Spill på DreamHack Tournaments 2024

DreamHack er et underholdningsfirma basert i Sverige. Firmaet spesialiserer seg på konkurrerende spillbegivenheter og eies av Modern Times Group (MTG), et digitalt underholdningsselskap med hovedkontor i Stockholm. I følge Guinness Book of Records og Twin Galaxies er det den største LAN-party- og datafestivalen i verden. Den (denne turneringen) har den raskeste Internett-tilkoblingen i verden og har også den mest genererte trafikken.

På begynnelsen av 1990-tallet begynte DreamHack som et beskjedent møte med venner og jevnaldrende inne i kjelleren på en skole i Malung. Like etter flyttet den til kafeteriaen. Her forvandlet det seg til å bli en av de største e-sportsturneringene i perioden.

Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Spill som tilbys i turneringen

DreamHack har siden samarbeidet med Major League Gaming (MLG) og Electronic Sports League (ESL) i november 2012 for å bidra til vekst og utvidelse av de nordamerikanske og europeiske spillmarkedene. Disse samarbeidene inneholder blant annet ting som universelle rangeringer og ensartede konkurranserammer.

DreamHack esport-ligaer trekker toppspillere fra hele verden, med en kumulativ premiepott på over $300 000. Hundrevis av distinkte videostrømmer fra turneringen er tilgjengelig på Internett. De fleste av dem dekker spillkonkurranser. Disse spillbegivenhetene har funnet sted i Stockholm og Jönköping (Sverige), Tours (Frankrike), Bucuresti og Cluj (begge Romania), Valencia og Sevilla (Spania), London (England) og Leipzig (Tyskland).

Fortnite

Fortnite er i hovedsak på en åpen konkurranse. Gjennom konkurransedagene er enhver spiller velkommen til å bli med og se om de kan komme til toppen av rangeringen. Det er en fantastisk måte å bringe folk sammen for mer spontane konkurranser. Det er også en mulighet for å bli sammenkoblet med en profesjonell spiller; dermed vil det være mye press på hver deltaker.

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Når det kommer til dette spillet i DreamHack'sDreamHack sine turneringer, har Sverige dominert konkurransen. Ninjas in Pyjamas har vunnet seks ganger, inkludert DreamHack Masters Malmo i 2016 og Astro Open i Valencia i 2012. Likeledes, Fnatic har vunnet seks DreamHack-turneringer, inkludert DreamHack Tours i 2015 og 2012, DreamHack Bucharest og DreamHack Summer 2015.

Dota 2

DreamLeague, tidligere kjent som Dota All-Stars før det ble omdøpt til DreamHack, er nå kanskje den mest prestisjefylte Dota 2 turnering globalt. Selv om asiatiske lag er dominerende på en global plattform, lar DreamHack-konkurranser europeiske og nordamerikanske lag også konkurrere om topppremiene.

StarCraft 2

Selv om den ble utgitt i 2010, StarCraft 2 ble snart et populært spill i DreamHack-turneringer. Naama (finsk) vant åpningskonkurransen på DreamHack Winter året etter etter innvielsen. Spillet har blitt et fast innslag på sommer og vinter DreamHack-konkurranser. Den har også blitt inkludert i DreamHack Open-turneringer på grunn av sin nyoppdagede suksess.

Heroes of the Storm

Heroes of the Storm kan skryte av hovedpersoner fra andre Blizzard-merker, inkludert Warcraft, Diablo, StarCraft, The Lost Vikings og Overwatch. Etter utgivelsen i 2015, hadde den sin DreamHack-premiere på DreamHack Bucharest. European TeamLiquid vant PGL Spring Champions of the Storm 2015. Populariteten til dette spillet i DreamHack har stadig økt. BeGeniuses ESC mottok over $5 000 i premiepenger for å vinne DreamHack Tours 2017.

Andre spill i DreamHack-turneringen

Legend of leagues, Super Smash Bros., Smite, Street Fighter V, Heroes of Newerth og Mortal Kombat XL har bidratt til DreamHack-kretsens suksess. Til tross for at de ikke har den samme økonomiske støtten som spill som Dota 2 og ikke deltar like fremtredende som andre spill, er disse spillene fortsatt viktige komponenter av DreamHack'sDreamHacks suksess ettersom de sakte øker i popularitet.

Hvorfor er DreamHack-turneringer populære?

Det er et bredt utvalg av sjangre og spill i esport-turneringene. Derfor er det mye å se og gjøre der, siden flere spill skiller seg ut. Mens gjenoppblomstringen av kampspill også er fengslende, har ett spill (Halo) vært i rask økning. De (DreamHack) har endret sektoren og vært banebrytende videospill og e-sport utvikling over hele verden i over tjue år.

Denne utviklingen har blitt oppnådd gjennom å bygge en plattform som lar spillere gå fra å være ingenting til superstjerner. Samtidig lar de tilskuerne oppleve de beste spillhistoriene. Som et resultat har DreamHack vokst i fremtredende og popularitet over hele verden.

DreamHack Summer 2017 var en stor suksess, med en hovedpremie på over $100 000. Arrangementet ble delt inn i to grupper, hver bestående av fire lag. Vinneren av premiepengene på $50 000 på førsteplassen skulle avgjøres av en sluttspillfase.

DreamHack er blant de mest kjente navnene innen videospill. Det skylder dette å ha vært en av de første og mest produktive arrangørene av e-sportsarrangementer. De er involvert i flere kamper, så det er alltid verdt å holde et øye med timeplanene deres i et bestemt år. For de fleste spillere er det en stor sak å gå inn i DreamHack. Imidlertid blir en rekke av dem droppet hvis de ikke klarer å beholde esport-fansens oppmerksomhet som forventet.

Hvorfor denne turneringen er populær å satse på

DreamHack er et svenskbasert LAN (Local Area Network) som samler spillere fra alle samfunnslag. Noen dager gjennom konkurransen er nok til å avgjøre hvem som er størst. Det unike med dette arrangementet er at det er et BYOC-arrangement (Bring Your Own Computer). Det må vises på en hvilken som helst liste over esport-turneringer som er verdt saltet.

De fleste av disse esport-turneringene er webcast for tilskuere å se på ulike plattformer. Det er mange gode alternativer tilgjengelig som er spesielle for spesifikke spill. Når spillere for eksempel satser på League of Legends, kan spillere derfor forutse hvilke parter som vil vinne sine første kamper.

Brukere som satser på Counter-Strike: Global Offensive kan forutsi hvilket lag som blir de første til ti drap. Mange spillsider lar deg også plassere odde innsatser, for eksempel på hvilket lag som vil være det første til å rive det første tårnet, dragen eller inhibitoren, og så videre. Det er også innsatser på riktig poengsum og til og med tiden det tar å fullføre rundt. Dermed er det mange metoder for å satse på videospill.

Vinnende lag og største øyeblikk i DreamHack-turneringer

DreamHack sommer

I 2002 ble det aller første DreamHack Summer-arrangementet holdt i Jönköping, Sverige. Før vert to av beste esport-turneringer årlig (inkludert DreamHack Summer i juni), hadde DreamHack hatt både generelle og vinterutgaver i nesten et tiår. Den første DreamHack Summer inkluderte tidenes første Counter-Strike-mesterskap.

Konkurransen inneholdt 32 lag, med Ninjas in Pyjamas som tok førsteplassen, etterfulgt av Devine esports og backstab. Ninjas in Pyjamas har utmerkelsen for de fleste titlene vunnet av en person, med fem i 2002, 2006, 2012, 2013 og 2014. Fnatic og SK Gaming, som begge har to seire hver, er to andre dominerende lag i fortiden.

Vinter DreamHack

DreamHack Winter, som DreamHack Summer, forekommer vanligvis årlig i Jönköping, Sverige. Det inkluderer noen av de viktigste esport-mesterskapene i League of Legends, Counter-Strike, Dota 2, Overwatch og Hearthstone. I 2010, Mousesports og Natus Vincere var de første vinnerne av konkurransene. Gambit Esports vant tittelen i 2016, foran Renegades og GODSENT. To år senere vant ENCE trofeet, og forZe (et russisk CSGO)-lag vant den siste utgaven av DreamHack Winter.

DreamHack Open

DreamHack Open ble opprinnelig arrangert i 2012 og etablerte seg raskt som DreamHack'sDreamHacks store e-sportbegivenhet, med syv store festivaler over hele Europa. Turneringen har totale premiepenger på $350 000 og er åpen for både amatører og profesjonelle spillere. Ninjaer i pyjamas vant den første DreamHack Open som ble arrangert i Valencia.

Bucuresti fortsatte å være vertskap for arrangementer de påfølgende årene. Malmø, Montreal, Atlanta og London i Storbritannia har alle nylig kommet på listen over byer som har vært vertskap for DreamHack Masters. DreamHack Masters Las Vegas i 2017 er fortsatt uten tvil den største begivenheten til dags dato. Virtus.Pro vant turneringen foran SK Gaming, Nord og Astralis, tjener £250 000 i prosessen.

Da Gambit Esports allerede hadde vunnet DreamHack Austin, var det duket for Envy å ta hjem DreamHack Atlanta. Cloud 9 tok tittelen foran hjemmepublikummet i Denver, mens FlipSid3 Tactics tok tittelen i Leipzig. DreamHack Malmo 2017 ble vunnet av G2, mens DreamHack Montreal ble vunnet av North.

Hvor og hvordan satser du på DreamHack-turneringer

Du kan finn noen av de beste esport-bettingsidene på nett for spill på esport-turneringer her. Disse sidene tilbyr utrolige odds i DreamHack-turneringer. Spilleren må imidlertid alltid prøve å sammenligne oddsen som tilbys for øyeblikket for markedet de ønsker å satse på og velge det mest salgbare alternativet.

Det er nødvendig å foreta ytterligere forskning på lagene eller spillerne. Verdifull informasjon om lagets nåværende form og nøkkelspillere kan hjelpe deg med å se gunstige spillmuligheter. Prøv å være klar over hvilke variasjoner som påvirker den generelle ytelsen. Dette kan være ting som en ny signering eller tilbaketrekking av nøkkelspillere.

Matchvinneren er kanskje den mest populære typen Esport-spill som er tilgjengelig på en bettingside. Sett et spill på utfallet av en spesifikk turneringskamp, alt fra League of Legends til Counter-Strike Global Offensive. Brukere kan også satse direkte på hvilket lag eller spiller som skal vinne en spesifikk utgave. De fleste av disse bettingsidene lar en gjøre dette i god tid før turneringen. Derfor, hvis du har en god følelse av hvem du tror kommer til å vinne store esport-turneringer som DreamHack Masters, plasser innsatsene dine tidlig.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen

Siste nytt

Deltakerkunngjøring for DreamHack 2022
2022-08-11

Deltakerkunngjøring for DreamHack 2022

I følge Twin Galaxies og Guinness Book of Records, DreamHack er den største LAN-festen og datafestival globalt. Arrangementet har den raskeste og mest internettrafikken i verden. Entusiaster kan forutse flere viktige kommende begivenheter gjennom online esports-tipping. Disse turneringene strømmer direkte på ulike plattformer.