Spill på Smite World Championship 2023

Når det kommer til esport-turneringer basert på spillet Smite, skiller SWC seg ut som den mest populære. Det finner sted årlig hver vinter i Atlanta, Georgia. Hi-Rez Studios arrangerer arrangementet. SWC ble først etablert i 2015. Siden den gang har det utviklet seg til en av de største e-sportsturneringene. Nettsider for esport-betting favoriserer SWC på grunn av formatet. 10 lag konkurrerer i doble elimineringsfaser før en enkelt knockout-finaletappe begynner. Dette gir tippere mange muligheter til å analysere ytelsen til hver spiller.

Mange esport-begivenheter får oppmerksomheten til gamblingmiljøet på grunn av deres høye premiepotter. Selv på det laveste klarte den fortsatt å oppnå imponerende $785 000. Slike høye belønninger har tiltrukket seg de aller beste Smite-lagene fra hele verden.

Flag

No matches found, please try:

no Country FlagCheckmark

1xBet

no Country FlagCheckmark
BonusOpptil €1500 + 150 gratisspinn

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
Hent bonusen din
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Vis mer ...
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

E-sportens verden kan være veldig forvirrende for de som ikke er vant til det. Ingen kan imidlertid nekte for at den også er veldig spennende og interessant. Det samme kan sies om nettcasinoer.

BonusOpptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
 • Stort spillvalg
Show less...
Vis mer ...
 • Stort spillvalg

22Bet har vært i drift siden 2017. Det eies av TECHSOLUTIONS NV, en Curacao-basert organisasjon. Takket være Curacao-gamblinglisensen som er gyldig til 23. november 2023, finner de fleste onlinespillere at den er sikker fordi Curacao-regjeringen er høyt ansett i onlinespilllandskapet.

BonusFå din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

 • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
 • Stort utvalg av sport
 • Kampanjer og bonuser med høy verdi
Show less...
Vis mer ...
 • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
 • Stort utvalg av sport
 • Kampanjer og bonuser med høy verdi

Loot.bet er en eksepsjonell leverandør av e-sport, anbefales på det sterkeste for sin pålitelighet og enestående service. Som et langvarig ESports -alternativ har denne leverandøren opparbeidet seg et solid rykte blant spillere siden etableringen i 2016 . Med en dedikasjon til fortreffelighet og en forpliktelse til å levere den best mulige e-sportopplevelsen, har Loot.bet blitt et toppvalg for spillere over hele verden.

Alt om Smite, spillet

Alt om Smite, spillet

I løpet av det første året var det 2,6 millioner dollar å hente. Dette gjorde den til den tredje mest lukrative premiepotten for esport i 2015. Velkjente konkurranser som f.eks League of Legends verdensmesterskap hadde lavere belønninger til tross for at de ble ansett som mer høyprofilerte på den tiden.

Gamblere kan se SWC via nettstrømmer og satse på kampene. En rekke bookies åpner markeder basert rundt denne turneringen.

Smite tilhører flerspiller online kamparena (MOBA) sjanger. Siden utgivelsen har spillet vært gratis å spille. Dette er et vanlig aspekt ved mange av de mest populære esport-titlene. Smite er for tiden tilgjengelig på flere forskjellige plattformer. Dette inkluderer PS4, Xbox One, Nintendo Switch og PC.

Spilleren tar på seg rollen som en mytologisk figur som en gud eller gudinne. De deltar i lagbaserte kampkamper. Hver forskjellig karakter vil ha en unik evne å utnytte under kampen. Laget må komme opp med en vinnende strategi for å overliste både motstanderspillere og NPC-minions.

Smite esport mesterskap som SWC har en tendens til å fokusere på spiller versus spiller moduser. Følgelig må gamblere sette seg inn i hvordan disse kampene fungerer. Det er også viktig å lære om fordeler og ulemper ved hver spesifikke gud.

Bare et dusin av dem er tilgjengelig gratis på månedlig basis. Det er imidlertid mulig å låse opp mer ved å bruke valutaer i spillet og fullføre utfordringer.

Profesjonelle spillere liker å tilpasse gudekarakterene sine med unike skinn og følelser. Imidlertid vil arrangementer som SWC vanligvis begrense ytelsesoppgraderinger for å gjøre kampene så rettferdige som mulig. Det er viktig å ta hensyn til dette når du gjør en innsats.

Alt om Smite, spillet
Reglene for å spille Smite

Reglene for å spille Smite

Før du kan satse på esport-ligaer, må gambleren ha en god forståelse av spillereglene. Conquest er den vanligste spillmodusen. Den ligner på den som er sett i League of Legends. To lag bestående av fem spillere forsøker å ødelegge Phoenixes til motstanderlaget. Det er også en gigantisk kriger kalt Titan som må tas ned.

Lagene starter kampen i motsatte ender av kartet. Før han går inn i spillet har en spiller en viss mengde gull å bruke på startgjenstander. Pro Smite-spillere tenker taktisk på hvilke forbedringer som vil være til nytte for laget.

For å komme seg fra den ene siden av kartet til de andre må spillerne reise gjennom en av tre baner. Hver av dem blir forsvart av en Phoenix-skapning sammen med forsvarstårn. Hvis spillere kommer for nær dem vil de pådra seg mye skade.

Minions er nyttige NPC-er som hjelper spillere med å ta ned fiendene. De har et ganske svakt angrep, men gyter regelmessig. Det er fire klasser av gud: kriger, mage, jeger, leiemorder og verge. De beste lagene vil komme med en vinnende klassekonfigurasjon som utfyller gruppen som helhet.

Reglene for å spille Smite
Hvorfor er Smite World Championship populært?

Hvorfor er Smite World Championship populært?

Det er mange grunner til at tippere kan vurdere SWC for å være en av de beste e-sportsturneringene. Hver kamp er høyt tempo og spennende. Spillets kunstdesign er kjent for å være fargerik og engasjerende. Når angrep blir gjort, resulterer det ofte i et utbrudd av fargetoner.

I tillegg til den estetiske appellen er det også mange taktikker som gamblere kan bruke. Hvis de kjenner styrken/svakhetene til hver gudekarakter, vil det være lettere å forutsi hvilket lag som kommer på topp.

Listen over e-sportsturneringer som er populære blant bettingfans, vil fokusere på de som eliminerer sjansen så mye som mulig. I stedet vil spillene belønne spillere som kjenner reglene og analyserer spillerens ytelse. Dette er absolutt tilfelle med Smite.

Dette spillet er også elsket av folk som har en fascinasjon for mytologi. Karakterene i Smite kommer fra en rekke forskjellige pantheoner. De inkluderer guder av greske, nordiske, keltiske, gamle egyptiske, kinesiske og slaviske legender. Hvis noen noen gang har ønsket å se disse figurene kjempe mot hverandre, er Smite den ideelle tittelen for dem. Å kunne satse på disse episke gudekampene vil sannsynligvis være veldig tiltalende.

Hvorfor er Smite World Championship populært?
SWCs vinnerlag

SWCs vinnerlag

Når du tipper på esport-turneringer er det alltid viktig å velge riktig lag. I Smite må det være en god balanse mellom de som gjør skade og helbreder ledsagere. Hvis alle velger en kriger av typen tank, er det mer sannsynlig at motstanderne utnytter svakhetene deres. I stedet har vinnere av SWC valgt sine guder nøye.

Store esport-turneringer som SWC har store pengesummer på lur. Bare de aller beste Smite-spillerne kommer til finalen. Hvis en gambler er usikker på hvem han skal støtte, er det flere faktorer å se etter. Det er nyttig å beregne det totale skadebeløpet som gruppen kan håndtere.

Hvis dette er lavere enn motstanderne, kan de bli overmannet. Hastighet er et annet viktig element. Disse spillene er ekstremt høyt tempo. Vinnere må utføre angrep så raskt som mulig.

Følgende lag har vært mestere i SWC tidligere. Det er derfor de bør følge med på om de fortsetter å delta i turneringen i fremtiden:

 • Epsilon Esports
 • NRG Esports
 • eUnited
 • Splyce
 • SK Gaming
 • Pittsburgh Knights
 • Atlantis Leviathans
SWCs vinnerlag
De største øyeblikkene i SWCs historie

De største øyeblikkene i SWCs historie

Siden SWC er en av de mest spennende esport online turneringer, er det fornuftig at det har vært et bredt spekter av ikoniske øyeblikk siden starten. For eksempel imponerte MLCSt3alth tilskuere da de rev gjennom hele motstanderlaget TITAN. Det skilte seg ut som et av de mest høyoktanslag i Smites historie.

Da Epsilon og Cloud 9 konkurrerte mot hverandre, klarte spilleren YAMMYN å få en firedobbel drap i løpet av sekunder. Denne svenske Smite-proffen gjorde også et imponerende Celestial Beam-drap i en separat kamp mellom Luminosity og NRG.

Da Team Rival kjempet mot Eunited, brukte spilleren PolarBearMike spesialistangrepene sine med stor effekt. Det endte med at han slo drapsslaget mot en branngigant. Dette trekket vant laget hans kampen. Ved andre anledninger har spillere skapt minneverdige øyeblikk takket være deres ekspert defensive strategi.

Dette skjedde i en kamp mellom Dignitas og Splyce. Kapteinen på Splyce klarte å kjempe mot hele det rivaliserende laget. Det er rimelig å si at hvert år av turneringen er det minst ett øyeblikk som ender opp med å feste seg i minnene til seerne.

De største øyeblikkene i SWCs historie
Hvor og hvordan satser du på Smite World Championship

Hvor og hvordan satser du på Smite World Championship

Siden denne turneringen finner sted i løpet av vinteren, må spillere vente på denne sesongen av året før bookmakere åpner SWC-markeder. Satser på esport turneringer har blitt mye enklere de siste årene. Dette skyldes det faktum at spilling på videospill blir stadig mer mainstream.

I ganske nylig fortid ville gamblere blitt tvunget til å søke etter nisje-esportbookies. Nå har imidlertid et stort antall tradisjonelle sportsbookmakere lagt til videospillseksjoner. Siden Smite er veldig populært, vil det ikke være så vanskelig å finne muligheter til å satse på SWC.

Når personen har valgt sin foretrukne bookmaker, er det på tide å vurdere hvilken innsatstype han skal gjøre. De fleste gamblere vil nøye seg med å forutsi laget som vil vinne en kamp eller turnering. Hvis spilleren ønsker en mer spesialisert innsats, er det flere alternativer. De kan gjette laget eller spilleren som tar først blod.

Siden strukturnedtakelser er et stort aspekt av spillet, kan personen basere innsatsen sin rundt det. Uavhengig av innsatstype er det viktig å undersøke begge lagene nøye. Dette kan gjøres ved å se deres tidligere kamper.

Hvor og hvordan satser du på Smite World Championship
Vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål

Når er verdensmesterskapet i Smite 2022?

Smite World Championship 2022 startet 9. oktober 2021 og den store finalen fant sted 9. januar 2022.

Vanlige spørsmål

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close