Spill Apex Legends Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Apex Legends er et gratis flerspillerskytespill fra Respawn Entertainment. Den har en unik versjon av Battle Royale-sjangeren. Spillere starter med en begrenset mengde helse og ammunisjon, og de må rense våpen og forsyninger fra falne fiender. Apex Legends har blitt et av de største spillene i nyere tid.

Spillet ble utgitt i februar 2019. Siden den gang har det fått over 100 millioner spillere over hele verden. Det er for øyeblikket nummer én Battle Royale-spill i Apple Store og Google Play. Det tok et team av utviklere fra Respawn Entertainment (studioet bak Titanfall) seks måneder å utvikle spillet. De måtte lage en ny spillmotor, designe karakterer og kart, og bygge et fellesskap rundt spillet.

Spill Apex Legends Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Om Apex Legends esport

Om Apex Legends esport

Apex Legends er et actionspill der spillere konkurrerer i lag på tre. Hvert lag består av fem karakterer utstyrt med unike våpen og evner. Målet er å eliminere alle motstandere mens du er forsiktig så du ikke ødelegger deg selv. Dette betyr at målet er å vinne så mye som mulig mens du spiller for å overleve.

Spillet spilles på flere kart, som varierer i størrelse. Kartoppsettet vil påvirke hvordan kampene utspiller seg. Mer spesifikt kan du forvente flere muligheter til å flankere fiender når kartet er mindre, med flere choke-punkter og færre steder for dekning.

Internett-fellesskapet

Spillere kan opprette og bli med i klaner. Klaner fungerer som laug i andre spill, og de hjelper spillere med å finne hverandre og kommunisere. Hvis spillere blir utestengt fra serverne, kan de raskt overføre til en annen server. En stabil internettforbindelse er nødvendig for å nyte en flott online spilløkt.

Om Apex Legends esport
Hvorfor er Apex Legends populært?

Hvorfor er Apex Legends populært?

Apex Legends har blitt det raskest voksende spillet i historien. Det som gjør den så vellykket er dens enkelhet i spillet. Det er ingen mikrotransaksjoner eller loot boxes. Spillere kan velge karakter og lag før de hopper inn i kamp. Og siden det er gratis å spille, trenger ikke spillere å bekymre seg for å bruke ekte penger.

Spillet er lett å forstå. Det er et skytespill som bruker strategi for å vinne i stedet for å skyte først og finne ut hvordan man overlever senere. I dette spillet blir du belønnet for å kjenne din fiende. Du får poeng for å drepe fiender og rope ut strategier til lagkamerater.
Spillere som ønsker mer dybde kan kjøpe gjenstander med ekte penger kalt "pakker" og få nye våpen, vedlegg, emblemer og andre kosmetiske gjenstander.

Spill Apex Legends online

Du kan nå spille Apex Legends online uten å måtte laste ned eller installere noe. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å installere virus eller skadelig programvare. Det første du må gjøre hvis du vil spille spillet online, er å sørge for at du har en internettforbindelse. Du kan bruke et hvilket som helst Wi-Fi-nettverk eller mobildataabonnementet ditt.

Deretter går du videre og åpner Google Chrome-nettleseren eller en hvilken som helst nettleser du foretrekker på datamaskinen/bærbaren. Når den er åpnet, se etter «Google Apex Legends». Klikk på den og velg "Spill". Nå er du klar til å spille Apex Legends online. Spillgrensesnittet vil gi deg spillalternativer som å danne lag, bli med i klaner og delta i konkurransen.

Hvorfor er Apex Legends populært?
Satser på Apex Legends

Satser på Apex Legends

Det er mange måter å spille Apex Legends på, fra solokamper til lagkamper. På samme måte er det også flere innsatsalternativer tilgjengelig for gamblere.

For å delta i bettingprosessen, må du først registrere deg med en online gamblingside for e-sport. Deretter kan du satse på ulike spill eller arrangementer. Du vil kunne velge mellom liveodds, prop-spill eller futures-innsatser. Som en tommelfingerregel, hvis du vil satse på at noe skjer akkurat nå, må du gå med liveodds. Men hvis du skal komme med spådommer om fremtidige hendelser, bør du bruke prop-innsatser og futures-innsatser.

Hvordan det fungerer

Hovedforskjellen mellom disse to typene spill er timingen deres. Liveodds plasseres samtidig som begivenheten finner sted. For eksempel, hvis du satser på utfallet av Apex, vil du plassere innsatsen mens du ser kampen. På den annen side er prop Apex-spill basert på gjeldende statistikk og trender. De krever vanligvis mer forskning enn å sette en sjanse på et livespill.

Satser på Apex Legends
De beste Apex-spillerne og -lagene

De beste Apex-spillerne og -lagene

Med utgivelsen av Apex Legends sesong ti og elleve har antallet spillere fortsatt å stige. Tallet forventes å vokse mens vi venter på sesong 12. Det er allerede noen kjente spillere blant den ene millionen, og følgende er noen av dem med sine spiller-ID-nummer:

forente stater

 • Ryan Boyd - Reptar
 • Bryan McCarthy -iShiny

Sverige

 • Simon Bellini - Vaifs
 • John Håkansson-hAKIS

Chile

 • Tomás Concha-Wolf

Spillere har også dannet lag for å konkurrere mot hverandre profesjonelt. Nedenfor er en liste over topplagene, sammen med antall turneringer de har fullført:

 • Team Liquid- 2117 turneringer
 • Fnatic- 988 turneringer
 • Onde genier - 906 turneringer
 • Natus Vincere- 571 turneringer
 • Virtus.pro- 566 turneringer

Hvorfor er spillet elsket av spillere?

Apex Legends er et actionfylt flerspillerskytespill der opptil femti spillere slippes ned på et kart sammen. Spillets mål er at hver spiller skal være den siste mannen som står. Det morsomme er at spillere kan velge mellom karakterer i seks forskjellige klasser. Hver klasse har sitt eget sett med våpen og evner.

For å hjelpe til med å vinne kamper, må du også låse opp nytt utstyr. Alle disse faktorene gir spillere en utrolig spenning. De tilbyr også en rekke alternativer for spillentusiaster å satse på. Det at det er et relativt nytt spill gjør det også motespennende.

De beste Apex-spillerne og -lagene
Er det en Apex Legends-turnering å satse på?

Er det en Apex Legends-turnering å satse på?

Det er foreløpig ingen planer om et offisielt Apex Legends World Cup. Imidlertid har fans begynt å organisere uoffisielle turneringer rundt om i verden. Noen av disse arrangementene har til og med tiltrukket titusenvis av deltakere.

Det ville vært flott å se noen offisielle konkurranser med en enorm spillerbase. Det er flere grunner til at et verdensmesterskap kan være en god idé. For eksempel kan det oppmuntre flere spillere til å bli med i spillet. Det kan også bringe ny oppmerksomhet til tittelen og øke populariteten.

Spørsmålet gjenstår om det blir verdenscup eller ikke. Selv om den gjør det, hvor stor blir den? Vil det tiltrekke seg samme antall spillere som Fortnites turnering?

En av de store turneringene er Apex Legends Global Series Championship. Konkurransen har en premiepott på $1.000.000. Lag blir valgt ut til mesterskapet basert på deres tidligere prestasjoner i de kumulative ALGS-poengene, vinterkretssluttspillene og deltakelse i siste sjanses nettkonkurranser i mesterskapet.

EA annonserte ytterligere crowdfunding for arrangementer 18. mai 2021. Skin-pakker bidrar til premiepotten, med en maksimal økning på $2 000 000 i alle regioner. Nord-Amerika og Sør-Amerika er de best rangerte regionene i mesterskapet.

Er det en Apex Legends-turnering å satse på?
Spill på Apex Legends hos leverandører

Spill på Apex Legends hos leverandører

Å satse på Apex Legends er ikke forskjellig fra å satse på andre e-sporter eller e-sport generelt. Det ville hjelpe om du forsto spillets grunnleggende regler og valgte den best passende Apex esports bookie. Egnetheten til en leverandør varierer fra en spiller til en annen. En e-sportbok som passer for spillere i USA, for eksempel, er kanskje ikke nødvendigvis egnet for spillere i Afrika.

En god leverandør bør være tilgjengelig på ditt språk. Nettstedet deres skal være svært responsivt og enkelt å navigere. Betalingsmetoder bør være praktiske for spilleren, og transaksjoner bør være lave hvis de ikke er fraværende. Kundestøtten skal være førsteklasses.

Gyldig driftstillatelse er også viktig. Og selvfølgelig er det et must å ha brede Apex Legends-spillmarkeder.
Noen av de betydelige Apex-spillleverandørene som er oppført under kasinorangeringsmerket inkluderer Bet365, Betfair, GVC, Paddy Power, Sportsbet, William Hill, 888sport og Ladbrokes.

Spill på Apex Legends hos leverandører
Følg de beste Apex Legends-lagene og sats nøyaktig

Følg de beste Apex Legends-lagene og sats nøyaktig

For å satse godt på et spill som bruker en online esports bookmaker, må du kjenner lagene og deres tidligere prestasjoner for å komme med en spådom.

Hva er noen bemerkelsesverdige lag å satse på i denne e-sporten?

Apex Legends har blitt veldig populær siden utgivelsen. Det er for tiden over 50 offisielle Apex-team over hele verden. Noen av dem er sponset av spillselskaper eller merkevarer, mens andre er uavhengige grupper som spiller sammen.

Du kan raskt identifisere disse lagene med navn, logoer og unike uniformer og farger. Disse lagene konkurrerer mot hverandre i turneringer og utfordringskamper. Her er de tre beste Apex Legends-lagene:

Rogue (Europa)

Rogue er et av Europas mest suksessrike Apex Legends-lag. Laget ble dannet i 2016 da tre venner bestemte seg for å opprette en e-sportsorganisasjon. Siden den gang har de vunnet flere store titler, inkludert ESL One New York 2018 Major Championship og North American Challenger Series 2019 sesong 1 Championship.

Team Secret (Kina/Asia)

Team Secret er et annet kinesisk Apex Legends-team som har eksistert ganske lenge nå. Det startet som et APEX League-lag tilbake i 2015. I 2017 ble det en del av Overwatch League, hvor det konkurrerte frem til 2019.

Luminosity Gaming (Nord-Amerika)

Luminosity Gaming er et annet fremtredende nordamerikansk Apex Legends-team. De har oppnådd mange prestasjoner de siste årene. For eksempel var de det første NA-laget som nådde Grand Finals i 2018. Generelt var disse lagene i andre e-sporter før Apex ble utgitt. De var tidlige brukere av spillet og har utvidet sin dominans til Apex Legends-sfæren.

Følg de beste Apex Legends-lagene og sats nøyaktig
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

Apex Legends spilling er ekstremt raskt, noe som gjør spillet mye morsommere enn mange andre. Dette er en av de viktigste fordelene med Apex Legends fremfor Fortnite. Du beveger deg hele tiden rundt og prøver å finne andre spillere eller bare løper fra dem.

Det er ingen camping fordi du må bevege deg raskt for å overleve. Dette legger til et element av strategi i spillet, noe som gjør det enda bedre. Det er også mange forskjellige våpen i spillet, for eksempel hagler, angrepsrifler, snikskytterrifler, rakettkastere, etc.

Disse våpnene føles alle bra når de skyter og ser også fantastiske ut. Det er også mange forskjellige kjøretøy som tanker, hoverbikes og jetfly. Alle disse tingene gir noen spennende kamper. Hver kamp tar omtrent 10 minutter, og etter hvert spill får du en belønning kalt Battle Stars.

Hver gang du tjener tre Battle Stars, vil du låse opp et karakterskal til profilen din i spillet hvor du kan velge mellom seks karakterer, inkludert Tracer, Winston, Genji, Torbjorn, Hanzo og Pharah. Totalt sett er spillingen utrolig.

Fordeler

 • Hyggelig spilling
 • Rask action
 • Flott grafikk
 • Mange spillere
 • Gratis å spille

Ulemper

 • Begrenset våpenutvalg
 • Ingen frakoblet modus
 • Mangel på tilpasningsmuligheter
 • Tilfeldige tyvegodsdråper kan være irriterende
Fordeler og ulemper
Forstå Apex Legends betting odds

Forstå Apex Legends betting odds

Hvor mye bør jeg satse på Apex Legends? Oddsen endrer seg alltid, og det kan være vanskelig å finne ut hva de betyr. Hva betyr -1,5 % eller +1,5 %? Hvordan beregner jeg gevinstene mine?
Du kan bruke to ulike typer odds for dine spill: amerikanske odds og desimalodds.

American Odds er den mest brukte oddsen i Nord-Amerika. Det er også det enkleste å forstå. I denne typen odds får du en ide om hvor mange poeng du trenger for å vinne, men ikke nøyaktig hvor mye penger du vil ha vunnet når du vinner.

Hvis du skulle satse på 10 cent på 5/2, vil det bety at du tjener 40 cent, tilsvarende 5 poeng hvis du vinner. Du vil vinne fire ganger så mye som du satset, noe som betyr at du ender opp med 20 cent (for en total utbetaling på 50 cent).

Desimalodds er mer nøyaktig enn amerikanske odds. De gir deg det nøyaktige beløpet du vil motta hvis du vinner, inkludert pennies og til og med cent. Så la oss si at du satser på Apex til to desimalodds. Det betyr at du kan vinne alt fra $0,01 til $100,00, avhengig av sluttresultatet. Hvis du tapte, ville du bare tape $1,00.

Forstå Apex Legends betting odds
Spilltips og triks

Spilltips og triks

Det er vanskelig å forutsi hvordan Apex Legends-spill vil endre seg i de kommende månedene.

Turneringer vil helt sikkert ta i bruk nye formater, spillere vil utvikle nye strategier, og spillprodusenter vil slippe den tilpassede lobbyfunksjonen, som vil fullstendig transformere scenen.
Her er gamblingideer du kan bruke akkurat nå for å hjelpe deg med å komme best mulig i gang når du satser på Apex Legends-spill:

 • Prøv å spille spillet selv: Når du har spilt spillet, vil du ha alle spillets tips og triks på fingertuppene. Du vil forutsi spillets utfall effektivt, spesielt live best, med tanke på hvordan kampen går.
 • Når du velger en spilletjeneste, ta deg god tid: Ikke velg den første utmerkede tjenesten basert på det du har sett i annonser. I tillegg sammenligner tilbudene til de mest populære online esports betting selskaper, lese testrapporter om bookmakere og se på kommentarene i ulike bettingfora kan hjelpe deg med å ta en informert avgjørelse.
Spilltips og triks