Betwinner gjennomgang av eSports-spill 2024

BetwinnerResponsible Gambling
CASINORANK
8.91/10
BonusBonus $1500 + 150 gratisspinn
Stort utvalg av spill
Sjenerøse bonuser
God kundesupport
Stort betalingsvalg
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Stort utvalg av spill
Sjenerøse bonuser
God kundesupport
Stort betalingsvalg
Betwinner is not available in your country. Please try:
Amelia Tan
ReviewerAmelia TanReviewer
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
Bonuser

Bonuser

Det er et stort antall bonuser og innskudd som tilbys av Betwinner. Disse bonusene og andre kampanjer kan nås på siden ved å gå til "Promo"-delen og ta en titt gjennom bonusalternativene. Bonuser og kampanjer spenner fra 100 % matchede bonuser på første innskudd, andre innskuddsbonuser, bursdags- og ukentlige kampanjer.

Betwinner har en bonus og kampanje for alle. Det er imidlertid viktig å være klar over omsetnings- og registreringskrav før du satser på siden. Spillere må ofte gjøre innskudd før de får bonus og tidsbegrensninger eller bruk av bonuser gjelder også. Det er viktig å kontakte kundestøtte for mer informasjon.

Cashback BonusCashback Bonus
+6
+4
Lukk
Spill

Spill

Sportselskere vil kunne finne noe for alle deres eSport-spillbehov hos Betwinner. Utvalget av eSport og tipping gir en hyggelig og enkel spill- og spillopplevelse. Turneringer og betting er spennende, og toppspillerne i CS: GO, LoL, StarCraft, FIFA og DotA kan tjene millioner.

Programvare

For å gi kundene sine et bredt utvalg av spill, samarbeider Betwinner med industriledere innen programvareutvikling. Når det gjelder programvare, er slike navn som blant de mest populære, på grunn av deres moderne funksjoner og spill av høy kvalitet.

Betalinger

Betalinger

Det er mange betalingsalternativer tilgjengelig på både bærbare datamaskiner og mobiler hos Betwinner. Spillere må klikke på noen få sidelenker for å gjøre et innskudd eller uttak innen få minutter. Det er enkelt å gjøre dette fordi over 200 forskjellige betalingsmetoder kan brukes avhengig av landet du bor i.

Mobilversjonen av plattformen støtter også alle innskudds- og uttaksmetoder. Dette er flott for spillere som ønsker å spille på flukt. Vær oppmerksom på at minimums- og maksimumsgrenser for innskudd og uttak, samt behandlingstider, gjelder. Rikelig med kundestøtte på siden lar spillere stille spørsmål. Her er litt kort informasjon for å komme i gang.

Innskudd

Bare gå til $-ikonet øverst på siden og velg fra mange betalingsmetoder, inkludert e-lommebøker, betalingssystemer og kryptovaluta. Velg din favorittmetode og trykk "Innskudd". Skriv inn relevant informasjon og motta pengene dine i løpet av minutter. Betalinger er kryptert og spillerens informasjon blir bevoktet nøye av siden.

Velg mellom veldig raske metoder fra e-lommebøkene eller klassiske kredittkort for å komme i gang. Det er et minimumsinnskudd på €/$1 eller samme beløp i andre relevante valutaer. Det er ingen maksimal innskuddsbeløp. Det er også gratis å sette inn og behandlingen er umiddelbar.

Uttak

Prosessen for å gjøre et uttak er også relativt enkel og avhenger av metoden du mener er best for deg. Bare gå til $-tegnet øverst på skjermen. Klikk på uttak og foreta deretter et uttak ved å klikke og gå gjennom uttaksprosessen. Minimumsuttaket er €/$1,50, eller samme beløp i en annen valuta.

Det er ingen maksimal uttaksgrense. Å ta ut penger er gratis og kan ta noen minutter eller noen dager. Vanlig behandlingstid er rundt 15 minutter og kort kan ta opptil 7 dager. Det er ingen gebyrer, men kontoer verifiseres før du gir penger til spillere.

Global tilgjengelighet

Global tilgjengelighet

Land

+176
+174
Lukk

Valutaer

amerikanske dollarUSD
+27
+25
Lukk
Tillit og sikkerhet

Tillit og sikkerhet

Betwinner gjør en ekstra innsats når det gjelder sikkerheten til brukerne. Tilbyderen følger alle strenge regler og retningslinjer for trygg og ansvarlig online gambling. Betwinner er lisensiert og regulert av anerkjente spillmyndigheter, noe som bidrar til å sikre at leverandøren fungerer rettferdig og transparent.

Lisenser

Sikkerhet

Betwinner har en lisens hos Curacao Gaming Authority og andre spillmyndigheter over hele kloden. Den bruker også den nyeste sikkerhetsprogramvaren og kryptering. Vilkårene og betingelsene til Betwinner sier at all informasjon eller dokumenter som lastes opp heller ikke lagres. Noen unntak gjelder for bonusinformasjon.

Nettstedet bruker også kryptering og den nyeste programvaren for å beskytte din personlige informasjon og betalingsinformasjon. Betwinner er et relativt nytt nettsted, men det er ingen grunn til å være for bekymret for personvern og sikkerhetsproblemer. Lisensen, lovene og nettsikkerheten må være avgjørende for en så stor aktør på markedet som nå spenner over hele verden.

Ansvarlig Spill

Kort sagt, du bør aldri satse mer penger enn du har, og det er alltid en sjanse for tap selv med den beste forskningen. Hvis du satser over grensen din, kan det skape problemer i ditt personlige liv.

Hvor mye du satser er avhengig av din egen dømmekraft og de potensielle tapene bør ikke være alvorlige nok til å utfordre hverdagen din. Sett en innsatsgrense og hold deg til den uansett hva som skjer.

Om

Om

BetWinner eies og administreres av Marikit Holdings Limited og ble grunnlagt i 2018. Dette gjør siden til en av de nyeste på markedet. Selskapets hovedkvarter er også lokalisert i landet Kypros.

Betwinner er lisensiert på Curacao og selskapet bruker andre lisenser for andre regioner over hele verden. Kundestøtte og sikkerheten til sidene gir en trygg og effektiv måte å spille favorittspillet ditt raskt på.

Raske fakta

Grunnlagt år: 2016

Regnskap

Det er enkelt å få en Betwinner-konto, og det er bare noen få ting du trenger for å komme i gang. Hele prosessen er enkel og kan fullføres på få minutter. Les nedenfor for å lære om oppsettet.

Brukerstøtte

Kontakt BetWinner support via mange enkle og raske alternativer. Du har muligheten til å chatte live på telefon eller bruke den oppgitte e-postadressen. Livechatten er den raskeste måten å ta kontakt på og er en fin måte å komme raskt i gang med å spille. E-post er også flott for dokumenter og mer formell informasjon. Noen fra support vil også være med deg veldig raskt når du bruker live chat-alternativet.

Live chat: Yes

Tips Og Triks

Nyt akkumulatorspill som lar deg satse på bunter av dine favoritt eSport-spill i ett. Dette er vanskeligere, men resulterer i potensiell fortjeneste. Akkumulatorspill krever imidlertid strategi og mye forskning. Det krever utmerket kunnskap om sporten eller spillet du satser på og har minimal risiko.

Akkumulatorer bør være så små som mulig, og det er en god idé å se nærmere på forsikring, spesielt for spill der det kan være et element av risiko selv etter å ha gjort undersøkelser. Forsikring betyr at du kan vinne selv om den ene delen av et spill taper, så det er verdt å bruke under noen omstendigheter.

Kampanjer Og Tilbud

Nye og nåværende eSport-spillere kan dra nytte av et bredt spekter av tilbud og bonuser fra Betwinner . Du kan gi eSports-spillet et løft ved å hente noen interessante kampanjer levert av Betwinner – spesielt de med gode vilkår og betingelser.

Faq

Finn de oftest stilte spørsmålene om esportstipping hos Betwinner her.

About the author
Amelia Tan
Amelia Tan
About

Amelia Tan, populært kjent i Esports-fellesskapet som «GamerInsight», er EsportRankers skinnende perle når det kommer til omfattende og objektive spillanmeldelser. Hennes dype forståelse av spilldynamikk og et nådeløst engasjement for autentisk rapportering har gitt henne enorm respekt og et bredt lesertall.

Send email
More posts by Amelia Tan