Spill World of Tanks Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

World of Tanks (WoT) er en topprangert skapelse av Wargaming, et Kypros-basert videospillselskap. Sistnevnte kunngjorde sin utvikling i 2009, med påstand om at budsjettet var større enn noen annen tittel i spillindustrien den gang. Dette spillet ble utgitt i august året etter etter en rekke vellykkede beta-tester.

I desember 2013 hadde World of Tanks over 70 millioner registrerte spillere globalt. Det er ubestridelig at dette spillets brukerbase har vokst enormt siden den gang. Spesielt er det ikke alle som spiller WoT for å kvitte seg med kjedsomheten. Det er også en eSports-underavdeling der dyktige spillere og lag konkurrerer mot hverandre om ulike premiepotter.

Spill World of Tanks Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Hva kan du forvente av World of Tanks?

Hva kan du forvente av World of Tanks?

Å spille World of Tanks, for ren moro eller konkurranse, krever at spillere samler opp enorm kunnskap om det. Dette legendariske massivt multiplayer online (MMO) spill kan skryte av hundrevis av kampkjøretøyer fra det 20. århundre, inkludert lokomotivartilleri, stridsvogner (lette, tunge og middels) og tankjegere.

Disse pansrede bilene er fra forskjellige deler av verden, som Storbritannia, Frankrike, Japan, Polen, Tyskland, Kina og USA. I tillegg kan de alle tilpasses, og de kommer ikke med lignende prestasjoner, roller eller styrker på slagmarken. Avhengig av målene deres, bestemmer en spiller hvilket tilleggsutstyr kjøretøyet trenger.

Spillere mot spillere (PvP)-spillet er World of Tanks' primære spillmodus. Derfor velger hver spiller et enkelt kampkjøretøy som skal brukes. Når de lander på en tilfeldig slagmark, er de ansvarlige for bevegelsen og skytingen. De kan også bruke tale- eller maskinskrevne chat-funksjonen for å kommunisere med andre spillere, allierte eller på annen måte, når det passer dem.

WoT-spillere kan delta i forskjellige kamper i dette spillet. Hovedtypene er som følger:

 • Tilfeldige kamper
 • Lagkamper
 • Kamper mot tankselskap
 • Spesielle kamper
 • Lagtreningskamper
 • Stronghold kamper
Hva kan du forvente av World of Tanks?
Satser på World of Tanks

Satser på World of Tanks

Utallige dyktige World of Tanks-bettere kan bekrefte at å satse på dette spillet er en walkover! En av hovedårsakene til dette er at mange esport-bettingsider tilbyr det, hvorav de fleste tilbyr gunstige funksjoner som gode odds på forskjellige WoT-turneringer, flere innskudd/uttaksmetoder, og imøtekommende kundestøtteteam.

Dessuten er World of Tanks eSport-betting grei, spesielt etter at en tipper har identifisert en bookie hvis aspekter oppfyller deres unike krav. Her er hva de bør gjøre:

 • Besøk betting-nettstedets eSports-seksjon
 • Klikk på "World of Tanks (WoT)"
 • Velg et marked
 • Skriv inn innsatsbeløpet
 • Bekreft innsatsen

World of Tanks-spillforberedelse

Selv om det er enkelt å satse på World of Tanks, bør tippere forberede seg på det hvis de håper å få mest mulig ut av det. Men hvordan kan de gjøre dette? For det første kan man undersøke de populære markedene som er tilgjengelige, for eksempel:

 • Handikap
 • Første blod
 • Kartvinner
 • Matchvinner/Moneyline-spill
 • Basen fanget
 • Total poengsum

Det er også smart for en tipper å vurdere sikkerheten til et spillnettsted mens de forbereder seg på å starte World of Tanks-spillet. Sannheten er at selv om det er en stor pool av trygge, legitime WoT-spillsider, finnes det også noen få usikre. Og tippere må unngå dem for enhver pris.

Satser på World of Tanks
Hvorfor er WoT populært?

Hvorfor er WoT populært?

World of Tanks rangerer blant de mest populære esport-spill på scenen i dag. Dette kan være på grunn av følgende faktorer.

Internett-fellesskap

World of Tanks har et enormt fellesskap med over 160 millioner spillere globalt. Mens de fleste av dem aldri har møttes personlig, bruker de mye tid på nettet på å diskutere dette spillet. Noen av de vanlige temaene de kommenterer inkluderer tidligere og kommende turneringer, tippe- og spilletips, og de mest dyktige spillerne å se opp for.

Spill World of Tanks online

WoTs enkelhet og tilgjengelighet er andre elementer som har gjort det mulig for den å vinne mange eSport-elskere globalt. Denne tittelen er tilgjengelig på flere plattformer, inkludert Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS, Android, Xbox 360 og macOS.

Big World of Tanks-spillere

Det er også trygt å si at legendariske World of Tanks-spillere har spilt en enorm rolle i å forbedre dette spillets fandom. Noen av disse er Tyrannosaurus_Riggx og LuNaTic_-Lore, som inspirerer spillere til å spille dette spillet oftere for å perfeksjonere ferdighetene sine.

Hvorfor spillere elsker World of Tanks

Å vite hvorfor spillere fortsatt ikke kan få nok av World of Tanks er nøkkelen til å forstå den økende populariteten. Ja, denne tittelen ble opprinnelig utgitt for over et tiår siden, men den føles fortsatt like fersk, takket være dens regelmessige oppdateringer. WoTs mekanikk er også mangfoldig, og den har imponerende bilder. De fleste spillere elsker også at Wargaming vurderer deres innspill når de slipper sine nyeste versjoner.

Hvordan spille WoT

Dette kan være en annen grunn til å forklare World of Tanks' berømmelse. Å lære å spille dette spillet er en walkover. Og så lenge en spiller mestrer triksene sine, er de gode å gå! For eksempel bør spillere gi sine lagkamerater litt plass for å hjelpe til med optimal ytelse. Parkering bak en alliert anbefales ikke siden det minimerer våpnene i kampen. I tillegg bør spillere navigere i varme områder med forsiktighet.

Største World of Tanks-lag og -spillere

Dessuten er World of Tanks viden kjent fordi spillere har en lang liste med lag og spillere å tenke over når det kommer til å satse på det på beste esport-bettingside. De står til og med fritt til å plassere flere spill eller utforske ulike markeder hvis de er forvirret over de mange tilgjengelige valgene. Dette øker utvilsomt spenningen for de fleste gamblere mens de venter på å se resultatene.

Hvorfor er WoT populært?
Er det en World of Tanks-turnering å satse på?

Er det en World of Tanks-turnering å satse på?

Ja. Det er forskjellige WoT-mesterskap, som lar ulike profesjonelle esport-lag konkurrere mot hverandre. Disse arrangementene kan ha forskjellige vilkår og betingelser for å styre aktivitetene til alle deltakende parter.

Vanligvis World of Tanks turneringer kommer i tre formater – trefninger, utfordringer og klanturneringer. Avhengig av en spesifikk konkurranse kan lagene ha mellom tre og femten eSport-utøvere. De fleste av disse organisasjonene tar også med kvalifiserte "reserve"-spillere for å erstatte de som kanskje ikke kommer til scenen på grunn av problemer som visumkomplikasjoner.

Den siste World of Tanks globale turneringen var 2022 World of Tanks Championship International, dette spillets første 15VS15-arrangement. Topplagene som deltok i det var fra Europa, Kina, Asia-Stillehavet, Nord-Amerika og Samveldet av uavhengige stater. Premiepotten var €130 000, stor nok til å presse disse lagene til å tilby sitt beste.

World of Tanks Grand Finals er en av de mest prestisjefylte begivenhetene blant WoT-spillere. Det er også en flott mulighet til å satse på e-sport.

Utvilsomt er disse globale World of Tanks-turneringene en stor avtale, spesielt for de i eSport-fellesskapet. De gir utøverne muligheter til å vise frem sine gale WoT-ferdigheter, utfordre motstanderne, bygge et navn for seg selv og optimistisk bane vei for videre karriereutvikling.

Er det en World of Tanks-turnering å satse på?
Spill på World of Tanks hos tilbydere

Spill på World of Tanks hos tilbydere

Enhver World of Tanks-entusiast kan satse på det hos noen av de beste eSport-leverandørene i dag, inkludert 22BET, Betwinner og Megapari. Spillere bør kun registrere seg på disse betting-nettstedene etter å ha bekreftet at de passer deres forskjellige bettingbehov. Men hva er den mest hensiktsmessige måten å gjøre dette på? Vel, å evaluere funksjonene deres topper alltid listen.

En verdig WoT-bookmaker kommer med et intuitivt nettsted, og det lar gamblere satse på mobil. På denne måten kan de satse på denne populære eSporten mens de er på farten, på jobb eller til og med når de deler et måltid med vennene sine.

I tillegg gir det rimelige World of Tanks-odds som øker sjansene for tipperes suksess, uansett erfaringsnivå. Dette motiverer dem og lar dem fremme sine profesjonelle gamblingkarrierer.

Åpenhet er en annen nøkkelfunksjon å se opp for i en eSport-spillapp som tilbyr World of Tanks. Det bør tilby omfattende regulatoriske retningslinjer for å la tippere få vite hva som må og ikke må gjøres ved å nyte alle tjenestene. De har også ærlige, flerspråklige kundeserviceeksperter som veileder spillere og hjelper dem med å få mest mulig ut av WoT-betting-satsingen.

Spill på World of Tanks hos tilbydere
Følg de beste WoT-lagene og sats nøyaktig

Følg de beste WoT-lagene og sats nøyaktig

Kunnskap om de topprangerte World of Tanks-lagene er alltid nyttig når du satser på dette spillet. Det gjør det mulig for tippere å identifisere underdogs og favoritter og, forhåpentligvis, velge de mest lønnsomme spillmarkedene.

Dette er noen av dagens beste WoT-lag.

Natus Vincere

NAVI ble etablert i 2009. Det har lag og eSport-utøvere som konkurrerer i ikke bare World of Tanks, men også Dota 2, FIFA, Apex Legends, League of Legends, Paladins, Valorant og Fortnite. Dette laget vant førsteplassen i 2014 og 2016 Wargaming.net League of World of Tanks.

Tornado energi

Her er et annet høyt rangert World of Tanks-lag som har spilt flere kamper gjennom årene. Den gikk seirende ut av WoT Grand Finals i 2017, og gikk hjem med hele $150 000, fordelt på WoT

aktiv vaktliste den gang.

HellRaisers

HellRaisers er også kjent for sitt ganske fenomenale World of Tanks-team som har konkurrert mot andre i flere turneringer. Det har signert talentfulle WoT-spillere som Vladislav «Neskwi» Kanaev, Andrei «lolwo» Dzenisenka og Vladimir «DYADOR» Drutskiy.

Andre fremragende World of Tanks-lag som er verdt å følge akkurat nå er:

 • Team Dignitas
 • Virtus. pro
 • Hev
 • RoX
 • PENTA Sport
 • Ikke så alvorlig
 • Oops – The Tough
Følg de beste WoT-lagene og sats nøyaktig
Fordeler og ulemper med World of Tanks

Fordeler og ulemper med World of Tanks

Spillere som spiller World of Tanks bør forstå fordelene og manglene for å få et hint om hva de kan forvente. Her er proffene som følger.

 • Enkelt og rimelig: WoT-spillere trenger ikke gjennomgå spesiell trening for å nyte dette spillet siden det ikke er en hardcore-simulator. Det som er enda mer praktisk er at de ikke trenger å skille seg med en krone for å gjøre det fordi det er helt gratis å spille. Dette gjør den egnet for amatører og dyktige spillere på et budsjett eller annet.

 • Utallige kampkjøretøyer: World of Tanks har mange pansrede kjøretøy som spillere kan låse opp og utnytte under kamp. Alle disse tilgjengelige maskinene kan oppgraderes, slik at de kan eksperimentere, identifisere sine styrker og til slutt realisere sitt fulle potensial som spillere.

 • Mystery: World of Tanks er en gåte ment å tilfredsstille behovene til spillere som elsker thrillere. Hver kamp i dette spillet utspiller seg annerledes, selv når spillerne bruker lignende maskiner tilpasset på samme måte. Dette betyr at det alltid er noe unikt å se frem til, noe som øker spenningen som leveres.

Ulemper

 • En av World of Tanks viktigste ulemper er at spillere må betale for premium-funksjonene. Derfor blir de som ikke kan fratatt denne tittelens mest spennende opplevelser.
Fordeler og ulemper med World of Tanks
Forstå World of Tanks betting odds

Forstå World of Tanks betting odds

Å lære å lese World of Tanks-odds bør være en prioritet for enhver tipper som planlegger det satse på denne esporten med mindre de vil sette seg opp for å mislykkes.

Vanligvis tilbyr forskjellige bettingsider WoT-odds for medlemmene sine, og de kan variere fra en bookie til en annen. Det er enkelt å forstå dem så lenge man forstår de populære formatene som er tilgjengelige i dag. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, følgende.

 • Desimalodds: Mange World of Tanks-spillnettsteder benytter desimalodds fordi de fleste tippere komfortabelt kan lese og bruke dem til å beregne potensielle gevinster. De trenger bare å multiplisere dem med sine respektive innsatser.
 • Brøkodds: Fractional WoT-odds er ganske vanlig blant bookmakere for esport i Storbritannia. I likhet med desimaloddsene ovenfor, er de også enkle. Mens det øverste tallet representerer mulige utbetalinger, viser det nederste beløpet man bør satse. For eksempel kan en bookie tilby 10/1 odds for et bestemt World of Tanks-lag. Dette betyr at tippere vinner $10 for hver $1 de satser.
 • Amerikanske odds: WoT-spillere kan finne amerikanske odds på bettingplattformer i USA. Disse kommer med enten positive eller negative tall. Førstnevnte indikerer summen de kan hente hvis de satser $100. På den annen side viser sistnevnte summen de må satse hvis de håper å rake inn $100.
Forstå World of Tanks betting odds
World of Tanks tippetips og triks

World of Tanks tippetips og triks

World of Tanks er et populært alternativ for både erfarne og nybegynnere. Disse partene kan bruke ulike strategier for å sikre at deres spillforetak bærer frukter. En av dem er å holde styr på favorittlaget eller spillerens prestasjoner. Dette kan være ved å analysere resultatene fra de ti siste eller flere konkurransene den har deltatt i.

Spillere kan også se sine favoritt WoT-spillere på plattformer som YouTube og Twitch for å måle ferdighetene deres og bestemme om det er lurt å satse på dem. Anta at en spiller ønsker å satse på WoT-turneringer, bør de vente til konkurransenes sluttstadier – kvalifiseringsfasene er uforutsigbare, og det er lett å satse på World of Tanks-lag eller spillere som kan bli eliminert raskere enn forventet.

World of Tanks tippetips og triks