Betwinners omtale av ESports

Age Limit
Betwinner
Betwinner is not available in your country. Please try:
Trusted by
Curacao

Om

BetWinner eies og administreres av Marikit Holdings Limited og ble grunnlagt i 2018. Dette gjør siden til en av de nyeste på markedet. Selskapets hovedkvarter er også lokalisert i landet Kypros. 

Betwinner er lisensiert på Curacao og selskapet bruker andre lisenser for andre regioner over hele verden. Kundestøtte og sikkerheten til sidene gir en trygg og effektiv måte å spille favorittspillet ditt raskt på.

Full bakgrunn og info om Betwinner

Spill

Sportselskere vil kunne finne noe for alle deres eSport-spillbehov hos Betwinner. Utvalget av eSport og tipping gir en hyggelig og enkel spill- og spillopplevelse. Turneringer og betting er spennende, og toppspillerne i CS: GO, LoL, StarCraft, FIFA og DotA kan tjene millioner.

Uttak

Prosessen for å gjøre et uttak er også relativt enkel og avhenger av metoden du mener er best for deg. Bare gå til $-tegnet øverst på skjermen. Klikk på uttak og foreta deretter et uttak ved å klikke og gå gjennom uttaksprosessen. Minimumsuttaket er €/$1,50, eller samme beløp i en annen valuta. 

Det er ingen maksimal uttaksgrense. Å ta ut penger er gratis og kan ta noen minutter eller noen dager. Vanlig behandlingstid er rundt 15 minutter og kort kan ta opptil 7 dager. Det er ingen gebyrer, men kontoer verifiseres før du gir penger til spillere.

Bonuser

Det er et stort antall bonuser og innskudd som tilbys av Betwinner. Disse bonusene og andre kampanjer kan nås på siden ved å gå til "Promo"-delen og ta en titt gjennom bonusalternativene. Bonuser og kampanjer spenner fra 100 % matchede bonuser på første innskudd, andre innskuddsbonuser, bursdags- og ukentlige kampanjer. 

Betwinner har en bonus og kampanje for alle. Det er imidlertid viktig å være klar over omsetnings- og registreringskrav før du satser på siden. Spillere må ofte gjøre innskudd før de får bonus og tidsbegrensninger eller bruk av bonuser gjelder også. Det er viktig å kontakte kundestøtte for mer informasjon.

Betalinger

Det er mange betalingsalternativer tilgjengelig på både bærbare datamaskiner og mobiler hos Betwinner. Spillere må klikke på noen få sidelenker for å gjøre et innskudd eller uttak innen få minutter. Det er enkelt å gjøre dette fordi over 200 forskjellige betalingsmetoder kan brukes avhengig av landet du bor i. 

Mobilversjonen av plattformen støtter også alle innskudds- og uttaksmetoder. Dette er flott for spillere som ønsker å spille på flukt. Vær oppmerksom på at minimums- og maksimumsgrenser for innskudd og uttak, samt behandlingstider, gjelder. Rikelig med kundestøtte på siden lar spillere stille spørsmål. Her er litt kort informasjon for å komme i gang.

Regnskap

Det er enkelt å få en Betwinner-konto, og det er bare noen få ting du trenger for å komme i gang. Hele prosessen er enkel og kan fullføres på få minutter. Les nedenfor for å lære om oppsettet.

Tips Og Triks

Nyt akkumulatorspill som lar deg satse på bunter av dine favoritt eSport-spill i ett. Dette er vanskeligere, men resulterer i potensiell fortjeneste. Akkumulatorspill krever imidlertid strategi og mye forskning. Det krever utmerket kunnskap om sporten eller spillet du satser på og har minimal risiko. 

Akkumulatorer bør være så små som mulig, og det er en god idé å se nærmere på forsikring, spesielt for spill der det kan være et element av risiko selv etter å ha gjort undersøkelser. Forsikring betyr at du kan vinne selv om den ene delen av et spill taper, så det er verdt å bruke under noen omstendigheter.

Ansvarlig Spill

Kort sagt, du bør aldri satse mer penger enn du har, og det er alltid en sjanse for tap selv med den beste forskningen. Hvis du satser over grensen din, kan det skape problemer i ditt personlige liv. 

Hvor mye du satser er avhengig av din egen dømmekraft og de potensielle tapene bør ikke være alvorlige nok til å utfordre hverdagen din. Sett en innsatsgrense og hold deg til den uansett hva som skjer.

Brukerstøtte

Kontakt BetWinner support via mange enkle og raske alternativer. Du har muligheten til å chatte live på telefon eller bruke den oppgitte e-postadressen. Livechatten er den raskeste måten å ta kontakt på og er en fin måte å komme raskt i gang med å spille. E-post er også flott for dokumenter og mer formell informasjon. Noen fra support vil også være med deg veldig raskt når du bruker live chat-alternativet.

Innskudd

Bare gå til $-ikonet øverst på siden og velg fra mange betalingsmetoder, inkludert e-lommebøker, betalingssystemer og kryptovaluta. Velg din favorittmetode og trykk "Innskudd". Skriv inn relevant informasjon og motta pengene dine i løpet av minutter. Betalinger er kryptert og spillerens informasjon blir bevoktet nøye av siden. 

Velg mellom veldig raske metoder fra e-lommebøkene eller klassiske kredittkort for å komme i gang. Det er et minimumsinnskudd på €/$1 eller samme beløp i andre relevante valutaer. Det er ingen maksimal innskuddsbeløp. Det er også gratis å sette inn og behandlingen er umiddelbar.

Sikkerhet

Betwinner har en lisens hos Curacao Gaming Authority og andre spillmyndigheter over hele kloden. Den bruker også den nyeste sikkerhetsprogramvaren og kryptering. Vilkårene og betingelsene til Betwinner sier at all informasjon eller dokumenter som lastes opp heller ikke lagres. Noen unntak gjelder for bonusinformasjon. 

Nettstedet bruker også kryptering og den nyeste programvaren for å beskytte din personlige informasjon og betalingsinformasjon. Betwinner er et relativt nytt nettsted, men det er ingen grunn til å være for bekymret for personvern og sikkerhetsproblemer. Lisensen, lovene og nettsikkerheten må være avgjørende for en så stor aktør på markedet som nå spenner over hele verden.

Faq

Finn de oftest stilte spørsmålene om esportstipping hos Betwinner her.

Total score8.9

Raske casinofakta

Year foundedYear founded: 2016
BonuserBonuser (10)
Bonuskoder
Bursdagsbonus
Cashback-bonus
Free Spins Bonus
Gratispengerbonus
Innskuddsbonus
Matchbonus
Registreringsbonus
Storspillerbonus
Velkomstbonus
InnskuddsmetoderInnskuddsmetoder (22)
Bank transferBitcoin
Bitcoin Cash
Boleto
Credit Cards
Crypto
Debit Card
Dogecoin
E-wallets
Ethereum
FastPay
Flexepin
JetonLitecoin
Multibanco
PayKwik
PayTrust88
Perfect Money
QIWI
Quick Pay
SticPay
ePay
LandLand (53)
Albania
Argentina
Aserbajdsjan
Bahamas
Bosnia-Hercegovina
Brasil
Bulgaria
Chile
De forente arabiske emirater
Egypt
Eswatini
Etiopia
Finland
Gabon
Georgia
Ghana
Hongkong S.A.R. Kina
India
Indonesia
Japan
Kamerun
Kasakhstan
Kenya
Kina
Kongo-Kinshasa
Kroatia
Litauen
Madagaskar
Malaysia
Marokko
Mauritius
Mexico
Nigeria
Nord-Makedonia
Norge
Paraguay
Peru
Polen
Russland
Senegal
Serbia
Sør-Korea
Tadsjikistan
Taiwan
Tanzania
Thailand
Tunisia
Tyrkia
Uganda
Ukraina
Usbekistan
Vietnam
Zambia
LisenserLisenser (1)
Curacao
ProgramvareProgramvare (13)
Asia Gaming
Authentic Gaming
DreamGaming
Evolution Gaming
Ezugi
Fazi Interactive
Gameplay Interactive
LuckyStreak
Portomaso Gaming
Pragmatic Play
SA Gaming
VIVO Gaming
XPro Gaming
SpillSpill (70)
American Football
Aussie Rules
Baccarat
Baccarat AGQ Vegas
Baccarat Dragon Bonus
Badminton
Baseball
Basketball
Biathlon
Bingo
Blackjack
Boat Race
Boksing
CS:GOCall of Duty
Caribbean Stud
Chess
Craps
Cricket
Curling
Dart
Dota 2
Dragon Tiger
E-sport
Football Betting
Formula 1
Fotball
Futsal
Gaelic Football
Golf
Greyhounds
Handball
Hesteveddeløp
Ice Hockey
Keno
King of Glory
Lacrosse
League of Legends
Live Cow Cow Baccarat
Live Fashion Punto Banco
Live Multiplayer Poker
Live Oracle Blackjack
Lotteri
MMA
Mini Baccarat
Mortal Kombat
Motorsports
Oddsspill på nett
Oddstipping
Poker
Politikk
Rocket League
Rugby
Rulett
Sic Bo
Skrapelodd
Snooker
Spilleautomater
Sport
StarCraft 2
Surfing
Table Tennis
Television
Tennis
Trotting
UFC
Valorant
Virtual Sports
Volleyball
World of Tanks
SpråkSpråk (43)
Hindi
albansk
arabisk
armensk
aserbajdsjansk
bulgarsk
dansk
engelsk
estisk
finsk
fransk
georgisk
gresk
hebraisk
hviterussisk
indonesisk
italiensk
japansk
kasakhisk
kinesisk
koreansk
kroatisk
litauisk
makedonsk
malayisk
norsk
persisk
polsk
portugisisk
rumensk
russisk
serbisk
slovakisk
slovensk
spansk
svensk
swahili
thai
tsjekkisk
tyrkisk
tysk
ukrainsk
vietnamesisk