og samle poeng for helten når den beseirer en helt på motstanderlaget. For å vinne må et lag ødelegge den store strukturen på det andre lagets base, kalt en Ancient.

Hearthstone

Hearthstone er et digitalt kortspill, som er gratis å spille. Spillet bygger på Warcraft-serien og bruker de samme karakterene og elementene. I 2014 ga Blizzard Entertainment ut spillet for macOS og Windows. Senere på året ga selskapet også ut Android- og iOS-versjoner.

Med teknologi på tvers av plattformer støtter tittelen spilling mellom spillere på forskjellige enheter. To motstandere bruker kortstokker med 30 kort, og kontrollerer en helt med unike krefter. Spillere bruker krystaller for å tilkalle undersåtter for å angripe motstanderen, og til slutt ødelegge konkurransens helt.

Spill på WESG
Hvorfor er World Electronic Sports Games populære?

Hvorfor er World Electronic Sports Games populære?

Siden WESG er basert på de olympiske leker, opplever fansen en følelse av nasjonal stolthet når de ser kamper og utfall. I tillegg har spill på nett økt populariteten til godt besøkte digitale arrangementer. E-sportindustrien for flere milliarder dollar tiltrekker seg spillere over hele verden.

Veddemål drives av profesjonelle gamblere og amatørfans som ønsker å oppleve et nytt nivå av spenning mens de ser på spillkonkurransene. Ettersom populariteten til mobiltelefoner fortsetter å vokse, lar markedet spillere se og satse på alt WESG konkurranser på farten. Enkel tilgang, global popularitet og spennende spill øker WESG-populariteten over hele verden.

Fordeler

Siden folk over hele verden bruker mer tid på digital spilling, tilbyr WESG en unik måte å nyte e-sport på. Enten du ser på, spiller eller tipper, tilbyr turneringen en rekke underholdningsalternativer for spillentusiaster.

Nye spillere

WESG gir næring til nye spilleres deltakelse i e-sport ved å utvide spillmuligheter for spillere som deltar i konkurranser. Turneringens økende popularitet tjener til å fremheve spillene i turneringen, og tiltrekker seg nye spillere over hele verden.

Premier

Med sin premiepott på flere millioner dollar gir WESG spillere en mulighet til å vinne betydelige pengesummer. Utover konkurransen, satser spillere på turneringen i håp om å velge de vinnende spillerne og lagene. Å øve og forstå spillet hjelper konkurrenter til å vinne premiepenger. Ved å undersøke og satse smart, øker en gambler sjansene for å vinne.

Hvorfor er denne turneringen populær å satse på?

En grunn til turneringen er populær å satse på er antall forskjellige innsatsvalg. Med et så omfattende utvalg av elektroniske spill tilgjengelig for å se og satse, liker gamblere å satse på enkeltstående kamper eller en blanding av konkurranser. Siden spillene fremmer nasjonal stolthet, er innbyggerne ofte ivrige etter å satse på sitt eget lands lag. Betting er en annen måte å legge spenningen til konkurransen på.

Hvorfor er World Electronic Sports Games populære?
World Electronic Sports Games sine vinnerlag og største øyeblikk

World Electronic Sports Games sine vinnerlag og største øyeblikk

I 2016 holdt den første turneringen kvalifiseringsrunder i Shanghai. Selv med betydelige premiepenger tilgjengelig, deltok ikke mange toppspillere i den første turneringen. I stedet flere verdenskjente spillere valgte å gå til mer populære arrangementer, for eksempel ELEAGUE Major. WESG likte fortsatt sterk konkurranse med Frankrikes EnVyUs Team som slo Kinguin Team fra Polen i CS:GO for å ta hjem en stor premiepott.

TNC Pro Team vant Danmarks Cloud9 i Dota 2 for å vinne hovedpremien. Sveriges allianselag vant seier mot Infamous Team fra Peru for å vinne bronsen. Koreanerne vinner StarCraft 2-konkurransen. På tredje slo Alex Sunderhaft fra Amerika Tobias Sieber fra Tyskland. I den store finalen vant Hearthstones mester Euneil Javiñas fra Filippinene over svenske Jon Westberg.

World Electronic Sports Games sine vinnerlag og største øyeblikk
Hvor og hvordan satser du på World Electronic Sports Games

Hvor og hvordan satser du på World Electronic Sports Games

For å satse og vinne, må en spiller undersøke lagene og individuelle spillere som konkurrerer i WESG. Som å satse på vanlig sport, er det viktig å kjenne alle deltakerne før du satser. Etter å ha gjennomgått odds, vinner spilleren penger for å gjette de riktige vinnerne av individuelle og lagkonkurranser. Her er noen av typene spillmuligheter som er tilgjengelige for turneringen.

I e-sportsfellesskap møtes gamblere på sosiale medier for å satse uformelt blant venner. Disse spillene er ofte for faktiske penger eller andre gjenstander, avhengig av vilkårene satt mellom to individer eller gruppen. Sosial betting er imidlertid ikke alltid en god idé. Å satse mot venner kan føre til uenighet, og det er risikabelt å satse med fremmede på nettet.

Ved å satse personlig eller head-to-head kan en gambler plassere en innsats med andre spillere som satser uformelt med hverandre. Spillnettsteder tilbyr også head-to-head-spill. Konkurrenter betaler en avgift for å delta, og vinneren får premiepengene, som er en kombinasjon av betalte avgifter.

Ekte esportstipping innebærer å plassere penger på individet eller laget som forventes å vinne via en nettplattform eller landbasert virksomhet. Men hvis en person ikke er godt kjent med spillet og historien til spillerne, er det best å ikke kaste bort penger. Bare dyktige spillere som forstår esports-strategi vinner konsekvente fortjeneste.

Selvfølgelig kan spillere også plassere fantasispill, som faktisk ikke er spill. På samme måte som fantasy-fotball, består fantasy esports-lag av lister over esports-spillere. Fantasy esport-entusiaster spår vinnere for moro skyld uten å satse penger.

Hvor og hvordan satser du på World Electronic Sports Games
Hvor og hvordan kan en spiller satse på denne turneringen?

Hvor og hvordan kan en spiller satse på denne turneringen?

Anerkjente e-sportsbøker på nett tilbyr esport-bettingalternativer og odds for fansen å satse på WESG. Det er viktig å sjekke nettstedets lisensieringsinformasjon og omdømme før du satser. Det er en tydelig forskjell i en spillers erfaring med spillnettsteder av høy kvalitet og lav kvalitet.

Pålitelige nettsteder tilbyr klare vilkår for bruk, fremtredende visning av lisensinformasjon og gode anmeldelser. Det er ikke trygt å satse penger på en tilfeldig spillebok. Når du velger en bookmaker, bør spillere sørge for at en nettside har følgende egenskaper:

 • En sportsbok positiv operasjonshistorie forsikrer en spiller om at han vil motta betaling på et vinnende spill.
 • Populære sportsbooks liker generelt godt rykte på nett, som tiltrekker seg esportsentusiaster.
 • Teknisk pålitelighet gir forbrukere nesten 100 prosent tilgjengelighet for å plassere innsatser.
 • Gode bonusstrukturer er konkurransedyktige med andre nettsider på markedet.
 • Enkelt å bruke grensesnitt lar spillere enkelt navigere på nettsiden.
 • WESG-begivenhetsdekning øker spenningen ved livespill
 • Spillalternativer tilbyr en rekke måter å satse på.
 • Gunstige odds er konkurransedyktige med andre sportsbooks.
 • Respekterte innskuddsmetoder tilbyr pålitelige digitale pengeoverføringer.
 • Raske, enkle uttaksprosesser sikrer en sømløs opplevelse.

Online gambling gir spillere og fans mulighet til å enkelt satse penger på WESG. Betting er raskt i ferd med å bli en av de mest spennende aspektene ved digital spilling og e-sport. Ved å tilby en ny måte for fans å nyte spillene, konkurrerer online sportsbooks med hverandre for å samle betydelige deler av esports-spillmarkedet.

Live-betting bidrar til turneringens moro og spenning. Ved å utnytte kraften til internett, tilbyr sportsbooks fansen muligheten til å spille fra hvor som helst over hele kloden. Fra Asia til Europa kan WESG-entusiaster satse på favorittlag og spillere hjemmefra. I likhet med OL vekker turneringen en følelse av nasjonal stolthet for esport-fans uansett hvor de bor.

Hvor og hvordan kan en spiller satse på denne turneringen?
Hva er den beste strategien for å satse på denne turneringen?

Hva er den beste strategien for å satse på denne turneringen?

Kunnskap er konge i esports-tipping. Å satse smart betyr at en esport-fan undersøker lagene og spillerne før de satser penger. Et lag kan ha en fordel hvis det har skaffet seg en topprangert spiller før turneringen.

Å se på historiske data, hvilke detaljer spillerne som vinner oftest vil hjelpe en gambler med å plassere en solid innsats. Med litt kunnskap og mye flaks kan e-sportentusiaster ha glede av å satse på lag og spillere som konkurrerer på World Electronic Sports Games.

Hva er den beste strategien for å satse på denne turneringen?

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close