Spill Arena of Valor Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022

Hver spiller ser etter den beste opplevelsen, og de ser tilsynelatende etter dette omtrent alle eSport-spill. Fra strategi og eventyr til kampsport og alt annet, det er mange eSporter i dag (fra og med 2022). Noen eSport-spill har imidlertid vist seg å ha flere følgere enn andre over tid.

Som et resultat er det de spillene som har fått status som referanser, og dette er rangeringen der hvem som helst vil nevne Arena of Valor. Som Dota 2 og League of Legends – for å nevne noen få, er dette spillet et produkt av høyprofilert ekspertise og teknologi. Sjekk ut dette innlegget for informasjon om dette spillet.

Spill Arena of Valor Online -De beste 10 ESports med høyest utbetaling 2022
Hva er Arena of Valor?

Hva er Arena of Valor?

Arena os Valor, forkortet som AoV, er en flerspiller online kamparena designet for mobilspilling. Spillet er så likt League of Legends at du kanskje tror det er en versjon av sistnevnte. Den låner også noen få Dota 2 aspekter. Med dette spillet får du nesten ut av stjerner. Ja, du har det som trengs for å demonstrere at du mestrer konsollen.

Hva handler spillet om?

Med AoV, Tencent, gikk spillets utviklere en ekstra mil for å sikre at du er midt i en jungel, hvis eneste måte er krig. Motstanderne dine er utstyrt med de mest brutale slagene, noe som betyr at du må redde livet ditt med enda mer kraft og aggresjon.

Nå, når du åpner spillet, vil du være rett ved kampsenteret, hvor du må kontrollere alt. AoV er et spill som involverer strategi og total utsletting av fiender. Som sådan vil det være massivt press på skuldrene dine, så du må jobbe hardt for å vinne spillet. Slag pågår gjennom hele spillet, og du må være klok som en slange og sterk nok til å forbli i live på slutten av det hele.

Styrk spillerne dine

Du kan søke å vite fra spillerne dine om deres angreps- og forsvarsstyrke, så vel som deres foretrukne posisjoner. På denne måten kan du unngå farlige scener uskadet, og du vil nyte spillet. Hvis du ikke vet, utvikler krigere i AoV seg, noe som betyr at du kan styrke spillerne dine.

Du kan gi krigerne dine flere krefter ved å velte fiendene dine og forhandle over hindringer. Det er også mulig å stjele fiendens krigere eller tilpasse krigerne etter eget ønske. For å være på den sikre siden, prøv aldri å avansere til motstanderens territorium uten en alliert på din side; det ville være en kostbar feil siden fiendene dine vil skyte fra alle retninger.

Hva er Arena of Valor?
Satser på Arena of Valor

Satser på Arena of Valor

Suksessen til AoV er tydelig, og det kan sees i antall esportsbøker som nå esports betting. Det er ikke overraskende å finne de fleste sportsbettingsidene som tøffer etter AoV-spillere, der hver streber etter å tilby de beste oddsene. Med mange lag som låser hornene for å ha en del av spillets premiepotter, har spillere ingen mangel på alternativer å velge mellom.

Hvor du kan satse på Arena of Valor

Fra hundrevis av kjente bettingsider kan du velge de mest pålitelige. Og selv om du kanskje ikke ser favorittbookingen din for esport her, betyr ikke det at den ikke er en god en. På EsportRanker, kan du finne en liste over pålitelige og trygge spillsider som tilbyr Arena of Valor-spill.

Rask prosedyre for å satse på Arena of Valor

For å satse på AoV:

 • Registrer deg med en sportsbook
 • Bekreft spillekontoen din
 • Sett inn penger på kontoen
 • Velg en eSport-kamp å spille på og type innsats
 • Velg innsatsen din og bekreft innsatsen (Round Winner, First Turret, Score Bet, etc.)
Satser på Arena of Valor
Hvorfor er Arena of Valor populær?

Hvorfor er Arena of Valor populær?

Etter å ha samlet minst 200 millioner spillere (fra 2022), er AoV en av mest spilte e-sport. At antallet spillere som melder seg på øker hver måned er også sant. Men hvorfor er dette spillet så populært? Vel, den første grunnen er at den er lett tilgjengelig. AoV er utelukkende en mobil MOBA, som betyr at alle med en smarttelefon, enten Android eller iPhone, kan melde seg på og kickstarte opplevelsen.

En annen grunn er de enorme premiepottene som skal vinnes. eSports verdensmesterskap, for eksempel, har presentert minst $500 000 siden jomfruutgaven i 2018. Det er en stor attraksjon for AoV-spillere som ønsker å prøve lykken.

Hva med heltevalg? Spillet kommer med et bredt utvalg å velge mellom, alt fra skyttere og magikere til leiemordere og krigere. Hva dette betyr er at spillere kan velge hva de foretrekker. Lag- eller solospill, spillet tilbyr dem alle.

Internt fellesskap

AoV samler mennesker fra alle samfunnslag, inkludert spillere, tippere, fans og andre. Disse menneskene spredte seg over hele verden, med Asia som tar den største andelen. Med de fleste turneringer holdt i asiatiske land, som Taiwan, Vietnam og Kina, kommer det sterkt frem Asia leder som andre følger etter.

Nord-Amerika og Europa er like representert. Det spiller imidlertid ingen rolle hvor du kommer fra; du vil alltid føle deg hjemme når du blir en del av dette internettsamfunnet. Med spillet som tillater episke lagspill, elsker spillere det faktum at AoV er et sosialt spill.

Spill Arena of Valor online

AoV er ideelt sett et 5v5 eller 3v3 spill, noe som betyr at du kan bli med som enten fem eller tre. Spillets formål er å utslette motstanderens krystall, kjerne eller base. Selvfølgelig presenterer spillene forskjellige moduser, inkludert Ranking Match og Grand Battle. Ønsker du å spille AoV? spillet er tilgjengelig på mange eSport-bettingsider; å finne en som passer deg burde være problematisk.

Hvorfor er Arena of Valor populær?
Store spillere i Arena of Valor

Store spillere i Arena of Valor

Hvis det er én e-sport som har samlet en pool av svært talentfulle spillere, er det Arena of Valor. Som sådan kan det være en stor oppgave å velge det beste fra dette enorme bassenget siden alle har sine egne preferanser. Men uansett hvilke kriterier du bruker, har følgende navn alltid vært synonyme med AoV.

 • Peng Yunfei
 • Youqi Cai
 • Lin Heng
 • Li Daheng
 • Chen Zhengzheng
 • Zhang Cong
 • Jiang Tao
 • Luo Siyuan
 • Fan Yang
 • Zhong Letian

Spillets største lag

Den enkleste måten å identifisere de beste lagene i enhver turnering er ved å se på prestasjonene deres. Basert på dette, her er noen av navnene som styrer AoV esport-verdenen i ingen definert rekkefølge.

 • EDward Gaming
 • Talon Esports
 • Royal gir aldri opp
 • AG Super Play
 • Buriram United Esports
 • Helten JiuJing
 • Turnso Gaming
 • Rogue Warriors
 • eStar Gaming
 • Qiao Gu Reapers
Store spillere i Arena of Valor
Er det et Arena of Valor-mesterskap?

Er det et Arena of Valor-mesterskap?

AoV er et raskt voksende mobilspill. Dermed er det faktum at det turnering listen øker stadig er noe som forventes. Nå er Arena of Valor World Cup en årlig begivenhet som ble innviet i 2018. Det er en stor begivenhet som gir en stor pengepremie for spillere å konkurrere om, med premiepotten som nådde en all-time high i 2022 ($10 000 000). Så stor er turneringen. Ikke glem at 2020-utgaven ble kansellert på grunn av Corona-pandemien, men med 2022-turneringen som kommer med dobbel premiepott, angrer ikke spillerne overhodet.

AoV verdenscupkvalifikasjoner

For å få tilgang til AoVs største scene, må deltakerne først lykkes i sine regionale ligaer, som primært er i Asia, selv om det forventes at Amerika og Europa vil registrere sin tilstedeværelse tidligere enn senere,

 • AoV Star League
 • Arenaen til Japans Toryumon Cup
 • Garena Challenger Series

Noen av de mest vellykkede teene i AoV World Cup inkluderer Hong Kong, Vietnam og Korea.

Er det et Arena of Valor-mesterskap?
Spill på Arena of Valor hos tilbydere

Spill på Arena of Valor hos tilbydere

Som du leste tidligere, tilbyr dusinvis av bookmakere gode AoV-spilloddser og -markeder. Du bør finne et par av dem med litt research. Hvis du leter etter hvor du kan satse på AoV, vil de følgende bookmakerne ikke skuffe deg. Fra bonuser og grensesnitt til odds og mange flere, følgende e-sportsbøker har alt.

 • Lootbet
 • Rivalisering
 • William Hill
 • Betway
 • VulkanBet
 • Rivalisering
 • Bovada
 • høydepunkt
 • 1xBet
 • Buff.be
Spill på Arena of Valor hos tilbydere
Følg de beste Arena of Valor-lagene og sats nøyaktig

Følg de beste Arena of Valor-lagene og sats nøyaktig

Det er ingenting som sikrere spill når det kommer til esport-betting. Siden begynnelsen av betting har underdogs vært kjent for å forårsake forstyrrelser, og det er ikke lenger nyheter når en svak side beseirer odd-on-favoritten. Imidlertid vinner sterkere lag oftere enn svakere lag. Derfor blir sjansene dine for å unngå tap bedre når du følger de beste lagene og satser deretter. Heldigvis kan du spørre internett om styrken til ethvert AoV-team, og alle fakta vil dukke opp.

Hvis du jakter på lag å følge og satse på, inkluderer noen bemerkelsesverdige de som er oppført tidligere i dette innlegget, samt følgende:

Team Liquid

Dette er et enkelt valg for enhver spiller, tatt i betraktning dens prestasjoner i e-sportens verden. Etter vellykkede kjøringer i Dota 2, Team Liquid tok seg inn i Arena of Valor, og den er allerede en favoritt for tippere.

Nova eSport

Nova Esports flere lag kjent for å skape problemer i et bredt spekter av titler, inkludert Clash Royale, PUBG og, selvfølgelig, AoV. Å ignorere et slikt lag vil være en feil for enhver spiller.

SK Gaming

Spør enhver AoV tipper, og de vil si SK Gaming er en kraft å regne med. Sk Gamings innflytelse i eSport-spillverdenen er godt dokumentert, etter å ha lykkes i Smite, LoL, CS: GO, Smite, Rainbow Six og mange andre eSporter. Og nå har de utvidet den samme innflytelsen til AoV; du har ikke råd til å slutte å følge dem.

Følg de beste Arena of Valor-lagene og sats nøyaktig
Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper

Uansett hvor bra et esport-spill er, må det ha noen positive og negative sider, og Arena of Valor er ikke et unntak.

Fordeler

 • Mobilvennlig. Arena of Valor er designet med din mobile enhet i tankene, og spillet er utelukkende ment å spilles på mobile enheter. Det gir spillere bekvemmelighet fordi de ikke trenger å sitte med øynene limt på stasjonære datamaskiner for å nyte opplevelsen.
 • Store premier. AoV presenterer turneringer som lar spillere kjempe om pengepremier. For eksempel kommer AoV World Cup 2022 med hele $10 000 000, som forventes å trekke eksepsjonelle talenter fra hele verden.
 • Sosialt aspekt. Ikke mange spill er like sosiale som AoV. Mens det er et solospillalternativ, velger mange mennesker lagspillalternativet fordi det lar dem sosialisere med andre spillere mens de jobber sammen for å beseire en felles fiende.

Ulemper

 • Spillet kan være dyrt: Ikke alle er komfortable med minimumsbeløpet de må betale for å melde seg på AoV. Du kan imidlertid velge å spille spillet i gratismodus hvis du tror det er en hindring. Alt du trenger å kjempe med er noen få annonser som kan dukke opp mens du er midt i handlingen. Men det finnes også billigere alternativer for de som ikke vil spille AoV.
 • Spillet kan være avhengighetsskapende
 • Det er et veldig konkurransedyktig spill. Du må være på ditt beste for å vinne (selvfølgelig må lagkameratene dine også være i toppform).
Fordeler og ulemper
Forstå Arena of Valor betting odds

Forstå Arena of Valor betting odds

For å lykkes med å satse på AoV, må du først forstå oddsen. Det er tross alt det som avgjør hvor mye du kan vinne. Hvis du ønsker å forstå oddsen, takk Gud fordi de fleste spillplattformer vil hjelpe deg. AoV-odds presenteres i ulike formater, avhengig av hvilken bookmaker det gjelder, og dette kan være brøk- eller desimalodds. Det er tilrådelig å forstå hva formatene betyr fordi du aldri vet hva du finner på favorittspilleboken din.

Du må forstå at svært høye odds betyr at utfallet er usannsynlig og omvendt. Dermed kan odds gi deg et innblikk i hvor du skal plassere innsatsen din. Når det er sagt, må du også forstå at bookies alltid vil presentere odds i deres favør. Dette er kjent som husets fordel, dvs. at boken har overtaket i alle odds som presenteres. I tillegg til husets fordel, inkluderer andre faktorer som spiller inn i odds lagets nåværende form og head-to-head ytelse.

Forstå Arena of Valor betting odds
Spilltips og triks

Spilltips og triks

Har du lyst til Arena of Valor eSport-betting? Hvis det er tilfelle, må du velge den beste eSport-bettingsiden. På toppen av det, her er noen tips og triks for å hjelpe deg i din nye bestrebelse.

 • Gå for de beste innsatsene: En måte å plassere den beste innsatsen på er å undersøke lagene og forstå hvordan de skal prestere. Ved å kjenne til underdogs og odd-on-favoritter, kan du forutsi med en viss nøyaktighet (men ikke alltid) utfallet av enhver kamp.
 • Shop rundt for de beste oddsene: Bookies har forskjellige odds, noen tilbyr litt høyere odds; unødvendig å si, de beste oddsene er veien å gå.
 • Få bonuser: Tilbyr bookmakeren noen bonuser? Det er noe du ikke vil gå glipp av. Bruk bonusene til å satse uten å bruke for mye penger.
Spilltips og triks