Spill på Valorant Champions 2023

Valorant Champions er på listen over eSports-turneringer som eSport-fans setter pris på. Det er også blant de mest populære turneringene på eSports-spillscenen, og konkurrerer med husholdningsnavnene i sjangeren for førstepersonsskytespill (FPS). Denne oppsummeringen dekker alle de essensielle detaljene som fans av dette videospillet, og eSport-bettingentusiaster, trenger å vite om Valorant Champions, fra selve spillet, Champions' popularitet blant tippere, og, viktigere, hvordan man satser på det.

Om ValorantValorant ChampionsHvorfor er Valorant Champions populær?Valorant Champions vinnerlag og største øyeblikkSatser på Valorant Champions
Flag

No matches found, please try:

no Country FlagCheckmark

1xBet

no Country FlagCheckmark
BonusOpptil €1500 + 150 gratisspinn

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
Hent bonusen din
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7
Show less...
Vis mer ...
 • Epic Sportbook Live Chat 24/7

E-sportens verden kan være veldig forvirrende for de som ikke er vant til det. Ingen kan imidlertid nekte for at den også er veldig spennende og interessant. Det samme kan sies om nettcasinoer.

BonusOpptil $600

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Show less...Vis mer ...
 • Stort spillvalg
Show less...
Vis mer ...
 • Stort spillvalg

22Bet har vært i drift siden 2017. Det eies av TECHSOLUTIONS NV, en Curacao-basert organisasjon. Takket være Curacao-gamblinglisensen som er gyldig til 23. november 2023, finner de fleste onlinespillere at den er sikker fordi Curacao-regjeringen er høyt ansett i onlinespilllandskapet.

BonusFå din 100€ innskuddsbonus

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

 • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
 • Stort utvalg av sport
 • Kampanjer og bonuser med høy verdi
Show less...
Vis mer ...
 • Eksepsjonelt utvalg av Esport-spill
 • Stort utvalg av sport
 • Kampanjer og bonuser med høy verdi

Loot.bet er en eksepsjonell leverandør av e-sport, anbefales på det sterkeste for sin pålitelighet og enestående service. Som et langvarig ESports -alternativ har denne leverandøren opparbeidet seg et solid rykte blant spillere siden etableringen i 2016 . Med en dedikasjon til fortreffelighet og en forpliktelse til å levere den best mulige e-sportopplevelsen, har Loot.bet blitt et toppvalg for spillere over hele verden.

Om Valorant

Om Valorant

Valorant er et førstepersons skytespill for PC-er (Microsoft Windows). Selv om spillets utvikling startet helt tilbake i 2014, var det ikke før 2. juni 2020 at det ble offisielt utgitt.

Valorant er utviklet og publisert av Riot Games, det samme kraftsenteret bak League of Legends (LoL), og har klatret opp i rekkene for å bli en favoritt blant fans av førstepersons skytespill som konkurrerer med slike som Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) og Call of Duty (COD)-franchisen. Ved utgivelsen i 2020 ble den en umiddelbar hit. Nesten to år senere er Valorants popularitet vitne til eksponentiell vekst.

Valorant i tall

I følge statistikk opprettholdt Valorant omtrent 12 millioner aktive spillere månedlig i 2021, og i 2022 fortsetter tallene å skyte. Det har vært rundt 16 millioner aktive spillere hver måned i 2022, noe som tilsvarer rundt 1,5 millioner spillere daglig. Disse tallene er bevis på at Valorant faktisk har vært revolusjonerende. Flere årsaker kan tilskrives Valorants popularitet.

Først er Riot Games sitt valg av Unreal Engine 4, som gir en flytende spillopplevelse med utmerket grafikk og lyd for en oppslukende spillopplevelse.

For det andre er at Valorant er et gratis-å-spille videospill, noe som betyr at fans av FPS-spill kan komme inn i handlingen uten å bruke en krone.

Endelig har Riot Games også gjort spillet større ved å stadig legge til nytt innhold, inkludert nye helter (agenter), kart, funksjoner, spillmoduser og andre komponenter.

Valorant gameplay og mål

Valorant, som ligger i nær fremtid, er et taktisk skytespill som setter to lag i en 5-v5 taktisk kamp som krever individuelle ferdigheter og teamarbeid. Målet med spillet avhenger av spillmodusen. Valorant har syv spillmoduser: Uvurdert, Konkurrerende, Deathmatch, Spike Rush, Escalation, Replikering og Snowball Fight.

Om Valorant
Valorant Champions

Valorant Champions

Mens det er flere Valorant-turneringer og konkurranser, er Valorant Champions den største og mest prestisjefylte turneringen. The Champions er organisert og arrangert av Riot Games og tiltrekker seg en premiepott på $1 000 000 fordelt på alle lagene basert på rangeringene. I motsetning til de typiske eSport online-turneringene, er Valorant Champions en offline-turnering.

Så langt har det bare vært én Valorant Champions, 2021-arrangementet, holdt fra 1. til 12. desember i Tyskland. Konkurransen tiltrakk 16 topp eSport-lag med Valorant-lister. Noen av de store lagene som deltok på arrangementet er bl.a Gambit Esports, Sentinels, Team Envy, KRÜ Esports, Cloud 9, Team Liquid, Acend, Team Secret, og Fnatic, blant andre.

Akkurat som selve spillet, er Valorant Champions stort. 2021 Champions-seertallet nådde toppen i finalen, da arrangementet tiltrakk seg 1 089 068 seere, mens turneringens gjennomsnittlige seertall var 469 083. Interessant nok var det totale antallet sett på hele 46 048 311.

Rute

Kvalifikasjonene for Valorant Champions avhenger av de individuelle Valorant eSports-lagenes prestasjoner i deres respektive regions krets poengplasseringer. Når det gjelder turneringens format, starter den med gruppespill før de går videre til sluttspillet.

Fra alle indikasjoner vil Valorant Champions bli arrangert årlig mens 2022 Valorant Champions er i gang. Det andre Valorant eSport-mesterskapet er satt til september 2022. Kvalifiseringen er allerede i gang.

Valorant Champions
Hvorfor er Valorant Champions populær?

Hvorfor er Valorant Champions populær?

Spill på de beste eSports-turneringene har blitt populær i dag. Som en av de største e-sportbegivenhetene er Valorant Champions populær blant tippere. Flere grunner forklarer hvorfor dette spillet er blant de mest populære eSport-turneringene som spillere satser på.

For det første er det faktum at Valorant Champions er en av de viktigste eSport-ligaene for Valorant. Turneringen er den mest konkurransedyktige og tiltrekker seg den største premiepotten i Valorant eSports. Med tanke på konkurranseevnen, venter Valorant-spillentusiaster alltid på det.

Den andre grunnen til at Valorant Champions er populært er at det er mange kamper å satse på, fra kvalifiseringen til finalen. For eksempel startet 2022 Valorant Champions i januar 2022 og avsluttes i september.

Det er også mange online bettingsider med Valorant-spillmarkeder. Selv om det er et relativt nytt spill, benytter mange bookmakere seg på Valorant Champions-spillmarkedene for å imøtekomme det store antallet Valorant-spillfans.

Valorant-spill er også enkelt. Som en FPS spill, å satse på det ligner på å satse på slike som Call of Duty og Counter-Strike: Global Offensive.

Sist, nesten alle topplagene som deltar i de store eSport-turneringene har Valorant-lister. Så nå som eSport-bettingentusiaster har en lidenskap for favorittlagene sine, har de en sjanse til å satse på dem på verdensscenen.

Hvorfor er Valorant Champions populær?
Valorant Champions vinnerlag og største øyeblikk

Valorant Champions vinnerlag og største øyeblikk

Som nevnt tidligere har det bare vært én Valorant Champions. Når det er sagt, er det ikke mye å dekke når det gjelder vinnere. Fjorårets arrangement var imidlertid actionfylt. Her er en oppsummering av noen av de største øyeblikkene i turneringen.

Gruppestadier

I gruppespillet var det fire grupper, hver med fire lag fra ulike regioner. Gruppespillkampene var i best av tre-format. Her er hvordan det gikk ned.

 • Gruppe A – Den første kampen stilte Acend mot Vivo Keyd, mens den andre kampen i gruppen var en kamp mellom Team Envy vs. X10 CRIT. Acend klarte å slå Vivo Keyd 2-1 mens Team Envy slo X10 CRIT 2-0.
 • Gruppe B - I den andre gruppen tok Sentinels imot FURIA Esports, mens KRÜ Esports og Team Liquid kjempet i den andre kampen i gruppen. Team Liquid og Sentinels dukket opp som vinnere, og slo motstanderne henholdsvis 2-0 og 2-1.
 • Gruppe C - Gambit Esports var oppe mot Team Secret mens Team Vikings spilte mot Crazy Racoon. Gambit Esports slo Team Secret 2-1. I den andre kampen skjøt Team Vikings ned Crazy Racoon 2-0.
 • Gruppe D - Vision Strikers tok på seg FULL FORSTAND i den siste gruppen mens Fnatic var mot Cloud9 Blue. Vision Strikers gikk seirende ut i den første kampen, og slo FULL SENSE 2-0, mens Fnatic slet med å legge ned Cloud9 Blue 2-1.

Kvartfinale

Kvartfinalene var actionfylte, med topplagene som kjempet om en plass i semifinalen.

 • Kvartfinale 1 - Acend ble stilt mot Team Secret, og til overraskelse for mange skjøt Acend ned Team Secret og vant kampen 2-0.
 • Kvartfinale 2 - Den andre kvartfinalen var Team Liquid mot Cloud9 Blue. Team Liquid slapp forbi Cloud9 Blue og slo den 2-0.
 • Kvartfinale 3 - I den tredje kvartfinalen tok Gambit Esports imot X10 CRIT, hvor førstnevnte klarte å vinne kampen 2-1.
 • Kvartfinale 4 - Den siste kvartfinalen var Fnatic mot KRÜ Esports, og til manges sjokk ble Fnatic eliminert etter å ha blitt hamret 2-1.

Semifinaler

I likhet med kvartalene var semiene best av tre kamper og var også actionfylte.

 • Semifinale 1 - Acend viste seg å være et kraftsenter i den første semifinalen som slo Team Liquid 2-0. Dette var et sjokk da alle forventet at Team Liquid skulle bære dagen.
 • Semifinale 2 - I den andre semifinalen skjøt Gambit Esports på alle sylindre. Det brakte KRÜ Esports, og vant kampen 2-1.

2021 Valorant Champions-finaler

Etter en rekke kamper, fra gruppespillet til finalen, ble Acend og Gambit Esports satt i best av fem dueller i finalen. Etter en grufull kamp klarte Acend å slå Gambit Esports med 3-2.

Acend stakk av med premiepengene på $350.000, mens Gambit Esports tok hjem $150.000. Det fine er at alle deltakende lag fikk noe med seg hjem.

Valorant Champions vinnerlag og største øyeblikk
Satser på Valorant Champions

Satser på Valorant Champions

Nettsider for eSport-betting utnytter potensialet til eSport-betting, inkludert Valorant-betting. For de som satser på Valorant Champions eSport-turneringer, er det noen ting du bør være oppmerksom på nedenfor.

Først er å vite hvilke som er de beste lagene å satse på. Fra fjorårets turnering er Acend, de nåværende mesterne, det beste laget å satse på. Andre topplag å satse på inkluderer Gambit Esports, KRÜ Esports, Fnatic, Team Secret, Cloud9 Blue og X10 CRIT.

Neste er å finne de beste online eSport-bettingsidene med Valorant-spillmarkeder. Her må du sørge for at et anerkjent reguleringsorgan for spill lisensierer nettstedet. Bookmakeren bør også ha ekstrautstyr som livestreaming slik at spillere kan følge handlingen rett fra bettingsiden.

For det tredje, sørg for å forstå Valorants spilling og regler. Det er også viktig at spillerne forstår de forskjellige spillmarkedene som er tilgjengelige og hva de betyr. Likevel, på markeder, må tippere forstå hvordan Valorant-odds fungerer. Husk, som i tradisjonell betting, jo høyere odds, jo lavere er sjansen for at innsatsen kommer gjennom, og omvendt.

Sist, dra nytte av eSports betting bonuser som velkomstbonuser, reload-bonuser og cashback, blant andre kampanjer.

Satser på Valorant Champions

Siste nytt

Den eneste Valorant-spilleguiden du trenger
2023-01-12

Den eneste Valorant-spilleguiden du trenger

Den nyeste tittelen fra Riot Games, Valorant, opplever mye action på den konkurrerende spillkretsen. Bettingentusiaster vil sannsynligvis ha sett en økning i e-sportsmarkedene hos deres foretrukne bookmaker, med Valorant som sannsynligvis et av spillene som er tilgjengelige.

Valorant ryster markedet med nye utgivelser
2022-07-14

Valorant ryster markedet med nye utgivelser

Valorant er flaggskipet First-Person Shooter laget av Riot Games. Riots uvanlige markedsføringsplan med streamere har allerede satt flere Twitch-rekorder. Populariteten skyldes både spillets originalitet og Riots unike markedsføringsteknikk som har gjort Valorant til et valg for online esports-tipping.

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

1xBet
1xBet
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Loot.bet
Loot.bet
100€ innskuddsbonus
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Hent bonusen dinLoot.bet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close